Deense psycholoog legt uit waarom juist de islam psychopaten en monsters voortbrengt

Screenshot_26

(Door: “Xander”)

‘Algehele gewelddadige botsing tussen islam en Westen ook vanuit psychologisch opzicht onvermijdelijk’

De Deense psycholoog Nicolai Sennels, die vanuit zijn professie veel ervaring heeft met moslims, legt uit waarom juist de islam zoveel psychopaten en sociopaten voortbrengt, veel meer dan enige andere ideologie. ‘De culturele cocktail van woede, een laag zelfbeeld, een slachtoffermentaliteit, de bereidheid om blind autoriteiten te volgen, en een agressieve en discriminerende kijk op niet-moslims – die door middel van pijn, intimidatie en gedachten verlammende herhalingen van de bijna ontelbare verzen in de Koran die haat en geweld tegen niet-moslims promoten – wordt opgelegd, is de reden waarom de islam monsters creëert.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, koran, meningsdictatuur. Bookmark de permalink .

6 reacties op Deense psycholoog legt uit waarom juist de islam psychopaten en monsters voortbrengt

 1. Sjaak zegt:

  Het Oktoberfeest gaat vandaag ten einde !
  En nu hebben de schutters ook weer tijd !

  Like

 2. Jean zegt:

  Iets gruwelijker, iets barbaarser, iets gewelddadiger, iets misdadiger dan islam bestaat niet daarom de oproep tot verbod van die smeerlapperij in ONZE westerse seculiere samenleving en daarom de eis tot sluiten van de grenzen voor achterlijke perverse gewelddadige barbaarse smeerlappen ook wel moslims/islamieten genaamd want die perverse smeerlapperij hoort niet thuis in ONZE westerse seculiere samenleving.
  Gezien het wereldwijd verzet tegen die barbaarse smeerlapperij is er hoop op totale uitroeiing van die smeerlapperij maar om dat te bereiken in Europa zullen we eerst die levensgevaarlijke misdadige EU bende moeten uitschakelen want dat zijn de zaaiers van alle kwaad in Europa.

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Niet verder nadenken. Allemaal zo snel mogelijk vernietigen!

  Like

 4. J. C. Th. Köhler zegt:

  “…is de reden waarom de islam monsters creëert.”

  Het artikel gelezen hebbend, wordt duidelijk dat de Deense psycholoog het niet heeft over de “reden waarom”, maar over de “oorzaak waardoor” de islam monsters creëert. Een belangrijke factor die in z’n geheel buiten beschouwing blijft is de inteelt, als gevolg van het hoge percentage neef/nicht huwelijken. Inteelt kan leiden tot mismaaktheid of tot psychische aandoeningen, zoals leerproblemen. Hoe nauwer de verwantschap, hoe groter de kans dat schadelijke genen van moeder én vader doorgegeven worden. Dit is onmiskenbaar mede oorzaak van het creëren van monsters binnen de islam.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Het is tijd dat Geert het tij keert!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s