PEGIDA-Dresden: 05-10-2015

 

(Door: Coralie Febre – Vertaling: “Vederso”)

(AFP) Duizenden Duitse anti-islam demonstranten luchtten maandag hun woede over bondskanselier Angela Merkel betreffende haar gastvrije onthaal van vluchtelingen. Ze beschuldigen haar van “hoogverraad” en “misdaden tegen het Duitse volk”. Terwijl Europa’s top-economie dit jaar tot een miljoen mensen verwacht op te nemen die oorlog en armoede ontvluchten, is woede onder anti-buitenlander groepen en leden van de anti-islam PEGIDA-beweging opgelaaid (“Patriottische Europeanen Tegen de Islamisering van het Avondland”).

“Merkel is schuldig, pleegt etnocide tegen het Duitse volk”, valt op een spandoek tijdens de demonstratie in Dresden te lezen, de historische stad in het voormalige communistische Oosten, waar PEGIDA ongeveer een jaar geleden ontstond en na een pauze nu de deelname aan demonstraties groter ziet worden.

Wapperende vlaggen en een opgewonden menigte juichte medeoprichter Lutz Bachmann (42) toe, die vorige week werd aangeklaagd voor het aanzetten tot rassenhaat door asielzoekers tot “dieren” te bestempelen, “uitschot” en “vuil gepeupel”.

“Het zal niet stoppen met 1,5 of twee miljoen” aankomsten, zei hij. “Zij zullen hun vrouwen over laten komen en één, twee, drie kinderen. Het is een onmogelijke taak om deze mensen te integreren.”

Een spandoek portretteert Merkel in een nazi-uniform, maar het swastika-symbool werd vervangen door een euro-teken.

“De islam is Europa’s zelfmoord”, zegt een ander, die een foto draagt van een vrouw gehuld in een EU-vlag die zichzelf in het hoofd schiet.

“Merkel moet gaan – wij krijgen dat voor elkaar!”, zongen ze, het tweede deel van de zin is een echo van Merkels’ boodschap: “Wir schaffen das!”, ten aanzien van het managen/beheersen van de instroom van migranten.

PEGIDA-supporters schreeuwden ook: “Hoogverraad is een strafbaar feit”.

“Als jonge, gezonde mannen uit een oorlogsgebied immigreren naar een ander land noem je ze deserteurs, geen vluchtelingen”, zei een vrouwelijke demonstrant zonder haar naam te noemen

Op andere borden viel te lezen: “Hoeveel ISIS-strijders zijn er onder deze 1,5 miljoen?”, waarbij men een nieuwe raming van de aankomsten voor 2015 oppikte die door Bild gepubliceerd werd.(…)

… “Wij zijn het volk!”, schreeuwen ze tijdens de maandagdemonstratie, de slogan die gebruikt werd door de pro-democratische demonstranten tijdens demonstraties die voorafgingen aan de val van de Berlijnse Muur.

“Ik ben niet rechts, maar ik ben bang”, zegt Frank (59), een van de weinige demonstranten die met AFP wilde praten, op voorwaarde dat z’n naam niet volledig  zou worden genoemd.

“Ik denk aan mijn kinderen en kleinkinderen,” zei hij uit de vrees voor de ‘islamisering’ van zijn land. “We hebben 25 jaar geleden voor onze vrijheid gevochten, we moeten opnieuw demonsteren. Ik vind het oké om zieke en gewonde vluchtelingen op te nemen, maar in de tv-beelden kunnen we jonge mannen  zien. Dat zijn economische vluchtelingen”, voegde hij eraan toe.

Uwe Friedrich (46) zei dat hij er sinds het begin van PEGIDA bij was geweest en wil dat moslims het land verlaten. Hij zwaaide met een bord waarop te lezen viel: “We hebben recht op ons Duitse vaderland en de Duitse cultuur”.

Een ander bord citeerde de havik, de Hongaarse premier Viktor Orbán, die onlangs de toestroom van vluchtelingen beschreef als “een Duits probleem” – en kwam met de vraag: “Waar zijn de reddingsvlotten voor onze kinderen?”

Op een ander, een meer onheilspellend bord, viel te lezen: “Verzet is een plicht geworden tegen de vernietiging van ons land door Merkel & Co”.

Bron:
http://news.yahoo.com
Auteur: Coralie Febre

Vertaald uit het Engels door:
“Vederso”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "PEGIDA", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Counterjihad, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, democratie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Genocide, gezond realisme, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Overheid, Patriottisme, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Vrijheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op PEGIDA-Dresden: 05-10-2015

 1. dann zegt:

  Nu wij a.s zaterdag in Utrecht!

  https://www.facebook.com/pegidanederland

  Zou Wilders ook een toespraak houden?

  En hoeveel van die wezenloze antifa’s zullen er tegen komen demonstreren?

  Like

 2. R.Kroonenberg zegt:

  Bloedhand !

  Like

 3. Pingback: PEGIDA-Dresden: 05-10-2015 |

 4. Vederso zegt:

  Servische grens: ze zijn de controle volledig kwijt.

  Like

 5. Jan zegt:

  ARD laat Merkel met hoofddoek zien, goedmenschen in de kuif gepikt

  Commentaar goedmenschen:” Dit gaat te ver, dit is een perversie van de vrijheid van meningsuiting (lees: onze mening)”
  De ARD meent echter dat zij juist de verworvenheden van de westerse maatschappij weergeven die van vrijheid en gelijkheid en die geven de foto weer.

  Van de kant van Angela Ekel is tot nu toe geen kritiek op de ARD gehoord.
  http://www.merkur.de/politik/kanzlerin-angela-merkel-kopftuch-ard-bericht-aus-berlin-provokationskurs-5601578.html

  Like

 6. Jan zegt:

  Merkel: “Ik heb van God de opdracht voor het welzijn van de toekomstige moordenaars van het Duitse volk te zorgen”

  Merkel op lijst Nobelprijs voor de Oorlog, excuus, Vrede

  Kanzlerin über Asyl-Krise: “Der Herrgott hat uns diese Aufgabe beschert” – Merkel gute Chancen auf Friedensnobelpreis

  Angela Merkel steht auf der Anwärterliste für den Friedensnobelpreis. Die Kanzlerin sieht die Flüchtlingskrise als gottgegeben und verlangt von Deutschland und Europa sich der Situation hinzugeben.


  Auf die Frage woher ihre persönliche Haltungen gegenüber der Migranten komme, sagte Angela Merkel zu “DLF”: “Ich gehöre zu denen, die sagen: Wenn so eine Aufgabe sich stellt und wenn es jetzt unsere Aufgabe ist – ich halte es mal mit Kardinal Marx, der gesagt hat: ‘Der Herrgott hat uns diese Aufgabe jetzt auf den Tisch gelegt’ –, dann hat es keinen Sinn zu hadern, sondern dann muss ich anpacken und muss natürlich versuchen, auch faire Verteilung in Europa zu haben und Flüchtlingsursachen zu bekämpfen. Aber mich jetzt wegzuducken und damit zu hadern, das ist nicht mein Angang”.
  http://www.epochtimes.de/politik/deutschland/kanzlerin-ueber-asyl-krise-der-herrgott-hat-uns-diese-aufgabe-beschert-merkel-gute-chancen-auf-friedensnobelpreis-a1273982.html

  Like

 7. Hendrik M. zegt:

  Pegida doet het goed, zoals het moet!
  Zondag 14.00 u op het Neude in Utrecht; we zullen laten zien dat we het nog beter kunnen dan die Duitsers!

  Like

 8. Geronimo zegt:

  Merkel, blijkbaar een religieuze fantaste als alle anderen. Zij mag dat persoonlijk al als een goddelijke opdracht zien, dat is haar persoonlijke vrijheid, maar dat heeft haar nog niet het recht om als verkozen politica haar goddelijke fantasmen aan een hele natie op te dringen. Als we over moslims terecht spreken als over ronduit religieuze fanatici, die geen onderscheid maken tussen godsdienst en staat, dan geldt dat evenzeer voor die Duitse troela. Tenzij natuurlijk dat zij die zogezegde goddelijke opdracht enkel als excuus gebruikt om haar communistische DDR-agenda van weleer er nu door te drukken. Voor een ex-stasi madam lijkt me dat goddelijk excuus nl. net iets te doorzichtig om geloofwaardig te zijn, zelfs voor een dochter van een dominee, als ik goed heb onthouden.

  In elk geval, het is hoogtijd dat zij door het volk uit haar functie wordt ontzet, omdat zij duidelijk tekenen vertoont van een of andere beginnende, gevaarlijke geestesziekte, die haar inschattingsvermogen serieus beperkt, in de eerste plaats om te beletten dat zij, samen met haar paladijnen, onverdroten en ongestoord verder kan gaan met het vernietigen van haar eigen land. Daar hebben de Duitse kiezers haar nooit een mandaat voor gegeven, wat zij er ook moge over denken. Met wat zij nu tegen de wil van haar volk doordrukt, gaat zij zonder meer lijnrecht in tegen het haar verleende politiek mandaat. Dit noemt men ook volksverraad. Geen enkel volk moet en kan dit blijven accepteren. Haar noodzakelijke afzetting is bijgevolg een daad van wettige zelfverdediging vanwege een soeverein volk.

  Had ze enig politiek en democratisch fatsoen gehad, ze had al veel langer haar volk via een referendum om een mandaat gevraagd m.b.t. deze vluchtelingen kwestie, omdat die een heel sociaal en cultureel weefsel van een gans volk dreigt te vernietigen. Dat zij dat niet gedaan heeft en ook niet van plan is dit te doen, bewijst haar democratisch deficit. Net zoals dit het geval is met de huidige politieke leiders in zovele andere West-Europse landen. We leven, zonder dat we het goed en wel beseffen, al virtueel in de EUSSR, de natte droom van Merkel en co. Straks wordt de cirkel helemaal gesloten, en zitten we als weerloze vissen opgesloten in het EU-vangnet. In de Stasi-gevangenis van de echte EUSSR, waar nog slechts het woord mag verkondigd worden van de EU-dwingelanden, naar Noord-Koreaans model.

  Like

 9. Jan zegt:

  “Rentenalter muss steigen, um Flüchtlinge zu ernähren”

  Die Deutschen sollen nach Meinung von ifo-Präsident Hans-Werner Sinn länger arbeiten, um die Kosten der Flüchtlingsintegration stemmen zu können. Auch der Mindestlohn müsse abgeschafft werden.

  http://www.welt.de/wirtschaft/article147318985/Rentenalter-muss-steigen-um-Fluechtlinge-zu-ernaehren.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s