En hoe zit het nu met Syrië?

Screenshot_8

(Door: Caroline)

Afgelopen week is de VS met de staart tussen de benen verjaagd uit Syrië. Er wordt nog wel gedaan alsof de VS de teugels stevig in handen heeft door Obama, Kerry en Valerie Jarret,  maar er lijkt me dat geen mens dat gelooft. Kijkend naar de beelden van de VN-bijeenkomst vorige week,  zag je Obama iets voorlezen over dat staten niet in hun soevereiniteit van andere staten mogen aantasten. Dat er toen niet hartelijk (uit)gelachen werd, pleit voor de diplomatieke gaven van zijn gehoor. En vervolgens ging hij door op het stokpaard waarvan hij nog wel de teugels in handen heeft, dat van de mens-gemaakte Climate Change.

Daarna Poetin die in heldere bewoordingen uitlegde wat hij waarom in Syrië (en op verzoek van de wettige regering daar) ging doen: ISIS verslaan, en gelijk alle andere rebellen.

Nou was dat iets wat Obama c.s. al voortdurend zeiden te proberen, dus je zou zeggen dat ze er blij mee zouden zijn, dat de zaak eindelijk geregeld wordt. Niet dus, en nu bijt de (toch al ongeloofwaardige) propaganda zich, zelfs voor de meest trouwe MSM-volger, wel heel opzichtig in de staart.

Lees verder>>>
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", EUSSR, Hypocrisie, ISIS, Islam, Krankzinnigheid, Obama, Poetin, Rotzakken, Rusland, Syrië, Terrorisme, Verenigde Naties, VS, Westen. Bookmark de permalink .

5 reacties op En hoe zit het nu met Syrië?

 1. Luchtpint zegt:

  Dat stuk vat mijn gedachten mooi samen. Als de VSA op geen tegenkanting stuiten, lopen we nog meer gevaar op de lange termijn dan nu al het geval is. Al die kwakzalverij van de MSM was gewoon bedoeld om het cliché van Arabische Lentes in het hoofd van het grote publiek te rammen tot iedereen het zou gaan geloven. En dat komt ervan, als heel de politieke kaste en de media worden verziekt door de blinde adoratie voor één man. En dat alleen maar op grond van het feit dat hij de eerste (half) zwarte president van de Verenigde Staten is. Meer argumenten om aan die stupide verdwaasde heiligenverering te doen hadden ze niet nodig daar.

  En daar betalen we nu allemaal de prijs voor !

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  De moslim Barack Hoessein Obama is nooit wat geweest en afgegaan als een gieter.
  Wanneer Poetin Syrië schoongeveegd heeft kunnen mooi al die Syrische vluchtelingen, inclusief die met vervalste paspoorten, terug, dat ruimt hier ook mooi op.

  Like

 3. exmarineman zegt:

  Ach die linksen waar ook ter wereld hebben eerst die zwarte terrorist van Zuid-Afrika verafgodt, daarna die Palestijnse terrorist Arafat en toen die weg waren kwam voor hun gelukkig Obama…….tja en die mensen hebben de waarheid in pacht, toch???

  Like

 4. Caroline zegt:

  Zo zwart-wit lijkt de zaak me niet te liggen 🙂

  Obama is het ‘multiraciale’ gezicht (net zwart genoeg om niet wit te wezen en andersom) dat geplakt is op een al sinds de val van de Muur gevoerd US-beleid, zie link in artikel. Opgeleid in een tijd dat je werd doodgegooid met beelden van de massa-hysterie die Hitler wekte, was zijn eerste inauguratie voor mij het sein te denken: dit gaat helemaal mis. Er werd wel niet gesproken over een Totale Krieg, maar wel over change, en dat kan natuurlijk alles wezen. Veel Amerikanen zullen gedacht hebben (denk ik dan) dat er over een US zonder raciale spanningen gedroomd werd, maar het omgekeerde is waar gebleken. Schier totale Krieg dus, precies zoals door de krachten achter Obama’s (en Bushes, en de Clintons en Carter) troon niet alleen gewenst werd maar ook nog eens opgeschreven. Volstrekte US- hegemonie als enig overgebleven supermacht, en de dollar nog slechts door wapens en dreigementen gedekt. Vandaar, zo vermoed ik, dat voortdurend roeren in de pot in het Midden Oosten (en ja, ook zonder interventie kan men er zelf ook wat van, van moord en doodslag), want formeel is de dollar de munt die de olielanden voor hun olie dienen te accepteren, in ruil voor de belofte van militaire dekking door de VS. Want wat zou je militaire dekking nodig hebben, als er geen militaire dreiging is?

  En hoewel de adoratie van Obama niet gering heeft bijgedragen aan de berichtgeving in onze Polderpravda media, miskent dat dat die MSM voortdurend propaganda bedrijven, echt zich als de staatsbetaalde roeptoeters die het zijn, voortdurend zaken onder de mat vegen. Hier nu alles aangaande de immigratie, waarover slechts de door de staat toegelaten moraal als ‘de juiste’ wordt verkondigd. Of de hele klimaat- en CO2 hysterie. Of de aanval op zwarte piet, die gewoon door de staat betaald wordt als onderdeel van de culturele genocide (om het daar maar even toe te beperken) op de Nederlandse samenleving.

  En de reality-check die de politiek en media afgelopen week hebben ondergaan, dat hele gedoe met Arabische Lentes en strijden tegen ISIS was één groot bedrog- is aan hen voorbij gegaan.

  Lieg, lieg, lieg, en als het dan nog niet werkt, lieg nog een keer.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s