Politiek Den Haag mag blij zijn met Geert Wilders

Screenshot_59

(Door: Frank Berkemeier)

De asielcrisis is een crisis die zijn weerga niet kent. Allerlei mensen uit allerlei landen komen naar Nederland, leggen eisen op tafel of zijn gewelddadig. Een meerderheid van Nederlanders ziet dat in afgrijzen aan. Mensen worden bozer en bozer over politiekcorrecte partijen en dito media die net doen alsof er niets aan de hand is. Alsof het incidenten zijn en de werkelijkheid er 180 graden anders uitziet

Geert Wilders is in deze malaise een fenomeen. Waarom? Omdat hij de woede van miljoenen Nederlanders feilloos weet aan te voelen en te verwoorden. Nederlanders zijn het consensusgeneuzel en het buigen naar Brussel meer dan zat. Er zijn maar een paar politieke partijen die trachten een juiste voorstelling van de stemming onder de bevolking weer te geven. VNL en de SGP doen dat.

En dan is er de PVV van Geert Wilders. De politicus die in staat is om volkswoede (het is dus geen angst!) om te buigen naar meer zetels voor de PVV. Arend Jan Boekestijn en Gert-Jan Segers verkondigden onlangs op Radio 1 dat Geert Wilders geen monopolie mag hebben op islamkritiek. Too little, too late. Islamkritiek is Wilders’ handelsmerk geworden en de meeste politieke partijen hebben het op dit punt uit politiekcorrecte motieven en vanwege die lonkende banen in Brussel flink laten afweten.

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t Rob van Marle)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in asielwaanzin, EUSSR, Geert Wilders, Immigratie, Islamisering, Nederland. Bookmark de permalink .

4 reacties op Politiek Den Haag mag blij zijn met Geert Wilders

 1. Cathja zegt:

  Geert Wilders is de enige politicus die de taal van het gewone volk verstaat. Die aanvoelt hoe diep de zorgen bij de bevolking kunnen zitten. Je zult maar in de buurt van een azc wonen, of, zoals in Oranje, het overgrote deel van jouw dorp opeens uit vreemdelingen bestaat. Als deuren opeens op slot moeten, midden op de dag. Als vrouwen en meisjes niet veilig meer over straat kunnen. Er zijn legio voorbeelden van waar het heel erg mis ging.

  Weinig politici trekken zich het lot van de bevolking aan. Ja, ze snappen hun zorgen wel, maar ‘we moeten er maar aan wennen’. Ook zo’n regelmatig gehoorde uitspraak, die eerder dreigend dan geruststellend overkomt. Alsof alles wat er gebeurt definitief en onomkeerbaar is.
  Daarover zijn mensen ongerust. Mensen willen geen enorme veranderingen in hun leefomgeving. De mensen willen weer terug naar hoe het was vóór er een enorme golf van vreemdelingen ons overspoelde.
  Maar de woorden “wen er maar aan” geven duidelijk aan dat het mooie rustige leven voor velen definitief voorbij is.
  Ons allen wacht een onzekere toekomst!

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Niet alleen de politiek moet er blij mee zijn, nee, heel Nederland!
  Rob van Marle noemt ook de SGP, eerst ja, maar voor 30 zilverlingen (de koopzondag) werden hun principes overboord gegooid en steunden ze de regerende kliek.
  VNL, afvalligen van Geert Wilders PVV, toch dezelfde lijn ongeveer volgend, een PVV light, waar een ieder op kan stemmen die dat niet op Geert durft.
  En Geert Wilders/PVV, tja, dat is de (enige) partij voor Nederland en de Nederlanders!

  Like

 3. Joannes den Hollander zegt:

  Ik ben wel blij met Geert. De PVV is de partij die, in tegenstelling tot andere partijen geen hekel heeft aan het Nederlandse volk.

  Like

 4. Coby Verweij zegt:

  Zo is het maar net,Geert Wilders geeft Nederland niet weg.Komt op voor het volk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s