Islamitische moorddreigingen tegen bekende radio- en televisiepresentator Elmar Hörig

Screenshot_4

De Duitse radio- en tv-presentator Elmar Hörig

(Door: Michael Mannheimer – Vertaling: E.J. Bron)

Islamitische moorddreigingen zullen toenemen

De bekende Duitse radio- en televisiepresentator Elmar Hörig ontving moorddreigingen van een moslim. Hij zou “de oorlog verklaard” hebben aan de moslims. Wat de achtergrond ook mag zijn voor deze moorddreiging: ze toont aan hoezeer de islam ons openbare leven en de vrijheid van meningsuiting in Duitsland al heeft ondermijnd. Wie de islam bekritiseert, moet er rekening mee houden vermoord te worden. Deze gewoonte is terug te voeren tot Mohammed, de stichter van de islam. Hij beval zijn aanhangers iedereen te vermoorden die hem of de islam bekritiseert of beledigt.

De islam heeft, in tegenstelling tot de leugenachtige verzekeringen van Merkel & Co., het leven in Duitsland niet veiliger gemaakt, maar ons binnen één enkele generatie terug gekatapulteerd naar een periode van voor de Verlichting. We hebben nog tijd om ons te verzetten tegen deze achteruitgang op alle gebieden van onze democratie. Dit moet echter onmiddellijk, vastberaden en met alle geboden hardheid plaatsvinden. Als eerste stap daartoe is de vervanging van het voltallige islamofiele politieke establishment noodzakelijk.

Screenshot_15

Screenshot van de moorddreiging tegen Elmar Hörig

Bron:
http://michael-mannheimer.net
Auteur: Michael Mannheimer

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Dhimmitude, dictatuur, Duitsland, Elite, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nationalisme, nieuw fascisme, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op Islamitische moorddreigingen tegen bekende radio- en televisiepresentator Elmar Hörig

 1. Aktie: laat iedereen, die de islam wil ontmaskeren, een website oprichten, neem artikelen over van de diverse sites als ejbron, tora-yeshua.nl, xandernieuws e.d.
  Dan kunnen we met velen zijn, die met al die websites stellen: kom maar op met je walgelijke dreigementen, wij leven in ons eigen Nederland en gaan door met onze vrijheid van meningsuiting en zeker met het ontmaskeren van een totalitair systeem als de islam, die ons land wil overnemen.
  Stem PVV of VNL, meer smaken hebben we niet, als het om islam ontmaskeren is.

  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Like

 2. Tokyo Joe zegt:

  Weer een sterk staaltje van de religie van de “vrede”.

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Is allemaal de ondankbaarheid van die gasten.

  Like

 4. Valk zegt:

  Ik hoop niet dat u actie een internet censuur oplevert,en teveel website zou EJ Baron ongeloofwaardig maken, het is misschien beter om,ONE LINERS , te bedenken die het volk aan het denken zet,bijvoorbeeld, Wie van de twee zal winnen of zijn gelijk krijgen,de gematigde moslim of de extremistisch moslim.

  Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Dat dit maar goed in alle Duitse kranten komt…

  Like

 6. Don Tessers zegt:

  Heel eenvoudig, heel veel art. op Facebook.DE plaatsen.

  Like

 7. exmarineman zegt:

  Kom op mensen dit heeft toch helemaal niets met de islam te maken; het is slechts een individuele aktie, a lonely one………volgens al die linkse gutmenschen en EC/EU en westerse regeringsleiders, Bilderbergers, Obama, Kerry enz enz. Het is ook allemaal de schuld van Assad en nu Poetin. Oh ja, en Fransje gaat iets doen tegen islamofobie……..

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @exmarineman: 06.44. uur. Dit gaat helemaal fout aflopen, beste exmarineman. De politiek is de grote schuldige aan deze tsunami van islamvolgers, en de ondergang van onze joods-christelijke-humanistische samenleving. Uiteindelijk, en daar blijf ik bij, is alleen God de oplossing. Maar dat is enkel maar mijn mening hoor. Anderen hebben het volledige recht daarover anders te denken. Waar we het gelukkig allemaal over eens zijn, is dat de ISLAM en het SOCIALISME heel Europa kapot maken.

   Like

   • Taljaard zegt:

    @Tom
    Ik deel jouw mening en put veel troost uit het feit dat het kwaad daarom op den duur nooit zal overwinnen.

    Like

 8. albertien54 zegt:

  Even het filmpje bekijken op YOU TUBE: PROHHET MUHAMMED IS IN HELL!
  De haren rijze je te berge, zou goed zijn als alle moslims hier eens naar wilden luisteren en dan komen ze tot de conclusie dat er geen 7 maagden op hen staan te wachten in het paradijs!

  Like

 9. dgneree zegt:

  “Als eerste stap daartoe is de vervanging van het voltallige islamofiele politieke establishment noodzakelijk.”
  Hear, hear!!! (geroffel op de tafel)

  Like

 10. Auke zegt:

  Het Christendom is NIET te vergelijken met de islam. Rare opmerking.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s