VIDEO: Behoud Europa!

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Prometheus”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Europa. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO: Behoud Europa!

 1. Tom Hendrix zegt:

  En dit willen de RODEN, de RODE FASCISTEN der EUSSR, de BILDERBERGBENDE en de NWO vernietigen!! Tenminste onze uitermate fatsoenlijke normen en waarden!

  Like

 2. bernardus zegt:

  Wat een erg mooi filmpje. Goed om te zien dat er mensen zijn die dit soort filmpjes maken en nog trots zijn op hun volk. Veel te veel zie je om je heen dat mensen hun eigen volk en vaderland niks meer interesseerd, of zich erbij hebben neergelegd en totaal geen vechtlust of trots meer hebben. Hopen dat bij die mensen nog een beetje het besef terug zal komen dat het allemaal niet meer zo kan, maar dat is ijdele hoop.

  Like

 3. fransdewit zegt:

  Het geeft gewoon een gevoel van weemoed maar is ook erg mooi gemonteerd, zoals het was en zoals het hoort te wezen. Ik denk dat wij te veel tevreden zijn geweest. Wij denken zoals wij zelf zijn, dat andere volken ook zo reageren op de naasten. Nou niet dus. Dat valt vies tegen, maar het is niet anders. Mijn ogen zijn geopend, nu die van een hoop naïeve anderen nog. Open uw ogen voor het te laats is lieve mensen. Tuurlijk zijn er ook goede mensen van andere komaf, maar die gedragen zich normaal. Maar mensen die normaal zijn en altijd braaf altijd alles opvolgen, die worden gestraft en het grootste schorem op deze aardbol wordt altijd gehoord en bediend.

  Like

 4. Cathja zegt:

  Wat prachtig…! Dit mag toch niet verloren gaan?

  Like

 5. Tistochwat zegt:

  Straks zijn er geen mensen met een blanke huid meer, zijn er geen blonde en roodharige mensen meer; dan is alles bruin, zwart en duister!

  Wát een ‘diversiteit’ dankzij Afrika!

  Like

 6. bigljohn zegt:

  Ieder mensenras mag trots zijn op zijn roots. Ook blanke mensen. Maar als je daarmee aankomt, word je alras bestempeld als een racist. Een term die onomwonden aangeeft wat ze ermee bedoelen. Je dient minderwaardig te zijn vergeleken met andere mensenrassen, en je bent ook nog eens voorbestemd om voorgoed te verdwijnen. Daarenboven word langzaam maar zeker onze cultuur om zeep geholpen en ingewisseld voor de Sharia. Met dank aan links Nederland, die schijnbaar daar in den Haag, en op zeer vele andere belangrijke posten, niet weg te branden zijn. Als ik moest kiezen tussen twee kwaaien, zijnde Mark Rutte of Vladimir Poetin, dan koos ik voor de laatste. Hij heeft nog enigzins oog voor zijn volk, en zal nooit toestaan dat de Islam zijn land zal gaan verzieken ! Laat staan dat hij Rusland bij de E.U. zal gaan voegen. En zeg nooit nooit. De geschiedenis kent vele rare kronkels. Want wie had nu aan het begin van de tweede wereldoorlog nou kunnen denken dat de Russen als (mede) overwinnaars van de tweede wereldoorlog in oost Berlijn zouden staan ? De E.U. is als een rupsje nooit genoeg, blijft maar haar best doen om steeds verder naar het oosten uit te kunnen breiden. Ik hoop toch, dat ze zeer snel op hun bek zullen vallen !

  Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  Bij de gratie van onze spaarzaam gepigmenteerde huid zijn wij blanken automarisch racisten maar is ‘ t dan racistisch of gewoon common sense om niet bereid te zijn de door ons volk opgebouwde verworvenheden zomaar weg te geven aan de eerste de beste donkerhuidige barbaar die dat eist. Laat die kudtbruinen en kleauterooien lekker in elkaar storten. Weg met de barbaren en hun knuffelentourage van geschifte gutmenschen, we moeten ze napalmen.

  Like

 8. Ron soeverein mens zegt:

  Om dit te behouden en onze kinderen een mooie en veilige toekomst te geven zullen wij ons moeten bewapenen en vechten tegen de islamisering van Europa en onze leefwijze. En wij zullen de verantwoordelijke voor deze strijd berechten. Als wij hiertoe niet bereidt zijn dan is het afgelopen en gaan wij terug naar de Middeleeuwen en wordt het nacht in Europa.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s