Boze burgers belagen staatssecretaris Dijkhoff

Screenshot_36

Staatssecretaris Dijkhoff vlak voor zijn vertrek uit Oranje

In het Drentse dorp Oranje hebben boze dorpsbewoners de auto van staatssecretaris Dijkhoff belaagd. Dijkhoff was in Oranje om de bewoners op een besloten bijeenkomst bij te praten over de komst van 700 extra asielzoekers.

Toen hij wilde vertrekken, blokkeerden dorpsbewoners de weg met auto’s. De chauffeur van de staatssecretaris draaide daarop om, en wilde via een andere kant het dorp verlaten. Daar werd de weg echter door een vrouw geblokkeerd.

Lees verder>>>
(h/t “Scarlatti Bombatti”)
NOS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

41 reacties op Boze burgers belagen staatssecretaris Dijkhoff

 1. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Ik las dit idd net op teletekst. Is die Dijkhoff ook een haatbaard??? Hij lijkt verdomd veel op die gasten!!!

  Like

 2. jan de schitterende zegt:

  als een dief in de nacht gekomen. zo is “onze” overheid verworden tot een bende gangsters en Geert maar blijven wegzetten als een crimineel.

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Oranje , een dorpje met zo ongeveer 430 inwoners, opzadelen met 1400 asieldreigers…
  Ja, schijnt dat de camping eigenaar daar veel geld voor krijgt, is een VVD vriendje.
  Hoe dan ook, dit is te gek voor woorden.
  Weet overigens nog een mooie ruimte voor 10.000 asieldreigers; de Amsterdam Arena.

  Like

 4. edjan zegt:

  Hèhè, eindelijk actie. Ik hoop dat ze flink wat deuken in zijn auto hebben getrapt. 1400 asielzoekers in een dorp van 150 inwoners stoppen. Het “door de strot douwen” begint wel grote vormen aan te nemen.

  Like

 5. danny zegt:

  nee onze klaas dijkhoff is een smerige corrupte en valse vvd’er met een hipster baardje. Ik houd niet van hipsters. Bah zijn jankenbalken.

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   oh heet zo’n ‘baardje’ hipster?? Ik ben er van overtuigd dat al die lui die dus zo’n hipster geval aan het kweken zijn, zich proberen voor te doen als moslim… in de hoop dat ze de dans ontspringen op pakken slaag als ze ‘uitgaan, thuiskomen, op weg gaan, winkelen enz enz enz…

   Like

   • danny zegt:

    @scarlatti bombatti

    Gaat de ‘zogenaamde’ hipsters nooit lukken. Die gaan zeker weten onthoofd worden, baard of niet. Let maar op.

    Like

 6. Taljaard zegt:

  Drenten zijn een ander soort mensen dan randstedelingen.
  Over het algemeen geduldig en gemoedelijk, zonder direct een grote mond open te trekken. Maar wanneer zij de lijn eenmaal getrokken hebben is het ;”Tot hiero toe en NIET wieder!”
  En dan worden ze bijzonder grimmig en strijdbaar en wijken ze, koppig, geen centimeter meer.
  En bovendien hebben ze een lang geheugen.
  Dat hebben Molukkers in 1979 in Ruinen gemerkt.
  Dat heeft de overheid in 1963 in Hollandscheveld gemerkt.
  En dat merkt dhr. Dijkhof nu ook.
  Je kunt er trouwens vrij zeker van zijn dat anti Zwarte Piet activisten uit de Randstad, die de intocht van Sinterklaas in Meppel willen gaan verstieren, dat tevens zullen merken.

  Like

 7. harry zegt:

  Het begint nu aardig richting conflict te geraken .
  Eigenlijk zou er nu langzamerhand iets moeten gaan dagen bij de “heren” bestuurders .
  Maar die vieze rotbaard van een Dijkhoff doet het ergste vrezen , het lijkt inderdaad wel een moslim .
  Wat is er toch allemaal aan de hand ?
  Verborgen agenda ?

  Er moet haast wel sprake zijn van orders van “hogerhand” , NWO , Bilderbergbende o.i.d. , anders neem je zulke dwaze beslissingen toch niet ?

  Wie geeft de verklaring voor dit mysterie ?

  Like

  • Vederso zegt:

   Uitspraak van Dijkhoff gisteren (oa in het Journaal), “Wen er maar aan”.

   Like

   • danny zegt:

    Nou Dijkhoff, ik heb 2 adviezen voor jou neem ontslag en vraag asiel aan in zo’n woestijnland.

    Like

   • Wachteres zegt:

    Dat is precies wat Jet Bussemaker een aantal jaren geleden al zei toen men in Almelo protesteerde tegen de komst van boerka’s in het zwembad.

    En wat een PVDA burgemeester zei toen de mensen protesteerden tegen het geloei vanaf een moskee.in hun gemeente.

    Het is duidelijk dat onze elite in elk opzicht meewerkt aan de komst van de islam in onze samenleving.

    Links wat openlijker dan rechts, maar meewerken doen ze allemaal!

    En het volk moet zijn bek houden.

    Like

  • exmarineman zegt:

   Wel denk aan de geheime overeenkomst tussen SA/Qatar e.a. en de EU/USA totstand gekomen in Straatsburg 1975 … olie voor islamisering van Europa. In de archieven is nog maar weinig er van terug te vinden helaas. En denk ook aan de motie Halsema, ondertekend door GrLks, SP, D66 en PvdA…. ook de VVD heeft er vóór gestemd. Tja dan heb je al een aardige verklaring en uiteraard is ook NWO, Bilderbergbende er bij betrokken. En terwijl die Dijkhoff nu laat zien dat de democratie in Nederland definitief weg is maar er al een dictatuur is (zoals de EC/Brussel) dat graag wil, blert de VVD weer omdat men de hete adem van GW/PVV begint te voelen…..maar in het kabinet en als coalitiepartij doen ze weer precies het tegenovergestelde…….
   Opvallend bij deze blokkade was dat er zoveel “stillen” aanwezig waren, waarom eigenlijk? Hoor nooit dat er “stillen” bij zijn als (extreem)links demonstreert of die AFA e.d.

   En intussen is Fransje Timmermans met zijn EC-kornuiten hard bezig om alle kritici in Europa aan te gaan pakken onder het mom van “bestrijden van antisemitisme en islamofobie” wat dit laatste dan ook moge zijn. Maar denk dat precies zoals Saoedi-Arabië het wil: alle kritiek op de islam moet worden verboden……..dat wil dat land in de VN, in de mensenrechtenraad waar het voorzitter van is en wil (lees eist) het ook van de EC/EU en de USA. En allen knippen, buigen en zitten met de kont omhoog en de kop in het zand…….

   Like

 8. bigljohn zegt:

  Ik schreef al eerder op een ander blog, 43000 – vluchtelingen – die volgend jaar een huis moeten hebben deze constatering; De VVD kan maar beter met Groen Links gaan fuseren. Buiten de PVV bestaat het hele politieke bestel daar in den Haag uit uiterst rooie neten. En de kiezer ? Die slaapt maar verder ! Net als de boer, die ploegde maar voort. Maar die doet tenminste nog iets goeds !

  Like

 9. Tistochwat zegt:

  “In het vakantiepark in Oranje worden al 700 vluchtelingen opgevangen. Dijkhoff heeft besloten dat er nog eens 700 bij komen.”

  Tuurlijk, was te verwachten; ik heb er ook geen seconde aan getwijfeld dat dat eerder geplande aantal moslims er zou komen!
  De smerige ‘regerings’ratten drijven hun zin gewoon door!
  Ze hadden die bandiet uit z’n auto moeten trekken en hem MINSTENS een flink pak slaag moeten geven!
  Zélf zal meneer nooit last van ‘asielzoekers’ hoeven hebben, nóch zal hij er gevaar door hoeven lopen.
  Als de grond te heet onder z’n voeten wordt, is hij nl. in een mum van tijd vertrokken naar veilige oorden, samen met z’n collega ‘socialisten’ en andere graaiende dictators.

  Wat kan ik me de woede van die dorpsbewoners goed voorstellen!!! TIEN ‘asielzoekers’ per dorpsbewoner!!! Dat is de toekomst van ons allen…

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Exàct Tistochwat!Overal heb ik gespeurd naar berichten dat ie afgeranseld zou zijn helaas… nee… hopelijk is dit toch nèt dàtgene die de deur die wellicht op een kier stond, nu OPEN slààt en door het hele land navolging vindt…

   heb ook gekeken bij enge pauw… nog een kandidaat voor een fiks pak slaag en dat ìedere dàg, met spong en die riemenstanser die constant hun nonsens ongehinderd konden spuien, gòh beide ‘met een kleurtje’ zoals dat zo leuk genoemd wordt, zou t dààr aan hebben gelegen? Die beide Oranje dames hadden dat onderscheid niet… die werden dan ook àmper a h woord gelaten en àls ze al a t woord kwamen werden ze continue onderbroken…. ik had stampei gemaakt, zou zijn òpgesprongen en geschrééuwd hebben dat IK nu eens wilde uitpraten ipv die woorspelletjes tussen ‘heren’… god o god wat heb ik me zitten èrgeren… okeee…. ik schrijf je nog 😉

   Like

   • Cathja zegt:

    Eén advies, beste @ Scarlatti, negeer deze verschrikkelijke programma’s! Het zijn allemaal dezelfde verhalen, dezelfde soort gasten, dus van enige objectiviteit is geen sprake. Dit soort programma’s is pulp. Slechter dan slecht, en geeft mij persoonlijk alleen maar frustratie vanwege de vele leugens.
    Ik ben ermee gekapt, en mis het niet. Ik lees liever E.J. Bron. Dan weet ik zeker dat er met de waarheid niet wordt gesjoemeld.

    Een fijne dag verder!

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Scarlatti Bombatti 7 oktober 2015 om 01:09

    Gelukkig is die ‘Pauw-beker’ aan mij voorbijgegaan want ik heb geen tv.
    Ik heb het abonnement maanden geleden de deur al uitgedaan omdat ik tóch al nooit meer naar het rode gebodene keek.
    Ik kan die ‘socialistische’ propaganda gewoon niet meer aanzien; IK WALG ERVAN!!!

    Ik las elders in een commentaar van jou dat jij osteoporose hebt. Nou, dan kan ik je een hand geven; ik had het al op vrij jonge leeftijd en ik neem er geen giftige ‘medicijnen’ voor in. Eén van de bijwerkingen daarvan kan nl. necrose van het kaakbeen veroorzaken en bovendien kan je slokdarm wegbranden als het pilletje aan de wand ervan blijft plakken.
    Dus anmenooit niet. De werkzaamheid van het spul is trouwens nooit wetenschappelijk bewezen. Uiteraard had ik destijds de goedkoopste versie van het ‘medicijn’ voorgeschreven gekregen, want ik ben tenslotte geen ‘asielzoeker’ voor wie alleen het allerbeste en allerduurste goed genoeg is.
    Osteoporose maakt je kwetsbaar tijdens massale bestormingen van het rovershol in Den Haag. Voor je het weet, breek je iets. En aangezien er straks vanwege de massa-import van de ‘asieleisers’ een artsentekort is én een tekort aan ziekenhuisbedden voor ons, Nederlanders, vermijd ik extra risico’s. Mede daarom begeef ik me niet meer in grote mensenmenigten.

    Like

 10. edjan zegt:

  Terwijl Dijkhoff aan het “bijpraten” was, reden de bussen met asielzoekers al naar Oranje. Een raar soort van “bijpraten”. Inwoners hebben de wegen geblokkeerd en de bussen zijn (voorlopig) omgekeerd. Ben benieuwd naar het vervolg.

  Like

 11. dgneree zegt:

  Het is een dorp van 140 inwoners. En daar 1400 middeleeuwers bij neerzetten… Dat wordt een volledige overname en het einde van dat dorp.

  Like

 12. Cathja zegt:

  Nederlanders wordt wel eens verweten dat ze alleen maar achter de p.c. hun gal spugen, maar nu zijn ze dan toch echt eens een keer de straat op te gaan, en wel om een staatssecretaris de pas af te snijden. Als het water de Nederlander aan de lippen staat, is hij blijkbaar tot meer actie bereid dan we denken. Dit verzet moet in veel meer plaatsen gepleegd worden!

  Like

 13. tjonge zegt:

  toch weer frappant dat er in geval van conflict er plots veilheidsagenten verschijnen, zelfs in zo een klein dorp ?
  .
  dus de politiek weet wel dat de bevolking het kotszat is, anders hoef je geen beveiliging mee te sturen die infiltreert tussen het publiek ????

  Like

 14. Joannes den Hollander zegt:

  Dat stuk onbenul die die vrouw weg trok had een kaakbrekende maat 46 vol in zijn bek moeten krijgen.

  Like

  • danny zegt:

   Had ik met alle liefde gedaan Joannes, kan ik ook eens kijken of jaren vecht- en verdedigingssport zijn vruchten afwerpt;

   Like

  • Berthe zegt:

   ….ik ben het geheel eens met deze DAPPERE VROUW die verzet pleegde….Toch ga ik er maar vanuit dat die ‘stille’ van de politie haar per ongeluk ten val bracht (bekijk het filmpje maar goed en je ziet hoe gespannen hij kijkt….). Als hij nl. niet snel genoeg reageert is hij snel baan en inkomsten kwijt. Dit zijn echt ROTKLUSSEN voor deze mensen……..Oproepen tot geweld naar de politie is geen goede zaak. Dat doen de moslims nl. al. De politie is helaas ONDERDEEL VAN DE VIJFDE COLONNE GEWORDEN…..en dit is allemaal al achter de schermen bedacht:
   VERDEELDHEID ONDER HET EIGEN VOLK ZAAIEN, zodat we verzwakken en dit lukt perfect….

   Like

 15. N.E. Derlander zegt:

  Wie was die held, die de mevrouw die voor de auto stond, letterlijk opzij smeet? Een aangifte wegens mishandeling lijkt mij hier wel op z’n plaats.

  Like

 16. Kraftavilqa zegt:

  Wie herinnert zich niet de grimmige sfeer in Den Haag na de moord op Pim Fortuyn. Door het in toenemende mate tyrannieke gezicht van onze roverheid en de mede door het immigratiegezeik groeiende onvrede der burgers zou zo’n sfeer plotsklaps opnieuw kunnen ontstaan en of het voor de habbezakkers op het binnenhof dan nog erg veilig blijft valt alsdan te bezien.

  Like

 17. exmarineman zegt:

  En wat is nu de waarheid van die blokkerende mevrouw? Is ze bewust aangereden of weggeduwd geworden en daarbij gewond geraakt….. Als ik haar was zou ik aangifte doen van poging tot doodslag…. Zou de plaatselijke politie die aangifte opnemen en gaan behandelen en wat gaat het OM er mee doen?

  En ja de eigenaar van dat vakantiepark is een VVD’er dus je kunt je afvragen of hier sprake is van corruptie en belangenverstrengeling……

  Like

  • Wachteres zegt:

   http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/10/oranje_komt_in_verzet.html

   Hier is het filmpje. De vrouw is ruw tegen de grond geduwd.

   Like

  • Cathja zegt:

   Hennie van der Most’s vakantiepark liep niet meer, en meneer dreigde een beetje aan lager wal te raken. Hij bood zijn wegkwijnende park bij het COA aan, en verdient er inmiddels een niet onaanzienlijk bedrag mee! Miljoenen euro’s per jaar! Dus zijn problemen zijn hiermee verleden tijd. ‘Handige jongen’ die Van der Most….!
   Er is dus geen sprake van belangenverstrengeling of corruptie, maar het kwam Hennie zeer goed uit. Zijn park wordt weer winstgevend!

   Like

  • Janchik zegt:

   Die mevrouw is door een “stille” dus een in burger gestoken agent van de auto weggesmeten en heeft daarbij haar elleboog gebroken en ligt in het ziekenhuis.
   Toch gek eigenlijk, dat je dit soort SSérs wel ziet optreden tegen de gewone verontrustte Nederlander, maar b.v. in den Haag bij een ISIS demonstratie zijn ze afwezig.
   Kun je precies zien, hoe we door den Haag belazerd worden
   Ik hoop en wens dat deze landverraders (ja dus ook die brute agent) eens ter verantwoording worden geroepen.
   Als je minder minder roept, wat 80% van de NL ‘er onderschrijft, moet je voor de rechter komen, maar als je iemand zwaar verwond, hoeft dat blijkbaar niet.
   Die mevrouw verdient zeker onze grote waardering. Wat een heldin.
   Mr. Hiddema, kunt u deze agent niet aanklagen wegens zware mishandeling?? want die Mevrouw hield zonder enig geweld alleen een auto tegen.
   Zo zie je, onze toekomst. Agenten werken alleen voor de Haagse ratten (Lat:rattus,rattus)

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Janchik 7 oktober 2015 om 15:22

    “Mr. Hiddema, kunt u deze agent niet aanklagen wegens zware mishandeling??”

    Ach, de dictators zijn tóch al van plan om mensen die demonstreren tegen de islam en de bijbehorende ellende, streng te gaan straffen.
    Kijk, als er nu een MOSLIMA met een pink zou zijn aangeraakt, lag de zaak natuurlijk geheel anders!

    Like

 18. Bas Koning zegt:

  ‘Bewoners wijzen op afspraak met gemeente en COA maximaal 700. Dijkhoff: ik verbreek nu die afspraak’

  Het is tijd dat de burgers beseffen dat de afspraken die ze gemaakt hebben met de regering van nul en generlei waarde zijn.

  Als de regering iets beloofd: betekend dat NIETS. En als u de regering aan hun afspraak wilt houden: krijgt u een taser tegen de nek gedrukt. Zo rolt deze ‘volks’vertegenwoordiging.

  Geweld?
  De islam pleegt al eeuwen geweld. De socialisten schuwen geweld geenszins. De overheid hanteert geweld. Pvv-ers zijn eigenlijk de enige die zo naief zijn om (nog) GEEN geweld te hanteren. Intussen worden ze uitgescholden voor alles wat vies en voos is.

  ‘inhumaan’ ‘minihitler’, het is allemaal bedoelt als schießbefehl richting de enige volksvertegenwoordiger die ons land rijk is. //GEDENK IN DEZE OOK PIM!!//

  Als er een gevaar is voor de democratie, voor de vrede, voor de vrijheid, dan is het iedereen… behalve de pvv. Dat is namelijk de enige partij die nog OPKOMT voor vrede, democratie, gelijkheid, en vrijheid. Voor de BURGERS opkomt. DEMO-cratie. Dat, wat links zo denigrerend afdoet als ‘populisme’: de wil: VAN HET VOLK.

  Wij vragen beleefd en lief en op zachte toon, zonder spelfouten en in drievoud: STOP met de uitverkoop van ons land aan de islamfascisten, aan de eurofascisten. Zo niet: gaan wij de democratie desnoods: desnoods! met geweld: HERSTELLEN.

  Wij doen het nu nog op de democratische, geweldloze manier. Valt links of de islam of de regering ons nog eens aan, dan zullen wij niet langer shuwen om terug te slaan.

  SNAPT LINKS DAT.

  En waar is de vrije pers gebleven? Alle pers spuit propaganda: anti-rusland, pro-koningshuis, anti-wilders, pro-eu, pro-islam. NOOIT hoor je een journalist een kritische vraag stellen, die het volk op de lippen BRAND. NOOIT.

  En de scholen? Daar leren onze kinderen ONZIN. Worden de joden in de boeken aangewezen als ‘eeuwige agressor’, word iedereen die het woord ‘pvv’ durft te mompelen uitgemaakt voor racist.

  Wat de FUCK is er mis met mijn land? Dit was toch een vrije democratie? Ooit?

  Hoe kan het dan dat moslims zich niet aan de wet hoeven te houden? Kinderen mogen mishandelen, dieren, vrouwen, geweld mogen prediken tegen homos en joden en afvallgien en ongelovigen in het algemeen? Met minderjarigen mogen trouwen? Twee paspoorten mogen hebben? Mij mogen bedreigen, bespugen, slaan, of erger, ‘vanuit hun geloof’?

  En wat doet links dan? Niets toch? HELEMAAL NIETS TOCH! of ja: toch! Ze gaan rond de tafel zitten: met de islam! Om te overleggen over de voorwaardes van ONZE OVERGAVE!

  WAT DE FUCK!

  Zelfde met europa: europa IS GEEN DEMOCRATIE. En noem mij dan alle partijen op: die de democratie in Nederland DE NEK aan het omdraaien zijn: een grote partij doet daaraan NIET mee: de pvv! En welke partij word nu dan ook CONSEQUENT geframed als ‘antidemocratische’ partij? De pvv! En waarom? Omdat de pvv intern geen ‘democratisch geleide organisatie is’? IEDEREEN is lid van de partij van de pvv, het VOLK kan stemmen op de pvv, en als ze dat niet doen, dan niet. DAT IS DEMOCRATIE.

  democratie is niet: een honderdtal leden besluiten ergens in een kamertje achteraf wat ze nu weer eens met die stapel stemmen op hun buro ZULLEN GAAN UITVOGELEN, hoe ver ze de democratie KUNNEN UITHOLLEN, ja, kunnen voorkomen, dat het volk het ooit nog voor het zeggen zal hebben: de macht TOTAAL uit handen geven: aan technocraten. ZOALS ‘DEMOCRATEN’66. D66 is AS WE SPEAK de macht aan het overdragen aan de NON-democraten uit brussel. ‘maar ze hebben wel leden en worden intern bij meerderheid van DIE LEDEN bestuurd’

  De pvv word bestuurd door wat de meerderheid… VAN HET VOLK wil.
  Wilders doet: WAT HET VOLK wil. Democratie. Hoe hij intern zijn partij bestuurd DOET ER NIET TOE. Dat zijn partij geen leden kent: DOET ER NIET TOE: wij zijn allemaal leden. Er is geen ‘kleine elite’ die het allemaal wel eventjes achter de rug van de burgers om gaat zitten bekostoven met elkaar.

  Wilders=Power to the PEOPLE.

  Like

 19. Ron soeverein mens zegt:

  Ze hadden hem uit zijn auto moeten trekken en een ongenadig pak slaag moeten geven voor de media camera’s. Wij moeten eigenlijk met zijn allen naar Oranje gaan en met 10.000 en meer het dorpje barricaderen zodat de volgende bussen er niet meer inkomen. Let wel de tv ploegen staan erbij en filmen alles.

  Like

 20. edjan zegt:

  Dijkhoff, je bent een DOORRIJDER

  Like

 21. EU burgers moeten monddood worden gemaakt

  Terwijl vele honderdduizenden, zelfs miljoenen vluchtelingen de West Europese landen overspoelen als logische reactie op het bewust desastreuze buitenlandbeleid van de EU en de VS, als altijd volledig gesteund door NL overheid, is het wellicht toepasselijk het volgende nog eens te herhalen:
  De politici verheffen de ‘Weg Met Ons!’ mentaliteit tot standaard in Europa
  De EU is een staatsgreep aan het uitvoeren op de Europese landen. Dat mag duidelijk zijn, dat moeten ze ook wel, willen ze voldoen aan het originele plan voor één geïntegreerd Europa: de Verenigde Staten van Europa. Dat is geen complot-theorie, dat is het alom en openlijk besproken doel: het werken naar ‘an ever closer union’, een expliciet gemaakte afspraak in het Verdrag van Rome uit 1957.
  De door verwende carrièrepolitici o zo gewenste Federale Superstaat kan uiteraard alleen ontstaan zonder sterke en soevereine lidstaten, die moeten dus kapot. Weg Met Ons! Het is knap hoe de EU er steeds weer bewust in slaagt de levens van 500 miljoen inwoners in 28 landen en vele honderden miljoenen ver daarbuiten te saboteren om hun megalomane zin door te drammen. De EU werkt zeer voortvarend door aan hun chaos-plan, ongewenst, ongekozen, alternatiefloos, onomkeerbaar en zonder enige verantwoording af te leggen, voorzien van plenty propaganda, en op uw eigen kosten.
  Lees verder op >>>> http://langleveeuropa.nl/

  Like

 22. edjan zegt:

  Hierboven was de foute koppeling, moet deze zijn:

  Zij stopten tenminste, Dijkhoff!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s