Uit de eerste hand. . .

Screenshot_18

Idylle in Mossgruvan . . .

(Door: J.B.)

Ik bezit een huis in het Zweedse Mossgruvan en heb heel veel last van Roma die het dorp bezet hebben. Ben begonnen met het plaatsen van een hek, maar ben bang dat het ze niet zal tegenhouden. Het huis van een Zwitser is al “gekraakt”. Overal afval, mensen wonen met 20 of meer in één huis, rijden onverzekerd rond, stelen alles wat los en vast zit, feesten tot diep in de nacht, “werken” door georganiseerd uit bedelen te gaan, waarbij de leider thuisblijft en in een vrijwel nieuwe Audi rondrijdt.

Onze droom van wonen in Zweden (na ons pensioen) is een nachtmerrie geworden! De gewone politieman of -vrouw en de ambtenaar begrijpt onze boosheid, maar is doodsbang beschuldigd te worden van discriminatie!

De Roma staan niet ingeschreven, rijden ook vaak rond in wrakken met Zweeds kenteken (die allang afgekeurd zijn) en dumpen deze wrakken na verloop van tijd “gewoon” in het bos. De politie laat dit toe, terwijl men maar één enkele ochtend onderaan de weg uit het dorp hoeft te gaan controleren om al deze wrakken in beslag te nemen (evenals alle auto’s met Bulgaars kenteken die zonder verzekering rondrijden), maar men kijkt wel uit!

Kinderen zwerven, lopend op blote voeten, tot diep in de nacht over straat, zonder enig toezicht van de (elders bedelende) ouders en zonder dat de anders zo kindvriendelijke Zweedse overheid er ook maar iets aan doet.

De laatste Zweden trekken weg of overwegen geweld te gaan gebruiken.

Eén ambtenaar maakte het erg bont; zij gaf aan dat deze mensen zich niet hoefden te laten registeren, omdat zij “toeristen” waren. Deze “toeristen” wonen al meer dan een jaar zonder enig ander inkomen dan wat men binnenhaalt uit diefstal en bedelen, maar de Zweedse autoriteiten durven er niets aan te doen. Terwijl een immigrant uit bij voorbeeld Nederland terecht aan een aantal eisen, zoals voldoende inkomen en verzekeringen moet voldoen. Wel wordt de druk wat opgevoerd; de Zweden Democraten hebben vragen gesteld in het parlement en dat maakt de gevestigde partijen wat onrustig.

Door:
J.B.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, political correctness, Roma en Sinti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

12 reacties op Uit de eerste hand. . .

 1. JooJootje zegt:

  En het belangrijkste is niet uitgemaakt worden voor racist maar het verliezen van de inkomstenbron zo is het ook in Nederland ze begrijpen het wel maar hun inkomen is belangrijker dan hun land vandaar dat ik een revolutie met vertrouwen tegemoet zie deze brood functionarissen zullen geen partij zijn tegen een stel goed gemotiveerde vechtersbazen of het nu jongens van ons zijn of van de islam we hebben niets aan deze clowns in uniform.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Ja, het is waarlijk een toverwoord: “discriminatie”!
  De ‘socialist’ kan het OVERAL voor misbruiken.

  Like

 3. Tokyo Joe zegt:

  Wanneer het met zulke termen begint te smijten weet je zeker dat je te maken hebt met een weekdier.

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Zweden Democraten moeten maar snel nog veel groter worden daar in Zweden.
  En Zweden, als je daar als politieman -vrouw of ambtenaar niet volgens (staats) stasi instructies handelt ben je je baan, woning, inkomen en toekomst kwijt…
  De dwang ligt daar heel zwaar.
  Hoop het beste voor U JB!

  Like

 5. Bert zegt:

  Wat erg voor die mensen. Overigens zou ik ze willen aanraden het eens te filmen, inclusief de reactie van de politie, zodat het viral kan gaan op youtube e.d., nu is het door de linksen makkelijk af te doen als ‘ van horen zeggen ‘. Waarom is een politieagent trouwens bang om beticht te worden van discriminatie als hij de wet handhaaft ? Hij wordt toch niet ontslagen als hij een onverzekerde auto aanhoudt en een boete uitdeelt omdat het toevallig zigeuners zijn, zolang hij ze niet uitscheld en gewoon netjes zijn werk doet. En hoe lang kan iemand ‘ tourist ‘ blijven ?

  Like

 6. Antivenin zegt:

  Ook in Nederland zullen we straks niet op onze Bromsnorren hoeven te rekenen als alle gymzalen, vakantieparken en kantoorpanden zijn volgepropt met asieleisers en ze zich de huizen van de Nederlanders gaan toe-eigenen. Of had iemand nog de illusie dat deze instroom op den duus vermindert/stopt? Vol is vol, heel politiek-incorrect, maar straks helaas een onontkoombaar feit.

  Ga zo door, en op een dag zullen Jan en Janneke thuiskomen van hun werk en een dozijn “zielepieten” in hun huis aantreffen. En zie die er zelf maar eens uit te krijgen…

  Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  Aanpakken van misdaad is indien de criminelen maar behoren tot een van de gurmensch-knuffelgroepen discriminazi. En al nu een echte Zweed zodadelijk gedwongen door de omstandigheid dat gutmenschen een puinzooi van zijn land gemaakt hebben een brood steelt, kan hij dan op soortgelijke coulance rekenen, haha! That’ll be the day!

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  Natuurlijk, toeristen, en ik ben de keizer van China! Wat een idioten daar in Zweden!

  Like

 9. Treintrien zegt:

  Wat knudde als je je hele leven uitkijkt naar een pensioen in het rustige Zweden.
  Het land, bekend van Pippilotta Viktualia Rullgardina Krusmynta Efraimsdotter Långstrump ;).
  Dát Zweden is al een tijd niet meer, zo blijkt steeds vaker.
  Die konden ze nochtans goed gebruiken daar, een paar stoere Pippi’s, om alles wat scheef is weer recht te trekken!

  Like

 10. walle zegt:

  Wij zitten daar niet ver vandaan. Gelukkig is het gehucht bewoond wet hardwerkende zweden die het goed zat zijn. Buitenlanders die een 2 de huis hebben zijn welkom als ze geld mee nemen en mee doen met de zweedse waarden en normen. Voor alle andere zijn er kettingzagen en dynamiet. Het zijn namelijk mensen werkzaam in de bos en wegen bouw. We hebben er net een half jaar gewoond en de sfeer is niet goed veel zweden verwachten burger oorlog achtige situaties in de getto steden. Dit omdat alles wat met inwanderer te maken heeft veel te lang onderdrukt is.

  Like

 11. Sweden for Swedish zegt:

  everybody who nis not happy in Sweden ,can sell his house and go back to where he belongs.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s