Vluchtelingen alsnog in Oranje

Screenshot_43

ORANJE – De bussen met asielzoekers die dinsdagavond de opvanglocatie in het Drentse dorp Oranje probeerden te bereiken, zijn daar in de nacht van dinsdag op woensdag alsnog aangekomen. Inwoners van Oranje hadden wegen geblokkeerd. Die blokkades zijn opgeheven, waarna twee bussen naar het vakantiepark konden rijden waar de vluchtelingen onderdak krijgen. Het is niet duidelijk waar de vluchtelingen vandaan komen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, democratie, Demografie, Dhimmitude, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Vluchtelingen alsnog in Oranje

 1. Tom Hendrix zegt:

  Ze zullen blijven komen, deze zogenaamde “vluchtelingen”. We staan pas aan het begin, van een massale volksverhuizing van Noord-Afrika naar LUILEKKERLAND Europa/Nederland. En zolang het GEDROCHT EU zijn gang kan blijven gaan, zijn we er niet van af!

  Like

 2. Het wordt met de minuut spannender in het Syrische luchtruim.

  Zes Russische straaljagers hebben vier Israëlische jachtbommenwerpers onderschept die probeerden om de Syrische kust te infiltreren.

  De Israëlische F-15 gevechtsvliegtuigen vlogen naar verluidt al maanden in het Syrische luchtruim, met name over de kust van Latakia, wat nu het bruggenhoofd is van de Russische troepen.

  Proberen de Israëli’s WOIII uit te lokken?

  ITCW meldt:

  De Israëlische jets zouden over het algemeen een vrij complex vliegplan volgen en Latakia benaderen vanaf de zee.

  In de nacht van 1 op 2 oktober 2015, stegen zes Sukhoi SU-30 Russische SM fighters op van de Syrische Hmimim vliegbasis in de richting van Cyprus, alvorens van koers te veranderen en de vier Israëlische F-15 gevechtsvliegtuigen voor de kust van Syrië, die in aanval formatie vlogen te onderscheppen.

  Verrast door deze onverwachte situatie en waarschijnlijk niet voorbereid op een luchtgevecht met een van de beste Russische multifunctionele strijders, keerden de Israëlische piloten snel terug op hoge snelheid richting het zuiden over Libanon.

  Het Libanese leger heeft officieel aangekondigd om 2313 Z (lokale tijd) dat vier “vijandelijke vliegtuigen” (Israëlische) het luchtruim van Libanon hadden overgestoken.

  Dit ‘incident’ tussen de Russische en Israëlische gevechtsvliegtuigen sloeg in met verbazing bij het bevel van de Israëlische luchtmacht, die had ingeschat dat een mogelijk luchtgevecht tussen F-15 Israëli’s en de Russische Su-30 zou hebben geleid tot de vernietiging van de vier Israëlische vliegtuigen.

  Israël heeft sterk geprotesteerd richting Moskou over het incident, maar de Russen eisten uitleg over de aanwezigheid van Israëlische militaire vliegtuigen in vol Syrisch luchtruim.

  Russische straaljagers

  Dit incident geeft aan dat de bescherming van de Syrische luchtruim nu onder de bescherming is van de Russische luchtmacht. Wat tandengeknars veroorzaakt in Washington.

  Het incident is genegeerd door de grote persbureaus maar politieke en media relais van Israël in de Verenigde Staten, Europa en in de Arabische wereld zullen hun inspanningen om de Russische steun voor de Syrische regering te demoniseren verdubbelen.
  Bron
  http://urubin.com/

  Like

 3. Ze hadden Dijkhoff onder die auto moeten leggen!Nu zijn die 700 parasieten alsnog stiekem in de nacht binnen geslopen!Er wordt niet meer gevraagd of overlegd:er word gewoon OPGELEGD!Door de Haagse maffia!Weet wat u straks stemt!

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  .
  Dit is geen pijnlijk incidentje meer
  dit laf den Haag heeft zich nu wel genoeg “vergist”
  laat DIT dan maar ’t begin van het einde zijn
  .
  van ’t Machtsmisbruik dat elke rede mist !
  We deden veel te vaak al water bij de wijn,
  en hebben veel te vaak toch maar gezwegen
  .
  stap nu…vandaag…uit die Vertrouwens-trein
  van ’n Overheid die zó haar Gezag durft wegen
  bepaal vandaag jouw grens, gooi ’t bijltje erbij neer !
  .
  want met Oranje is nu klip en klaar bewezen
  hoe Haagse Rechtsverkrachters Onze Wetten lezen…

  .
  Jasterke
  .

  Like

 5. Jean zegt:

  Letterlijk en figuurlijk naar “het vakantiepark” want daarvoor zijn ze gekomen en de burgers mogen betalen.
  Laten we met ± 1.000.000 Nederlanders en Vlamingen richting Den Haag en Brussel stappen om die misdaadkoten tot op de grond te slopen want die lafaards die er hokken vernietigen ONZE samenleving..

  Like

 6. Kraftavilqa zegt:

  Natuurlijk zo gaat dat wij weten wat het beste voor U is en zonodig zullen we U dwingen onze ‘goede’ zorg te accepteren. Klassiek dwangsocialisme, de maakbare samenleving moet afgedwongen worden ’t kan niet anders. Een maakbare samenleving is een totalitaire samenleving, dat wisten de experts (Hitler, Stalin,Mao) al.

  Like

 7. bigljohn zegt:

  Oranje. 140 bewoners krijgen 1400 – asielzoekers te verstouwen. Dat betekent dat er in de nabije toekomst een stad als bijvoorbeeld Amsterdam met 750.000 inwoners, rekening moet houden met vele grote asielzoekerscentra rond de stad, cq noord Holland, met in totaal (ook de factor 10) 7,5 miljoen – asielzoekers -. Of het voor de Nederlandse steden zo’n vaart gaat lopen weet ik niet. Nederland word in ieder geval nog bij lange na niet vol bevonden. Misschien pas bij 50 miljoen inwoners, waarvan 40 miljoen Allah fanaten. Terwijl de 10 miljoen autochtone Nederlanders weggezuiverd zullen gaan worden door de 40 miljoen uiterst radicale Islamieten !

  Like

 8. Izaak zegt:

  Hennie van der Most gered van bankroet door verhuur leegstaand park aan COA voor iets van € 6.000.000,- .

  Like

 9. Magda bBauwens zegt:

  Hoeveel krijgt de uitbater van dat vakantiepark om al die parasieten te herbergen ? Hoe noemen we zo iemand? Een colaborateur

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s