Staatsbezoek Erdoğan: ‘Belgische regering, aan de hand die u heeft geschud, kleeft bloed van honderden onschuldigen’

Screenshot_7

Belgisch premier Charles Michel, Turks president Recep Tayyip Erdoğan  en de koning van België, Filip.

(Door: Derwich Ferho)

Het Koerdisch Instituut van Brussel is niet gediend van het staatsbezoek dat België organiseerde voor de Turkse president Recep Tayyip Erdoğan. ‘Erdoğan is een gevaar voor Turkije, het Midden-Oosten, Europa en België. Hij gaat over lijken voor zijn autoritaire, conservatief-islamitische, presidentiële staat.’

Geachte,

Afgelopen zondag ontving u Turks president Recep Tayyip Erdoğan in het kader van een officieel staatsbezoek. Bovendien werd president Erdoğan ingehuldigd in de Leopoldsorde door Koning Filip.

Wij staan erop u te informeren dat aan de hand die u zondag heeft geschud, het bloed kleeft van honderden onschuldige burgers, waaronder tientallen minderjarigen en ouderen.

Erdoğan is bezig aan een moordende terreurcampagne tegen de Koerdische bevolking, die door het verkiezingssucces van de HDP op 7 juni het laatste obstakel vormt in het plan om de Turkse grondwet te wijzigen.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
Knack.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", Appeasement, Barbarisme, België, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Koerden, Krankzinnigheid, nieuw fascisme, political correctness, propaganda, Rotzakken, Terrorisme, Turken, Turkije, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op Staatsbezoek Erdoğan: ‘Belgische regering, aan de hand die u heeft geschud, kleeft bloed van honderden onschuldigen’

 1. Jean zegt:

  Het onbetrouwbaar parasiterend tuig in Brussel is zo gelukkig dat ze met een moordenaar en dan nog een islamitische moordenaar op de foto mogen staan en ze schudden ook nog de hand die met bloed besmeurd is met een smile op de smoelen.
  Bah wat moet ik toch walgen van die huichelaars die ook nog decadent parasiteren op onze kosten. Gaan ze soms op vakantie naar Tyrkije?

  Like

 2. Wat een schoftenstreek van België om hem dat lintje te geven!Zelfde als de vredesprijzen die ze steeds aan de verkeerde geven:nu is Merkel daarvoor genomineerd!!!!Moet toch niet gekker worden!

  Like

 3. edjan zegt:

  Erdogan heeft ook heel wat generaals, advocaten, journalisten en studenten in de bak gegooid. Zelfs een kind dat een grapje meende te mogen maken. Dictators geven elkaar weer eens een lintje!

  Like

 4. Is die klootzak dan nog gehuldigd ook? Op welke gronden?
  Je moet als regering inderdaad finaal van de pot gerukt zijn om zoiets te doen! En, zoals geconstateerd: Dit is een dolksteek in de rug van de Koerden!
  (Indirect trouwens ook in die van de Belgen: Het definitieve failliet van de democratie, kun je wel zeggen!)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • edjan zegt:

   Beste Theresa, weet wel dat je de baas van Europa (naast Merkel) aanvalt!
   Erdogan zal alle vluchtelingen naar Europa te sturen tenzij hij krijgt:
   – Miljarden voor de vluchtelingenkampen in Turkije
   – Inrichten en handhaven van een “veilige zone” in noord-Syrië (door EU – US)
   – Overnemen van nogmaals 500.000 vluchtelingen uit Turkse kampen

   – En inderdaad zal de EU stelling moeten nemen voor Turkije en tegen de Koerden. En als we braaf zijn, zal Erdogan van ons een provincie van Turkije maken.

   Like

  • edjan zegt:

   Grootlint van de Leopoldsorde, de belangrijkste Belgische onderscheiding.

   Like

 5. Hendrik M. zegt:

  Geheel eens met de brief!

  Like

  • edjan zegt:

   Frontex is het gratis reisbureau van de eu voor gelukszoekers – dobbernegers uit heel Afrika. Die varen in gammele bootjes een paar km uit de kust en worden dan door dit rEUsbureau opgepikt en naar Italië gebracht.

   Aan de andere kant komen EUverrijkers via Turkije naar Griekenland. Erdogan heeft de eu compleet bij de strot want hij kan er sturen zoveel als hij wil. Het masker van de eu zal binnenkort compleet afvallen als blijkt dat ze ISIS steunen en de Koerden vernietigen omdat Erdogan dat wil.

   Ik denk wel eens dat nu het draagvlak voor deze idioterie wegvalt bij de burgers, onze overheid reageert door de kraan nog verder open te zetten. Het volk wil ons, hoogstaande regeerders, weg hebben? Dan zullen Wij het plebs eens ausradieren.

   Wie is als eerste bij de eindstreep? FPÖ, Vlaams Blok, PVV, Le Pen in de regering? Of heeft de overheid hier eerder 20 – 30% “vluchtelingen” ingepropt en stemrecht gegeven?

   Let maar op: meer vluchtelingen = volk kiest meer PVV = overheid haalt meer vluchtelingen binnen.

   Het wordt / is oorlog tussen het volk en de overheid.

   Like

 6. Philippine zegt:

  Het wachten is nu nog op TTIP.

  Like

 7. jussen2015edjan zegt:

  AHA! Russische straaljagers hebben WEER Turkse straaljagers “lastig” gevallen.

  Die Russen, je kunt er van zeggen wat je wilt, maar ze hebben wel lef. Eindelijk iemand die de krankzinnige, megalomane ambities van dictator Erdogan een beetje durft te kietelen. Erdogan zal nu de hele NATO bij elkaar schreeuwen want het kan hem allemaal niet snel genoeg gaan.
  – Koerden verslaan
  – (Gebieden in Syrië en) Irak inpalmen
  – ISIS overnemen
  – (Zuid) Europa overnemen.
  – Uitbreiden naar (noord) Afrika en oostwaarts: tot zuid-Rusland en in China.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s