Als we geluk hebben, redt ons een burgeroorlog

Screenshot_4

(Door: “Fenris Hrodvitnir” – Vertaling: E.J. Bron)

In 2015 zullen zich tot het eind van het jaar meer dan 2 miljoen immigranten in Duitsland gevestigd hebben, overwegend jonge mannen uit de soennitische cultuurkring. Het is de bedoeling van het Duitse asielrecht dat erkende asielzoekers hun families kunnen laten overkomen. Dat betekent, bij een gelijkblijvende ontwikkeling, minstens 10-20 miljoen immigranten tot eind 2017. Deze zullen hier gezinnen stichten, bij Midden-Oosterse vruchtbaarheidscijfers kan men zich het verdere verloop van de curve wel indenken. Soennieten zullen in het jaar 2030 de meerderheid in dit land vormen. Dat zullen de meeste van ons nog meemaken, zeer zeker echter onze kinderen.

De kosten van de huidige immigratiegolf zijn niet bekend, omdat de betrokken instellingen in gemeenten, deelstaten en het land slechts zeer terughoudend cijfers noemen, actuele cijfers worden überhaupt niet gepubliceerd. Laten we een schatting doen:

 • Cash bedrag: € 395,- per maand: op dit bedrag heeft ieder hoofd van het gezin recht.
 • Onderbrenging: gemeenten betalen op de vrije markt bedragen van rond de € 20,- tot € 25,- per dag inclusief verzorging.
 • Gezondheidszorg: Duitsers betalen gemiddeld € 408,- per maand ziektekosten (inclusief het werkgeversdeel).
 • Integratiecursussen en cursussen Duits, inclusief administratiekosten, geschat € 250,- per maand.

Dit brengt het totaal op een geschatte € 1692,- per immigrant per maand, een bedrag van ongeveer € 20.304,- per jaar. Voor alle 2.000.000 immigranten zouden dit ruim € 40 miljard per jaar zijn, in het jaar 2016 vermoedelijk bijna € 100 miljard. Dat zijn voor de komende beide jaren ongeveer € 3.700,- die elk van de 37 miljoen werknemers in ons land zal betalen, of dit nu is via loon nevenkosten, btw of een speciale belasting. Alleen deze kosten zouden overeenkomen met een reële loonderving van 10%. Dit zou onze economie af wurgen.

Onze huidige regering heeft geen handelingsmogelijkheden. De onlangs ingevoerde grenscontroles stoppen niemand. De poging van Hongarije om de toestroom te stoppen, eindigde in enorme onlusten van de kant van de immigranten. Een sluiting van de Duitse grenzen zou alleen al mislukken aan het gebrek aan personeel, ook zouden onze zuidelijke buren interveniëren, en uiteindelijk zouden de grensregio´s in chaos verzinken. De media zouden beelden van huilende kinderen laten zien, van doden en gewonden. Dit is in de actuele situatie niet te realiseren.

Een korting op de uitkeringen door de staat zou slechts zeer langzaam effect hebben, misschien wijken enkele immigranten dan uit naar andere landen die meer betalen. Deze tactiek heeft er in onze noordelijke buurlanden toe geleid dat de kelk van de massa-immigratie 2015 grotendeels aan hen is voorbijgegaan. Een drastische korting op de uitkeringen zou tot massale ontevredenheid onder de immigranten leiden, wat de veiligheidssituatie in ons lans aanzienlijk zou verslechteren en tot beelden van huilende kinderen en doden en gewonden zou leiden. Ook dit is voor onze regering geen optie.

In dit licht gezien lijkt de koers van de huidige regering plausibel. Men houdt het uit, laat via de media rustgevende woorden verkondigen, minstens tot het einde van de regeerperiode. Of tot de Nobelprijs voor de Vrede, in ieder geval tot het te laat is om het roer om te gooien.

De immigranten zouden er goed aan doen de vrede zo goed mogelijk te bewaren, want de tijd is in hun voordeel. Er bevinden zich nu ongeveer 800.000 nieuwe burgers in de strijdbare leeftijd in het land, over een jaar zullen dat er 2 miljoen zijn. Onze politie bestaat uit ongeveer 250.000 man, het leger kan in het gunstigste geval 110.000 man mobiliseren. In één tot twee jaar zou ook een tactisch slecht aangevoerde meute in staat zijn om onze veiligheidstroepen in een handomdraai uit te schakelen. Des te later deze opstand komt, hoe slechter de kansen van de autochtonen staan.

Een spoedige ineenstorting van de bestaande orde biedt misschien een kleine kans om in dit conflict stand te houden, de kaarten opnieuw te schudden en nieuwe regels op te stellen. Zeer zeker een denkbare, echter pijnlijke optie in plaats van zienderogen de langzame demografische dood tegemoet te gaan.

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Fenris Hrodvitnir”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

43 reacties op Als we geluk hebben, redt ons een burgeroorlog

 1. Ergens hoop ik dat die “zielige asielzoekers”er hier wel zo’n puinhoop van maken,trammelant trappen en nog erger!Dan zullen die domkoppen die het nu allemaal zo zielig vinden,eindelijk hun mening bij stellen!Want alleen als samenleving kunnen we er iets tegen doen!En van een samenleving kun je momenteel niet spreken;alleen maar van los zand!

  Like

  • Felix zegt:

   Nee, ga er rekening mee houden dat de linkse leugenaars en landverraders de leugen van de “zielige vluchteling” zullen volhouden tot het bittere bittere einde…

   Like

   • Jaan zegt:

    Dan moeten we ervoor zorgen dat dat einde gauw komt.

    Like

   • Felix zegt:

    Nog even een toelichting op mijn reactie hier. Aan het einde van de tweede wereldoorlog toen Hitler al moest schuilen in zijn bunker, verklaarde hij het verliezen van de oorlog toe aan het Duitse volk; ze waren niet toegewijd genoeg geweest en hem onwaardig. Hetzelfde zal de Linkse Gutmensch spreken tegen die tijd dat het te laat is; Het is de schuld van de autochtone bevolking, Ze waren niet tolerant genoeg, Islamofoob, vijandig, enz. de geschiedenis herhaalt zich…

    Like

 2. Marc zegt:

  Die burgeroorlog is eind dit jaar een feit.

  Like

 3. Ronald Nuus zegt:

  Dat hoop ik ook dat de Burgeroolog er een eind aan maakt.of dat we Dictator Rutte af zetten hij wil niet zelf aftreden dus zullen we het zelf moeten doen.anders is het te laad:,

  Like

 4. Pegidafan zegt:

  De situatie waar we ons momenteel in bevinden is heel erg gevaarlijk . Net als president Orban van Hongarije al zei , dit zijn geen vluchtelingen maar een leger van sterke jonge mannen die ons continent overspoelen . Iedere wel denkende burger kan begrijpen dat zoveel jonge sterke mannen , onze landen zo over kunnen nemen , vooral omdat onze defensie”s totaal weg bezuinigd zijn . Als die horde begint met moorden , zal er paniek uitbreken en zullen wij de gene zijn die moeten vluchten . Onze autochtonen bevolking is totaal onbewapend en ja met een aardappel mesje ben je machteloos . Ook zijn die lui gewend om te vechten , dat deden ze trouwens in hun land van afkomst ook al , niet allemaal , maar de Syriers zijn toch wel aardig wat gewend .
  Als er op dag x , overal chaos uitbreekt , dan heeft onze regering nooit genoeg manschappen om de orde te herstellen . Als bezorgde burger , denk ik dat onze veiligheid niet gewaarborgd kan worden . Dus wil dat zeggen dat de burger zich moet voorbereiden op wat er komen gaat , en dat zal niet veel goeds zijn als jullie begrijpen wat ik bedoel . Je hoeft alleen maar te kijken , naar wat die lui in hun eigen landen allemaal uitspoken en dat zal hier niet veel anders zijn . We worden voor gehouden dat het allemaal hoog opgeleiden zijn , nou van wat ik op tv en op het internet heb gezien , weet ik wel beter . Het is een horde barbaren die zijn weerga niet kent . Ik kan het alleen niet uitstaan dat bijna alle Nederlanders niets van zich laten horen . In Spanje ,Italie ,Polen Hongarije , Duitsland , Slowakije , Tsjechie , overal gaan ze met duizenden de straat op , maar hier gebeurd niks . Daarom hoop ik dat zondag 11 oktober wel iedereen naar Utrecht komt .
  Ja ik blijf het maar weergeven voor het geval je het nog niet weet .
  Zondag 11 oktober Pegida Nederland , in Utrecht , op het Neude om 2.00 uur .

  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • Bert zegt:

   ik zeg het al jaren, de meeste vluchtelingen komen uit oorlogsgebied, die weten niet beter dan moorden, honger en verkrachting, die zijn een stuk geharder dan onze jeugd die massaal faalangst en adhd etc heeft, dienstplicht is al heel lang afgeschaft en wapenbezit verboden. Wie denkt dat we ooit ons land terugpakken vergist zich volgens mij. Die paar motorclubjes en een enkeling die op een vecht- of schietsport vereniging zit zullen niet voldoende zijn. Als je die hordes alleen al de treinen in ziet klimmen en over hekken heen terwijl wij ons heel decadent druk maken over allerlei luxe first world problemen.

   Like

 5. Perfide Albion zegt:

  De meerderheid van de Nederlandse bevolking is klaar met ” vluchtelingen”. Jammer dat ze telkens weer verkeerd stemmen.
  Dit eindigt inderdaad in een burgeroorlog maar dat duurt nog zeker 10 jaar.

  Like

 6. JooJootje zegt:

  Eind dit jaar begin volgend jaar gaat het los de tactiek is als bekend.

  Like

 7. Bert zegt:

  LOL ! In het hypothetische geval dat de gemiddelde brave huisvader met bierbuik die geen dienstplicht heeft gekend al het lef zou hebben mee te doen aan een opstand, waarmee gaat die dan het gevecht aan? Met zijn barbeque gereedschap en bladblazer zeker ? Het is in Zweden en Frankrijk en Duitsland al vele malen erger en los van een paar demo’s is er geen klein beetje opstand of burgeroorlog geweest. The New World order heeft al lang rekening gehouden met dergelijke scenarios, ik zou er maar niet op rekenen en alvast Arabisch gaan leren.
  p.s. dit is sarcasme

  Like

  • Jaan zegt:

   Niks te LOLLEN Bert. Tel bij ons leger de diabetici en bejaarden bij, dan hebben we heel wat op de been gekregen. Denk erom dat een rollator op topsnelheid een geducht wapen is. veel meer hebben we niet. Dat is al meer dan het pang pang leger van ons heeft.

   Like

 8. Dit is op eunmask herblogden reageerde:
  Dan zal die burgeroorlog wel snel moeten plaatsvinden, want het zal niet lang meer duren of de moslims zullen de meerderheid zijn in ons land!

  Like

  • Marc zegt:

   Wees gerust: bewust ligt de natie op apegapen, de onderliggende zenuwen werken echter altijd.

   Alleen jammer dat dit ten koste moet gaan van vele honderdduizenden doden. Dankzij onze politici!

   Like

 9. Luc zegt:

  revolutie?
  ik sta er niet voor te springen maar gezien de situatie, waar beginnen we ?
  ah ja…tegenwoordig gebeurt zo iets op facebook of twitter of met een stoet als het erg genoeg is.
  echt verzet is al lang dood, deze kudde volgt de vorige net zoals de volgende, recht naar de slachtbank!

  Like

 10. albertien54 zegt:

  Vinden jullie het ook niet vreemd dat nu ineens het Binnenhof verbouwd moet worden, 5 jaar gesloten. Gaat deze criminele regering straks veilig onderduiken in hun onderaardse steden, inclusief al die propagandajournalisten en onze knuffel BN-ers? Ze zijn me veel te vrolijk op dit moment, reken er maar op dat deze lui allemaal beschermd worden door deze door en door verrotte eliteclub!

  Like

 11. Avidia zegt:

  ~We moeten net als geenpijl een referendum eisen, wel of niet “vluchtelingen” uh gelukzoekers, handophouders, eisers, enz.

  Like

 12. Hendrik M. zegt:

  Dat vuig geteisem, die landverraders uit Den Haag, moeten weg.

  Like

 13. Ronald Nuus zegt:

  Dat weet ik wel zeker dat ze de schaapjes op het droge hebben!!!

  Like

 14. Pingback: Als we geluk hebben, redt ons een burgeroorlog |

 15. U denkt echt dat een burger oorlog ons zou kunnen redden?Ik zie dat heel anders.Die burgeroorlog is nou net de bedoeling.Als die uitbreekt heeft de Elite dat wat ze willen.1 telefoontje naar 001-Obama land en de 34 vloot ligt voor onze kust en wordt alle verzet gesmoord.Dus weg PVV,weg internet vrijheid en dus weg alle vrijheid.Wat rest is het juk van de Elite.Dat is wat er gaat gebeuren en ze wachten er op.Ze nebben geen politieke middelen om ons verzet te breken.Ze zien de bui al hangen.Europa keert zich steeds meer tegen de EU en dat beseffen ze maar al te goed.Zo slaan ze 2 vliegen in 1 klap.
  Ik denk dat ze de girondijnen nog in het achterhoofd hebben en dat zal ze niet weer gebeuren.

  Like

  • Geef me 20.000 goed getrainde en bewapende mannen en ik veeg die elite van de kaart. Zien we daarna wel hoe de Amerikanen en hun NWO reageren. Desnoods roepen we de Russen te hulp. Mogelijkheden zat. De landverraders kunnen natuurlijk van alles proberen maar dat zien we dan wel weer.

   Voorlopig wachten wij eerst op een aanleiding. Dan zijn wij de verdedigende partij. En die aanleiding gaat komen. 1 aanslag van die tering islamieten is genoeg..

   Vergis je niet in de veerkracht van de patriotten van Europa.

   Like

 16. Pingback: Als we geluk hebben, redt ons een burgeroorlog | Nikontino's Blog

 17. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogd.

  Like

 18. Laat maar vast een stuk van je leuter of muts afsnijden, leer de korant uit de kop en dwing jezelf om nooit meer Alie Hakbar te schreeuwen in de kroeg die ze straks trouwens ook niet meer hebben. Of vraag asiel aan, maar dan echt, in Rusland, China (hollands eethuis beginnen, suu d’r bij?) of ergens in zuid-Amerika bij Dindiaantjes. Hier is het afgelopen, over en uit.

  Like

 19. Zolang de bevolking niet massaal in opstand komt, gaat alles gewoon door. Raken we ons land kwijt aan de vluchtelingen. Wat doen wij????? Kijken toe……..mopperen alleen maar. Begin bij jezelf……..zoek contact met de media………neem contact op met de politiek………hou je protest ,,warm,,. We zullen toch moeten ,,samen spannen,, als we ons land willen redden van de ondergrond, geloof me.

  Like

 20. edjan zegt:

  SP zal (naar mijn verwachting) leeg gaan lopen richting PVV. Eigen schuld dikke bult met je moslim-geknuffel. Partijen zullen steeds meer standpunten van de PVV moeten overnemen als ze willen overleven.

  Verder goed nieuws: 66% van de bevolking tegen opnemen meer vluchtelingen.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24571207/__Negatiever_over_vluchtelingen__.html

  Ik begrijp dat dit geen burgeroorlog is, maar sorry, ik zie de Nederlander niet zo snel in opstand komen. De Duitsers en de Fransen misschien maar de Nederlanders?

  Like

  • paulzwueste zegt:

   edjan. Walgelijke mentaliteit. Als het vuur dichterbij komt krijgen ze het te warm en gaan ze (als het ze gevraagd worden…!) vertellen dat er eigenlijk genoeg “vluchtelingen” in het land zijn opgenomen…
   Als je er op ’n verjaardag over begint wordt je de mond gesnoerd met “jongens, laten we het gezellig houden”. Nou ze zullen hun zin krijgen.
   Ik zeg maar zo de situatie zal nog vele malen erger worden alvorens het volk bereid is om op de barricaden te gaan.
   Dom, want elke dag dat we langer wachten zal meer bloed kosten.

   Like

 21. Ik heb toch het gevoel, als ik al de reactie,s zo eens bekijk………dat er bij ieder weinig animo te vinden is om ook daadwerkelijk voor je eigen land op te komen. Verandering is nodig, heel hard nodig zelfs, maar begin dan bij je zelf. IEMAND zal toch moeten beginnen, doe iets, met alleen woorden en reactie,s hebben we niets. Vraag jezelf nou eens af………..BEN IK DAADWERKELIJK BEREID OM VOOR M,N LAND OP TE KOMEN, NIET ALLEEN IN WOORDEN, MAAR NU IN DADEN????????????

  Like

 22. Ik kreeg vanmorgen van een lieve brabantse dame te horen ”of het wel allemaal waar is” wat b,v hier op deze site vertaald wordt.Ze heeft vele brave moslim families in haar buurt wonen waar ze goed mee kan omgaan.Zo denkt de gemiddelde huisvrouw en man er waarschijnlijk over.Ook mijn waarschuwingen aan anderen worden meest al nogal lauw ontvangen is mijn ervaring.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s