VluchtelingenWerk Nederland ‘sjoemelt’ met miljoenen en verstoort marktwerking

Screenshot_23

(Door: Arnold Karskens)

VWN heeft verkapt monopolie op inburgering

VluchtelingenWerk Nederland, een grote speler bij de opvang van de tienduizenden asielzoekers, ligt onder vuur wegens oneerlijke concurrentie, verstoring van de marktwerking en oneigenlijk gebruik van uitkeringsgeld. Dat blijkt uit gelekte concept-notulen en gesprekken met gedupeerden.

Op 10 september organiseerde het onafhankelijk kwaliteits- en kennisinstituut ‘Blik op Werk’ een vergadering voor de ‘Beroepsvereniging van docenten Nederlands als Tweede Taal’. Deze belangengroep met zo’n 800 leraren is boos op Vereniging VluchtelingenWerk Nederland (VWN). De landelijke hulporganisatie die asielcritici egoïstisch gedrag verwijt, lijkt er een  dubieuze manier van zaken doen op na te houden, zo luidt de kritiek. Termen als ‘koppelbaas, broodroof, sjoemelen en dubbele petten‘ worden door concurrenten niet geschuwd. Dit blijkt uit onderzoek van ThePostOnline.

VWN-onderdirecteur Jasper Kuipers meldt in een eerste reactie: “Ik kan me voorstellen dat er zorgen bestaan.”

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, corruptie, Criminaliteit, Eurabië, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

4 reacties op VluchtelingenWerk Nederland ‘sjoemelt’ met miljoenen en verstoort marktwerking

 1. Thoth zegt:

  Jawel, het zijn de Vluchtelingen”werk” uit Nederland die op het ogenblik veel manuren draaien en gezien de ‘vluchtelingen” nu, hun totale omzet weten de verdubbelen. Tel daar nu bij de koppelbaas, broodroof, sjoemelen, dubbele petten en een subsidie, dan weet je waar we aan toe zijn. Maar goed, daar hebben ook de ministers en media ook een belangrijke rol in gespeeld. Evenals de advocaten, Defence for Children en alle andere ‘vluchtelingenhelpers’…

  Like

 2. Ik schrijf het al jaren:Vluchtelingenwerk en Coa worden er bulkrijk van,net zo als de gehele zeer omvangrijke asielindustrie!

  Like

 3. Kraftavilqa zegt:

  VWN ook zo’n subsidieclub waar men ongetwijfeld het geld vooral gemakkelijk in de eigen zakken laat glijden. Rooien moet je nimmer op de centjes laten letten want “wat dijn is, mijn is” is toch het maxim om niet te zeggen dogma van het linksisme. In iedere rooie zit een kapitalist verstopt die eruit komt zodra de rooie in aanraking komt met geld. Kijk maar naar een van dam een rosenmoller en een kok die zich helemaal schatrijk gestolen hebben.

  Like

 4. Het Ty zegt:

  zucht ……… heel erg diep.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s