Zweedse autochtone bevolking binnen 10 tot 15 jaar in de minderheid met de huidige immigratiestroom

Screenshot_23

(Door: “rommel”)

“Wat er nu in Zweden gebeurt, is een nog nooit beproefde methode, die in heel de westerse wereld zijn weerga niet kent”, zegt econoom Tino Sanandaji in de nasleep van de unieke situatie waar Zweden zich op dit moment in bevindt, met politici en journalisten die zich geallieerd hebben met het doel om Zweden tot een onherkenbaar monster te transformeren.

Tijdens de jaren 1990-2010 ontving Zweden gemiddeld 25.000 asielzoekers per jaar, wat drastisch veranderde toen Fredrik Reinfeldts (de voormalige liberaal-conservatieve minister-president van Zweden) zijn beruchte samenwerking begon met de Miljöpartiet (Zweeds Groen-Links), om de Zweedse stemmers op de Zweden Democraten te straffen. Het record van verleden jaar is nu al ruimschoots gebroken met meer dan 1.000 asielzoekers per dag die over de niet bestaande grenzen stromen.

Lees verder>>>
DVC

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Elite, Eurabië, Genocide, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur, Zweden. Bookmark de permalink .

17 reacties op Zweedse autochtone bevolking binnen 10 tot 15 jaar in de minderheid met de huidige immigratiestroom

 1. Drs.P. zegt:

  Linkse machtswellustelingen zijn heden ten dage de KANKER van de samenleving en hebben de bedoeling om heel de eigen bevolking kapot te maken!!
  Opzouten met die gore linkse nsb rotclubjes zoals demonen666, partij van de afgunst en groenslinks!!!!

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. BertG. zegt:

  Arme rommel, daar in Zweden. Je zal er toch maar wonen.
  Geen idee hoe oud de man is maar ik vermoed zo rond mijn leeftijd.
  Om en nabij de 50.

  Like

 3. OphEUffen zegt:

  Toont maar weer eens aan dat een hoog opgeleide bevolking dankzij dit voorrecht nietover meer gezond verstand beschikt. Integendeel, hoe hoger de opleiding, hoe harder men trapt in de misleiding. Overigens, ik gun het de Zweden inmiddels van harte. Laat dat dan maar het eerste Avondland worden dat letterlijk ten onder gaat aan naief Gutmensch gedrag. Onze kinderen? Na ons komt de zondvloed.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  O,O,O, wat is het toch fijn om links te zijn !!
  Beste linksmens, als je zo graag het ‘blanke’ ras om zeep wilt helpen, begin dan bij je zelf en pleeg aub massaal zelfmoord !
  De rest zal jullie gedram en gezeik echt niet missen !

  Like

 5. edjan zegt:

  De Zweden pikken het toch. Het lijkt wel het meest achterlijke land van de wereld. Hoe meer vluchtelingen hoe beter. Af en toe wil een Zweed de mannen per wet verbieden om staand te plassen. Zweden zijn achterlijk. Kunnen mooi als afschrikwekkend voorbeeld dienen.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Ik vind het bespreekbaar om straks Zweedse vluchtelingen op te nemen.
  Let wel; Zweedse vluchtelingen, niet ‘vluchtelingen’ uit Zweden.

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Eens, echter op één voorwaarde: dat ze bewijsbare aanhangers zijn van de Zweden-Democraten. De rest van de Zweden zie ik heel graag verrotten. Ze hebben er in al hun socialistische naïviteit zelf héél erg hard om gevraagd. Kutvolk. Ik gun ze dan eigenlijk ook van ganser harte alle gevolgen van de islamitische immigratie!!

   E.J.

   Like

   • 100% eens, E.J.: Het IS een kútvolk.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • leefbarbaar zegt:

    Ook eens heer Bron,
    maar ik wil nimmer worden afgerekend op de wandaden van onze regering, als PVV-er en ik denk dat goede Zweden evenzeer slachtoffer zijn van hun regering en media als wij.

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Het risico bestaat inderdaad dat de Zweden die je dan hier zou binnenhalen zo verknipt links gebrainwashed zouden kunnen zijn dat ze toch een gezamenlijk front gaan vormen met alle linkse journalisten, “antifascisten”, sociaal-democratische partijen en vakbondsmilitanten hier om nog meer intimidatie toe te passen op de gewone man en vrouw in de straat. Het linkse smeerlapperij-actiefront nog wat groter maken en verbreden. Dat risico neem je beter niet. We moeten niet nog eens een paard van Troje binnen halen.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @ E.J. Bron: 21.38. uur, op 02/10. Precies wat je zegt Bert. Dat krijg je nu van 70 jaar regeren door de RODEN/SOCIALISTEN!

    Like

 7. paulzwueste zegt:

  Ben benieuwd wanneer daar eindelijk de pleuris zal uitbreken!

  Like

 8. Bedankt voor het artikel. Er is op die site nog meer naïviteit terug te vinden. Eén Zweedse troela politica wil dat asielzoekers tijdelijk op een eerste schijf helemaal geen belastingen betalen om ze sneller aan het werk te krijgen.

  Eerst verkondigen de politici dan ze nodig zijn om een “demografische crisis” op te lossen en dat “zij ons pensioen gaan betalen”, nu gaan ze helemaal geen belastingen betalen en worden pensioenen bevroren en pensioenleeftijd verhoogd om het gratis weggeeffestival langer te kunnen laten doorgaan.

  Like

 9. hans zegt:

  Wat een discussies. Ooit van bevolkingspolitiek gehoord?
  Die blanke gehersenspoelde negerhoeren (eigentijdse moffenhoeren) dwingen blanke kinderen te krijgen. Heel eenvoudig.
  Een kant op dwingen kan ook andersom.

  Like

 10. Breget zegt:

  Hoe kan men zijn eigen bevolking nog in de ogen kijken die men als offeranden aanbied aan de Islam .

  Like

 11. Republikein zegt:

  Erg kut als je 50 jaar geleden al een tientje vroeg voor een biertje.
  Mot niet gekker worden toch.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s