BREKEND: Justitie stuurt sterke arm langs bij AZC-nee activisten

Screenshot_17

(Door: “Hannibal”)

De angst van Justitie voor elke tegenwerping bij de komst van een AZC begint groteske vormen aan te nemen. Het lijkt er op dat Justitie het verschil tussen een normaal democratisch protest en terrorisme niet weet te maken.

Vandaag zijn bij verschillende leden en sympathisanten van AZC-alert in Enschede politieagenten aan de deur geweest. Om te waarschuwen dat de protesten fatsoenlijk moesten blijven. Mogelijk zijn leden van het College van B&W bedreigd volgens onze informant, maar men heeft geen idee om wie het dan zou moeten gaan.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Hypocrisie, Immigratie, Justitie, Krankzinnigheid, Nederland, Rotzakken, Vrijheid van meningsuiting. Bookmark de permalink .

36 reacties op BREKEND: Justitie stuurt sterke arm langs bij AZC-nee activisten

 1. Jean zegt:

  Ik blijf erbij “De Macht Aan De Burgers” en die troep eruit is de enige oplossing voor onze westerse beschaving en cultuur overeind te houden. Aan verraders en barbaren hebben wij geen behoefte en laat die verraders en barbaren nu ook juist “de parasieten” zijn….

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Dit lijkt toch heel veel op intimidatie van staatswege, kan me voorstellen dat ook de uitvoerende agenten hun opdracht met tegenzin uitvoeren.
  Blijft de vraag wie hiertoe opdracht gaf en met welke redenen.

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het kan zijn dat die Korpsbeheerder een moslim is……! Dat zou veel verklaren natuurlijk.

  Like

 4. BertG. zegt:

  De zwarte laarzen marcheren weer.

  Like

 5. joopklepzeiker zegt:

  het begint nu echt in een stroomversnelling te geraken .
  Dit zijn ernstige zaken !

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Had ik hier niet al een heel lange tijd geleden voor gewaarschuwd ??

  Like

 7. OphEUffen zegt:

  De praktijk in Nederland is dat je ongelimteerd voorstander mag zijn. Tegenstanders daarentegen wordt het leven zuur gemaakt. Wettelijk is beide toegestaan. Bij mij schuurt dat. Oorzaak, op teveel belangrijke posities zitten verkeerde poppetjes. Daar komen wij niet vanaf door middel van stemmen vrees ik.

  Like

 8. Neilton zegt:

  Dit meen je niet, is dit artikel juist? Als het zo is dan begint het ernstige vormen aan te nemen in Nederland, de politie die toch al het werk niet aan kan moet nu burgers thuis bezoeken om ze op de vingers te tikken dat ze het netjes moeten houden op een website, nu begint het echt eng te worden. Dit gaat volledig escaleren.

  Like

 9. koddebeier zegt:

  Dit Nep kabinet en hun onderhorige proberen de burgers van dit land te intimideren !!
  Een grove schade !!
  Dwing dit Nep kabinet tot aftreden !!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Het verwondert mij al niet meer……. Eigen volk laatst!

  Like

 11. OphEUffen zegt:

  Is Gregorius Nekschot ook alweer van zijn bed gelicht? U mag onverminderd voor zijn, maar wie tegen is wordt het leven zuur gemaakt. Beide standpunten zijn wettelijk toegestaan. Onze machtshebbers verraden ons en slapen prinsheerlijk. Een soort van eerlijk in PVDA terminologie.

  Like

  • Bert zegt:

   Da’s een goeie; gregorius nekschot, mooi voorbeeld dat je iemand door genoeg te intimideren en dreigen dat indirect adresgegevens bekend worden, iemand mooi monddood gemaakt wordt. Ik durf te voorspellen dat sites zoals deze uiteindelijk steeds stiller en braver zullen worden nadat er een aantal mensen flink bang gemaakt zijn en als voorbeeld gesteld zijn. Denk ook eens aan de boetes die nu hier en daar al in de bus vallen nadat iemand een ‘ racistische ‘ opmerking maakt op internet. Het is blijkbaar een peulenschil om het ip en woonadres te achterhalen en met een druk op de knop een boete te sturen. (en of vpn proxy’s werkelijk nut hebben kun je je afvragen) Dan moet je wel een bikkel zijn wil je daarna nog doorgaan met je mening uiten op internet, de meesten zullen eieren voor hun geld kiezen en aan hun gezin en hypotheek denken en het maar voor gezien houden. En toen werd het stil. Het heeft ook niet zo veel nut om internetwarrior te zijn, er zijn in frankrijk, zweden en engeland No Go gebieden met sharia wetgeving, de oorspronkelijke bewoners hebben wat geklaagd en zijn verhuisd en klaar… geen opstand, geen burgeroorlog, gewoon als makke schapen. Ik verwacht dat het in Nederland echt niet anders zal zijn, er komt geen verzet want dat wordt in no time neergeslagen en illigaal gemaakt. Arabisch leren en je baard laten staan geeft je misschien nog overlevingskans enige tijd, that’s it.

   Like

   • OphEUffen zegt:

    Indien de vlam in de pan slaat -onder het juk van decennia-der-Gutmensch – ontstaat er een brand die haar weerga niet kent. Een burgeroorlog, ín de Nobelpijs voor de vrede winnende EU, waarin men kleur moet bekennen om voort te blijven bestaan. Dat wordt geen mooi plaatje. Ik hoop dat wij overleven. Er blijft weinig om voor te leven over als we de strijd verliezen.

    Like

 12. OphEUffen zegt:

  Schuttingtaal, hopelijk staan ze niet zo bij mij aan de deur 🙂

  Like

 13. Johan zegt:

  Wat een schofterige streek van Justitie is dit weer. Hebben die vuile rooie rakkers dat weer bekokstoofd ?

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Het zijn vast de rooie Bruinhemden !!

  Like

 15. Annamaria zegt:

  ” Het” is begonnen…..

  Like

 16. koddebeier zegt:

  Staat de politie nu alweer aan de verkeerde kant ?????????
  Een overheid die politie of leger tegen eigen burgers inzet deugt niet !!

  Like

 17. kraftavilqa zegt:

  Preventieve intimidatie. Lusjenogpeultjes? Heb je nog meer bewijs nodig dat Nl. de Eu. een in wezen fascistishe dictatuur is die uitsluitend policorisme tolereert. Dat is vrijheid van meningsuiting, de vrijheid policor meningen te uiten al het andere ist verboten. “If you want a vision of the future, imagine a boot stamping on a human face – forever.” – George Orwell

  Like

 18. Bert zegt:

  Jammer dat die mensen die thuis bezocht zijn geen bodycam droegen of gewoon ff met gsm gefilmd hebben. Kan het ook niet zijn dat het gewoon een aantal zijn die elkaar zo opjutten op facebook en misschien net de verkeerde woordkeuze maakte waardoor er een paar red flags gingen branden ? Ik bedoel als ze iedereen die tegen een AZC is thuis moet bezoeken zijn ze wel eventjes bezig nog, daar hebben ze toch helemaal geen mankracht voor.

  Like

  • BertG. zegt:

   Oh, ik begrijp ‘m.
   Mensen met een bepaalde mening die eventueel wat minder prettig mochten overkomen, die moet je soms dan maar even vertellen waar ze rekening mee moeten houden.
   Die vragen er om, hadden ze maar beter op hun MENING moeten letten in het plaatsen ergens op of door middel van een brief.

   Laatst ook al die willem de overbodige verdedigen en nou dit er nog even achter aan.

   Like

   • Bert zegt:

    wie verdedigen? heb niemand verdedigd, maar hoe dan ook, ik bedoel helemaal niet dat ze van mij moeten opletten, maar mogelijk was er meer aan de hand in plaats van alleen maar lid zijn van een comite tegen een AZC. Misschien liepen ze wel de hele dag elkaar tot geweld op te roepen en de ‘ nieuwe buren ‘ voor rotte vis uit te maken, dan vraag je om aandacht. Voorbeeld: laatst was er een man die op twitter iets onaardigs over de politie zei, en toen stonden ze bij hem a.d. deur. In feite volgden ze hem al langer en had ie meer op z’n kerfstok. Ik ben slechts nieuwsgierig hoe het verhaal precies is omdat het me stug lijkt dat iedereen die lid wordt van een clubje dat zich uitspreekt tegen een AZC ook meteen politiebezoek krijgt, vandaar dat ik mezelf even hardop afvroeg of er niet meer a.d. hand zou zijn geweest. da’s alles BertG.

    Like

 19. Wie hiervoor ook verantwoordelijk is, Justitie of de betreffende burgemeester -die immers het uiteindelijke hoofd der politie is- het gaat doodgewoon te ver, het is een verkeerde tendens en er moet paal en perk aan gesteld worden!
  Om te beginnen, zou Geert, of om het even welk PVV-Kamerlid hier weer vragen over moeten stellen!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 20. Sjaak zegt:

  In Duitsland hebben ze al een paar geplande onderkomsten in de fik
  gestoken ! En hoe meer asyl-parasiten er komen, omzo loodender het vuur !

  Like

 21. Scheerzeep NU zegt:

  Kun je in Ter Apel op een fatsoenlijke wijze demonstreren tegen aldaar gehuisveste pedofielen in het AZC of worden die kindermisbruikers alsnog gearresteerd en het land uitgezet?
  Gooi maar badeendjes over het hek.

  Like

 22. Ronald Nuus zegt:

  In Duitsland zijn ze zich aan het bewapenen!

  Like

 23. Tistochwat zegt:

  [sarcasme] Maar gelukkig mogen we wél zeggen dat we graag zo véél mogelijk ‘vluchtelingen’ willen opnemen; óók in onze eigen huizen. [/sarcasme]

  Like

 24. Elena zegt:

  Ongeveer ruim 1 week geleden was er een buurt bijeenkomst in Purmerend over een mogelijk asieleisers komst. De zaal was overvol en de mensen waren TEGEN de komst van asieleisers. Uiteindelijk heeft de burgemeester met de sterke arm der Wet…de zaal laten ontruimen, met de smoes…dat het gevaarlijk zou zijn zo’n volle zaal bij mogelijke brand. Welke debiel die zich burgemeester mag noemen..laat de politie zijn eigen inwoners wegsturen? Een vrouw vertelde op FB, dat zij zich de volgende dag moest melden bij de politie. dat is intimidatie van de bovenste plank. Ook ik vraag mij af..welke debiel heeft het lef gehad om deze vrouw te intimideren? Ik zou er nog extreem van worden als t mij zou gebeuren. We hebben in Nederland vrijheids van meningsuiting…en dat wordt leuk geprobeerd te ondermijnen.

  Frau heil Merkel heeft aan Mark Zuckenberg gevraagd ( oprichter van FB) te screenen wie er op FB islamfobische teksten post. Vreemd he?..dat er nooit eerder iets aan het walchelijke Antisemitisme werd gedaan door frau heil Merkel. Maarja,… frau heil Merkel is wellicht tot de islam bekeerd. Bovendien wat wordt er betaald aan haar en consorten wereldwijd vanuit Kuweit of S.A.?

  Wanneer ik lees dat er een onderkomen bestemd voor asieleisers in de fik is gegaan, kan ik mij een glimlach niet onderdrukken.

  Like

 25. Anna zegt:

  Dit is te verwachten…… Het politiekorps is ook geïnfiltreerd door mensen die de Sharia ( islamitische wetten ) boven de democratische wetten stelt…. Want dat is iedere moslimverplicht te doen.
  Er komt nog bij dat het politie potentieel( aantal ) volkomen ontoereikend is voor deze grote invasie van mensen die uitsluitend hebben leren haten……. Het is als een kwaadaardig gezwel in onze samenlevenig en als het openbarst hebben we geen doktoren om het te opereren…….
  Onze samenleving komt snel in verval…….

  Like

 26. Avidia zegt:

  Ik heb de oplossing, een onder—– weet de naam niet meer, zoals in de oorlog met Duitsland waarin de Nederlanders in het geheim met elkaar communiceerde, Ik ben niet in de oorlog geboren. sorry dat ik de naam niet meer weet

  Like

 27. Avidia zegt:

  Het was een soort netwerk waarin men elkaar waarschuwde, dat kan nog steeds

  Like

 28. alidas1 zegt:

  Avidia
  Dat was de ondergrondse die dat deed .
  Maar ik denk niet dat dat nog eens zal komen.
  Daar zitten teveel moslims voor bij de politie.
  En een verrader slaapt niet

  Like

 29. Rudi zegt:

  Wat is dit nu dus nu word je door je eigen landverraders bedreigd met politie omdat je tegen asielzoekers centrum bent Gestapo noemden ze dat in 40 en 45 ben ook zwaar tegen komen ze nu ook bij mij

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s