Westerlingen kunnen de karwats in de kast laten hangen

Screenshot_14

(Door: Hafid Bouazza)

Door de zee in ultieme slaap gewiegd, uit vaders onveilige armen ontnomen, en op een bed van zand op het strand neergelegd. Al heeft het Westen een ‘icoon’ gevonden om de karwats uit de kast te halen voor een geliefde zelfkastijding – het is niet de schuld van het Westen.

Een vader gooit zijn vrouw en baby op de treinrails om treintoegang af te dwingen. Een baby! Het is schokkend dat deze man niet is gearresteerd voor het in gevaar brengen van het leven van een vrouw en een baby. Menige westerse kijker zal hierin wanhoop hebben gezien, maar het is geen wanhoop, het is een hysterie, een walgelijke, destructieve hysterie die Arabieren eigen is.

Het is het Oud-Testamentisch scheuren van je kleren en as over je hoofd gooien en je haar uitrukken. Schokkender nog is de mentaliteit die achter zo’n daad schuilgaat: namelijk dat de man de eigenaar is – niet de kostwinner, maar de bezitter – van vrouw en kroost. Ik vraag me af hoeveel Arabieren (m/v) nooit hun vader hebben horen zeggen: ‘Ik heb je gemaakt, dus ik kan je ook het leven ontnemen.’

Lees verder>>>
(h/t “Jan Wandelaar”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, onwetendheid, political correctness, tolerantie/intolerantie, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Westerlingen kunnen de karwats in de kast laten hangen

 1. Ik geniet van elke inbreng van jou, Hafid: Een getalenteerd schrijver èn een verrukkelijk-gezonde afvallige!
  Zoals jij moesten nou eens àlle moslims zich transformeren!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Theresa Geissler: 16.14. uur. Daar sluit ik mij geheel bij aan Theresa. Ik hoor het wijlen mijn pa nog zeggen rond 1986, “jongen, ik zal het niet meer meemaken, maar er komt een tijd dat jouw zussen en andere vrouwen een hoofddoek moeten gaan dragen”. Een wijs man mijn vader, helaas overleden in 2005. Maar hoe vooruitziend zijn deze woorden anno 2015, dankzij de politieke verraderskliek van “links tot rechts”.

   Like

 2. Ik sluit me bij de woorden van Theresa aan!En ik voel me niet schuldig;heb dit alles niet veroorzaakt!En ik zal ook nooit een zogenaamde vluchteling onderdak bieden;echt nooit!

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Wat kan die man toch goed schrijven, die hele achterlijke moslim cultuur in een kort artikel samengevat……

  Like

 4. heleen zegt:

  Bravo Hafid, een hart onder de riem. Ik heb ook genoten van je pamflet ” De akker & de mantel. We houden van je.!

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  De schrijver vergeet te vermelden dat die hysterie van dat stuk islamongedierte te maken had met de aanwezige cameramensen. De arabieren zijn geboren leugenaars en toneelspelers.
  Zij beheersen als ware meesters alles wat met valse pathetiek te maken heeft.
  Dit maakt het incident dubbel walgelijk!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s