Europa’s probleem is de vijfde colonne, niet IS

Screenshot_13

Pro-IS-demonstratie in de Haagse Schilderswijk, juli 2014

(Door: Afshin Ellian)

De vraag wie de grootste tiran van Syrië is, is nauwelijks nog te beantwoorden. Het is dan ook niet aan het Westen om het Jihadisme in Syrië te elimineren. We hebben de handen vol aan de vijfde colonne van Jihadisten in Europa.

Syrië wordt van alle kanten gebombardeerd. Het is een verschrikkelijk schouwspel. President Bashar al-Assad bombardeert zijn tegenstanders en zijn eigen volk. En de Jihadistische tegenstanders van het regime vermoorden iedereen die niet op hen lijkt en niet met hen wil samenwerken.

Het is een bellum omnium contra omnes – een oorlog van allen tegen allen. Dat is in de geschiedenis van een natie de gevaarlijkste oorlog: een oorlog zonder duidelijk einde of duidelijke  overwinnaar. Het lot van het Syrische volk is een ware tragedie.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, democratie, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

19 reacties op Europa’s probleem is de vijfde colonne, niet IS

 1. tjonge zegt:

  altijd al gezegd, eerst den haag en daarna brussel terecht stellen.
  daarna op lokaal nivo…

  Like

 2. marcelvl1976 zegt:

  Jaja kunnen we ook echt aktie tegen ondernemen zonder gelijk molotovcocktails in asielzoekerscentra te werpen.

  Like

 3. M.A.L. Sion zegt:

  De 5e colonne.
  Afshin Ellian schrijft een gedegen artikel over iets waar wij ons al heel lang mee bezig houden.
  De regeringen in Europa zijn er blind voor geweest. Die 5e colonne verschuilt zich in de grote massa van moslims. Ze zitten tussen wat door politiek-correct als gematigde moslims wordt aangeduid. Zoek het maar uit.
  Spreek ze maar aan in het Nederlands en krijg een omstandig antwoord in het Arabisch. Hoe gematigd de moslims ook zijn, ze zullen altijd partij kiezen voor de jihadisten die zich tussen deze groep hebben genesteld. Het hemd is nader dan de rok. Er is al een aantal keren gepeild na de een of andere aanval met tig doden. Dan blijkt dat een zeer hoog percentage deze misdaad goed keurde en sympathie opbracht voor de moordenaars. Ze komen toch, gematigd of niet, uit dezelfde cultuur. Ze zijn met het zelfde sop overgoten.
  Velen zullen zeggen dat het onmogelijk is om te doen wat echt nodig is, nl. Europa islam-vrij te maken. Dat wil zeggen, zonder acht te slaan op gematigdheid, ALLE moslims uit te zetten en daar mag niet lang mee gewacht worden want ze graven zich steeds dieper in.
  En oei, oei, wat kreeg ik na een eerder bericht op mijn kop. Als we die moslims ergens willen droppen dan moet dat op een beschaafde manier. We kunnen niet een Boeing 777 boven de Sahara de deuren open laten zetten en een vracht moslims uitstrooien. Als de landen rond de Middellandse Zee en wat verder Afrika en Azië in hun broeders en zusters geen opvang bieden zoals wij nu wel doen, dan moeten wij wat als opvang creëren. Om ze op de lange duur voor zichzelf te laten zorgen moeten ze ook geholpen en gedwongen worden zelf een eigen wereldje in te richten met voorzieningen en werkgelegenheid. Dat is een variant op ‘opvangen in de regio’..
  Het lijkt me een beschaafde oplossing maar ik vrees – ben er vrijwel zeker van – dat het als utopie terzijde geschoven zal worden.
  Wat dan? Wel, het alternatief is een guerilla-oorlog van de autochtone bevolking tegen de moslims die zich niet willen laten wegjagen. Dat zit er aan te komen. De roep om verzet wordt steeds luider en dit zal het gevolg zijn. Het is zaak ons daar op voor te bereiden. Het wordt hard tegen hard maar als we het niet doen wacht ons totale onderwerping (u weet wel, de eigenlijke betekenis van het woord islam). Geen toekomst voor kinderen en kleinkinderen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • BertG. zegt:

   “En oei, oei, wat kreeg ik na een eerder bericht op mijn kop.”

   Je hebt het dus wel gelezen, dat scheelt alweer.
   Utopische dromen zijn mooi, maar niet meer in deze wereld.
   Die tijd hebben we gehad.

   Like

   • koddebeier zegt:

    De beste stuurlui staan aan wal.
    http://depatriotten.weebly.com

    Like

   • BertG. zegt:

    koddebeier, daar heb je volkomen gelijk in.
    Ik heb zelf ook geen idee hoe je dit moet oplossen maar ik pretendeer dan ook niet dat ik een begin kan maken om dit op te lossen.
    Als het zover is, dan roep ik wel mensen op om zich aan te melden.
    Maar voorlopig heb ik nog even geen idee, en ik heb ze ook nog niet gehoord.

    Like

   • BertG. zegt:

    Kletsen in 1 ruimte, omdat we dat afgesproken hebben met ze alle, kunnen we allemaal.
    Maar nou nog zinnige en uitvoerbare ideeën toevoegen.
    Het komt wat denigrerend over misschien, maar dat is mijn manier hoe ik er tegen aan kijk.
    Ik zou willen dat ik een oplossing had.
    Maar dat is geen reden om er geen mening over te mogen hebben.

    Like

  • J. C. Th. Köhler zegt:

   M. A. L. Sion:

   “…het alternatief is een guerilla-oorlog van de autochtone bevolking tegen de moslims…”

   We zouden een vreedzaam begin kunnen maken door consequent niet meer te kopen bij die aardige Turkse groenteboer. Of de Marokkaanse slager. Absoluut niet meer te vliegen met Corendon. Niet “all inclusiv” naar een resort in Turkije te gaan. Ga naar Griekenland, dat heeft de centjes hard nodig. Ga naar Spanje, daar is de werkloosheid torenhoog. De groente en het vlees zijn ook goed en goedkoop bij Lidl of Aldi, Jumbo of Hoogvliet. Haal je centjes van de Turkse banken, zoals GarantiBank, Yapi Kredi Bank en DHB Bank.

   Je wint er de oorlog niet mee, maar je moet ergens beginnen. En het maakt wel duidelijk dat we de buik vol hebben van ze.

   j.c.th.kohler@ziggo.nl

   Like

 4. Charles Martel zegt:

  Het grootste veiligheidsprobleem van het Westen is de vijfde colonne van jihadisten in Europa, d.i. de ISLAM zonder meer. Wie bedenkt één geldige reden waarom we die abjecte ideologie niet zouden verbieden; het is de akeligste uitvinding die de mensheid ooit heeft gedaan.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Het mohammedanisme compleet verwijderen uit Nederland is de enige oplossing.
  Een maand om vrijwillig te vertrekken, dan met geweld verwijderen.
  U, mohammedanist, laat ons geen andere keus….

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Een veel groter probleem zijn de afvallige landverraders die heulen met de 5e colonne en de verraderlijke politici die dit allemaal hebben mogelijk gemaakt.
  Rust en vrede zullen we pas hebben als we met al deze groepen hebben afgerekend !
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  En dat alles mogelijk gemaakt, door de marionetten van onze politiek, met name, CDA,VVD,PvdA,D66,CU,GL,SP, om de meeste te noemen, en uiteraard de rode fascisten van het VIERTE REICH de EUSSR, de Bilderbergmaffia en de NWO. Maar onze politici zijn de grootste schuldigen met hun volks-en landverraad.

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Voor een keer helemaal eens met meneer Ellian.
  De Vijfde colonne is het ergste wat er is. En ik reken hem tot één van de kopstukken van de Vijfde colonne. Dat dan weer wel.

  Like

 9. Henk.V zegt:

  Wat Afshin Ellian zegt is duidelijk genoeg.De vijfde colonne verschuilt zich in de massa’s die naar Europa trekken en alleen onvolwassenen van geest ,die het gevoel voorrang verlenen boven nuchter inzicht en beoordelingsvermogen zullen deze jihadistische vijfde colonne zonder problemen binnenhalen..

  Maar het grootste gevaar loert vanuit de hoek van de zingende ”idealisten”, de ”verbeteraars van onze kennelijk slechte samenleving, die in de komst van de volgelingen van de islam naar hier een verrijking zien.

  En precies deze politiek correcte meute, die van de islam geen kwaad wil weten en bij elk misdrijf of overtreding die door moslims wordt begaan een scherm van relativerende commentaren optrekken, zodat de voortreffelijkste mensen van de wereld buiten schot blijven,.zij zijn het die de ware vijfde colonne vormen in het Westen.

  Dat zijn de grootste verkwanselaars van eigen land en volk!
  In de politiek trekken zij gewaden van mededogen en zogenaamd hoog moreel besef aan en gehuld in ie pretentieuze kledij maken zij ongedaan wat in eeuwen succesvol is opgebouwd. Zodra zij op gegronde tegenspraak stuiten vallen zij ogenblikkelijk uit hun rol en van hun ”beschaving” blijft niets over. De ene schimpscheut volgt na de andere, afgevuurd op iedereen die vraagtekens bij de ”verhevenheid” van hun motieven plaatst.

  Wie wil weten wat de verrijking inhoudt die politiek correct over ons wil afroept, moet maar goed kijken naar die gebieden waar de ”religie van de vrede” het volledig voor het zeggen heeft..
  De situatie in dat gebied willen onze politiek correcte idealisten kennelijk importeren, want DIVERSITEIT is nu opeens helemaal in de mode.

  Deze nationale vijfde colonne moet men ALLEREERST het zwijgen gaan opleggen door ze uit het centrum van de macht te verwijderen. Voor degenen die zich oprecht bekommeren om hun land is er maar één keuze: ALTIJD op de PVV stemmen.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Ga eens op Schiphol kijken.
  De garoete van Cor en Don.

  Like

 11. skrheinlandmodell zegt:

  Evident ! Lees nog eens THE ART OF WAR van SUN-TZU : een goede oorlog is gewonnen zonder één schot te schieten… dank zij het werk van Infiltratie en 5de Kolonne… SUN-TZU zei dat 2500 jaar geleden; hij was militaire adviseur in China. Wij doen het voor Nordeuropa : welkom op http://www.NordhansaMarine.com ! Long Term – Soft Power !

  Like

 12. JackvanderVeen zegt:

  De overheersing van de islam kan men ook als de uitkomst zien voor back to the basic.
  Geen klimaataccoorden, geen verenigde naties, geen overruled gezondheidszorg systeem.
  Alleen heerlijk primitief en niet te duur. Gezellug een wapen op zak en een mobieltje (dat wel weer).

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar weet jij alles van af toch, als mossel op deze site.
   Ja, ik blijf ze er aan herinneren dat jij een mossel bent, je heb het zelf toegegeven.
   Dus jij leest uit hetzelfde haatboek.
   Dacht je dat ik je vergeten was, vergeet het maar.
   Het zijn jouw soort genoten die al die ellende aanrichten.
   Ben jij nog steeds zo blij dat je mossel bent Jack?

   Like

  • BertG. zegt:

   Spannend mee lullen maar ondertussen even door je koran bladeren of het wel klopt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s