“Ik ben als een hond voor die auto weggetrokken”

Screenshot_60

(Door: Raymond Boere)

Onlusten in Oranje: Nog eens 700 vluchtelingen erbij. Dat kan toch niet waar zijn? De boodschap van de Nederlandse staatssecretaris Klaas Dijkhoff maakte Hilda van der Heide uit het dorp Oranje zo boos, dat ze voor zijn auto ging staan toen hij dinsdagavond wilde vertrekken. Nu ligt ze met een gebroken elleboog in het ziekenhuis. Ze gaat aangifte doen tegen de man die haar tegen de grond werkte.

In het ziekenhuis in Assen vertelt ze haar verhaal na de tumultueus verlopen avond in het dorp in de noordoostelijke provincie Drenthe. Hoe ze opgekropte woede voelt als er om kwart voor zes een mailtje in haar postvak ploft dat Dijkhoff ’s avonds zou komen vertellen dat er nog eens honderden vluchtelingen bijkomen. “Ik dacht gvd. Dat dacht ik. Ik was echt heel boos. Zat meteen vol adrenaline. Het is zo’n ondemocratische beslissing. We hebben er al 700 en met deze 700 gaat het goed en het moet klaar wezen. We hebben een overeenkomst gesloten. Dit kan echt niet”, verklaart Hilda aan onze collega’s van het Algemeen Dagblad.

Lees verder>>>
(h/t “Marc”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op “Ik ben als een hond voor die auto weggetrokken”

 1. Motorman zegt:

  In het artikel staat een link http://www.hln.be/hln/nl/34662/Vluchtelingencrisis/article/detail/2482046/2015/10/07/Rutte-reageert-op-asielprotest-Oranje-Van-mensen-blijf-je-af.dhtml

  Hij heeft het dan wel niet over autochtone Nederlandse mensen vermoed ik. Die mag je armen en benen breken. Allochtonen daarentegen zijn onaanraakbaar.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Ja, dit was overmatig grof geweld!
  Die vent was lomp genoeg gebouwd om dat vrouwtje op te pakken en een stukje verder weer neer te zetten, dit zonder haar pijn te doen.

  Like

 3. Ik heb nog niemand van de Poederpruiken gehoord die geschokt reageerde.

  Like

 4. edjan zegt:

  Zij stopten tenminste, Dijkhoff!

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  Like

  • biebie zegt:

   Voor van der Most zijn deze “vluchtelingen “natuurlijk een persoonlijke verrijking.
   Is mooi meegenomen met een slecht lopend vakantiepark.
   Alleen zijn het maar heel weinigen waarvoor dit een verrijking is.

   Like

  • Janchik zegt:

   Hennie van der Most is natuurlijk de grote schoft. Hij heeft letterlijk en figuurlijk schijt aan de gewone man/vrouw in Oranje. Als hij maar gered is van een faillissement.
   Dit vriendje van de NPO (zie de series over succesvolle ondernemers) heeft zijn eigen kop gered ten koste van 140 bewoners van Oranje.
   Deze “top”ondernemer gaat over lijken, indien nodig.

   Like

 6. Ik ruik weer duizenden handjes die van envelop wisselen…

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Als de tijd daar is zal Dijkhoff berecht worden…

  Like

 8. Thomasson zegt:

  Ik weet niet wat Rutte denkt op het moment dat hij onderweg in de vliegtuig vanuit de VS naar Schiphol vliegt. Maar hij zit diep in de stront. NEDERLAND ZIT IN DE GEVARENZONE DIE NIET DOOR HAAR EIGEN BEWONERS IS ONTSTAAN en ook niet door economische veranderingen op de wereldmarkt. NEDERLAND IS IN OORLOG!!!!!!. HET LAND WORDT WORDT OVERVALLEN DOOR EEN VIJAND DIE ZICH ALS EEN ENORME BENDE VLUCHTELINGEN IS VERMOMT. Een tsunami golf van honderdduizenden en misschien wel miljoenen SOLDATEN VAN ALLAH die de grootste THEATERSHOW van het begin van de 21ste eeuw uitvoeren. De vrouwen, paar kreupele kerels en kinderen vormen allemaal en entourage …Het moet eruit zien alsof het echt is!!. EN DE GUTMENSCHEN TRAPPEN ERIN EN SLEUREN ONS IN DE RAVIJN IN.
  Hoe dan ook, Nederland heeft al de eerste klap geïncasseerd: de politieke stabiliteit van het land wankelt. Het gedrag van Dijkhoff, zijn chauffeur en de beveiligingsman in Oranje spreken boekdelen. EEN VROUW LIGT GEWOND AAN DE KANT VAN DE WEG EN MIJNHEER STAATSSECRETARIS DIJKHOFF VAN JUSTITIE RIJDT WEG ALSOF ER NIETS AAN DE HAND IS? Kan iemand zich zo’n beschamend ordinair gedrag herinneren? van welke politicus ook? Nou ik niet. Het is angstaanjagend dat het lot van een heel land ligt in de handen van zulke mensen. Fase 2) zal het ongedierte die wij hier binnenhalen de hele resterende financiële reserves snel opvreten. Wij zouden met lege handen overblijven met alle gevolgen van dien.
  Ik ben bang dat DE GROEP PAPIERTIJGERS in het kabinet Rutte niet echt geschikt zijn om een land in deze tijd te regeren. Zij ontbreken moed …Lef om voor hun eigen mensen op te komen. Ze zijn doodsbang voor de EU en vooral voor Angela Merkel.
  Het is tijd aan de VLUCHTELINGENSHOW snel een einde komt. Te beginnen: alle jonge kerels tussen de 18 en 34 eruit sodemieteren!! Stuur ze direct terug, of dump ze in een of andere Afrikaans land. Als die weg zijn, kan de rest op een kalme gemak worden gesorteerd en ook de weg naar de gat van de deur vinden. Ze kunnen ook naar Saudi Arabië gaan. Daar schijnt de zon en Allah is te vinden op iedere hoek.

  Like

 9. edjan zegt:

  Dijkhond net op de TV: “en als er dan ook nog eens zo’n type vrouw voor je auto staat …”

  Ongelofelijk!

  Like

 10. Jan zegt:

  Grootbek en beroepsasociaal Samsom probeert zich er onderuit te lullen. Holbewoner aan tafel en goedmensch die te stom is iets te begrijpen:

  Samsom bij Pauw over de opvang van asielzoekers
  http://www.pvda.nl/berichten/2015/10/Samsom+bij+Pauw+over+opvang+asielzoekers

  Tjonge, jonge, wat ‘werken’ zij toch ‘keihard’

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s