Geheime documenten gelekt naar Bild: Duitse regering gaat uit van 1,5 miljoen vluchtelingen

Screenshot_3

(Door: Bert Brussen)

‘Zelfs met ineenstorting verzorgingsapparaat wordt rekening gehouden’

Schokkende onthulling in het Duitse blad Bild. Volgens geheime documenten van de Duitse regering die in handen zijn van Bild houdt de regering niet langer rekening met 800.000 tot een miljoen vluchtelingen in 2015 maar met meer dan anderhalf miljoen.

Steeds meer vluchtelingen uit het Midden-Oosten zullen hun weg vinden naar Duitsland, ook in de winter zal het aantal vluchtelingen niet afnemen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Duitsland, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

23 reacties op Geheime documenten gelekt naar Bild: Duitse regering gaat uit van 1,5 miljoen vluchtelingen

 1. Sjaak zegt:

  Ze liegen dat de balken buigen !
  De werkelijkheid word onder het tapijt geveegt !
  Zou de werkelijkheid aan het licht komt, zouden
  we midden in een burgeroorlog zitten !
  IN HEEL EUROPA !

  Like

 2. rs zegt:

  ze hebben de “gezinshereniging “niet meegeteld. Dus reken maar op een kleine 2 miljoen……….HOOGOPGELEIDEN.

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  “Het totale aantal vluchtelingen, voor 2015 alleen, kan dan oplopen tot zo’n acht miljoen.”

  En die krijgen allemaal heel snel een heleboel lieve kleine islamitische kindjes; wat zál Europa toch ‘kleurrijk’ worden!

  Like

 4. ‘Zelfs met ineenstorting verzorgingsapparaat wordt rekening gehouden’ Laat dat nu precies de bedoeling van de crypto communistische Merkel zijn, das vierte reich gaat dan onder een andere noemer verder. En dit is geheel in de lijn van de Frankfurter schule, aan de NWO wordt momenteel koortsachtig gewerkt om de losse eindjes aan elkaar te knopen…

  De EU is het kind van de Frankfurter Schule

  De nieuwe kritische theorie eist ook een bevordering van massa-immigratie en multiculturalisme om zo de saamhorigheid van bevolkingen te ondermijnden.

  Ook eist de nieuwe kritische theorie dat landen hun grenzen opgeven en hun bevoegdheden overdragen aan internationale organisaties zodat bevolkingen uiteindelijk niet langer over hun eigen toekomst kunnen beslissen.

  De Frankfurter Schule en haar vertakkingen zijn nu de leidinggevende filosofische stroming binnen de academische kringen van zowel Europa als Noord-Amerika.

  Juist daarom zal de ondemocratische EU gesteund blijven worden tot het bittere einde door de huidige linkse elite. Maar ook daardoor zal de huidige politiek ten aanzien van het multiculturalisme en de massa-immigratie niet veranderen. >>> http://joostniemoller.nl/2014/09/de-eu-is-het-kind-van-de-frankfurter-schule/

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  1,5 miljoen en de rest…
  Er zullen koppen moeten rollen….

  Like

 6. Turkse politie sleept dode man mee achter busje
  http://www.zamanvandaag.nl/sites/default/files/styles/news_detail/public/dode-man-politie.jpg?itok=ZWbg_99C
  Foto: © Twitter-account JİTEM
  Zondag verscheen op internet een video waarin te zien is hoe het lichaam van een man meegesleurd wordt achter een politievoertuig in Turkije.

  De video verscheen op de website van het Turkse dagblad Karşı. Eerder verschenen op social media al foto’s van het incident.

  In de video is te horen hoe politieagenten schelden naar het lichaam. Ook feliciteert een agent een collega met het doden van de man.

  Volgens Turkse media gaat het om het lichaam van de schoonzoon van een lokale HDP-politicus. Hij werd vrijdag gedood bij gevechten tussen de terroristische organisatie PKK en veiligheidstroepen in Zuidoost-Turkse provincie Şırnak.

  De AKP beweerde zondag dat de foto’s nep zijn. Ze zouden door PKK-sympathisanten verspreid zijn om de AKP-regering in negatief daglicht te plaatsen. Dezelfde AKP-politici beweerden later op de dag dat het lichaam meegesleept werd voor het geval dat er een bom in het lichaam zat. De regeringsgezinde krant Akşam meldde zondag dat het op deze manier meeslepen van lichamen “routine” is. Het zou gaan om een veiligheidsmaatregel.

  Bron
  http://www.zamanvandaag.nl/

  Like

 7. bigljohn zegt:

  The Post online is wat recensies betreft ook al niet zuiver op de graat. Ik wisselde meningen met Remy Pauw, en die persoon was geinteresseerd waar ik waarheidsgetrouwe informatie ophaalde aangaande de E.U. en de islam. Ik tipte Remy Pauw over E.J. Bron, geenstijl.nl en de Vrije Chroniqeurs .Remy Pauw vond de vraag over de aantallen – vluchtelingen – een taak voor journalisten om uit te zoeken of die aantallen juist zijn. Ik zei over journalisten tegen hem; wiens brood men eet, wiens woord men spreekt. En als journalisten buiten hun MSM boekje gaan, krijgen ze ontslag. Ook berichtte ik Remy Pauw over Erdogan die zei; Er bestaat geen gematigde Islam, alleen maar Islam. Mijn twee berichten stonden hooguit een uur op de site. Toen ik ze wou nalezen waren ze verdwenen. Over vrijheid van meningsuiting gesproken !

  Like

 8. biebie zegt:

  Ik kijk momenteel 5-10-2015 17.00 uur het duitse journaal: een woordvoerder van de duitse politiek weet van niks en wat hij niet weet bestaat niet ook al ziet heel de wereld iets anders.
  Dus dat geheime rapport bestaat niet volgens hem maar onderwijl worden we onder de voet gelopen door iets wat niet bestaat.
  1,5 miljoen met gemiddeld 5 nakomers = 7,5 miljoen als gevolg van de instroom van dit jaar.
  Conclusie: syrie met +/- 24 miljoen inwoners is over 2 jaar leeg.

  Like

  • edjan zegt:

   De Duitse propaganda is nog erger dan de Nederlandse. Ik ging op een gegeven moment maar tekenfilmpjes kijken maar zie! daar lieten ze onderaan een strook meelopen met propaganda.

   Like

 9. rs zegt:

  Adriaan Janssen:

  Heeft het filmpje soms met dit te maken:
  http://www.youtube.com/watch?v=nj8gXqGh2V0

  Like

 10. Tom Hendrix zegt:

  Het verbaast mij allang niet meer…….Vaarwel christelijk, humanistisch Europa, verkocht en verraden door RODEN, de EUSSR, en meelopers in de politiek, met voorop, christen-democraten, groenen/linksen, sociaal-democraten en liberalen. Het wordt nooit meer zoals het geweest is!!

  Like

 11. edjan zegt:

  De Duitsers krijgen er dus zo’n anderhalf miljoen voor de kiezen, waarvan er nog een stel naar Zweden (en Nederland) gaan.
  Nederland krijgt er vermoedelijk zo’n 100.000 dat is per hoofd van de bevolking zo ongeveer de helft van wat de Duitsers krijgen.
  Kun je nagaan hoe het Duitse volk zich voelt.

  Like

 12. Wat is die Merkel toch een achterlijk wijf, zeg !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s