PVV opent meldpunt overlast asielzoekers

PVV anders

Tijdens een flyer-actie in Purmerend heeft Geert Wilders bekend gemaakt dat de Partij voor de Vrijheid een meldpunt heeft geopend waar burgers overlast door asielzoekers kunnen melden.

De aanleiding voor het openen van het meldpunt is het toegenomen geweld in en om asielzoekerscentra in Nederland. De PVV maakt zich zorgen over de veiligheid van de Nederlandse burgers, en wil met het meldpunt de klachten van Nederlandse burgers vertalen naar politiek Den Haag.

Screenshot_27Wilders: “Met het krankzinnige open-grenzenbeleid importeert deze regering tienduizenden asielzoekers. Hier zullen veel Nederlandse burgers helaas overlast van ondervinden. Het Meldpunt Overlast Asielzoekers van de PVV geeft de Nederlandse burgers de kans hun ervaringen te delen met de enige politieke partij die wel naar hen luistert.

Ga HIER naar het meldpunt!

Bron:
www.pvv.nl

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Geert Wilders, gezond realisme, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Multiculti, Nationalisme, Nederland, Overheid, Patriottisme, PVV, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op PVV opent meldpunt overlast asielzoekers

 1. tjonge zegt:

  ies diskriminasie….

  Like

 2. danny zegt:

  Goede zaak!
  En met de vele reacties naar justitie!

  Dit schokkende nieuws zag ik net bij 1 vandaag:

  http://binnenland.eenvandaag.nl/tv-items/62359/uitbuiting_door_diplomaten

  Sinds 2010 zijn er twaalf gevallen van mensenhandel en uitbuiting door diplomaten geregistreerd door de ngo’s Fairwork en SHOP. Volgens hen is uitbuiting iets dat vaak voorkomt in de huishoudens van buitenlandse diplomaten in Nederland.

  Daarom bieden een aantal voormalige huishouders van diplomaten vandaag een petitie aan de Tweede Kamer aan. Ze willen dat uitbuiting door diplomaten stopt.

  Eén van de petitie-aanbieders is de Filipijnse Corazon. In 2012 interviewde EenVandaag haar al en vertelde ze voor het eerst haar verhaal. Nu blijkt uit documenten van de Saudische regering die enkele maanden geleden via Wikileaks naar buiten kwamen, dat toenmalig minister van Buitenlandse Zaken Frans Timmermans geprobeerd heeft in gesprek te komen met het Saudische ministerie van Buitenlandse Zaken om de immuniteit van de ambassadeur op te kunnen heffen. De Saudische minister van Buitenlandse Zaken wilde hier echter niet over in gesprek treden.

  Over de manier waarop Saudi-Arabië tegen deze zaak aankijkt praten we met Paul Aarts, senior docent internationale betrekkingen aan de Universiteit van Amsterdam

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  HEEL GOED!
  Waar moet je ánders heen met je klacht?
  Geen enkele ‘volksvertegenwoordiger’ wil immers naar je luisteren?!
  Ze zijn -net als de ‘asielzoeker’- alleen maar geïnteresseerd in geld.

  Het zal Wilders door de ‘socialistische’ landverraders waarschijnlijk wel weer zeer kwalijk genomen worden…

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  En intussen wordt er weer volop gezanikt over ZWARTE PIET:

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24582556/__Meppel_in_gesprek_over_Piet__.html

  Like

  • I.K. Bennurklaarmee zegt:

   Carnaval mag straks ook niet meer (niet dat ik daar een liefhebber van ben) maar weer een Nederlandse traditie waar de moslims zich aan zullen storen:

   Alaaf, alaaf; lijkt te veel op Allah,allah! Dat mag natuurlijk niet geroepen worden met een biertje in de hand.

   Like

 5. Nu kunnen we in ieder geval ergens terecht!

  Like

 6. Giny zegt:

  Klaas Dijkhoff (staatssecretaris) vindt dat ze de politie moeten bellen,
  nou schiet je lekker wat mee op!
  Maar ja, het komt natuurlijk weer bij Geert vandaan en dan weet je het wel!

  Like

 7. Cathja zegt:

  Absoluut een goede actie van Geert Wilders. Het is goed dat mensen die gefrustreerd zijn omdat ze zijn overvallen door de komst van een azc hun verhaal kunnen doen. Geert is werkelijk de enige die begrijpt wat mensen voelen: machteloosheid en boosheid, omdat de overheid maling heeft aan wat de burgers ervan vinden. Burgers worden monddood gemaakt. En zet je je af tegen asielzoekers, dan ben je racistisch.

  Vanavond las ik in de Tubantia (dagblad voor Oost-Nederland) dat jonge asielzoekers auto’s van willekeurige mensen hebben vernield. Ze gooiden hun fiets er doodgewoon tegenaan. De politie haalt de schouders er over op en het COA geeft (zoals gewoonlijk) niet thuis.

  Is het dan gek dat de burgers een meldpunt belangrijk vinden? Men wil toch worden gehoord? Als onze overheid het laat afweten, moeten er andere manieren gevonden worden om de burgers bij te staan. Dat meldpunt zal beslist in een grote behoefte voorzien!

  Like

 8. Jean zegt:

  Leg maar voldoende lijnen in tegen het warm lopen door ‘overbelasting’.

  Like

 9. I.K. Bennurklaarmee zegt:

  Lees net op teletekst dat Dijkhoff belaagd is door woedende inwoners van Oranje.
  Ja vind je het gek??! Nog eens 700 asielzoekers erbij; wordt totaal 1400 op een inwonertal van 140. 10x zoveel als de inwoners! Krankzinnig zijn ze geworden in dit land!!!!!!!!!!!
  En met name de regering dan!!!

  Like

  • Cathja zegt:

   Aanvankelijk was het ook de bedoeling om 1400 asielzoekers in Oranje te huisvesten, maar na stevige protesten hebben ze er toen 700 van gemaakt.
   Nu dit weer. Het is bedrog. Als je belooft dat het er niet meer dan 700 worden -wat toch al erg veel is tegenover 150 dorpsbewoners- dan moet je je woord houden!

   Maar liegen kunnen ze als de beste in Den Haag!

   Like

   • Hadden ze hem maar kapot geslagen,de landverrader met zijn arrogante smoelwerk!Ik begrijp niet hoe hij daar even durfde komen vertellen dat het aantal verdubbeld werd!Niet praten,niet overleggen,niet vragen,nee:mede dele n!Wurgen zou je zo’n stuk ongeluk!

    Like

 10. danny zegt:

  http://www.jihadwatch.org/2015/10/robert-spencer-in-pj-media-new-york-times-says-modern-man-has-no-use-for-a-gun-cries-often

  Inderdaad de moderne man is een slappe jankebalk, waar ik me dood aan erger. Slappe watjes, de meeste dan.

  http://www.jihadwatch.org/2015/10/france-to-withdraw-french-nationality-from-five-jihad-terrorists

  Zou de Nederlandse overheid ook eens moeten overwegen, het afnemen van de Nederlandse nationaliteit van de syriegangers en daarna gelijk het land uitzetten.

  http://www.jihadwatch.org/2015/10/reuters-fail-doesnt-know-boko-haram-has-renamed-itself-islamic-state-in-west-africa-thinks-theyre-distinct-groups

  Humor:))))

  Volgens mij heeft Boko Harem zichzelf ruim een halfjaar geleden toegevoegd aan IS. Ik weet dan niet waar Reuters al die tijd geweest is.

  Ook in Bangladesh zijn de christenen in de verdrukking, eigenlijk in ieder land waar de moslims naar de meerderheid neigen.

  http://www.jihadwatch.org/2015/10/bangladesh-muslims-attack-christian-pastor-with-knife-attempt-to-slit-his-throat

  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24583325/__Auto_Dijkhoff_belaagd_in_Oranje__.html

  Gek he, weet die vvd hipster ook eens hoe dat is.
  Hoop dat ie volgende keer een paar flinke tikken voor zijn plaat krijgt. Gaat ie misschien nadenken, maar betwijfel ik ten zeerste. Smerige vvd hipster lul.

  Like

 11. Hendrik M. zegt:

  Net Geerts nieuwsbrief gelezen; hij heeft zoals gewoonlijk weer gewoon gelijk!
  Aangifte doen bij de politie is vrijwel onmogelijk, anders dan na afspraak een dag of wat later.
  En dan op tijden dat je moet werken.
  Dan wat danny zegt: Dat gedoe met diplomatieke onschendbaarheid is ook iets wat dient te veranderen.
  Dat een diplomaat onschendbaarheid geniet voor wat betreft rellen, verstoorde verhoudingen tussen landen en oorlogstijd is ok, doch in tijden dat er niets loos is dienen ze zich gewoon aan de wet te houden van de landen waarin ze verkeren en ook bestraft te kunnen worden volgens de wetten van die landen; ook wat het ambassade personeel (misbruik, onderbetaling, werktijden) betreft, zou dit problemen opleveren (doodstraf (islam landen) of bv langere gevangenisstraf) is uitwijzing de oplossing, wat naar ik meen nu ook al geld.
  Dus gewoon aan parkeer voorschriften houden als mede andere regels; bij zwaardere zaken gewoon voor de rechter en straf accepteren dan wel afrekenen.

  Like

 12. sammy zegt:

  Dit word een ongekende bende vechten verkrachting intimidatie alles is mogelijk vanavond op tv werd vermeld dat het allemaal toekomstige Nederlanders zijn. als ik daar aan denk krijg ik de griezels. als je de agressie ziet wat die uitstralen ongekend. meldpunt of geen meldpunt de lafaard Rutte is op handelsmissie en denkt zoek het maar uit.de Nederlandse bevolking gaat een donkere tijd tegemoet en naar mijn mening een oorlog die niet kan uitblijven. en word voor de zoveelste keer uitgevochten in Europa. nog geen mensenleven geleden begon de tweede wereldoorlog we zien op dit moment dezelfde machtsstrijd als voor die oorlog. de bazen van de wereld hebben niets geleerd. ( Bilderberg groep)

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Sammy: 23.52. uur, op 06/10. En het gaat gebeuren Sammy. Oproer, hongersnood voor de eigen bevolking van Europa/Nederland, burgeroorlogen door heel Europa. Het spel is op de wagen…..

   Like

 13. Jan zegt:

  Niet de asielzoekers maar van voornamelijk Turken hebben wij overlast. Ik zeg niet dat alle Turken zo zijn maar die wat hier wonen mogen ze van mij………

  Wij hebben ernstige overlast van voornamelijk Turken die hier al jaren wonen! Het begon ooit met een Turkse jongeman die zin had om de bal maar al te graag onder de woning van onze flat te trappen. Voetballen dus.
  Je sprak hem keer op keer op keer op keer aan maar hij trok er niets van aan. Dit is zo uit de hand gelopen dat hij op een gegeven moment doelbewust met vrienden de bal om de beurt tegen de muur trapte. En niet alleen de muur maar ook kwam de bal met regelmaat tegen de ramen, kozijnen en balkonreling. Jullie begrijpen dat mijn woongenot helemaal weg was door zulke achterlijke domme imbecielen die hier nooit voor zijn gestraft! Ik heb elke instantie aangeschreven van A tot Z! Niemand kon er iets tegen doen. Dit speelde zich af jaren geleden.. Anno 2016 hebben wij nog steeds dezelfde overlast door dezelfde bevolkingsgroep; de Turken. Maar dat mag je niet zeggen “Turken” dan ben je een racist volgens de woningbouwvereniging! In die 12 jaar ernstige overlast vanalles meegemaakt!

  Ballen tegen de ramen
  Ballen tegen de kozijnen
  Ballen tegen de balkonreling
  Ballen tegen de muur
  Uitschelden naar je nationalieit
  Pesterijen
  Treiteren
  Schreeuwen op het speelveldje
  Lawaai maken op het speelveldje
  Auto’s bekrassen
  Auto besmeuren met curry
  Rauwe eieren van bovenste verdieping op de auto laten vallen
  Auto twee maal ingebroken
  Sigaretten op de auto
  Stokken die zij op het balkon gooiden
  Meloen schillen op balkon
  Stokken op het balkon
  Allerlei rotzooi op het balkon
  Water gevulde zakjes tegen de ruiten gooien
  Zand op balkon (en ik heb ook gezien wie dit gedaan heeft) vader keek toe en zijn eigen kinderen en paar vriendjes gooiden zand op het balkon en tegen de ramen. Nou het lag helemaal vol zand!!
  Ballen op balkon
  Getracht op het balkon te klimmen
  Liepen zelf op het balkon

  Enzovoorts…..

  Dit alles komt doordat het speeltuintje vlak gelegen onder onze woning ligt op pakweg 4 meter. Dus wij wonen in een flat met daarachter een heel groot grasveld en op 4 meter gelegen voor onze woning (wij wonen op de eerste verdieping) ligt dat speeltuintje met een schommel, glijbaan,zandbak etcetera. Welke idioot van een projectontwikkelaar heeft zo iets bedacht. Heeft hij ook voor zijn woning een speeltuintje waar de hele buurt en kinderen van de hele omtrek bij hem spelen,lawaai maken,schreeuwen, voetballen tegen de muren van zijn huis ook???

  Weet je wat het ergste is? Je kunt alleen toekijken en incasseren. Aanspreken had geen enkele zin want daarna of de dag later begon het weer helemaal van voren! Naar buiten gaan een pak rammel geven zit er ook niet bij want voor je het weet heb je te maken met heel Turkije! Sorry dat ik het zeg maar wat een rotvolk.

  Niemand heeft ons geholpen en nog steeds helpt niemand ons..ze laten je creperen. Dat durven jullie wel he, smerige ratten! Met zijn alle pesten tegen een iemand… In grote groepen dat durven jullie wel…Wat een smerige lafaards zijn jullie! Als ik ooit de kans krijg neem ik wraak!

  Like

  • Jan zegt:

   Update: van wat ik hierboven heb geschreven.
   Het zijn kinderen van in de leeftijd 5 tot 16 jaar ongeveer. En de meeste van niet westerse afkomst. In plaats dat we samen leven op de planeet en netjes met elkaar omgaan. Ik wil niet over een kam scheren en niet alle Turken zijn zo, maar dit loopt mij nu echt de spuigaten uit! Zij trekken er tenslotte ook niets van aan en gaan door met de overlast.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s