“Ik had na schooltijd gewoon zin om Joden te doden”

Screenshot_29

De vlag van Al-Fatah

(Door: Gerd Buurmann – Vertaling: E.J. Bron)

Op 1 oktober 2015 gingen enkele jongeren na schooltijd op weg naar een kleine “nederzetting” in de buurt van Bethlehem en bekogelden daar een auto, waarin kleine joodse kinderen zaten, met grote stenen. Daarbij vernielden ze alle ramen van de auto. Een kind in de auto raakte door rondvliegende glassplinters gewond. De politie kon korte tijd na de aanval een van de aanvallers oppakken. Het ging om een 15-jarige Palestijn. Tijdens zijn verhoor verklaarde hij: Ik had na schooltijd gewoon zin om Joden te doden.”

Later die dag werd ten zuiden van Nabloes een joods echtpaar uit Neria voor de ogen van hun kinderen door een terreurbeweging, die tot de gewapende arm van Fatah, behoort, in hun auto doodgeschoten.

Tussen de beide gebeurtenissen in hield Benjamin Netanyahu een rede voor de Verenigde Naties:

“President Abbas, ik weet dat het niet eenvoudig is. Ik weet dat het moeilijk is. Maar wij zijn het onze volkeren schuldig om het nog eenmaal te proberen, om het steeds opnieuw te proberen, want gezamenlijk, als we daadwerkelijk onderhandelen en ermee ophouden erover te onderhandelen of we überhaupt moeten onderhandelen, als we daadwerkelijk samen gaan zitten en proberen dit conflict tussen ons op te lossen, elkaar te erkennen en een Palestijnse staat niet als springplank voor nog een radicaalislamitische dictatuur in het Midden-Oosten gebruiken, maar als een land dat in vrede zou willen leven naast de Joodse staat, als we dat daadwerkelijk doen, dan kunnen we opmerkelijke dingen voor onze volkeren bereiken.”

Een dag daarvoor had Abbas voor de Verenigde Naties verklaard zich niet meer aan het vredesproces van Oslo te houden. In Oslo werd overeengekomen een Palestijns zelfbestuur te vormen, dat op economisch en veiligheidsgebied met Israël samenwerkt. De voorloper van de Fatah-partij verplichtte zich ertoe om alle passages uit haar handvest te halen die oproepen tot de vernietiging van Israël. Dat was de deal!

De PLO werd ervoor beloond dat ze slechts stopte met de verklaring Israël te willen vernietigen. In het handvest van Hamas staan nog steeds de passages ter vernietiging van alle Joden wereldwijd. De opzegging van Abbas op 30 september 2015 was zodoende de officiële verklaring om het weer net zo te doen als Hamas en het niet erkennen van het bestaansrecht van Israël en daarmee de verklaring van een vernietigingsoorlog luidkeels rond te bazuinen.

Terwijl dat al lang het geval was. Tijdens de 47e verjaardag van Fatah liet Abbas de door hem zogenaamde “geestelijk leider van de Palestijnse autonomie”, moefti Muhammad Hussein, de volgende preek houden:

“De dag van het laatste oordeel zal niet komen zolang we de Joden niet vernietigd hebben. De Joden zullen zich achter rotsen en bomen verbergen. Dan zullen de rotsen en bomen naar ons roepen: ´Oh moslim, dienaar van Allah, er zit een Jood achter me verborgen, kom en dood hem´.”

De eis “Dood de Joden” was voor Abbas blijkbaar nooit weg, ze stond gewoon niet meer in het handvest van zijn partij. Ja, Abbas is gematigd, gematigd in zijn moraal, Netanyahu echter is radicaal, hij is radicaal in zijn מענטשלעכקייט (menselijkheid). Hij is een waar מענטש‎ (mens)! Hij gelooft nog in de mensen en in wonderen. Hij is gewoon Israëli!

Bron:
http://tapferimnirgendwo.com
Auteur: Gerd Buurmann

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, Benjamin Netanyahu, Fatah, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jihad, Jodenhaat, Krankzinnigheid, Moslims, PLO, Racisme, Rotzakken, Taqiyya, Terrorisme, Verenigde Naties, Westen, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op “Ik had na schooltijd gewoon zin om Joden te doden”

 1. Abbas kàn in dit opzicht niet anders dan gematigd zijn: Hij is een moslim.
  Het soort radicalisme, dat híer genoemd wordt, radicalisme-in-menselijkheid, zit er niet in, bij moslims.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. Perfide Albion zegt:

  Het lijkt me dat de Joodse staat dit principe maar eens moet gaan toepassen op mohammedanen. We hebben gewoon zin om ons- na schooltijd- te verdedigen tegen de mohammedaanse moordenaars.

  Kill them all!

  Like

 3. Anna zegt:

  Joden doden is een must voor islamieten.
  Mohammed heeft een hele joodse stam uitgemoord omdat deze joodse stam niet naar hem luisterde.
  Toen heeft hij de ” oorlog” verklaard aan de joden en dit beschreven in zijn Koran.
  Op zijn Sterfbed heeft hij herhaald dat de islam de joden moet doden en ongehoorzaamheid aan Mohammed is nu eenmaal niet mogelijk in de islam.

  Het is dus nu zo: Of Mohammed volgen en zijn wil doen en de Joden doden……….
  Of ; geen joden meer doden maar dan zou Mohammed een moordenaar en een leugenaar zijn, die genocide heeft gepleegd.

  En dit laatste is voor een moslim ten enenmale onmogelijk…..
  De moslim die geen joden dood is een afvallige dus Joden doden is een wezenlijk leerstellig onderdeel van de islam.
  Het behoort tot hun existentie….
  In onze westerse ogen is dit volkomen absurt, maar de islam is een kronkelige middeleeuwse religie die genocidaal is ten opzichte van anders denkenden.

  Vooral voor Joodse mensen is de islam heel gevaarlijk.
  Met in het kielzog de christenen omdat de islam uitgaat dat het christendom een voorvloeisel is uit het jodendom.
  Wat we nu zien in de wereld is dan ook een religieuze oorlog……
  Tussen Allah en de God van de Bijbel……

  Like

 4. Breget zegt:

  De krankzinnigheid waard rond onder de Islam.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Moge Israël alle kwaadaardige Palestijnen vernietigen!

  Like

 6. fleckie zegt:

  bij moslems kan men alleen maar denken” de heb- en expansiezucht, kent GEEN GRENZEN’.

  Like

 7. danny zegt:

  ‘Had school na schooltijd gewoon zin om haatbaarden in elkaar te trappen, omdat het teringlijers zijn’:))))))))))))))))

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Het probleem is en blijft de ISLAM.

  Like

 9. Pingback: “Ik had na schooltijd gewoon zin om Joden te doden” | Tapfer im Nirgendwo

 10. Pingback: Ik had na schooltijd gewoon zin om Joden te doden | Likoed Nederland

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s