VIDEO – Studio PowNed: in gesprek met de “vluchtelingen” in het AZC in Apeldoorn

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Bert G.”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO – Studio PowNed: in gesprek met de “vluchtelingen” in het AZC in Apeldoorn

 1. Hendrik M. zegt:

  Vond dat die dame van Turkse komaf de enige kerel was en het wel goed zag!
  De rest, die voor kerels doorgingen waren watjes.
  Over die asieldreigers zal ik me maar niet uitlaten.

  Like

 2. Bert zegt:

  Iemand het programma van Paul de Leeuw gezien? Zaal vol syriers die braaf vertelden heel dankbaar te zijn, dat joden absoluut niet bang hoeven te zijn en dat ze homo’s in hun waarde laten. Er werd ook nog even getoond hoe wij met honden omgaan, beelden van honden in gekke pakjes, en verteld dat ze in ons bed slapen en deel van het gezin zijn met de mededeling ‘ zeg een hond maar gedag want die hoort bij het gezin ‘. Oftewel: wij zijn eigenlijk wel raar met onze honden en de migranten hoef je echt niet bang voor te zijn. Een syrier vertelde niet meer terug te willen naar syrie en heel Nederland heel erg dankbaar is en hier te gaan werken en Nederland te helpen opbouwen. WTF ? Als je zo graag een land wil opbouwen, reis je dan de halve wereld rond en laat je je eigen land en familie achter ? Het is bijna amateuristisch zo doorzichtig dat toneelstukje was. En het enige dat men zegt is dat ze ermee in gesprek gaan. Maar als iemand is opgevoed met het idee dat joden, homo’s en honden slecht zijn, dan verander je dat beeld toch niet met een gesprek en uitleg dat het hier anders is. Volgens mij zijn syrie en iran de aardsvijand van Israel, de bevolking daar is van kinds af aan geindoctrineerd met dat beeld, nog los van de koranteksten die het bevestigen. Dat een politicus zijn volk verkwanseld om rijk te worden is heel erg maar nog te begrijpen. (net zoals je van een crimineel kan begrijpen dat hij steelt) Maar hoe kan het dat er mensen die programma’s kijken en zonder zelf een belang erbij te hebben en niet zelf rijk er van worden , deze lulkoek geloven ? Is men te bang voor de waarheid, is het volk werkelijk zo dom ?

  Like

  • BertG. zegt:

   Je heb toch zelf de moeite genomen om naar paul de leeuw te kijken.
   Het zou niet in mij opkomen om dit aan te zetten maar ouderen schijnen een zwak voor deze “man” te hebben. Dat noemen ze amusement. Het verraad je leeftijd.
   Mijn tv gaat altijd een beetje raar doen als ik NL1,2,3 aanzet.
   Een soort van alarm berichten krijg ik dan te zien.
   Kijken op eigen risico mededeling, dwars over me scherm heen.

   Like

   • Bert zegt:

    @ BertG: lol, nee maar ik zapte er langs en er werd net verteld dat er syriers zaten dus ik bleef even hangen uit nieuwsgierigheid over wat ze erover te vertellen hadden. overigens is studio powned ook op NPO, ik neem aan dat je dat toch wel gekeken hebt en het alarm even uitgezet ? 🙂

    Like

 3. Marc zegt:

  Die Turkse dame zegt hele goede dingen. Maar in een ding heeft ze ongelijk: mensenrechten zijn niet universeel! Dit wordt door vele culturen ook zo uitgedragen: niet alleen moslims, maar bijvoorbeeld ook de Chinezen zijn deze mening toegedaan.

  En feitelijk klopt dat ook: mensenrechten zijn een typisch westerse (joods-christelijke) waarde! En overal waar de westerse cultuur niet heerst kan ook geen sprake zijn van ‘universele mensenrechten’.

  Als men accepteert dat culturen inderdaad niet gelijk zijn, dan kan het niet anders dan dat men ook de veronderstelde universele mensenrechten als product van de westerse cultuur aanvaardt.

  Kunnen niet-westerse culturen dan niet westerse waarden overnemen? Ja, dat kan wel. Maar dan alleen na uitvoerige publieke filosofische en / of religieuze debatten in die betreffende culturen. Adopteert een niet-westerse regering westerse waarden in verdragen, wetten en regelgeving, zonder dat dit eerst door de betreffende natie na publiek debat aanvaard is, dan heeft de betreffende niet-westerse regering geen houvast, en dus ook geen waarde voor dat land of voor de internationale gemeenschap: bij het eerste de beste cultuurgebonden verzet tegen zo’n wet, regel of verdrag stort de machtsstructuur van die regering in.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Marc. De dame had een overschot aan gelijk in haar uitspraak over de universele mensenrechten. De Rechten voor de Mens zijn als universele rechten geaccepteerd door de VN en gelden voor de gehele wereldbevolking zonder enige uitzondering.
   Dat is een feit. En geen westerse Joods-Christelijke hobby.
   De rechten van de mens worden vaak abusievelijk als zogenaamde “westerse waarden” gezien..
   Dat de Arabische landen de mensenrechten niet accepteren is een andere zaak.
   Daar gaat het hier niet over. Dit staat volkomen buiten deze discussie.
   Nu het volgende en daar ging het over… Er komt een zogenaamde “vluchteling”
   naar hier die de Rechten voor de Mens gebruikt als vluchteling en vervolgens diezelfde rechten niet wil accepteren…
   Dan moet hij/zei onmiddellijk het land uit en terug. Daar is geen enkele andere oplossing voor. Bovendien is dit een theoretische discussie. De enige realiteit in de hele discussie
   zou moeten geweest zijn de enorme zorg die wij moeten hebben over deze islam-tsunami!
   Alles wat hier binnenkomt is gewelddadig en doodsbedreigend voor onze cultuur en samenleving!
   Er is geen discussie mogelijk over wel of niet goede verzorging zelfs niet over wel of niet terugsturen. Massale opvang van dit ongedierte betekent onze totale ondergang.
   Het is verschrikkelijk om de loze ongelofelijk domme reacties aan te horen van de man van de ChristenUnie en de idioot die er voor had gezorgd dat er maar liefst 7000 Nederlandse gezinnen hun doodsvijanden in huis hadden gehaald!
   Wat een stupiditeit. Dat God ze straffe!!!

   Like

 4. Voor PowNed:lang niet scherp genoeg!En Voor de Windt draait om de hete brij heen!

  Like

 5. Johan zegt:

  Mijn indruk na het zien van dit filmpje : De meeste van die asielzoekers zijn gewoon nep.

  Like

 6. Annamaria zegt:

  Alleen de Turkse vrouw en man naast haar spraken de waarheid. ( en hij moest ” rustig” zijn? Nee, zijn verontwaardiging was terecht, waren meer mensen zo boos erover ging er wat gebeuren een keer. )
  De rest gewoon linkse ” rustige” blah blah, hoor Ik de hele dag om mij heen. Leugens ook.
  En JA scheidt de mensen EERST voor bescherming tegen moslims, praten later. Sukkels
  allemaal in de politiek , en de politie zitten er ook mee.

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Tenenkrommend dit filmpje met die goedmensch nsb-er idioot van een voordewind.
  Compleet gestoord die gast en een verrader van eigen land!!!

  – Geen echte oorlogsasieleiser, dan meeteen terug zonder enige discussie.
  – Puinhoop maken in AZC, met tafels gooien of vechten, enkeltje teruig naar je achterlijke land.
  – Chistenen bedreigen in AZC, direct enkeltje terug en opzouten hier.
  – Proletarisch winkelen en de beest uithangen, ff helemaal de tering geslagen worden en enkeltje retour achterlijk home land.

  Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn, alleen zijn al die gutmenschen zo’n gigantische slappe zeik hap, niet te geloven.

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • BertG. zegt:

   En met een compleet ongepast gedrag, want alles is mogelijk, dat nodigt dan weer uit om te kijken hoe ver je kan gaan als “vluchteling”.
   Zoek de grenzen op hier ter plekke, daarna bedenken wij wel weer wat om het op te lossen.

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Drs.P. De moedwillige naïviteit van die linkse hond Voordewind!
   De man had ook nog diarree in zijn bek .Er stroomde onophoudelijk levensgevaarlijke onzin uit waarmee hij de anderen het praten onmogelijk maakte.
   Dit zou wat voor mij zijn geweest. Ik had hem helemaal af gemaakt in de discussie.
   En dan die linkse malloot die hij had meegebracht… was bovendien vader van 5 kinderen!
   Het zal je vader maar zijn…
   De arrogante linkse rukker met zijn eeuwig meelij wekkend glimlachje…
   Hij was er trots op dat hij maar liefst bij 7000 gezinnen de islam-terreur in huis had gebracht!… Maar nu op naar héél Nederland natuurlijk!
   Stelletje moedwillige landverraders!
   En dat zijn je CHRISTENEN…
   ZE ZIJN WERKELIJK HELEMAAL VAN DE RATTEN BEZEKEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Like

   • Bert zegt:

    was het maar naiviteit, dacht je dat hij er niet beter van wordt op de een of andere manier ? denk aan subsidie, giften, optreden in de media en later misschien wel een boek etc etc. zijn nu zoveel clubjes opgericht die helpen. ineens waren er grietjes die dan dekens voor syrie gingen inzamelen en ook meteen even naar griekenland gingen, die vliegtickets komen vast niet van hun spaarcentjes. het lijkt net als met andere goede doelen, …hoeveel stichtingen er niet zijn tegen kanker, bijna elke soort kanker heeft wel een goed doel, het liefst iets met kinderen want dat verdiend beter. als directeur geef je jezelf salaris natuurlijk en door subsidie en donaties stroomt het geld binnen. dus tja, of de meesten het werkelijk en alleen doen uit de grond van hun hart vraag ik me af.

    Like

 8. alidas1 zegt:

  Bert G 1653.
  Heb niets tegen homo’s laat ik dit voorop stellen
  Ben ook zo jong niet meer heb ook geen zwak voor hem.
  Heb naar die vieze kerel nooit gekeken.
  Weet wel dat hij bij die lui het eerst aan de beurt is om van een kerktoren gegooid te worden.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ik heb heel veel tegen het soort homo’s van het gehalte ‘Paul de Leeuw’.
   Deze kruising tussen ’n pad en ’n zwijn (met excuses voor beide dieren) is het waterdicht bewijs dat de mensensoort die dit heerschap “leuk” vindt tot de onderste regionen in onze samenleving behoort! Zo ontzettend smakeloos en platvloers ordinair.
   Ik vind hem het symbool voor alles wat links is. Dat zegt alles.

   Like

 9. Ronald Nuus zegt:

  Die vent van de Christen unie Is zwaar gestoord linkse rakker rot op je bent geen knip voor de neus waard wacht maar tot de pleuris uitbreekt:,

  Like

 10. tjonge zegt:

  wat mij bevreemd is dat er altijd zo stellig gepraat wordt alsof een asielzoeker eenmaal binnen de nl grens is, nooit meer terug moet naar zijn oude land ?
  .
  zou het niet simpeler en eerlijker zijn (voor de nederlandse maatschappij/belastingbetaler) om de asielzoeker een tijdelijke visum te geven met een terugkeerplicht zodra het land veilig is ?
  .
  en economische migranten moeten we vanzelfsprekend al niet toelaten zolang we nog ruim 600.000 ww-ers hebben en weet niet hoeveel die thuis zitten maar niet meer geregistreerd als ww-er, en dan de weet niet hoeveel die uiteindelijk in de bijstand terecht gekomen zijn.
  .
  we praten misschien wel over 1000.000 tot 1.500.000 mensen die een baan zouden kunnen gebruiken in nederland ?
  en dan nog meer baanzoekende mensen importeren ? gekkenhuis lijkt het wel !

  Like

 11. Avidia zegt:

  Bert zegt:
  3 oktober 2015 om 16:27

  Wie kijkt daar nou naar??????

  Like

 12. Avidia zegt:

  Vervult van walging. teiltje

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s