De islamitische intolerantie verhuist naar de Europese steden

Screenshot_1

(Door: Afshin Ellian)

In de islamitische landen in het Midden-Oosten worden de minderheden bedreigd met uitroeiing. Wat in de asielzoekerscentra gebeurt, is gewoon de voortzetting van de Midden-Oosterse islamitische cultuur en traditie: dreigend, intimiderend en soms gewelddadig.

Al na de bevrijding van Irak vielen de islamitische terroristen de christelijke minderheden aan. Daarom vluchtten indertijd duizenden Irakese christenen naar het Westen, naar onder meer Frankrijk, die bereid was om een deel op te nemen.

De positie van de Joden kwam al eerder onder druk te staan. Dat gebeurde na de oprichting van de staat Israël. Dat leidde tot een ware exodus uit de islamitische landen.

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Islamofobie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, discriminatie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op De islamitische intolerantie verhuist naar de Europese steden

 1. topsporter zegt:

  En de politiek ziet dat het goed is. Meer, meer, meer islamitische intolerantie.

  Like

 2. Crusader zegt:

  Video : kijk en leer de les

  Like

 3. Andre L zegt:

  Vies goor smerig stinkvolk. Deporteren dat parasietentuig en de landverraders die dit mogelijk maken ook. Ik zou er op willen schijten dat volk maar het is mijn stront niet waard!!

  Like

  • danny zegt:

   Ik ben absoluut een racist als het op kk moslims aan komt. Waarschijnlijk steeds meer Nederlanders met mij. Hoe zou dat nou komen meneer Rutte, Samson, Klaver, Roemer, van der Staaij en Buma? Wel eens over nagedacht over die shit die jullie over ons uitstorten, met die domme linkse rotkoppen van jullie! Het zal jullie waarschijnlijk worst zijn arrogante galbakken!
   Raar dat ik moslims haat en jullie linkse NSB- elite mentaliteit. Wat zouden jullie toch mooi bengelen aan de hoogste tak aan een boom. Echt untermenschen( die kk moslims en het gluiperige NSB linkse schijttuig) zijn het! die kwalificatie is nog te positief.

   Like

 4. Maar mijn beste Professor Ellian, als U dit alles toch zo goed weet en zo duidelijk ziet (evenals wij trouwens) waarom blijft U dan nog zo afstandelijk wat betreft de PVV?
  De VVD, waar U zich, voor zover waar te nemen, op blijft richten, houdt deze radicalen evenmin buiten de deur als welke linkse partij dan ook! Kijk alleen maar naar het geval van Jozias-de-sharia-vriend en de Schilderswijk!
  Of bent U ergens nog steeds bang, dat de PVV zich, als het er op aankomt, tegen àlle buitenlanders richt? Ach, kóm nou toch…..!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • danny zegt:

   Ellian zou er verstandig aan doen zijn steun voor de PVV in het openbaar uit te spreken in plaats van achter de Volkverlakkers degeneratie aan te lopen.
   Zijn opvattingen passen veel meer bij de PVV.
   Wat houdt hem tegen vraag ik me af.
   De PVV heeft niets tegen buitenlanders maar wel tegen de islam ,dat zou Ellian moeten aanspreken.
   Nogmaals ik snap niet wat hem tegen houdt.
   Dat mag hij wat mij betreft wel eens in een column uitleggen.

   Like

   • BertG. zegt:

    Ik denk dat wanneer hij een politieke voorkeur in zijn stukken vermeld hij het verder kan schudden bij de media.
    Dan krijg je dus niets meer te lezen of enkel ingezonden stukjes op enkele sites.
    Maar geen landelijke bekendheid meer zo als in Elsevier.
    Dat denk ik zelf.

    Like

  • Vederso zegt:

   @ Theresa. Gooi niet het kind met het badwater weg, Ik zou blij zijn, en ben ik ook, met de schrijfsels van Ellian. Dat hij reserves ten aanzien van de PVV heeft, is ‘m vergeven.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Theresa. Hij zit in het VVD-netwerk. Daar dankt hij zijn job aan. Ik blijf het ’n zielenpoot vinden ook al schrijft hij af en toe ’n goed verhaal.

   Like

 5. koddebeier zegt:

  Met dank aan de Haagse kliek, op naar de ondergang van het ‘vrije’ Westen !
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 6. kraftavilqa zegt:

  “No democracy, all wewant is pisslam”. Kan hoor maar niet hier dus soderotkankertief maar lekker op naar het shithole achterlijk zandbakland waar je vandaan komt stinkbaard, kun je daar weer lekker zand zeven en kamelen beffen en gezellig onderling vechten in naam van je diabolische nepgod en je gore teringprofeet. man o man wat heb ik de pest aan die kudtmuzels en niet eens omdat ik een hater ben maar omdat ze er alles aan doen om zich impopulair en ongewenst te maken. Ik zeg geen enkele – niet een – max. nul muzels aan deze kant van de Middellandse zee. Iedere muzel die tracht de zee over te steken dient onverwijld vernietigd te worden, we hebben toch oorlogsbodems en vliegtuigen; houdt de Middellandse zee muzelvrij bombardeer desnoods de kusten aan de muzelse kant van de Middellandse zee zodat er geen plaatsen resteren om scheep te gaan. De kruistochten van lang geleden waren bij lange na niet verwoestend genoeg, de vijand had zodanig verpletterd moeten worden dat hij nooit meer zou kunnen opstaan. Het is dus aan de Westerling van nu deze klus te klaren in plaats van aan een kruistocht moeten we misschien aan een kruisrakettocht (nuclear tipped maar dat spreekt vanzelf) denken, zodat in geen duizend generaties meer een pislamitisch machtsblok kan ontstaan, als tenminste nog iemand de pislam wil aanhangen met de herinnering aan de vreselijke wraak van de kufar waar blijkbaar hun nepgod hun niet voor kon behoeden. De toorn en de wraak van de kufar dienen verschrikkelijk te zijn zodat nimmer meer iemand een kufar te na durft te komen. Kijk dat is nou radicalisering 🙂

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s