Een wereld van verschil. Trouwen in Nederland of trouw aan Nederland

Screenshot_32

(Door: Ton van Kesteren)

De afgelopen weken heeft het Nederlandse volk zich massaal geërgerd aan migranten die in het kader van  ‘gezinshereniging’ hun kindbruidjes naar Nederland konden halen. Dit in tegenstelling tot de politiek correcte elite, die wist te melden dat daar voorlopig juridisch niets aan te doen was vanwege onze bestaande wetgeving. Toepassing van het Nederlandse spreekwoord ‘Nood breekt wet’ zagen deze naïeve, wegkijkende wereldverbeteraars blijkbaar niet als optie.

De belangenvereniging voor pedofielen is onlangs nog verboden na heftige weerstand vanuit de burgerij. Maar een seksuele huwelijksrelatie met jonge kinderen laat men ongemoeid als het wordt gelinked aan de islamitische cultuur. Ondanks het feit dat heel Nederland er onpasselijk van wordt en wil dat dit stopt, wordt er dit keer niets ondernomen tegen deze ranzige praktijken,omdat deze als een van de waarden van een andere cultuur worden beschouwd.

Nog steeds worden er elke week duizenden nieuwkomers warm onthaald in Nederland. De meeste nieuwkomers weten niet wat hen overkomt en sommigen van hen worden daar zelfs overmoedig van door eisen te gaan stellen aan de faciliteiten die niet luxe genoeg zouden zijn. Het asieltoerisme in Nederland loopt dan ook als een tierelier. Deze overgesubsidieerde bedrijfstak heeft als enige dan ook geen last van de economische crisis. Waar gewone Nederlanders alleen maar van kunnen dromen, is voor de nieuwkomers werkelijkheid.

Gratis wonen, eten, drinken, ziektekosten, geld, verzekeringen, kleding, spullen. Het ontbreekt de nieuwkomers aan geen enkele basisbehoefte, terwijl steeds meer gewone Nederlanders zijn aangewezen op de voedselbank, de schuldsanering, een uitgeklede ziektekostenverzekering en de bijstand. De vele miljarden die Nederland afdraagt aan de EU, aan ontwikkelingshulp, aan de massa-immigratie en aan onzinnige subsidies brengen dit land naar de afgrond en zorgen voor steeds minder perspectief voor gewone mensen.

Screenshot_34Wat zou het fantastisch zijn als Nederland verlost zou zijn van alle EU-dictaten. En weer baas zou zijn over haar eigen grenzen, zodat we weer controle zouden hebben over wie we wel/niet toelaten in Nederland en dat we de verspilling van miljarden konden stoppen en weer zouden kunnen besteden aan het oplossen van de binnenlandse problemen.

Met de massale ondertekening  van het GeenPeil-verzoek om een referendum tegen de overheersing van de EU is daarmee in elk geval al een goed begin gemaakt.

Door:
Ton van Kesteren
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Justitie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Overheid, political correctness, politici, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Een wereld van verschil. Trouwen in Nederland of trouw aan Nederland

 1. Zolang het gros van dit domme volk te beroerd is om actie te ondernemen om het tij te keren zal het alleen nog maar sneller gaan en erger worden:richting afgrond!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Yvonne van Cleef: 21.39. uur, op 06/10. Precies wat U zegt, Yvonne. Zolang men niet met minstens 1 miljoen mensen optrekt naar Den Haag, naar het Binnenhof, verandert er geen steek!

   Like

 2. bigljohn zegt:

  Zomaar een denkbeeld; Ik vraag mij af, als, ja als, wij ooit eindelijk verlost zijn van de E.U, de regering andere besluiten zal gaan nemen als nu. Als er weer zo’n linkse kliek regeert, wat al decennia het geval is, blijven de grenzen voor – asielzoekers – gewoon open staan, en blijft ook verder de rest bij het oude, zoals de hierboven beschreven ellende met die kind bruidjes. Ook de structuur van Nederland is verlinkst, en dus in en in rot. Al die PvdA en D66 burgemeesters en rechtbankpresidenten bijvoorbeeld…..Tegen de tijd dat Wilders het stokje kan overnemen, zitten we volgens mij midden in een burgeroorlog. De vergelijking met Winston Churchill werd al eens gemaakt, en terecht ! Premier geworden aan het begin van de oorlog.

  Like

 3. danny zegt:

  Jan Roos is weer lekker on the roll. Geweldig onze Jan Roos.

  GSTV. Jan Roos legt politici asielprobleem uit

  Iedereen heeft een mening over vluchtelingen. Maar alleen de mening van de politici telt. Sterker nog, als u, zoals de mensen achter AZC-Alert, een ietwat afwijkende mening hebt over AZC’s en deze opvangkampen niet ziet als paradijselijke bergweides propvol positiviteit en dankbaarheid, dan komt de politie langs om u te vertellen dat u uw mening moet bijstellen. Of in ieder geval niet meer zo luidruchtig moet verkondigen. Waanzin. Jan Roos legde politici uit hoe de realiteit omtrent vluchtelingen in elkaar steekt en vroeg wat ze er van vonden. En vooral welke oplossingen ze hebben. De antwoorden zullen u verbazen. Dat was sarcastisch. Het zijn politici. Alles wat ze zeggen is voorspelbaar. Of wat ze niet zeggen, zoals Jesse Klaver. En het is ‘u’, heren regenten!
  INSTANT REALITEIT: op dit moment wordt staatssecretaris Dijkhoff in het gehucht Oranje gelyncht door een woedende menigte. Het dorp van 140 inwoners heeft 700 asielzoekers en krijgt er nog eens 700 bij, zonder recht op inspraak. Dat vinden ze niet leuk. En tijdens het wegvluchten reed de auto van Dijkhoff een vrouw aan. Dat helpt niet qua hearts&minds van het volk winnen. Op Twitter doen Rosa Timmer en Anthon van der Neut liveverslag.
  INSTANT REALITEIT 2: Hier een livestream van de bijeenkomst over vluchtelingen in Purmerend. Vol met boosburgers die vrezen voor hun toekomst. Voor de bijeenkomst die nu in Rijswijk plaats vindt kunt u Marieke van Essen volgen.

  PvdA wil 100.000 prefab huizen voor vluchtelingen

  huisjeboompjevluchteling.jpgZeg, smeult er wat of zo? Waarom is de PvdA de afgelopen weken bezig met holle sociaal-democratisch populistische lekkermakertjes? Eerst een zwangerschapsverlof van 5 jaar voor mannen, toen de 3-urige werkweek, en nu dit weer: 100.000 prefab woningen voor vluchtelingen. Of we dus even een vinexwijk ter grootte van Delft uit de grond willen trekken, om die maximaal 7000 [toch, regering?] vluchtelingen in op te vangen. Uiteraard wordt dit plan tot vinex-kolonisatie gesteund door GroenLinks en de SP want sociaal, of zo. Maar, dit alles gaat zomaar niet. Er zijn eisen. Zo mag er bij de bouw “geen hout gebruikt worden, want van de geur van hout gaan moslims dood.” Mee uitkijken dus. Ook mogen er beslist geen vrouwen of niet-moslims komen wonen, want voor je het weet moeten er net als in Duitsland sharia-schuilkelders gebouwd worden voor al die arme dames en ongelovigen. Maar goed, het gaat om tijdelijke woningen. Woningen dus, de gebouwd zijn om na zo’n 15 jaar weer opgedoekt te worden. Betekent dit dat de PvdA pleit voor hardhandige repatriatie van vluchtelingen zodra de houdbaarheidsdatum van hun woning verstreken is? Immers, waar moeten ze dán ineens heen? Wat is dat voor een inhumaan voornemen? Rottenberg, roep eens wat! Sander Terpstra, dit kan toch niet?! Spekman, doe es zo’n authentiek soc-dem dingetje terwijl je op je trui kwijlt! Dit land wil rechtvaardigheid!

  Ondertussen in Purmerend – 3 zetels + voor Wilders

  Ondertussen in Purmerend – 3 zetels + voor Wilders
  Grote dag voor Purmerend. Het afvoerputje van 020 krijgt vandaag hoog bezoek in de persoon van Geert Wilders, die komt flyeren tegen de asieltsunami. Vandaag is ook de openbare vergadering over de eventuele plek van een eventueel AZC voor eventueel 1600 eventuele Syrische academici, die het gemiddelde IQ van het marktstadje zullen vertienvoudigen. Feestje vindt plaats in P3 en er zijn 400 zit- en staanplaatsen voor Eigen Volk Eerst-roepers danwel WEG-MET-ONS-malloten. Muziekje hierboven krijgt u gratis van GroenLinks Waterland. Waarvoor hulde. Beter lallen, dan bekladden. Klagen over het gitaarspel van die GroenLinksert kan hier bij het zopas geopende Meldpunt Overlast AZC. Vanaf 12:00 uur kunt u selfie maken met Greet op de Markt. Later meer over de AZC-rellen in Purmerend… Dat was het weer. Dank voor uw aandacht. GWpurra1.jpgUPDATE. PURMEREND MASSAAL OP DE FOTO MET GREET. Pritt Stift | 06-10-15 | 11:55 | Link | 227 reacties
  | 40954

  Like

 4. Hendrik M. zegt:

  Het zijn de door landverraders gekozen vuige landverraders die ons land besturen.
  Landverraders zijn mensen die na het hoogverraad (na referendum!) van JP Balkenende en kornuiten nog steeds op die landverraders partijen stemmen.

  Like

 5. Thoth zegt:

  Yep, die gasten laten hun vrouw en kinderen in Syrië, Eritrea en wanneer ze hier eenmaal een verblijfsvergunning hebben gekregen laten ze hen overkomen. Zo’n 2 weken geleden was er een Syriër die 1,5 jaar had gewacht op een verblijfsvergunning, maar nu een huis had gekregen in Den Helder. En nu…. hij laat zijn vrouw en kinderen overkomen uit Syrië het ‘verwoeste’ en ‘bedorven’ land waar tot op heden ze hadden gewoond…..

  Tss…

  Like

 6. Sjaak zegt:

  Deze Foto zegt alles uit hoe de phedo geitenneukers en analfabeten
  hun kinderen in haatbunkers door haat-Imamen indoktrineren met
  gesten en gebrabbel wat deze kinderen zelf niet verstaan !
  Ik word langzaam Maar zeker strontziek wanneer ik moslims zie !
  En omdat de hier al tiental jaren levenden gematigde moslims
  niet massaal de straat opgaan en antie Sharia demonstraties
  organiseren, is dit voor mij eenduidig het bewijs gelevert dat
  deze geitenneukers ALLE zich naar de koraan richten en wij
  daarvoor het moslim mes al in onze rug hebben !
  Terug in de zandbak met alle moslims !

  Like

 7. tjonge zegt:

  U !!!..:-) 🙂 🙂

  Like

 8. Scheerzeep NU zegt:

  Met welke rechter krijg je een probleem als je een pedofiel arresteert? Waarom zet de overheid deze pedofielen niet uit? Dit zijn gevluchte pedofielen die in Nederland een veilig onderkomen hebben gevonden. Walgelijke levenswijze die niet past in onze samenleving. Dit zijn niet ‘onze’ normen en waarden.

  Like

 9. exmarineman zegt:

  Na jaaaaaren op de wachtlijst te hebben gestaan kunnen er nu opeens 100.000 woningen uit de grond worden gestampt bestemd voor jawel “asielzoekers/vluchtelingen”. Maar de eigen bevolking daar bouwt de PvdA incl GrLks en SP géén woning extra voor. Eerst moeten de 65plussers de pijp uit zijn en dan komt er een woning vrij voor een Nederlander. Ja ja, zo gaat dat met al die linkse gutmenschen. Maar het zijn ook wel die partijen die de motie Halsema hebben ondertekend en hebben gesteund!!!!!! HET IS DUS ALLEMAAL BEWUST EN EEN VOOROPGEZET PLAN!
  Maar owee als je als autochtone Nederlander een buitenlandse bruid hebt gevonden, getrouwd in het buitenland en haar naar Nederland wilt laten komen of zelf meebrengen van uit het buitenland (niet EU!). Moet je dan eens kijken wat voor administratieve en ambtelijke problemen je dan tegen komt en als militair word je dan zelfs ONTSLAGEN …… Ze komt er gewoon NIET in!!!!! Al ben je al 6 of 10 jaar met haar getrouwd en hebt ruim voldoende inkomen……

  Like

  • edjan zegt:

   Sterk, dat met die buitenlandse bruid, want prinses Mabel heeft ervoor gepleit dat Nederland de kindbruidjes binnen laat. Kunnen ze hier geholpen worden terwijl ze dagelijks door haar man verkracht wordt.

   Net als je denkt dat het niet meer gekker kan, worden ze nóg gekker.

   Like

 10. daiyu-ninja zegt:

  Mabel: kindbruiden niet weigeren
  DEN HAAG –

  Nederland moet kindbruiden uit landen als Syrië niet weigeren. Dat zegt prinses Mabel woensdag in het KRO-NCRV-programma De Ochtend op Radio 1.

  Prinses Mabel. Prinses Mabel.

  ,,Wat we moeten doen, is kijken hoe we de meisjes het beste kunnen helpen. Je lost het probleem niet op door te zeggen ‘we willen niet dat je naar Nederland komt’. Hier worden ze nu goed geholpen”, aldus de prinses. ,,Het idee dat zo’n meisje alleen achterblijft in een vluchtelingenkamp maakt mij alleen maar nog meer ongerust over wat er met haar zal gebeuren.”

  Het interview werd dinsdag al opgenomen toen er nog geen akkoord was over de nieuwe wet op kindbruiden. Daarin is vastgesteld dat huwelijken van meisjes onder de achttien jaar die gedwongen zijn tot een huwelijk, ongeldig worden verklaard. Prinses Mabel zet zich met haar organisatie Girls Not Brides in tegen gedwongen kindhuwelijken.

  Zucht, ook in deze kwestie wordt ons opgedrongen de verantwoordelijkheid te nemen en te dragen voor het zieke, oversekste gedrag van de pedofiele booslimmannen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   daiyu-ninja. A: Ze is geen “prinses”. Wordt door koningshuisaanbidders en lintjesjagers in hoge mate ten onrechte als “prinses” aangesproken. Leer dat af. Zoiets hoort niet. Ze is het niet, Spreek haar aan als hoer of gangstermeisje. Is ze wél
   B: Wat dat wijf allemaal zogenaamd inzet is allemaal onzin en bedrog. Stoor je er niet aan.

   Like

 11. Francoise... zegt:

  Trouw aan Nederland hadden de politici natuurlijk moeten blijven. Maar nee; men heeft zich decennia gelee heerlijk laten omkopen en de autochtone Europeaan heerlijk verkocht aan verre machtshebbers. “Men was toen als een kat in nauw; vandaar de rare sprongen….”. Aan het verre naar olie stinkende oosten zijn wij verkocht. “De zwoele hete jaren-70 hadden toen een perfect klimaat voor deze daad”. Nu na zo’n dikke 40-jr. zitten wij met de heetgebakerde ‘vruchten’ opgescheept. “De explosieven-dienst van die oosterse pek-regionen komen tot actie, in de EU en USA”. Saoedie-Arabië zelf zal niet ‘bespaard blijven’ en zal worden vernietigd. Vandaar dat deze regio, niet één vluchteling asiel geeft. De letterlijke hete vuurhaarden onder hun gronden gaan vlammen, dit gebied zal totaal onleefbaar worden!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s