Staatssecretaris Dijkhoff: 43.000 vluchtelingen moeten volgend jaar een woning krijgen

Screenshot_21

Staatssecretaris Klaas Dijkhoff van Asiel (VVD)

(Door: Michael van der Galien)

De wachtlijsten komen onder steeds meer druk te staan.

Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Asiel, VVD) laat weten in een zogenoemde taakstellingsbrief van zijn hand dat er volgend jaar maar liefst 43.000 vluchtelingen zijn die een woning moeten krijgen. Deze mensen zullen dan een verblijfsvergunning hebben, waarna ze zo snel mogelijk gehuisvest moeten worden.

De regering hield er al rekening mee dat er 20.000 asielzoekers gehuisvest zouden moeten worden in de eerste helft van het jaar. Nu komen daar dus nog eens 23.000 bij in de periode van 1 juli 2016 tot 1 januari 2017.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Hypocrisie, Immigratie, landverraad, Multiculti, Nederland, Overheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

56 reacties op Staatssecretaris Dijkhoff: 43.000 vluchtelingen moeten volgend jaar een woning krijgen

 1. Driek zegt:

  Dus 43000 duizend mensen die op de vlucht zijn moeten een huis krijgen en een verblijfsvergunning plus alle voorzieningen. En dagelijks komen er meer bij. Dat kunnen wij straks nooit van z’n leven opbrengen, daar gaan wij aan kapot. En zijn dat allemaal vluchtelingen? Kom nou, dat is schorremorrie, die komen hier voor een lui leventje. Is die Klaas Dijkhoff van Asiel wel helemaal goed snik?
  Ik kan er maar niet over uit, dat onze bewindslieden, die voor het welzijn der Nederlandse burgers dienen op te komen, ons op een grandioze wijze de vernieling in helpen en ons kostbare leven ondraaglijk maken. En het het zijn allemaal volgelingen van die Mohammed de Verschrikkelijke, die straks ook een moskee, islamitische scholen, plaatsje in de gemeenteraad, kortom van alles en nog wat eisen. Klaar zijn we ermee. Vaarwel lief Nederland.

  Like

  • M zegt:

   Helemaal Gelijk heb je. Schandalig hoe wij behandeld worden, alleen doordat ze bij de EU erin zitten. Bang om er tegen in te gaan, en wij zijn de dupe. Opsouten met die terroristen golddiggers.

   Like

 2. tjonge zegt:

  maakt u zich maar geen zorgen beste autochtone woningzoekende, uw wachttijd voor een woning wordt maar iets verlengd van 8 naar 10 jaar……

  Like

 3. Pieter zegt:

  Natte vingerwerk volgens mij. Zou men uit gemakzuchtigheid en onderbezetting bij de IND maar gewoon het gros door laten ?
  Ik denk het ergens wel. Wacht al jaren op een klokkenluider uit die contreien, maar tevergeefs… Denk dat het te goed betaald, maar ik vermoed een beerput van talloze onterechte asiel verleningen.

  Like

 4. Thoth zegt:

  (..)Deze mensen zullen dan een verblijfsvergunning hebben, waarna ze zo snel mogelijk gehuisvest moeten worden.(..)

  Okay, dan de verblijfsvergunning intrekken. Eerst de autochtonen en daarna, na veel geharrewar, misschien wat allochtonen die uit de Westerse landen komen.

  Like

 5. Peter Selie zegt:

  En daar is allemaal gelijk geld voor beschikbaar, geld wat onze oudjes en zieken en noem ze maar op moeten ontberen.

  Like

 6. Cathja zegt:

  Dat is dan heel jammer voor meer dan 20.000 asielzoekers, maar we zitten vol! De wachtlijsten voor onze eigen mensen groeien maar door, en er worden nog maar mondjesmaat woningen aan autochtonen toegewezen, dus de asielzoekers zullen onder aan de lijst terecht moeten komen.

  Maar áls men zou besluiten in versneld tempo woningen te bouwen, voor wie zouden die dan zijn? Toch niet voor die gelukszoekers zeker? Ik mag toch aannemen dat hun verblijf in ons land als TIJDELIJK en niet PERMANENT wordt beschouwd? En ik mag er toch op rekenen dat de mooiste en nieuwste huizen niet voor deze mensen bestemd zijn? Die asielzoekers moeten maar genoegen nemen met huizen die opgeknapt worden. Ze hebben een heel andere opvatting over fatsoenlijk gebruik van andermans spullen, dus zo’n opknapperspandje is mooi genoeg voor de tijd dat ze hier zijn.
  Nieuwe woningen horen aan de Nederlanders toegewezen te worden! Zij zijn degenen die nog steeds en in alle gevallen de meeste rechten hebben.

  Like

 7. Wanneer komen er tentenkampen voor de Nederlanders?Want daar gaat het wel naar toe met deze schofterige landverraders-regering!

  Like

 8. Crusader zegt:

  Wat een indrukwekkend lied van Willem Vermandere,
  hoe prachtig uitgebeeld in deze clip, hondertduizenden soldaten hebben hun leven gegeven
  voor het voortbestaan van ons dierbaar vaderland, dat nu verkwanselt wordt door politiekers
  die nog nooit een loopgraaf van dichtbij gezien hebben, die nog nooit een vaderlands lievende
  liter bloed zien vloeien hebben, die geen benul hebben van de opofferingen die onze voorvaders doorstaan hebben om hun nakomelingen, hun eigen volk, ons, hun eigen land te geven, het land dat onze politiekers nu schaamteloos verkwanselen aan een moslimvolk ….
  Een vaderland geef je niet weg want je hebt er maar 1, meer is er niet, je moet het koesteren
  en respecteren, je vaderland en je eigen volk moet altijd op de eerste plaats komen,
  je moet het in je hart en ziel dragen, wie er anders over denkt heeft niet het minste respect voor de offers van onze voorvaders die voor ons en ons land hun leven en bloed gegeven hebben …

  Like

 9. alidas1 zegt:

  Nederlanders hadden al zo lang een woning moeten krijgen.
  Toen kon het niet en voor die gelukzoekers kan het wel.
  Ik hoop dat jullie er nog eens op afgerekend worden.
  Dat het zover nog eens komt dat jullie door de Nederlandse burgers uit jullie huizen worden geflikkerd.

  Like

 10. Leo zegt:

  43.000 “vluchtelingen” MOETEN ! volgend jaar een woning hebben ??, Rot op !
  43.000 uitvreters MOETEN volgend jaar OPGETIEFT en /of VERDWENEN zijn !!

  Zo, dat is er uit …………!!, zucht.

  Like

 11. Joop Sigaar zegt:

  Ook deze vvd trekpop valt onder DE BAARD VAN TROJE .
  Overigens ,onze dochters wachten al enkele jaren op een woning , daar komen nog wel een paar jaartjes bij,met dank aan deze regering en brussel .
  Ik zal het niet vergeten op de grote dag ……..

  Like

 12. fransdewit zegt:

  Vinden jullie het gek, dat die gasten zo ondankbaar zijn? Er staat moeten, dus ze mogen alles gratis krijgen EN WEL met voorrang hoor!!

  Like

 13. Jean zegt:

  Dijkslof eerst 43.000 Nederlanders een woning en als er dan geen Nederlanders meer op de lijst staan dan pas vreemdelingen maar NOOIT moslims/islamieten in onze woningen, straten, gemeenten en steden.

  Like

 14. koddebeier zegt:

  Geef niemand een verblijfsvergunning !! Maar alleen een tijdelijke status, zodra de rust weerkeert terug naar het land van herkomst om dit weer op te bouwen !!!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 15. Hendrik M. zegt:

  Geef “vluchtelingen” dan ook geen verblijfsvergunning doch een “vluchtelingen vergunning” die de arme ‘vluchteling’ max. 1 jaar (met mogelijkheid tot nog een jaar) recht geeft op ‘bed, bad en brood’ in een sober interneringskamp.
  Een zakgeld van € 20,- per week wat deels of geheel opgespaard kan worden als startgeld bij terugkeer.
  Poetin is met een mooie opruiming bezig, zodat Syrië weldra weer veilig zal zijn en ze terug kunnen voor gezinshereniging en wederopbouw van het land.
  Tja, het hoeft niet moeilijk te zijn….

  Like

 16. Gasso zegt:

  Helemaal geen woning en voorzieningen geven, geef ze de ontheemden-status, dus opvang in een sober kamp tot het rustig is in het land van herkomst en dan….: Hopsa het land uit!

  En nu meteen schiften wie asielig of economisch is, en de economische vluchteling meteen wegsturen…. voorbeelden stellen, dat is waar het hier in dit land aan ontbreekt.

  Like

 17. Tom Hendrix zegt:

  En alles om maar op het pluche te kunnen blijven zitten! De VVD= gewoon een linkse, verraderlijke partij geworden. En eigen volk…..dat mag stikken!

  Like

 18. BertG. zegt:

  Komen de regenten in verzet?
  Langzamerhand vraag je je meer en meer af, wie zich nu verzet tegen wie, in Nederland. Dat je je als volk moet verzetten tegen je eigen overheid is te gek voor woorden – het is hier geen dictatuur vertelt men ons immers altijd?

  Desalniettemin is het steeds meer de Nederlandse burger – toch de werkgever van de regentenklasse – die zich verzetten moet tegen de zelfbenoemde beterweters. Democratie en wensen van de bevolking doen er even niet toe, als er internationaal een smoel moet worden opgehouden. En zelfs een zweem van afwijking van wat de EU – onze nieuwe, ongekozen bovenbazen – niet zou kunnen bevallen, moet prompt de kop worden ingedrukt.

  http://verenoflood.nu/komen-de-regenten-in-verzet/

  Like

 19. Jan zegt:

  Normaal Nederlanders willen ook graag woning krijgen die jarenlang ingeschreven staan eerst ons eigen volk

  Like

 20. OphEUffen zegt:

  Moeten, moeten, moeten. Van mij moet het niet heer Dijkhoff. Maar helaas heeft het volk er nooit over mogen stemmen. Vandaar de huidige puinhoop. Excuses, puinhoop is te zwak uitgedrukt. We zijn in rap tempo bezig onszelf te vernietigen en vernederen. En voor de EU geldt dito met een sterretje. Geeft toch te denken Klaas, dat domme volk. Met name het deel ervaringsdeskundigen die niet in de maakbare samenleving geloven.

  Like

 21. J.v.Zetten zegt:

  Mensen stem dadelijk de VVD en PVDA helemaal weg van deze bodem,De VVD heeft veel huigelaars in huis,de ene na de ander moet opstappen,(wegens oplichting of diefstal)De PVDA zijn alle maal vieze meelopers,

  Like

 22. Marco zegt:

  Zet ze maar in kooien van circus Renz

  Like

 23. Het wordt tijd dat er een landelijk en bindend referendum met de titel ‘GRENZEN DICHT!’ alsmede een cordon sanitair voor de zogenaamd ‘politiek correcte partijen’ in de 2e kamer

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   gemakkelijk te herkennen aan hun ‘plots in de mode zijnde baarden, maar ik denk dat ze hiermee denken te voorkomen dat ze gelijk herkend worden als niet-moslim, uitstel v executie zogezegd dus, het zal hen niet redden vd genetisch aangelegde drang tot extréme wreedheid vd mohammedanen netzomin als hun weerzinwekkende uitspraken en dhimmihandelingen tkv het volk, hen zal redden van wederom de moordlustige barbaren…

   Like

 24. Onze eigen woningzoekenden zakken dus 43.000 plaatsen op de wachtlijst voor een huurwoning !

  Like

 25. Astrid zegt:

  En wij nederlanders dan mogen zeker 15 tot 20 jaar wachten op een huis

  Like

 26. Scarlatti Bombatti zegt:

  Je hebt volkomen gelijk Alidas! maar waarom wàchten tot die moslieten een huis hebben om hen er dan uit te jagen?
  Waaròm wordt er überhaupt gewacht met het àfzetten van deze ‘regering’ die die naam niet eens verdíent!
  Is het niet de éérste taak van een ‘overheid’ zijn volk en zijn land en de grenzen ervan te bewaken en te verdedigen?
  En als die ‘overheid’ dat níet doet maar Volk&Vaderland willens en wetens in OORLOGSgevaar brengt dat die ‘overheid’ dan géén ‘overheid’ meer is maar een collaborateur met de VIJAND en zijn wij, als Volk niet VERPLICHT daar dan zèlf paal en perk aan te stellen?

  Wààròm wordt er maar gewàcht en gewàcht en alleen maar op forums geschreven en niet ingegrepen op een afdoende wijze?
  Waaròm is er nog steeds geen Volkstribunaal ingesteld?
  Waaròm is er bijvoorbeeld niet die ‘prinsjesdag’ gebruikt om hen allen onder ‘BurgerArrest’ in hechtenis te nemen?
  Wànnéér wordt er ooit in gegrepen? Door òns?
  De Koerden stormen het Binnenhof binnen, ‘zij’ (de overheid en zijn agenten) zijn er niet tegen op gewassen om dit te stoppen of hoopten ‘zij’ dat Geert Wilders hierbij zou sneuvelen?

  Ik ben 66, osteoporose, artrose en zo nog wel een waslijst maar ik ben wèl in staat om ìets te doen, al was het maar ‘toezichthoudster’ in die gevangenis waar die lui zitten…
  en zo moeten er dan toch zéker nog stèrke jòngere mensen te vinden zijn die dit eens DOEN
  ipv bij t zoveelste praat/schrijf clubje je bijdrage te pennen en weer achter over leunen van ‘ik heb t iig gezègd’ maar dat hèlpt niet… zoals ik zijn er zovélen, wààr zijn de dóeners?

  Als ik lees over mensen die zeggen ‘als ik die tegen kom dan gaat de kop dr af’… ach…
  ten 1e geeft dat naw ‘ons’ de naam v tokkies, niet dat ik dààr echt wàkker van lig, ben 1000 maal liever een ‘tokkie’ overigens dan een laffe linxe poco gedoger, maar wàt schieten we met dat soort zaken op?

  Er had de afgelopen jaren bij het stemmen toezicht van en tot en mèt het tellen en verzegelen en openbaar maken vd stemmen, kunnen zijn… amper iets op gehoord, ik heb ‘makkelijk’ praten, ik woon niet in NL maar toch, ik stem vanuit t buitenland, ik doe wat ik kan, maar pràten/schrìjven helpt niet meer, t is gewoonweg allang tijd voor àktiè, voor mij persoonlijk is t niet v belang echt meer, maar wèl voor mijn kinderen, kleinkinderen, en allen die nog een heel leven hopelijk in vrijheid voor zich zouden hebben anders… en ik ben niet blind of doof, ik zíe helaas veeeeel ‘jongeren’ tot in de 40 die zich nauwelijks tot in t geheel niet, kennelijk bewust zijn van het gevaar wat op hen afstormt, wat hen zal vermorzelen…

  ach ik zeg ook maar wat, ik kwam even kijken, mijn woorden zijn eigenlijk wel ‘op’ en fysieke daadkracht heb ik niet helaas, anders had ik t allang gedaan, maar wie weet… lukt t nog…
  Frans Groenendijk met zijn geweldige 1e deel http://verenoflood.nu/irandeal-deel-1-gekte-en-beloften-fuhrers/ denkt, hoopt, heeft t idee dat het misschien nog wel goed zal komen, alleen de manier waarop is hij niet al te vreugdevol over… lees het aub en verspreid het, misschien dat dàn mensen eens tot àktie komen?

  Like

 27. Chantal zegt:

  Mafkezen nog meer t land ten gronde helpen help eerst nl maar het is hier niet meer te betalen pfff

  Like

 28. Skef zegt:

  Zwakzinnige vent , ongelofelijk

  Like

 29. leefbarbaar zegt:

  En dan hebben we duizenden linxe politici, die oeverloos zitten te vergaderen over hoeveel konijnen er op dat weiland mogen wonen. Welke boom in welk bos mag groeien. Hoeveel ganzen er vergast moeten worden. Waar een huisje voor insecten moet komen. Of dit everzwijn wel over het ecoduct mag. Enzovoorts, het kost ons miljarden en de linxe maffia zit onze natuur te kneden alsof het een game is.
  Terwijl de linxen onbeperkt opvreters wil huisvesten. Zodat er geen snipper polder over blijft en een boswandeling iets van vroeger wordt.
  Hou eens op. Nederland is vol.
  Waarom iedereen, die wij tijdelijk helpen voor eeuwig onderhouden? Hoezo tijdelijk?

  Like

 30. Driek zegt:

  Staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Asiel, VVD) laat weten in een zogenoemde taakstellingsbrief van zijn hand dat er volgend jaar maar liefst 43.000 vluchtelingen zijn die een woning moeten krijgen. Deze mensen zullen dan een verblijfsvergunning hebben, waarna ze zo snel mogelijk gehuisvest moeten worden.

  En toch zit ik mij hierover op te winden, want nu ineens kunnen er wel duizenden woningen beschikbaar worden gesteld voor gelukszoekers, hetgeen dus betekent dat al die jaren duizenden Nederlandse woningzoekenden, om wat voor reden dan ook, aan een lijntje zijn gehouden, terwijl ze die mensen dolgelukkig hadden kunnen maken. Die Nederlanders zijn dus al die tijd gewoon in de zeik genomen.

  Mij komt het voor – weliswaar een simpele gedachte, ik geef het ruiterlijk toe – maar mij komt het voor dat gelukkige gezinnen – en gelukkige mensen in het algemeen, – ook onze welvaart en levensvreugd ten goede komen. Doch zover denk Klaas Dijkhoff blijkbaar niet. Het is geen intelligente man. Dat ongeschoren hoofd zegt mij al genoeg, het is net een moslim. Maar goed, de Nederlander heeft voor de VVD gekozen, dus nu niet klagen.

  Maar ik blijf het van onze regering ongelooflijk schofterig vinden om voor een zooitje vreemdelingen, waarvan bijna alleen maar moslims, volgelingen van die ongeluksprofeet Mohammed, ZEGGE: DRIEËNVEERTIGDUIZEND GELUKSZOEKERS, huizen beschikbaar te stellen. Wat een minderwaardig vilein gespuis zit er in onze regering. Ik kan er werkelijk niet over uit.

  En die werkende Nederlanders maar sappelen. Eerst was het Balkenende met z’n “eerst het zuur en dan komt het zoet-verhaal”, vervolgend Rutte met zijn belofte van duizend euro voor iedere Nederlander, en nu weer dat gelul over al dat schorremorrie dat een verrijking betekent. En dan wil ik het niet eens hebben over Ruud Lubbers. Dat is te erg voor woorden. Ik heb in mijn leven al heel wat tuig meegemaakt, maar dit slaat werkelijk alles.

  Like

 31. Sandra zegt:

  En hoe zit het met mij? Nederlandse dakloos? En 43.000 Nederlanders die dan uit huis worden gegooid voor NIET-NEDERLANDERS?
  Regel eerst maar een huis voor mij voordat hun recht hebben op een huis. Mazzel

  Like

  • rinus de jonge zegt:

   terug sturen allemaal dit gaat ons klouwen geld kosten ten koste van wat wij zelf gespaard hebben,en waar hun nu van gaan profiteren, terwijl onze ouderen op straat komen te staan en gekort worden,met dank aan deze frut regering

   Like

 32. Republikein zegt:

  Die man is heel goed snik en niet zwakzinnig.
  Dus speelt er iets anders.
  Het is snikzinnig, dat is iets anders.
  Wat is het gemiddelde IQ in andere landen?
  Zuid Korea – 106
  Japan – 105
  Taiwan – 104
  Singapore – 103
  Nederland – 102
  Zweden – 101
  Belgie – 100
  Engeland – 100
  Australie – 98
  Frankrijk – 98
  Amerika – 98
  Canada – 97
  Finland – 97
  Spanje – 97
  Rusland – 96
  Portugal – 95
  Turkije – 90
  Suriname – 89
  Cuba – 85
  Marokko – 85
  Ik begrijp die Dijkhoff ook niet, of wel?
  Zaken die helpen om je hersenen en je intelligentie te ontwikkelen zijn gezond en genoeg voedsel, en goed onderwijs. Ook het leren spelen van een muziekinstrument lijkt te helpen.
  Ik rook me de pleuris, rook als een stoommachine, en neuken kan ik niet meer.
  Maar gelukkig is de rekentoets niet meer bepalend voor een toets.
  Binnenkort zijn er volksstammen die al 6 punten krijgen als je een kopvod draagt.
  Gelukkig heb ik nog een doedelzak.
  Kan ik me ontwikkelen.Verhip, krijg jeuk aan de lidtekens, zou dat geld betekenen?

  Like

 33. Jan zegt:

  Alle asielshoppers moeten ook gratis diploma krijgen van PvdA:

  Laat rekentoets niet meetellen voor diploma MBO, VMBO en Havo

  door Tanja Jadnanansing op 6 oktober 2015

  … De rekentoets mag geen veel te hoge drempel vormen om een diploma te halen. Uit de cijfers die vandaag bekend zijn geworden, blijkt dat wel zo te zijn op het MBO, het VMBO en de Havo. Daarom willen wij niet dat de rekentoets daar gaat meetellen voor het diploma.
  ….
  Er moet dus ook met volle kracht worden gewerkt aan betere rekenles. Maar zo lang scholen er nog niet in slagen alle leerlingen goed te leren rekenen, mag het niet zo zijn dat grote groepen leerlingen geen diploma meer kunnen halen. Dat ontneemt hen de kans op een diploma en daarmee op een goede toekomst.

  http://www.pvda.nl/berichten/2015/10/Laat+rekentoets+niet+meetellen+voor+diploma+MBO%2C+VMBO+en+Havo

  Moeilijk man:

  Met dank aan de PvdA die altijd de portefeuille voor het onderwijs had. Eerst slopen dan weer jammeren en zeggen dat je gratis diploma moet hebben en het vmbo is al niks.

  Like

 34. En zijn vriendjes de bouwopdrachten. De inwoners van Oranje hebben hem ditmaal laten ontkomen maar de volgende keer hebben ze misschien meer succes. Weg met dit soort landverraders.

  Like

 35. bigljohn zegt:

  Staatssecretaris Klaas Dijkhoff van Asiel (VVD). 43000 – vluchtelingen – moeten volgend jaar een woning krijgen. De VVD of de voormalige CPN, die zich nu Groen Links noemt, ze voeren alle twee een uiterst links beleid ! De VVD kan beter fuseren met Groen Links ! Waar is de oude VVD van tientallen jaren geleden gebleven ?

  Like

 36. Rinus Brander zegt:

  Je moet even heel snel kappen nou. Idioten in de 2de kamer.

  Like

 37. Ron24 zegt:

  trap ze maar ergens op het binnenhof in een kamertje

  Like

 38. Dit is op DE PATRIOT IN ONS! herblogden reageerde:
  Daar ga je dan als belastingbetaler!

  Like

 39. Avidia zegt:

  Yvonne van Cleef zegt:
  6 oktober 2015 om 13:30
  Jullie kinderen krijgen pas 1 na 1 een woning, als er een gelukzoeker dood gaat, misschien dan nog niet want is er allang weer een andere gelukzoeker.

  Like

 40. Joshua zegt:

  Dit is een voor opgezet plan er is te veel geld in de pensioenpot en dat is een doorn in het oog van de super egoisten, daarom een excuus, zoveel mogelijk geld verkwanselen van het domme plebs, wat zich 50 jaren de pokken heeft gewerkt.
  Dus wij ouderen die hard gewerkt hebben, hebben niets meer,dan hebben de viezerikken in den haag en eu hun duivelse zin.

  Like

 41. Jan zegt:

  VVD wordt onmenselijk en snoeihard (nou ja, volgens hen dan): Geen sociale huurwoning meer voor vluchtelingen, Asielzoeker moet blij zijn met gestapelde container

  Regeringspartij VVD wil dat geen enkele asielzoeker met een verblijfstatus nog een sociale huurwoning krijgt. Zij moeten in plaats daarvan gehuisvest worden in tijdelijke onderkomens, zoals leegstaande kantoren, verlaten bejaardenhuizen of desnoods gestapelde containers.

  http://www.ad.nl/ad/nl/36281/Vluchtelingenstroom-West-Europa/article/detail/4157988/2015/10/07/VVD-Asielzoeker-moet-blij-zijn-met-gestapelde-container.dhtml

  Containerwoning van asielshopper:

  Erger dan een varkenskot

  Like

 42. Jan zegt:

  Asscher: “Nederlanders dienen hun bek te houden en op te rotten”

  Like

 43. sammy zegt:

  als je kinderen in de leeftijd 20 jaar word het onmogelijk om een huurhuis te vinden. maar zij gaan niet de straat op om te demonstreren. hoe makkelijk is het nou om het binnenhof op te gaan met duizenden Nederlandse jongeren om te schreeuwen eigen volk eerst een woning. ongelofelijk dat je in een land woont waar dit gebeurd.

  Like

 44. Tom Hendrix zegt:

  En huichelaars der politiek, met voorop VVD,CDA,PvdA en D66, was het niet wijlen Koningin Juliana, die zowel in de jaren ’50 als in 1979 moest zeggen, van de toenmalige kabinetten: NEDERLAND IS VOL….TEN DELE OVERVOL! En zie nu, na 36 jaren regeren van VVD,CDA,PvdA en D66, zijn er miljoenen bij gekomen! Wat een smeerlapperij!

  Like

 45. Ton zegt:

  Beste Klaas

  Zet je mijn dochters ook even op die lijst voor een woning staan al jaren op de wachtlijst.
  Wat een waazin hier in Nederland komen er vast weinig in jouw stad wonen.
  Jij moet toch ook inzien dat 80% binnenwandelend met nieuwste telefoon en zomaar vrouw en kind achterlatend helemaal geen vluchteling zijn.
  Ze komen alleen maar hun religie in de westerse wereld de mensen door de strot duwen.
  Allemaal een volgens mij vooropgezet plan om de Islam de enige toegestane religie te maken.
  Let op mijn woorden ik heb mijn dochters verteld om 3x na te denken of ze later echt wel kinderen willen nemen.

  Vr Gr

  Een bezorgde burger , p.s. ik zet me al jaren in voor onze eigen oudere medemens die ook volledig uitgeknepen worden , die hebben er mede voor gezorgd dat jij het nu waarschijnlijk erg
  goed hebt.
  Nederland ik schaam me er voor inmiddels…

  Like

 46. OphEUffen zegt:

  Ongelovigen,

  Hier volgt een bericht vanuit uw geliefde Kalifaat. allahu akbar.
  Profeetloze Hollanders, die zich direct na geboorte inschrijven voor een woonhuis, allahu akbar,
  hebben daarop recht na 163 jaar. Dat is vlak vooruw pensioengerechtigde leeftijd. allahuh akbar.
  Onaangenamer kunnen wij het niet maken, uw kop er af hakken wel. allahuh akbar.

  aluhhah akbar out.

  Abu Malek Ramadan.

  Like

 47. b zegt:

  En de gewone bevolking dan die ook op een huis zitten te wachten ooh ja wacht ff die worden dan gediscrimineerd want die zijn geen asiel zoekers wat een ziek land mensen die totaal geen binding hebben met welke plaats dan ook krijgen voorang op mensen die er al heel lang op staan wanneer word de grens eens aan gegeven dat we vol zijn we kunnen het huidige aantal niet eens aan stuur de rest eens naar moslim landen of richting andere landen die het weigeren ik zeg zet ze maar op een wacht lijst voor een huis net zoals wij moeten en anders zijn er nog wel leegstaande gebouwen waar ze dan in kunnen laat hun ook maar wachten op een huis dan pas zijn ze een gelijk aan ons

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s