Klotenloze Nederlanders

Screenshot_39

(Door: “BeWiseman”)

Arme wij, we maken intussen deel uit van het meest zwakke volk dat er bestaat. We zeuren veel, accepteren alles en gaan er van uit dat we één keer in de vier jaar ons gram halen in het stemhokje. Waarschijnlijk hebben we te lang geen oorlog meer gehad en zijn we ondanks de crisis nog steeds dusdanig welvarend dat we bang zijn dat kwijt te raken als we een mening hebben en ruggengraat tonen.

De gemiddelde Nederlander heeft binnenskamers en op internet een stevige mening, maar naar buiten toe is de Nederlander tolerant en politiek correct omdat er een soort angst heerst. En toegeven dat je angstig bent, is lastig dus hebben we het perfect confrontatiemijdende gedrag ontwikkeld. Mensen zeggen niet dat ze bang zijn, maar zeggen tegenwoordig vaak dat ze tolerant zijn, begrip hebben voor andere culturen, etc., etc.

Als je om wilt gaan met vluchtelingen om ze bijvoorbeeld beter en sneller te laten integreren, worden er een aantal zaken geadviseerd. Wij moeten ons netjes kleden, geen alcohol aanbieden en zelf niet drinken, geen varkensvlees op tafel zetten en niet over religieuze zaken praten. En de vele slappe Nederlanders passen zich daaraan aan.

Heel veel mensen roepen dan dat zij zich weigeren aan te passen, maar slechts weinigen gaan boos naar school als er halal eten geserveerd wordt, weinigen hangen een PVV- verkiezingsposter voor het raam, weinigen lopen naar hun baas omdat hun islamitische collega bepaalde zaken niet hoeft te doen of extra privileges krijgt. Alle voorstanders van Zwarte Piet laten hun kinderen wel naar scholen gaan waar de Zwarte Piet niet meer welkom is.

Het trieste is dat heel veel mensen er waarschijnlijk hetzelfde over denken, maar we zijn zo beschaafd en individualistisch dat de ware mening vaak achter de voordeur verborgen blijft, terwijl andere groepen mensen het wel uit schreeuwen en met hun intimiderende gedrag heel veel gedaan krijgen.

Door:
“BeWiseman”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

52 reacties op Klotenloze Nederlanders

 1. danny zegt:

  Zielig klootjesvolk wordt nu eens wakker uit jullie diepe winterslaap !!
  Maak jullie eens nuttig voor je eigen land godverdomse nietsnutten!
  ik pis en schijt op jullie apathische wegkijk houding!!

  Like

 2. Don Tessers zegt:

  Ja de vraag is nu hoe verander je dit gedrag van al die lamzakken

  Like

 3. joopklepzeiker zegt:

  Ik mag dit stukje wel !

  Like

 4. Cathja zegt:

  Ja, de brutalen hebben de halve wereld, zegt men wel eens. Klopt. Kijk naar wat moslims in onze samenleving allemaal voor elkaar krijgen!
  Dat lukt ons nooit.

  Like

  • Ikheberzogenoegvan zegt:

   Dat zal ons prima lukken als we ons als tokkies gaan opstellen, wie het hardst schreeuwt krijgt het meest voor elkaar.
   Dat hebben die rifnikkers toch al bewezen.

   Like

 5. Fred zegt:

  Tsja, er zit wat in.
  We zijn een slap volkje geworden dat een hoge (boed)prijs zal gaan betalen.
  D.w.z. onze kinderen en kleinkinderen die we nu zo liefderijk knuffelen.
  Zelfstandig denken is een ver van mijn bed show geworden.
  Het zal ons zwaar opbreken.

  Like

 6. Driek zegt:

  Ik ben het volledig met u eens, beste BeWiseman, maar als de goedwillende burger al die standpunten van u openlijk gaat verkondigen en in praktijk brengen – o.a. een poster van Geert Wilders voor het venster – heeft die burger geen leven meer. Pas als een grote groep mensen zich verenigd, en dan niet een handjevol maar een paar duizend man, kan er misschien iets bereikt worden. Maar ja, zolang er nog van die halve zolen een welkoms liedje zingen als de asielzoekers in hun dorp aankomen, heb ik er een zwaar hoofd in.
  Hoewel, ik zag dat de bewoners van dat dorp Oranje in Drenthe toch maar mooi de weg blokkeerden. Dat moet in meer steden en dorpen gebeuren. Ik verhef vaak genoeg mijn stem, openbaar, in de supermarkt of in gezelschap van een aantal mensen, doch ik krijg meestal afkeurende blikken toegeworpen. Ik heb er ook eigenlijk geen zin meer in, de Nederlanders hebben gekozen voor deze regering, dus ze zullen het weten ook.

  Like

 7. danny zegt:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24584305/__Knokpartij_met_asielzoekers_dreigt__.html

  zie de afrekening is onderweg:))
  Hoe sneller de rekening goed vereffent word des te eerder hebben we weer wat rust in het land
  Dus mensen verzet u tegen deze regering!!

  Like

 8. Hendrik M. zegt:

  BeWiseman heeft gewoon gelijk!
  Er moet opgetreden gaan worden; NU!
  Praat met uw buren, op het werk, in de kroeg over de toestanden, maak anders dan PVV stemmers, rustig uit voor landverraders…
  U, Bronners, kunt het uitleggen en met bewijzen staven.
  Tja, het wordt je niet altijd in dank afgenomen, ik weet het.
  Toch laat je mensen denken; en ook dat helpt.
  Doe u best, alle beetjes helpen!

  Like

  • danny zegt:

   @hendrik

   Helemaal met u eens.
   Doe ik al een paar jaar mensen uit hun diepe winterslaap wakker schudden en ze met de feiten onder de neus drukken.
   Bij een aantal lukt het, maar de meeste zijn bang en onverschillig en kunnen mij alleen uitmaken voor racist, nazi e.d.
   Zij zijn belazerd om verder te kijken dan de MSM en zien ons Bronners eerder als racisten en nazi’s. Ze doen maar, ik heb jarenlang geleden al een keuze gemaakt dat ik die islamisering en dat linkse NSB gedrag niet meer ga tolereren , als kost dat uiteindelijk me kop, heb ik er in ieder geval iets tegen ondernomen.
   De doorsnee Nederlander is helemaal murw en zijn niet meer gewend om ergens voor op te komen.
   Laat staat instrumenteel geweld gebruiken.
   Vind ik erg jammer en stelt me erg teleur.
   Als ik nu de middelen had was ik gaan emigreren naar buiten Europa, ergens een land zonder moslims en met een liefde voor eigen normen en waarden. Want in Nederland zie ik de toekomst somber.

   Like

 9. Bert zegt:

  t’is ook wel een beetje een ongelijke strijd als er bij elke demonstratie of info avond al M.E. klaar staat en mensen vooraf thuis door de popo worden bezocht. Als de eigen overheid en media tegenwerken, evenals Brussel zul je zelfs met olifanten kloten en hooivorken en brandende fakkels niet veel klaar spelen, dan staat er in no time een legereenheid klaar. Je ziet zelf dat de minister een burgemeester overruled, denk je nou echt dat als de burger die inderdaad angstig thuis een grote mond heeft de straat op gaat of op t.v. hetzelfde zegt dat hij op internet of op verjaardagsvisite zegt dat ongestoord kan doen ? Reken er maar op dat dat in de kiem gesmoord wordt. Zelfs 1000’den die demonstreren in Duitsland hebben geen effect, merkel zegt echt niet ineens van ‘ oh sorry jullie willen het niet? zeg dat dan meteen.. hup grenzen dicht ‘. En in deze crisistijd zit niemand te wachten op hoge boetes of zijn baan kwijt te raken wetende dat zijn opstand toch niet veel nut heeft. Dus tja, inderdaad zijn velen laf om alleen op internet te klagen, maar is er ook geen echt alternatief helaas. Die opstanden uit de middeleeuwen e.d. waren mogelijk omdat er nog geen automatische wapens, bommen en pepperspray bestonden. Toen was het nog een redelijk eerlijk gevecht, plus men had vaak nog zelf een zwaard of ander wapen.

  Like

  • Idefix zegt:

   Inderdaad…En vergeet types als Henny van de Mos niet…Dit soort mensen parasiteert op de huidige illegalen crisis. Dit soort mensen verkoopt hun eigen moeder zodra ze er een Euro aan kunnen verdienen…En zo lopen er heel veel rond.

   Like

  • Willie zegt:

   @Bert : die laatste zin , daar kan je wat aan doen als je wilt : Christus zei al :zoek en je zal vinden, anders zal iedereen hier op voorhand al maar gaan liggen bloeden

   Like

 10. Auke zegt:

  Wijs geschreven, 100% correct.

  Like

 11. exmarineman zegt:

  dat zeg ik al jaren…. De Nederlanders (laten we wel wezen het is namelijk de jongere generatie, de ouderen en nu bijna allemaal 55+) zijn verwend, laks en durven niet meer voor hun mening uit te komen. Net zoals zij hun kinderen opvoeden door anderen. Men accepteert alles maar en klaagt dan wel over van alles en nog wat, maar durft dat alleen te uiten tijdens (verjaardags)feestjes en partijen, in de kroeg, aan de bar, op sociale media maar owee als er om aktie wordt gevraagd en opgeroepen. Dan komt men met de meest lullige smoesjes: heb geen tijd, kan geen vrije dag nemen, is te ver weg, heeft toch geen zin, mijn vrouw/man is ziek, kan geen oppas krijgen enz enz enz. Die oudere generatie die was 25 jaar geleden aktiever en die stonden regelmatig te demonstreren, stakingen en (weg)blokkades. Men klaagt ook over de politiek, maar als men een avond naar een raadsvergadering of commissievergadering kan gaan dan zie je de mensen niet. Ook tijdens het fractieberaad alwaar mensen kunnen praten met de raadsleden van hun keuze geeft men niet thuis. En als er dan verkiezingen zijn zoals bijv de gemeenteraad dan hoor je van diezelfde mensen: oh zijn we nu opeens wel belangrijk voor jullie? Dan gaf ik als antwoord: ja, dat bent u al 4 jaren, maar de afgelopen 4 jaar heb ik u niet op ons openbaar fractieberaad noch in een commisie- of raadsvergadering gezien. De mensen kennen ook geen discipline meer, leert het de kinderen ook niet meer echt (wellicht kent men dat woord niet meer en weet het zelfs niet te schrijven), leert de kinderen ook geen respect meer te hebben voor vreemden/anderen noch ouderen. Opstaan in de bus, tram en trein voor ouderen, zieken en gehandicapten is er niet meer bij. Als je tegen een tiener zegt op te staan voor een gehandicapte of slecht ter been zijnde 65+ dan krijg je een grote bek….ik heb toch ook betaald enz enz. Ouders die met een kind in de bus/tram zitten verdommen het om tegen het kind te zeggen: sta eens op voor die mevrouw/man.
  Ouders fietsen met hun kind(eren) op de stoep of tegen het verkeer in, geen licht, geen arm uitsteken enz enz. Dus we zullen ook eerst eens al die mensen moeten gaan heropvoeden en discipline aanleren. Want als een leerkracht iets tegen een kind doet of een slecht cijfer geeft dan zijn er ouders die de leerkracht aanpakken i.p.v. hun kind. Wat doet een kind van 13-14 jaar ‘s-avonds om 11 uur nog op straat, dat hoort thuis te zijn en in bed of zo. Maar wellicht ben ik nu te ouderwets of conservatief, maar wij hadden toen ik jong was respect voor een onderwijzer/leerkracht, politie-agent e.d. en zeiden dan ook U tegen hem/haar en/of een vreemde.

  Like

  • danny zegt:

   @exmarineman

   Helemaal met u eens.

   Probeer een Nederland maar eens op de been te krijgen.

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @exmarineman: 05.36. uur. Ben het volledig met U eens. In de jaren ’80, riep LINKS op om te demonstreren tegen de plaatsing van kruisraketten, en wat gebeurde, 500.0000 demonstranten op de been, in Amsterdam. Ik was er ook bij, helaas een tijdelijke verstandsverbijstering om lid te zijn van de PvdA. Dat heb ik gelukkig snel los gelaten. Hieruit blijkt, dat U volkomen gelijk heeft. Je krijgt vele Nederlanders gewoon NIET de straat OP! De mentaliteit en ruggengraat is er niet meer, bij velen van ons volk. En zolang we niet met minimaal 1 miljoen mensen optrekken naar Den Haag, gaat deze politieke kliek gewoon hun gang. Ze hebben sch.t aan ons! Democratie….laat me niet lachen.

   Like

  • Ex marineman.Hoewel ik ver weg woon gaat het mij ”aan het hart Nederland te zien verloederen.Dus zet ik af en toe wat artiekelen van Bron op mijn facebook.Een lieve dame uit brabant is daarover boos op mij,”is dat allemaal wel waar” vraagt zij.Woont tussen islamitiese buren en vind deze allemaal brave mensen(wat ze nù ook nog zijn)Ze heeft mij voor haar gemoedsrust uit facebook verwijderd.Zo zullen er waarschijnlijk duizenden zijn…lieve brave niets vermoedende nederlanderkes.

   Like

  • Luchtpint zegt:

   “…verwend, laks en durven niet meer voor hun mening uit te komen.”

   Daarmee beschrijf je ook onze Vlaamse mentaliteit. Ik vraag mij af of die houding niet als gestandaardiseerd is ingeburgerd geraakt in heel West-Europa. Hoeveel verschil zou er zijn met andere landen, vraag ik mij af ? Hoeveel Fransen, Engelsen of Duitsers,…enz. zouden er niet aan die beschrijving beantwoorden ?

   Like

 12. Hendrik van Donselaar zegt:

  Als er 1 ding is dat ik meer haat dan de vernietiging van onze samenleving dan is het wel artikelen als deze. Velen in ons land zijn bereid te strijden wanneer het moment daar is, velen zijn bereid hun leven te geven voor hun zusters, ouders, kinderen en algemener gezegt: soortgenoten!

  Er is echter een zeer belangrijke zaak! …laat ik het proberen zo rustig mogelijk uit te leggen.

  Wanneer een agressieveling tegen over mij staat en duidelijk niet bij zijn verstand is dan mag de neiging nog zo groot zijn om hem het ziekenhuis in te slaan… ik hou me in. Niet omdat ik respect of medeleven heb met hem, maar omdat er te veel te verliezen valt indien ik hem het lazerig zou slaan. Dit zal zo dadelijk extra duidelijk worden.

  Fatsoenlijke mensen zijn als het ware te vergelijken met katten. Poeslief zolang je ze met liefde en respekt behandeld,.vriendelijk voor zover mogelijk wanneer je dat niet doet, maar drijf geen kat of fatsoenlijk mens in een hoek want je zal het zeer zwaar verduren. Een kat in het nauw maakt rare sprongen en zo ook de fatsoenlijke mens.

  Wanneer een Nederlander de strijd aangaat in deze kwestie betaald hij of zij een hoge prijs. Het is zeer begrijpelijk dat die individuen pas dan in aktie treden wanneer zij in een hoek gedreven worden, een situatie dat op dit moment dichter bij is dan welk levend mens in Nederland zich kan herinneren. Indien er nog enige twijfel is… ik ben ervan overtuigd dat hetgene wat ons te wachten staat de tweede wereld oorlog zal laten verbleken.

  Ik ben een eenling, ik zeg geregeld dat ik in een hutje op de heide woon op de eerste verdieping van een flat. Ik zei eerder dat het later duidelijk zal worden, in ieder geval ten opzichte van mijzelf. Ik ben een eenling, een kluizenaar in een kleine stad gevuld met buitenlanders, 42 jaar oud. Ik heb geen mensen die van me afhankelijk zijn. Een persoon als ik kan harde woorden spreken en indien gedwongen… harde daden plegen indien daartoe gewongen. De meeste mensen echter hebben te veel te verliezen om nu hard te spreken zonder direkt effekt. Die mensen staan op manneer wij echt in een hoek worden gedreven en zorgen voor hun voortbestaan, hun baan, echtgenoot, kinderen en dergelijken omdat die kwesties vooralsnog voorgaan.

  Ze zagen hoe de aanhangers van Hendrik Koekoek werd behandeld, hoe Hans Janmaat werd behandeld, hoe Pim Fortuyn werd vermoord, hoe Geert Wilders nu wordt behandeld. Ze weten dat een poster voor welk van de voorgenoemde partijen voor het raam een ingegooide raam als gevolg had en heeft. Ze zagen en zien hoe eenieder met een negatieve visie ten opzichte van buitenlanders in Nederland wordt behandeld.

  Laten we eerlijk wezen, de overgrote meerderheid weet van de ellende, is die ellende zat en is bereid te strijden wanneer het moment daar is. We kunnen het oneens zijn over het wel of niet van het moment, maar noem ze geen lafaards! Noem ze geen klotenloze Nederlanders!

  “Klotenloze Nederlanders!” zegt de persoon verborgen achter een anonieme naam, “Nadenkende mensen die het juiste moment afwachten!” zeg ik in mijn eigen naam!

  Like

  • Bram zegt:

   In het artikel wordt gevraagd om ruggengraat, en niet om geweld. In het artikel staat juist dat eenlingen geen kans maken en dat het samen moet gebeuren. U heeft het over nadenkende mensen die het juiste moment afwachten, Leg dan ook even uit wat het juiste moment is?

   Like

  • Lucie zegt:

   Met uw antwoord,ben ik het helemaal eens.
   Ook ik ben zo iemand die nadenkt,voor in actie te komen.
   Dit klotenloze verhaal is ook niet mijn mening,ik weet van heel velen dat zij deze ellende ook meer dan zat zijn,maar ook zij hebben een gezin,waaraan ze als eerste denken als het om veiligheid gaat.
   Wat als je een PVVposter ophangt?
   Inderdaad,je kan dan vanalles verwachten van die extreemlinkse kliek,daar wil je je gezin toch niet aan blootstellen?
   Pas als de nood aan de man komt,gaat de Nederlander aan de slag,tot zolang zal hij alles afwegen.

   Like

  • Marlies zegt:

   Chapeau. Zó is het. Ik weet niet of u gisteravond de VPRO documentaire “The Forecaster” heeft gezien. De hoofdpersoon, Martin Armstrong, was/is een financiëel expert en, of je hem nu gelooft of niet, zijn visie op de financiële wereld geeft duidelijk aan hoe de wereldbevolking gemanipuleerd wordt en in wereldoorlogen beland: door het Ponzi-scheme van de mannen die aan de knoppen zitten. Die macht, die al decennia in dezelfde handen is, vernietigd ons. En we kunnen er nu al zeker van zijn, dat de volgende oorlog voor de deur staat.

   Like

  • Willie zegt:

   Hendrik , we zullen wel zien als t zo ver is , maar eerlijk : ik heb er maar een slecht idee over , die NL-ders en ook de Belgen schijten in de broek ,trouwens :laatste oorlog ( dan is men toch ook in de hoek gedreven ) :wat deden ze ??? NIKS !!! Men liet gewoon zn medemensen afmaken of afvoeren naar concentratiekampen , zo zie je dat het toch maar een bende schijterds zijn ,niet ? En nu is het zeker niet beter geworden met die instelling,alleen hebben we klakkeloos onze beulen(in spe?) zich laten versterken: zwaar bewapend enzo . Dat is gewoon geen partij meer voor een gewone burger,weet ik, maar zoals ik hier ergens boven ook al schreef : als je echt wilt dan kan je daar wat aan doen, maar dan heeft men wel meer medestanders nodig dan een handvol
   Ik denk nog altijd aan de Joden in Warschau : de meesten waren ook zulke lafaards , die zich willoos lieten afvoeren en slachten , MAAR : er waren er ook die zich verzetten tegen de moffen en gewoon op die hun kloten schoten ondanks de overmacht ,dat zijn voor mij mannen(EN vrouwen ) MET BALLEN !!!
   De rest is ” colatteral damage’

   Like

  • louis-portugal zegt:

   We zijn het over EEN ding eens en dat is dat de situatie volkomen verrot is.

   Like

  • Francoise... zegt:

   Wijze realistische woorden….Bravo!!!

   Like

  • stefan1010 zegt:

   “Fatsoenlijke mensen zijn als het ware te vergelijken met katten.”
   Nee.

   Like

 13. Annemie zegt:

  Dit geldt niet alleen voor Nederland, ook hier in België . Maar buitenshuis verzetten,er wordt heel weinig over gesproken. Heb het hier al gezegd, zelfs mijn volwassen kinderen zijn boos als ik daarover spreek, want dan verpest je de sfeer, ik herinner me dat mijn vader vertelde, dat dit in 1939 ook zo was. Ik ben jaloers op die Oostduitsers met hun Pegida. Maar hier ben je direct een verderfelijke Vlaams Blokker.

  Like

  • Luchtpint zegt:

   De sfeer verpesten in Vlaanderen op die manier, dat mag niet, neen. Als je over ernstige zaken begint te praten, dan wordt de Bourgondische dommigheid verstoord. Dan wordt de Bourgondiër van zijn schranspartijen, koffiekoeken, chocolaatjes en abdijbieren afgehouden en van zijn levensbelangrijke interesse met het slaapverwekkende relatieleven van de incestueuze clan van BV’s die overal in “lollige” tv programma’s moeten komen opdraven.

   En wanneer men hier over cliché diversiteit wauwelt, dan gaat het gewoonlijk ook om de leuke kant van het verhaal, al wat negatief is wordt lekker over het hoofd gezien. Ze lopen wel allemaal naar multiculturele muziekfestivals, zoals Dranouter folk en Polé Polé e.d. om daar demonstratief met hun kont te draaien om te tonen hoe multicultureel men wel is voor de ogen van anderen. Om dan thuis op sociale media evenwel hun verontwaardiging te spuien over vluchtelingen en vreemden, wat ze nooit gaan doen in het openbaar, uiteraard. En na gedane zaak, begint die draaimolen de volgende dag weer terug opnieuw in gang te schieten.

   Me dunkt dat er zoiets bestaat als een Japans spreekwoord dat zegt “elke spijker die de kop opsteekt, moet worden plat gehamerd”. En als dat zo is, wel, dan zijn Vlamingen de Japanners van Europa. Iedereen kent hier zijn sociaal aanvaardbare clichés van buiten, en daar mag je niet tegen ingaan, of je krijg bakken stront over je uitgestort, tenzij in privékring en wanneer je voldoende abdijbier binnen gegoten hebt om de waarheid uit de fles te durven laten komen. Want alles moet vooral leuk blijven in het openbaar.

   Like

   • Don Tessers zegt:

    @Luchtpint Ik ben het helemaal met je eens wat de Belgen jouw landgenoten aangaat, ik heb zelf 6 jaar in de Kempen gewoond Heist op den Berg, en het is ongelooflijk maar waar. Kom niet aan mijn genoegelijke vrije tijdbesteding als mijn pint, koeken, frieten met stoofvlees en nog veel meer. En naar buiten toe ventileren is al helemaal uit den boze. Want dan zijn Belgen toch wel heel eigenaardig.

    Like

 14. Pingback: Klotenloze Nederlanders |

 15. danny zegt:

  ‘Fatsoenlijke mensen zijn als het ware te vergelijken met katten. Poeslief zolang je ze met liefde en respekt behandeld,.vriendelijk voor zover mogelijk wanneer je dat niet doet, maar drijf geen kat of fatsoenlijk mens in een hoek want je zal het zeer zwaar verduren. Een kat in het nauw maakt rare sprongen en zo ook de fatsoenlijke mens.’

  Met u eens Hendrik maar met alleen fatsoenlijk blijven gaan we het niet redden, zegt deze fatsoenlijke man.
  Het enige wat nu helpt is tegenactie, het heft in handen nemen , voordat je kop er af ligt! Als je je dat nu voorhoud dan is de urgentie daar ook om op te treden. Bedenk wat de toekomst hier gaat worden binnen afzienbare tijd.
  We laten ons toch niet zonder slag of stoot naar de slachtbank brengen!!
  Godverdomme zijn we helemaal belazerd, kom op nou!!!!

  Like

 16. alidas1 zegt:

  Danny.
  Pis en schijt maar op je zelf.
  Je doet ook niets ja op je computer.
  Ik heb je nog niet op het binnenhof zien staan met een bord ik pik het niet langer
  Als je nu wat wil doen zie mensen bij elkaar te krijgen en doe iets

  Like

 17. bigljohn zegt:

  Als ik het verhaal serieus neem is er maar EEN conclusie mogelijk. Namelijk deze; Nederlanders zijn ook te laf om in het gewapend verzet te gaan, zoals in de tweede wereldoorlog, de opmaat naar een burgeroorlog dus. Alles blijft alleen maar bij woorden, de dialoog, die de scholen als enige oplossing doceren voor alle problemen. Want bij de scholen, de linkse politiek, en de MSM media beginnen alle problemen. Zij hebben gehersenspoelde watjes van de Nederlanders gemaakt. De eindconclusie kan niets anders zijn dan dat wij in no time onder de Sharia plak zitten !

  Like

 18. wout eenhoorn zegt:

  Je mag hier een mening hebben. Maar ik vind de reactie klote.

  Like

 19. Francoise... zegt:

  De -individualisering- heeft de samenleving verknipt!!! Niet alleen de samenleving, maar tevens heel veel familie- en vriendschapsbanden zijn hier aan ten ondergegaan. Het individualiserings-proces is vrij vlot na WW-II actief gaan worden in de westerse wereld. America als koploper en Europa volgde heel gedwee, als een mak schaapje. Emancipatie, feminisme; ect. ect. waren helemaal hot, was je geen fan of niet al te pro…Dan was je conservatief, ouderwets, of wat voor andere titel men de andersdenkende opplakte. “Nu zijn we met z’n allen als makke schapen achter de islam gaan lopen….Totaal verdoofd, in slaap gesust door onze politieke freaken. Nog maar weinigen die wel hun mening/idee oprecht naar ‘buiten brengen’, maar dat zijn de eeuwige spelbrekers van de samenleving…Haha; een samenleving die al decennia gelee kapot is gereten. Opgevreten door de NWO-maniakken.

  Like

 20. Erdogan wil migrantenaanval op EU pas stoppen als hij de Koerden mag vernietigen

  De Turkse president Erdogan en EU-Commissie president Juncker hebben gemeen dat ze zich doorgaans totaal niets aantrekken van wat hun eigen onderdanen willen.

  De Turkse president Recep Tayyip Erdogan heeft de miljarden die de EU hem heeft aangeboden om de massa’s vluchtelingen die hij op Europa afstuurt in Turkije te houden afgewezen. De reden: hij wil eerst toestemming van de EU om oorlog tegen de Koerden te voeren en hen te vernietigen. Ook hierin blijkt de bedrieglijke aard van de Turkse moslimpresident, maar de Westerse politiek weigert nog steeds hier zijn ogen voor te openen, mede omdat de EU diep verdeeld is en feitelijk niet meer in staat is zichzelf te verdedigen. En daar maakt Erdogan nu even handig als schaamteloos misbruik van.

  Gisteren werd in Brussel vergeefs geprobeerd om Erdogan zover te krijgen zijn moslim-migrantenaanval op de EU te verminderen. Daarvoor bood de EU hem miljarden belastinggeld aan, vrij naar eigen inzicht te besteden, dus zonder ook maar enige controle waar het geld werkelijk aan zou worden uitgegeven.

  De geschiedenis leert dat van deze miljarden nauwelijks iets bij de echte hulpbehoevenden terecht zou komen. Erdogan wil sowieso veel meer: hij eist dat de EU hem officieel toestemming geeft om de Koerden militair te vernietigen.

  Koerden al maanden met NAVO-instemming gebombardeerd

  Nu worden de Koerden al maanden gebombardeerd door de Turkse luchtmacht, en werkt het Turkse leger nauw samen met de islamitische terreurbeweging Al-Nusra (Al-Qaeda in Syrië). Ook ISIS is een pion in het schaakspel van Erdogan, die zijn zinnen heeft gezet op Syrië en de in Turkije getrainde jihadisten daarom gebruikt om Assad ten val te brengen. Lees verder >>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Erdogan-wil-migrantenaanval-op-EU-pas-stoppen-als-hij-de-Koerden-mag-vernietigen

  Like

 21. ron zegt:

  En nu na alle ellende van moslims en migratie stemt volgens Maurice De Hond slechts een ruime 20% op de PVV. Zo dom is het Nederlandse volk.
  Al komt Maurice De Hond met de mededeling dan 99 procent van de moslims hier de fascistische sharia wensen in te voeren, dan nog weigert een ruime meerderheid niet op de PVV te stemmen.
  Kortom, de toekomst ziet er vrij hopeloos uit.

  Like

  • Francoise... zegt:

   Maurice is een zeer ONBETROUWBARE Hond….Geloof hem niet, een trol van de NWO-maniakken.

   Like

  • edjan zegt:

   Net weer een gesprek gehad met een stel nette Nederlanders. Politiek nauwelijks geïnteresseerd. Wel heel bezorgd over de toekomst (van hun kinderen) en de mogelijkheid dat er een enorme rotzooi komt (burgeroorlog). Tot zover gaan ze met me mee.

   Maar dan! Hoho!! Wilders? Dat nooit! Ik leg ze uit dat alleen Wilders kan verhinderen dat het hier een kalifaat wordt. Jaja, maar nee: geen Wilders!

   Okay, zeg ik dan: jij wilt liever een kalifaat dan Wilders, dus jij wilt het kalifaat dan zul je ook het kalifaat krijgen. Later niet komen janken!

   Wat ik bedoel is dat mensen al vele jaren zijn gehersenspoeld door onze staatspropaganda. Ze geloven echt dat Wilders de baarlijke duivel is. Het is aan het slijten maar dat duurt nog een tijd. Ik kan er ook niets aan doen …

   Like

 22. Tempelier zegt:

  Hendrik van Donselaar , ik kan me in uw reactie geheel vinden. Er is inderdaad veel te verliezen, baan , kinderen , echtgenoot , familie en vrienden etc. De samenleving is zo maakbaar gemaakt zodat we functioneren als geldslaven. Angst om je eigen mening te geven , wordt elke dag gevoed bij de MSM , elke week wel een anti- racisme spotje, zwarte pieten gezwets , rapporten van de VN dat we racistisch zijn, en zo kunnen we nog wel even door gaan.
  Degene die dit JUK afwerpt , zal zich gaan verzetten voor zelfbehoud , en deze groep is aan het groeien !!

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • vision.ultimate zegt:

   Vision
   Mijn JUK heb ik afgeworpen en kom voor mijn gezin op.
   Kom niet in de buurt.
   Blijf van mijn gezin af .
   Ik zal ze achtervolgen,…tot in de hel,…..en verder!

   Like

 23. henkie1958 zegt:

  Gelukkig ben ik een Drent. En ik heb wel pamfletten op het raam. Zoals ik er over denk. En het woord verraad komt heel vaak voor.
  Kwestie van een beetje lef denk ik.

  Like

 24. Don Tessers zegt:

  Ik las onder de reacties een paar kernpunten, moslims krijgen alles gedaan omdat zij gewoon brutaal zijn, onfatsoenlijk hun eisen stellen, de Nederlander is te netjes en veel te afwachtend. Dit bleek ook toen ik een paar dagen niet hier aanwezig was maar van 7 tot 12 okt was ik in Nederland en België. Ik heb in contacten met mensen in die dagen gemerkt dat zeker in België zoals eerder hierboven het goede dagelijkse leven waaronder het pintje en op z,n tijd op restaurant gaan belangrijker is dan een discussie over de huidige ontwikkelingen. De Belgen gaan er nog steeds van uit dat de regering dit wel op serieuze wijze zal oplossen ook al beginnen ze langzaam te morren en te mokken over bepaalde zaken en zijn ze niet helemaal gerust. In ons eigen land merkte ik telkens dat onder mijn familie, kennissen en anderen die ik tegenkwam er een lakse, afwachtende, onzekere houding is. Over Wilders hoef je al helemaal niet te praten want dan draaien de meeste hun hoofd weg, typerend lijkt wel. Niemand wil tot nu toe iets weten of en dat Wilders de huidige ontwikkelingen kan omkeren ofwel tegenhouden. Laat staan dat de mensen die ik sprak Wilders het vertrouwen in iets beters willen gunnen. Het is een vreemde ervaring Nederlanders zo vanzelfsprekend hun mening te horen of hun houding tav Wilders te zien. Ik vraag me inderdaad af als het verder escaleert hoe het dan vergaat en hoe dan de houding van menig Nederlander zal zijn. Steeds komt ook weer terug de opmerking dat ze geen negatieve berichtgeving willen horen of zien omdat ze hun kinderen en kleinkinderen nog gelukkig willen zien. Mijn reactie is dan, nou dan moet je dus juist in actie schieten en Wilders een kans geven, zo snel als ze kunnen veranderen ze van onderwerp. Ik heb de indruk dat mensen hun hele leven aan de PvdA, VVD, D66 vastgeroest zitten, deels vanuit de opvoeding, deels vanuit de maatschappelijke groep, werk en vriendenkring waar ze deel van uit maken. En bang zijn om een totale omslag te maken. Speelt schaamte soms mee of zijn eigen belangen groter dan de wil om te veranderen en op te komen voor het Vaderland? Ik zit met vragen wat betrefd de Nederlander en zijn Vaderland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s