CDU en CSU willen opnamestop voor “vluchtelingen”

Screenshot_11

(Door: Marco Maier – Vertaling: E.J. Bron)

Duitsland´s mogelijkheden ter verzorging van “vluchtelingen” zouden zijn uitgeput, aldus politici van CDU en CSU. Er zouden een koersverandering in de asielpolitiek en een opnamestop nodig zijn. Dit zal gevolgen hebben voor Oostenrijk, Hongarije en de Balkanlanden.

“De boot is vol”, zo zou men de uitlatingen van politici van de CDU en de CSU met betrekking tot de toestroom van asielzoekers naar Duitsland met een paar woorden kunnen samenvatten. “Met het oog op de ongeveer 300.000 ´vluchtelingen´ alleen al in september heeft Duitsland dringend een opnamestop nodig.” Anders zou de situatie uit de hand lopen. “De Duitse regering moet nu onmiddellijk van koers veranderen”, eiste de secretaris-generaal van de CSU Andreas Scheuer tegenover de “Frankfurter Allgemeine Sonntagszeitung”.

Ook de CSU-politicus voor binnenlandse zaken Stephan Meyer slaat op hetzelfde aambeeld: “als er zoveel asielzoekers naar Duitsland blijven komen, dan zal er voor ons niets anders opzitten dan een tijdelijke opnamestop uit te roepen en de grenzen voor hen te sluiten.”

De CDU-politicus voor binnenlandse zaken Clemens Binninger kan zich eveneens in een opnamestop vinden. Want de overeengekomen maatregelen om asielprocedures te bespoedigen zou niet echt effect hebben op de ongebreidelde instroom van de´vluchtelingen´. Daarom zouden er “effectieve controles aan de Duitse buitengrenzen” moeten worden ingevoerd en zou Duitsland gewoon “ook asielzoekers moeten afwijzen”.

Mocht deze opnamestop worden ingevoerd, dan zal de situatie vooral in Oostenrijk, Hongarije en de Balkanlanden verscherpen. Want nog steeds komen daar dagelijks duizenden mensen aan, die verder willen naar Duitsland, Zweden of Noorwegen. Als Duitsland de grenzen sluit, volgt Oostenrijk spoedig daarna. Hongarije is er immers al mee begonnen en zou onder omstandigheden dan zelfs over kunnen gaan tot drastischer maatregelen  om zijn grenzen te beschermen tegen ongeoorloofde grensoverschrijding.

Zeer waarschijnlijk zal er dus sprake zijn van een toespitsing van de situatie, vooral met het oog op de naderende winter. Voor de honderdduizenden mensen die zich op weg bevinden naar het noorden, zou dit dus nog een zeer harde winter kunnen worden. Temeer omdat de Balkanlanden nog slechter zijn toegerust voor de verzorging van zoveel ´vluchtelingen´ en zij vol getroffen zullen worden door de “opstuwing”.

Bron:
www.contra-magazin.com
Auteur: Marco Maier

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, Balkan, Duitsland, Immigratie, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

18 reacties op CDU en CSU willen opnamestop voor “vluchtelingen”

 1. Cathja zegt:

  Ze worden een beetje te laat wakker. Het kwaad is al geschied. Zeer velen die niets te zoeken hebben in Duitsland hebben zich er toch genesteld. Zie ze er maar eens uit te krijgen!

  Like

 2. Johan zegt:

  “De boot is niet vol”, de boot is aan het zinken !

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Volgens Mama Merkel (koosnaampje haar gegeven door “getraumatiseerde” vluchtelingen) is er geen bovengrens. Ongekend in de wereldgeschiedenis dat ooit met recht trotse naties zich vrijwillig laten slachten en uitbenen op het altaar van de multiculturele religie.

  Like

 4. Jaan zegt:

  Eerst zien en dan geloven. zolang je voor minder, minder, minder voor de rechter gebracht wordt is geloven toch wel moeilijk lijkt me.

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Dit begint op een soort paleisrevolutie binnen de CDU / CSU gelederen te lijken.
  De bijval voor de absurde uitspraak van Merkel (”Geen bovengrens als het om toelating van ”vluchtelingen” gaat”) begint nu al af openlijk af te brokkelen..
  De Duitse bondskanselier is een van de hoofdverantwoordelijke politici voor het aanzwellen de vloedgolf van ”vluchtelingen” die na de onhoudbare beloften van vrije toegang PLUS vorstelijke geld schenkingen en maximale verzorging, niet meer te stoppen lijken.

  Anderszins gaan de Duitsers- als ze al de grenzen echt gaan controleren – de landen in Midden en Oost Europa opzadelen met een kolossaal, onoplosbaar probleem dat Duitsland zelf in het leven riep, tezamen met de EU bonzen…

  Dat wordt heibel in de Europese tent ! De EU wordt op die manier onbestuurbaar…
  Wat ”treurig” is dat toch :-)….

  Like

 6. Elena zegt:

  In diverse asieleisers centra zijn steek en vuurwapens gevonden. Tijdens het weekend van de massale instroom zijn lieden die reeds een onderkomen hadden..’snachts vertrokken. Niemand weet, wie of waar ze zijn heen gegaan. Fijn vooruitzicht dat er vermoedelijk moslims eerdaags burgers kapot schieten of grote groepen mensen kunnen gijzelen met…..ja welk gevolg?.

  http://time2wakeup.me/bewapening-terroristen-begonnen-vuurwapens-gevonden-in-asielzoekerscentra/

  Like

 7. Pieter zegt:

  Doorgaan want Merkel zegt : “Wir schaffen Es”. CDU en CSU zijn medeplichtig dus niet janken nu.

  Like

 8. Joannes den Hollander zegt:

  Ze kunnen de schade nog beperken door die gasten duidelijk te maken dat hun verblijf slechts van tijdelijke aard is. Als het in Syrië redelijk stabiel is zullen ze terug moeten. Dat tijdelijke zouden ze in heel Europa moeten door voeren.

  Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Oei, we gaan heel veel sobere wooncontainers nodig hebben voor de tijdelijke opvang van de uitkerings immigranten.
  Leuke Chinese containers met verwarming, bed, toilet en douche zijn er al vanaf zo’n $ 2000,-
  Komt een keukenblokje bij, dus voor zo’n $ 2500,- kan het geregeld zijn.
  Ow ja, fundering met riolering elektra en water moet eerst aangelegd worden…
  Het hoeft dus echt niet héél veel te kosten….
  Met dit vrij wonen kan er ook een veel lagere uitkering gegeven worden…

  Like

  • edjan zegt:

   Dat had je gedroomd, Hendrik M.! Jij discrimineert!!! Onmenselijk om uitkerings-immigranten in wooncontainers te stoppen!

   In die containers komen onze ouderen en werkelozen, is goed voor ze, zijn ze niet meer eenzaam is een doktertje bij, hebben ze op maat gesneden zorg, kunnen ze werkervaring opdoen. De uitkerings-immigranten komen in de vrijgekomen woningen.

   (sarcasme uit)

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s