VIDEO: Moslims in Europa

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op VIDEO: Moslims in Europa

 1. Rusland wil afstemmen met VS, maar zet stoorapparatuur in

  De Russen zijn bereid om een samenwerking aan te gaan met de Amerikanen in Syrië. Maar intussen zou de Russische president Vladimir Poetin het de internationale coalitie tegen Islamitische Staat (IS) steeds moeilijker maken.

  Hij zou namelijk Karsukha-4-systemen, geavanceerde stoorapparatuur, naar Syrië hebben gestuurd, waarmee het zicht van NAVO-piloten wordt bemoeilijkt, schrijft de Britse krant The Times. Amerikaanse ambtenaren bevestigden het bericht.

  Radar
  De Karsukha-4-systemen kunnen de systemen van radar gestuurde-raketten door de war gooien, en zou worden ingezet zodat de Russen een no-fly-zone kunnen handhaven boven het gebied waar het regeringsleger van de Syrische president Bashar al-Assad gestationeerd is. Lees verder >>> http://www.elsevier.nl/Buitenland/achtergrond/2015/10/Rusland-wil-afstemmen-met-VS-bedreigt-NAVO-met-stoorapparatuur-2698478W/?masterpageid=158493

  Like

 2. Britse journalist: Russen door Syriërs als helden onthaald

  De Britse journalist Lindsey Hilsum schrijft in The Guardian dat veel Syriërs de Russische president Vladimir Poetin als vriend beschouwen. Ze zien Rusland als redder in nood.

  Inwoners van de Syrische steden Tartoes en Latakia menen dat de Russische militaire operatie tegen de terroristische groep ISIS een einde zal maken aan de oorlog in het land, aldus de Britse journalist. Ze zijn bovendien van mening dat de Verenigde Staten de terroristen en hun bondgenoten sterker hebben gemaakt.

  Volgens Hilsum zijn de meeste inwoners van gebieden die onder controle zijn van de Syrische president Bashar al-Assad bereid om in het overheidsleger te dienen, maar hopen ze dat de oorlog spoedig ten einde zal komen.

  Vastbesloten

  Syriërs verwelkomen het Russische leger, dat op verzoek van Assad luchtaanvallen uitvoert op ISIS, met open armen, aldus Hilsum. “De Russen zijn helden. Ze worden in Syrië begroet en mensen zijn enthousiast over president Poetin, die het land in hun ogen zal bevrijden van terrorisme,” schrijft ze.

  Velen denken dat het Westen ISIS ondersteunt. “We zien dat de Russen vastbesloten zijn om ISIS en de terroristen te verslaan, terwijl de Amerikanen en hun coalitie diezelfde vastbeslotenheid niet lijken te hebben,” zei gouverneur van Tartoes Safwan al-Saada. “Afgelopen jaar zeiden ze dat ze tegen terrorisme streden, maar ISIS werd sterker in plaats van zwakker. We kunnen dus zeggen dat hun coalitie niet serieus is.”

  Bron
  http://sputniknews.com/middleeast/20151004/1028015116.html

  Like

 3. “Westen gebruikt terrorisme als nieuw instrument om het Midden-Oosten te onderwerpen”

  Westerse landen gebruiken terrorisme als instrument om controle uit te oefenen. Dat zei de Syrische president Bashar al-Assad tijdens een recent interview. Hij zei ook bereid te zijn om op te stappen als daardoor een einde zou komen aan het vier jaar durende conflict.

  “Al vanaf het begin was het ons duidelijk dat het terrorisme in Syrië vanuit het buitenland werd gestuurd,” zei Assad tegenover de Iraanse zender Khabar TV. President Assad denkt dat de door Amerika geleide coalitie tegen de Islamitische Staat (IS) ineffectief is omdat het Westen de terreurgroepen niet wil verslaan.

  Hij zei dat het Westen ervoor wil zorgen dat de verschillende partijen blijven strijden, zodat Syrië, Irak en andere landen in de regio nog decennia of misschien wel generaties lang zwak zullen staan.

  Verder uitgebreid

  “Hoe kunnen de Verenigde Staten en hun bondgenoten terrorisme of ISIS in Syrië en Irak bestrijden, terwijl hun belangrijkste bondgenoten Erdogan en Davutoglu terroristen steunen en in staat stellen de grens over te steken en wapens, geld en vrijwilligers mee te nemen?” vroeg hij zich af.

  Sinds de vorming van de anti-ISIS-coalitie heeft de terreurgroep zich verder uitgebreid en zijn er meer strijders bijgekomen, aldus de Syrische president. “Als God het wil zullen Syrië, Iran en Hezbollah in staat zijn om het terrorisme – dat een nieuw instrument is om de regio te onderwerpen – te verslaan,” benadrukte hij.

  Betere kans op succes

  Hij denkt dat Rusland, Iran, Irak en Syrië een betere kans hebben op succes. “Rusland heeft nooit geprobeerd iets op te dringen aan Syrië,” zei hij. “In tegenstelling tot de VS is Rusland tegen bemoeienis, hegemonie en overtredingen van het VN-Handvest.”

  President Assad zei dat hij bereid is om met alle Syriërs in dialoog te gaan, maar niet met buitenlandse machten. “Als het Syrische volk beslist dat een bepaald individu moet blijven, blijft hij; en als het Syrische volk beslist dat hij moet gaan, gaat hij gelijk,” zei de president. “Als mijn vertrek de oplossing is, zal ik opstappen.”

  Bron
  http://www.ninefornews.nl/

  Like

 4. Cathja zegt:

  WÁT EEN ROTZOOI OVERAL!!!

  Als je geen hekel aan moslims zou hebben, dan krijg je het spontaan bij het zien van deze filmpjes! Onbegrijpelijk dat dit tuig niet wordt verbannen uit Europa. Als de toestroom niet stopt en beter nog: afneemt, dan voorspel ik dat velen binnenkort de straat niet meer op durven te gaan, geen winkels in grote steden meer durven te bezoeken, en zich misschien zelfs in hun eigen woningen niet meer veilig voelen.
  Hoe heeft het zover kunnen komen? Wat voor mensen zijn linksen, die hierover zouden zeggen dat het hun cultuur is waarvoor we begrip moeten opbrengen?
  Nooit van mijn leven zal ik begrip opbrengen voor dit gewelddadige TUIG!!

  Ons mooie Europa wordt totaal onleefbaar als we die barbaren niet uitzetten. Zij hebben hier niets te zoeken, er is geen werk, dus geen toekomst voor hen, en we willen ze in onze straten niet meer tegenkomen.
  Europa moet Europees blijven.
  Zoals het hoort.

  Like

 5. Sjaak zegt:

  HET KOMT DE DAG WAAR DE VRAAG OPDUIKT !
  ZIJ OF WIJ !
  En ze vergeten een ding !
  Ze zijn hier niet in het middenoosten en hun
  arabische klotekoppen vallen hier meteen op !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Sjaak: 14.19. uur. Dat zal gaan gebeuren, Sjaak! Zij of wij, en de RODEN/LINKSEN hebben de meeste schuld hieraan. Ik word geloof ik een beetje misselijk……

   Like

 6. Thoth zegt:

  Gutmensch protocol* wordt gestart in 3,2,1…

  * Stap 1: demoniseer de boodschapper: b.v. Tarek Fatah is een racist die banden heeft met extreem rechtse kringen. O ja, hij houdt ook van kinderporno.
  * Stap 2 (als stap 1 niet het gewenste resultaat heeft): ontkenning: dit is stemmingmakerij en populisme; iedere vorm van bewijs ontbreekt.
  * Stap 3: (als stap 2 niet het gewenste resultaat heeft): downplayen: ok, het is op camera vastgelegd, maar het is een incident. Er is geen enkele aanwijzing dat dit op structurele wijze gebeurt.
  * Stap 4: (als stap 3 niet het gewenste resultaat geeft): justificatie: Ja, maar die Christenen moeten natuurlijk ook niet zeggen dat ze Christen zijn hè, dat is natuurlijk de kat op het spek binden.
  * Stap 5: (als stap 4 niet het gewenste resultaat geeft: De schuld bij de politieke rivalen leggen: het is allemaal de schuld van de rechts in het algemeen. Als rechts niet zo moeilijk zou doen, konden we gewoon zelf de overtocht vanuit Afrika regelen in goede boten en met professionele ordehandhaving.

  Voor de rest, rellen met ‘allah akbar’ en voor de ‘gematigde’ : taqiyya…

  Ik snap het nog steeds niet dat de politici deze gasten hebben toegelaten en op onze kosten hun ‘boodschap’ mogen vertellen….. Tjonge, tjonge, deze gasten horen niet thuis in Europa.

  Like

 7. Heb je een badkuip voor me,want een teiltje is niet genoeg!

  Like

 8. fransdewit zegt:

  Wat een mislukkelingen zeg, die gaten, kunnen ze geen respect tonen, wat komen ze eigenlijk doen in onze steden, alleen maar de boel verzieken. Misselijk makend gewoon, ban!!

  Like

 9. louis-portugal zegt:

  Mooie video die laat duidelijk zien hoe integratie werkt.
  En dan lopen er van die vooral linkse goedmensen rond die vinden dat je asylzoekers niet naar geloof en soort mag verdelen want ze moeten alvast wennen aan de multiculturiteit van hun nieuwe land.
  Want ze moeten lekker integreren.
  Laten ze eens beginnen met het integreren van de “vluchtlingen” die allang hier zijn.

  Like

 10. Janchik zegt:

  Offtopic.

  De Russen hebben vanmorgen vanuit de Krim vanaf 4 kruisers van de Zwarte Zeevloot
  26 kruisraketten afgevuurd op de IS stellingen in Syrië. Alle 26 hebben hun doel getroffen.
  Dit is een afstand van 1500 km dwars over Turkije. Vandaar de dreigende taal van moslim Erdogan. Hij ziet nu eindelijk ook waar de Russen toe in staat zijn. Dus zijn groot Ottomaanse droom valt in duigen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s