VIDEO Nigel Farage: “We leven in een Duits gedomineerd Europa van disharmonie”

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Vederso”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

19 reacties op VIDEO Nigel Farage: “We leven in een Duits gedomineerd Europa van disharmonie”

 1. Sjaak zegt:

  Hij heeft helemaal gelijk !
  E.J-Bron !
  PI Duitsland is ook niet meer te bereiken !
  Heb jij dat ook in Nederland ?

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   JA, Merkel zit bij Maischberger propaganda te spuien. Zou mij niets verbazen wanneer de Duitse staat PI even heeft platgelegd!! 😦

   Like

   • Sjaak zegt:

    Op het Noodblok te lezen !
    Liebe Leser, seit gestern etwa 20.30 Uhr wird PI-news massiv attackiert, die Attacken halten bis zur Stunde unvermindert an. Die Bundesregierung hat dem deutschen Volk den Krieg erklärt und Medien und Asyllobby als tatkräftige Verbündete. Auf sozialen Netzwerken wie Facebook soll die Meinungsfreiheit de facto abgeschafft werden, die Bürger dürfen aber seitens der Politik als Mischpoke, Ratten und Pack bezeichnet werden. PI ist damit als “Schlachtschiff der Meinungsfreiheit” nicht nur den von uns seit vielen Jahren verbal attackierten und real dargestellten Koranhörigen und ihren Verbänden und den linken Meinungsfaschisten ein Dorn im Auge, sondern nun auch vermehrt dem Establishment einer derzeit in Installation befindlichen Diktatur. Wir sind zuversichtlich, PI wird aber auch diese Angriffswelle, wie schon viele der vergangenen Jahre, überstehen und bemühen uns so rasch wie möglich wieder online gehen zu können. Wir danken im Voraus für Ihre Geduld. Bleiben Sie uns gewogen.

    Like

  • fleckie zegt:

   zongen de nazi’s tijdens de 2e w.o. niet:..”Heute gehort uns Deutschland, und Morgen die ganze Welt”?

   Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Duits /USA industrieel conglomeraat is veel correcter .

  Like

 3. Hendrik M. zegt:

  Nigel Farage zei toch heel netjes waar het op staat…

  Like

 4. duinsnip zegt:

  Gezien de demonisatie raad ik Wilders en de PVV dringend aan onmiddellijk de kamer te verlaten. Laat de ellende oplossen door de meerderheid van de kamer en Nederland. Laat je niet provoceren tot ophitsers en de regering een argument tot vervolging in handen geven. Verdwijn nu het nog kan.

  Like

  • Waarom zou de heer Wilders onmiddellijk de kamer moeten verlaten duinsnip, omdat jij het zó verstandig vindt voor hem. Het zelfde zou zijn als ik jou aanraad om dit forum onmiddellijk te doen verlaten. Geert Wilders is méér dan nodig in de Tweede Kamer mijns inziens, hij kan niet gemist worden en zijn waarschuwingen tegen de islamisering van Nederland zijn broodnodig. En het argument tot juridische vervolging heeft al zijn beslag gekregen. Nee duinsnip dit is weer zo’n verkapte anti Wilders comment van jou en het spijt mij voor jou dat je zo’n infantiel vertrouwen hebt in de Nederlandse parlementaire democratie ‘k zou eerder beweren dat je een politieke kleuter bent omdat je het verschil niet kan of wil zien wat er werkelijk aan de hand is in Nederland…

   Like

  • Politiek Den Haag mag blij zijn met Geert Wilders

   (Door: Frank Berkemeier)

   De asielcrisis is een crisis die zijn weerga niet kent. Allerlei mensen uit allerlei landen komen naar Nederland, leggen eisen op tafel of zijn gewelddadig. Een meerderheid van Nederlanders ziet dat in afgrijzen aan. Mensen worden bozer en bozer over politiekcorrecte partijen en dito media die net doen alsof er niets aan de hand is. Alsof het incidenten zijn en de werkelijkheid er 180 graden anders uitziet. >>>> http://opiniez.com/2015/10/07/politiek-den-haag-mag-blij-zijn-met-geert-wilders/

   Like

 5. Wachteres zegt:

  http://tpo.nl/2015/10/07/ondertussen-in-calais/

  Ondertussen, in Calais…
  Meneer uw vrachtwagendeur staat ope…oh wacht!

  Like

 6. Tempelier zegt:

  “This first intention is rotten ! ” Nou beter dan deze slotzin had Nigel het niet kunnen maken.
  De Europese unie is inderdaad compleet verrot , een geld slurpend onding.

  Like

 7. Republikein zegt:

  Meer Europa!

  Like

 8. harry zegt:

  Als je dan dat schijnheilige smoelwerk van Hollande ziet en dat onthutste bakkes van frau Merkel , zo van : verdomme er probeert iemand roet in het eten te gooien ,
  dan vraag je je steeds af of ze nou alleen zo gek en verdorven zijn , of dat er ook nog een grote infantiliteitsfactor meespeelt .

  Iedere dag wordt het duidelijker dat we van dat linkse tuig af moeten .

  Like

 9. dgneree zegt:

  Nigel krijgt met de dag meer applaus in het EP. Dat is wel een positief punt.

  Like


 10. President Hollande: ‘Totale oorlog dreigt in Europa als we vluchtelingenprobleem niet oplossen’
  Merkel en Hollande willen meer Europa
  Om de uitdagingen van deze tijd aan te kunnen is eenheid en meer Europa nodig. Dat was woensdag de boodschap van de Franse president François Hollande en de Duitse bondskanselier Angela Merkel tijdens een gezamenlijk bezoek aan het Europees Parlement in Straatsburg. Beide leiders riepen op tot eendracht bij de aanpak van de migratieproblematiek, maar ook bij de versterking van de eurozone, het conflict in Oekraïne en de strijd tegen terrorisme.

  Tijdens hun toespraak steunden de twee de onlangs afgesproken Europese plannen voor de aanpak van de migratiecrisis zoals de verdeling van vluchtelingen over heel Europa en de ondersteuning van grenslanden bij de verwerking van migranten.

  Wel erkende Hollande dat Europa “te traag” was met in te zien dat de problemen in het Midden-Oosten en Afrika ook gevolgen zouden hebben voor Europa. “Vluchtelingen zochten naar licht, Europa was dat licht niet.”

  Hij voegde toe dat Europa “eindelijk” een plan heeft en hij waarschuwde dan ook dat “als Europa niet snel begint de vluchtelingencrisis in te dammen, een totale oorlog dreigt”.

  “Europa moet dringend een oplossing vinden voor het conflict dat honderdduizenden mensen op de vlucht deed slaan in Syrië.”

  De cohesie en moed die Europa altijd toonde “toen het er echt toe deed” is nu dan ook nodig, zei Merkel. Zij en Hollande riepen op tot solidariteit en niet tot nationalisme.

  “Crises roepen angst op, maar terugtrekking in de nationale schulp is niet de oplossing” zei de president. “Alleen een sterk Europa kan ons beschermen.”
  Hij noemde het weer instellen van nationale grenzen een “tragische vergissing”.

  Dat kwam hem op gehoon en boegeroep van eurosceptische fracties te staan. “Ik vertegenwoordig vrije Europeanen”, zei de Franse politica Marine Le Pen van Front National. “Ik wil een Europa met nationale staten.”
  Een sneer was er voor beide leiders. “Dank u wel mevrouw Merkel dat u uw vicebondskanselier hebt meegenomen.’’

  Tegengas was er ook van onder meer de Britse eurosceptische politicus Nigel Farage. Volgens hem is er geen eendracht in de Europese Unie, maar domineert Duitsland alles. Hij acht de kans daarom groot dat Groot-Brittannië de unie verlaat. Hollande antwoordde daarop: “Er is maar één route voor hen die niet overtuigd zijn van Europa. Vertrek! Dat is de enige manier.”

  Bron
  Anp

  Like

 11. tjonge zegt:

  als ik dat duitse wijf en die fransoos zo zag zitten, kreeg ik een flashback van mijn inmiddels overleden vader die in het verzorgingstehuis voor dementen zat, de overeenkomsten tussen die 2 waren schrikbarend realistisch….

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Farage heeft volkomen gelijk! En wat keken Merkel en Hollande VUIL naar hem! Het ongekozen rapalje van de EUSSR, sleurt heel Europa en Nederland de afgrond in. Het was al een grote smeerlapperij, dat Mitterand en Kohl, met dat duivelse plan waren gekomen op de Top van Maastricht in 1992. Het ergste was nog, dat het hele zooitje regeringsleiders, akkoord gingen met de vorming van de DUIVELSE EUSSR, DE HOER VAN BABYLON! We moeten uit dat gedrocht, en nog liever vandaag dan morgen.

  Like

  • louis-portugal zegt:

   Tom het mooiste vond ik nog dat ze verplicht was te luisteren.
   In Berlijn gaat ze dan demonstratief lezen of met iemand anders praten of weglopen natuurlijk.

   Like

 13. edjan zegt:

  Ahhh, ik denk dat ik het begrijp. Merkel en Hollande (die haar tas mag dragen) willen meer Europa, die lastige landen moeten nu maar eens helemaal weg: alle landen een provincie van het Gross-Deutsche Reich onder bewind van dictatorin Merkel.

  En dan “samen” Turkije helpen tegen de verzonnenweetikveel om noord-Syrië te bezetten en dan samen met Turkije en tweede dictator Erdogan een heel groot Reich te stichten genaamd Eurabia.

  HEIL!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s