Palestijnse terroristen schieten echtpaar voor de ogen van hun kinderen dood

Screenshot_10

(Vertaling: E.J. Bron)

Een terreurbeweging, die behoort tot de gewapende tak van de Fatah-partij van de Palestijnse president Mahmoud Abbas, heeft in de nacht naar vrijdag het joodse echtpaar Naama en Eitam Henkin (foto) vermoord. Ze waren samen met hun vier kinderen onderweg in de buurt van de joodse “nederzetting” Itamar in Samaria. Ze werden voor de ogen van hun vier kinderen in de leeftijd tussen vier maanden en zeven jaar in hun auto doodgeschoten. De daders vuurden met een pistool en een geweer op het echtpaar. De beide overleden nog op de plaats van de terreuraanslag.

De kinderen, die op de achterbank zaten, bleven lichamelijk ongedeerd. Ze krijgen psychologische hulp en zijn bij familieleden ondergebracht.

De beide terroristen vluchtten in hun auto in de richting van een nabijgelegen Palestijns dorp. Ondanks een grote actie van de politie, het leger en de geheime dienst konden ze blijkbaar ontsnappen.

De verantwoordelijkheid voor de terreuraanslag werd opgeëist door de “Abd el-Qader el-Husseini Brigade”, die gelieerd is aan de Fatah-partij van de Palestijnse president Mahmoud Abbas. “Met de hulp van Allah” zou het gelukt zijn “het recht op verzet uit te voeren en in de heilige Jihad te trekken. . . Onze troepen vuurden bij een noodzakelijke actie op een auto van kolonisten.” De radicaalislamitische Hamas begroette de misdaad als “heldhaftig” en riep haar aanhangers tot nog meer aanslagen op.

Israëls regeringschef Benjamin Netanyahu zei dat de “woeste hetze” van de Palestijnen tegen Israël de voedingsboden voor de aanslag zou zijn. Hij bekritiseerde dat Mahmoud Abbas zou zwijgen over de aanslag en dat de Palestijnse Autoriteit de terreuraanval niet zou veroordelen. Ondertussen werd het bloedbad scherp veroordeeld door de Verenigde Naties en de Verenigde Staten.

Het echtpaar Henkin, beide begin 30, wordt vandaag in Jeruzalem begraven. Eitam Henkin is de zoon van een bekkende rabbi en Thora-leraar. Zijn vrouw Naama was graficus en had een eigen studio. “Ze waren een droompaar, onafscheidelijk in het leven en nu ook in de dood”, zei een buurman tegenover de nieuwssite “ynetnews”.

Het Israëlische leger verhoogde haar aanwezigheid op de zogenaamde “Westelijke Jordaanoever” enorm. Nog in de nacht kwam het tot meerdere “vergeldingsacties” door woedende Israëli´s: Palestijnse auto´s werden met stenen bekogeld, in een dorp bij Ramallah werd een auto in brand gestoken. Er vielen geen gewonden.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, Islam, islamofascisme, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, Racisme, Rotzakken, Terrorisme. Bookmark de permalink .

15 reacties op Palestijnse terroristen schieten echtpaar voor de ogen van hun kinderen dood

 1. dee zegt:

  Met een beetje mazzel voor de liefhebbers van het Palestijnse tuig die de laffe moord op hun geweten hebben kloppen ze morgen aan de deur als asielzoeker. GL, SP en de rest van de politiek-correcte bende, onthaal ze als helden en geef ze een verblijfsvergunning.

  Like

 2. Catherine zegt:

  Dat ga je niet zien op PLO-tv de NPO. Je weet wel die uitmunt in de veelgeroemde “genuaceerdheid” van de berichtgeving. Arme kinders….

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Ach zo iets doen de lieve palestijntjes toch niet.
  Ze kunnen beter die hele Gaza strook schoonvegen, zuiveren van dat tuig !!

  Like

 4. tjonge zegt:

  vanavond te zien op npo 1,2 en 3 en morgen in alle msm kranten….

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Lijkt me een goede reden de palestijnen van die Fatah-partij volledig uit te roeien.

  Like

  • Joshua zegt:

   Hendrik M.
   Niet alleen de fatah, alle moslims!!!
   Deze smerige onderkruiper zwijnen verdienen hetzelfde wat zij geflikt hebben bij dat echtpaar.

   Like

 6. S. Breget zegt:

  Een daad van vrede zal de reactie zijn van de vriend van de Islam het hoofd van de RKK de Paus

  Like

 7. Willie zegt:

  Goeie tip voor de Israelische overheid : geef uw Joodse burgers allemaal een wapen ,en als dat moest gebruikt worden , geen probleem ;bel de vuilniskar en oprotten met die makakken-kadavers

  Like

 8. Pingback: “Ik had na schooltijd gewoon zin om Joden te doden” | E.J. Bron

 9. paulzwueste zegt:

  Wat een extreem-walgelijke daad! Hier moet een bijzonder uitgebreide vergeldingsactie op volgen!

  Like

 10. Pingback: IDF blaast huis op van Palestijnse terrorist die verantwoordelijk is voor de moord op Israëlisch echtpaar | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s