Denemarken: Antifa aangevallen door moslimbende

Screenshot_1

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Linkse extremisten treden zoals bekend in heel Europa in de eerste plaats tegen vreedzame, democratische en/of patriottisch te kwalificeren demonstraties of partijen met een door henzelf gelegitimeerd geweld tegen de politie en de burgers op. Onlangs werd een 95-jarige deelnemer aan een AfD-manifestatie in Mannheim aangevallen en verwond. In Denemarken organiseerde vorige week vrijdag het Socialistische Jeugdfront (Socialistik Ungdomsfront Brønshøj-Vanløse) een demonstratie in Kopenhagen om zijn solidariteit met de Koerden van de YPG/YPJ te tonen, die in Syrië iedere dag tegen de IS vechten.

De demonstratie ging van Gammeltorv naar Folkets Park in Nørrebro. Er zouden onder andere toespraken gehouden worden door het Internationale Forum en Fey-kurd. Toen de demonstratie was aangekomen bij het Folkets Park in Nørrebro dook plotseling de groep “Nørrebro-drenge” (“Nørrebro-jongens”) op en omsingelde de demonstranten. De leden van de groep probeerden met geweld de voortzetting van de demonstratie te verhinderen en riepen: “Jullie mogen die terroristen niet ondersteunen. Dat zijn terroristen!” Een demonstrant berichtte op “Nûdem.dk” (Koerdische Vrije en Kritische Stem) dat er niet te praten viel met de aanvallers. Uit angst werd de demonstratie gestaakt, omdat men vreesde dat ze messen e.d. bij zich hadden.

Op Facebook uitten enkele Koerden zich over het abrupte einde van de demonstratie:

Yilmaz Akbina: en waarom gebeurt dat?? Omdat de kleine jongens in Nørrebro door de imams gehersenspoeld worden!! Ze kennen het verschil tussen links en rechts niet en ondersteunen blindelings de imams, die duidelijk IS ondersteunen. Als het probleem opgelost dient te worden, moet men de radicale imams in heel Denemarken te pakken krijgen!!

Sefkan Yilmaz: Dat is alleen maar lachwekkend. Het verbaast me niets dat ze zich zo gedragen. Daar is niets nieuws aan, de meeste van hen ondersteunen de IS en er zijn al velen die uit Nørrebro zijn vertrokken, omdat ze denken dat ze martelaren worden als ze voor de IS vechten. Ik hoop dat ze zullen smoren in de hel!

Johar El Patron: Laffe honden, jullie mogen nooit angst laten zien voor de IS-supporters. In plaats van de demonstratie af te kappen, zouden jullie hebben moeten doorgaan!! Dat zijn zulke gehersenspoelde honden, deze Arabieren!! . . .

Op de site van de Socialistische Jeugd klonk dat echter heel anders. Er werd bericht over een succesvolle demonstratie, het abrupte einde werd niet genoemd. Haar bericht eindigt als volgt: De demonstratie leidde door de straten van Kopenhagen en eindigde met een ondersteuningsfeest in het Solidariteitshuis, waar ongeveer 1000 Deense Kronen werden ingezameld.

Nou ja zeg, waarom verzwijgt men het gedrag van de islamitische “Nørrebro-jongens”, met wie de jonge socialisten toch zo graag tegen islamcritici en andere “racisten” optreden? “Ingen rassister på vores gader!” (“Geen racisten op onze straten!”) is toch de gemeenschappelijke strijdkreet van alle linksen en moslims in heel Scandinavië, waarmee iedere vreedzame demonstratie, bijvoorbeeld van Pegida of “For Frihed, wordt neer gebruld. En nu mogen ze niet eens meer voor Koerdische IS-bestrijders demonstreren?

Bron:
www.pi-news.net
Auteur: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Antifascisten", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, Censuur, Communisme, Denemarken, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Koerden, Krankzinnigheid, lafheid, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Denemarken: Antifa aangevallen door moslimbende

 1. joopklepzeiker zegt:

  We zijn de straten al kwijt !

  Like

 2. koddebeier zegt:

  Prachtig koekje van eigen deeg !!

  Like

 3. Perfide Albion zegt:

  Heerlijk! Dat anti-fa moet eens goed in elkaar geslagen worden, om mee te beginnen…

  Like

 4. leefbarbaar zegt:

  Kostelijk artikel. Dit kan de roemerjugend straks ook tegemoetzien. Maar dan is het te laat.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Dat die linkse kliek op z’n flikker kreeg vind ik wel mooi, dat het smerige moslims waren die het deden, enerzijds wel goed, anderzijds kunnen en mogen we niet tolereren dat die lui de baas spelen op straat…

  Like

 6. BertG. zegt:

  Een Palestijnse man heeft twee mensen vermoord en drie mensen verwond in Jeruzalems Oude Stad.

  De man stak vijf mensen neer die voorbij de Leeuwenpoort liepen. Daarna pakte hij een geweer en begon hij op een groep toeristen te schieten. Aanwezige grenspolitieagenten schoten de terrorist neer, schrijft The Jerusalem Post.

  http://www.jpost.com/Arab-Israeli-Conflict/Palestinian-goes-on-stabbing-spree-in-Jerusalems-Old-City-wounds-4-419847

  Like

 7. Thomasson zegt:

  Geweldig!!! Ze hebben goed werk gedaan. Mijn moeder zij altijd: Boontje komt om zijn loontje. Nu weten deze smeerlappen hoe aardig hun matties zijn.

  Like

 8. dgneree zegt:

  Dit is best wel ironisch. Links heeft oogkleppen op. Ze hebben niets geleerd van de door het linkse westen gesteunde staatsgreep in Iran. Toen deze Islamitische staat een feit was, gingen als eerste de linkse intellectuelen over de kling. Stomme idioten zijn het. Steeds meer verstrikt in hun leugens, tot ze een keer goed zullen struikelen. En de Internationale Socialisten komen ook snel aan de beurt.

  Like

 9. Kraftavilqa zegt:

  Zo weten die SA-ers ook ’s hoe ’t is om met geweld tot zwijgen gebracht te worden en snappen ze misschien eindelijk ’s voor wat voor kudtvolk ze zich in hun aan linkse koprot te wijten onnozelheid inzettende habbezakkers.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s