WIE GEEN “VLUCHTELINGEN” HELPT, IS EEN ONMENS. . .

Screenshot_62

(Door: Martha N.)

Tenminste zo blijkt steeds meer uit krantenberichten, die verplicht geplaatst worden. Onze regeringsleiders beginnen bang te worden vanwege de steeds grotere tegenstand vanuit de autochtone bevolking, die eindelijk de mond eens opendoet en het gevaar aan ziet komen.  Een lawine van buitenlanders die gefrustreerd zijn, die denken alles te mogen, geld eisen, gelijk een huis willen, een auto, levenslange uitkering, omdat zij hier recht op menen te hebben, en dit alles op kosten van de autochtone burgers van Nederland, die al zoveel op moesten EN zullen moeten brengen!

Meer dan 27.000 mensen zijn via het Rode Kruis inmiddels beschikbaar voor de hulp aan vluchtelingen in Nederland. Half september, toen de hulpverleningsorganisatie nog 6.500 vrijwilligers beschikbaar had, deed het Rode Kruis een oproep aan mensen om zich aan te melden voor het burgerhulp-netwerk Ready2help.

En WIE controleert dit? Wel toevallig dat het er 27.000 zijn, een mooi rond getal. Er wordt gesjoemeld met het aantal hulpvaardigen, zodat nee-zeggers zich schuldig zullen gaan voelen en een onmens!

VVD RUIKT ONRAAD

Regeringspartij VVD wil dat geen enkele asielzoeker met een verblijfstatus noch een sociale huurwoning krijgt. Zij moeten in plaats daarvan gehuisvest worden in tijdelijke onderkomens, zoals leegstaande kantoren, verlaten bejaardenhuizen of desnoods gestapelde containers.

Het gaat niet om ons, maar om het verlies van stemmen. Nadat ze eerst vol vuur het land vol hebben laten lopen onder de bezielende leiding van Markje en de burgers die zorg behoeven in de kou hebben gezet, merken ze dat de burgers in opstand beginnen te komen tegen deze gang van zaken. De VVD gaat nu enige kreten uitstoten die de kiezers moeten slikken en, zoals de VVD denkt, wel weer zullen geloven. Ze zijn nu eindelijk bang geworden stemmen te verliezen. Veel boeren kiezen voor de VVD, misschien hebben die nog wat schuren over?

DE TIJD VAN EEN GOED VERHAAL IS VOORBIJ!

Niet dat de VVD ook maar iets aan het asielbeleid zal veranderen, maar het klinkt goed. Zoals zo vaak: gebakken lucht en zoethoudertjes voor de bevolking. In dit geval zijn ze bang stemmen te verliezen, dus zeggen we gewoon: asielzoekers moeten zelfs met een container tevreden zijn, ha, een lachertje, daar steekt de EU wel een stokje voor en gelijk ook de “Mensenrechten”. Dus kletskoek.

NEDERLANDSE MIGRATIEGEZANT

Bram van Ojik van Groen Links benoemd tot migratiegezant. Hij gaat alles in goede banen leiden, ja, ja. Onze eigen mensen die hulp behoeven, hebben die een “Gezant” gekregen? Nee, zoek het zelf maar uit als eenzame oudere en zieke. Ons land is door toedoen van al onze Nederlandse regeringspartijen (behalve de PVV) verworden tot de slaaf van de EU! Ze hadden en hebben maar één doel en zeker Pechtold (die een onbegrijpelijke haat tegen Wilders koestert) en dat is samenspannen TEGEN iemand die het voor eigen vaderland heeft opgenomen.

MISDADIG IS HET FEIT

Regeringsleiders hebben TEGEN ons eigen vaderland en bevolking gewerkt, alles wat tot nu toe gedaan en besloten is, was slecht voor ons, voor onze bejaarden en de echte zorgbehoevenden. Van goed geregelde voorzieningen zijn we dank zij de partijen verworden tot dolenden in de woestijn, ieder trekt zijn eigen bejaardenbroek maar aan en op, asielzoekers hebben voorrang. Nadat de bejaarden uit hun vertrouwde verzorgingstehuizen zijn verdreven, staan deze nu z.g. leeg en worden omgetoverd tot asielzoekers verblijven.

NEDERLANDSE BURGERS WORDEN GEDWONGEN! WIJ HEBBEN GEEN STEM!

Er komen 1400 vluchtelingen naar Oranje, tien keer zoveel als het aantal dorpsbewoners. Toen de bewindsman deze boodschap zonder ruggespraak met het lokaal bestuur overbracht, sloeg de vlam in de pan, met de gewonde vrouw als dieptepunt. ,,Daarna is hij doorgereden, dat is sowieso al een misdrijf”, zei de hevig ontdane vrouw naderhand tegen RTV Drenthe over de actie van de staatssecretaris.

Lees verder

 

HET TOEKOMSTBEELD VAN NEDERLAND!

Gelukzoekers kunnen het vechten onderling niet eens laten, terwijl ze nu toch de gewenste vrijheid in handbereik hebben. Wie denkt dat dit zich zal beteren?

“In een asielopvang in het Duitse Hamburg is het dinsdag opnieuw tot een confrontatie gekomen tussen groepen vluchtelingen. Daarbij zouden vijf mensen gewond zijn geraakt. Eén van hen werd met een steekwond in de arm naar het ziekenhuis gebracht.”

Lees verder

WIJ, DE AUTOCHTONE BEVOLKING VAN NEDERLAND, WILLEN GERECHTIGHEID EN KLAGEN ONZE REGERING AAN BIJ DE ”MENSENRECHTEN ORGANISATIE.

WIJ, NEDERLANDERS LATEN ONS NIET MEER DOEN. GA ZO DOOR EN BLIJF PROTESTEREN, LAAT UW ONGENOEGEN LUID EN DUIDELIJK BLIJKEN!

ER IS MAAR ÉÉN MOGELIJKHEID OM NOG IETS TE REDDEN: STEM VOOR DEMOCRATIE: STEM VOOR DE PVV: GEERT WILDERS

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

28 reacties op WIE GEEN “VLUCHTELINGEN” HELPT, IS EEN ONMENS. . .

 1. Anna. zegt:

  Leuke titel van dit artikel…” Wie geen vluchtelingen helpt is een “onmens””
  Deze onmensen hebben goed gezien hoe deze vluchtelingen stroom is ontstaan…. Deze ” onmensen ” kijken televisie en zien dat deze zogenaamde vluchtelingen hun, problemen mee importeren en die worden over een korte tijd hier in onze straten uitgevent.
  Deze ” onmensen” zijn verstandiger dan degene die geen onmensen zijn……

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Alleen verachtelijke onderkruipers en slijmerds zijn voor de instandhouding der asiel industrie.
  Zijn ook het zelfde schorem wat voor opvang van asieldreigers zijn….
  Stel voor het COA te privatiseren, er geen belastinggeld meer aan te besteden.
  De IND grof in te krimpen, alles ontslaan van bovenaf tot bruto salaris van € 100.000,- , daarna de overblijfselen uitdunnen tot het noodzakelijke.
  De mensen die meer dan € 100.000,- bruto verdienden zijn bovenmatig capabel en hebben zo weer nieuw werk…

  Like

 3. ron zegt:

  Blanke genocide.

  Like

 4. Wilma. zegt:

  Noem mij maar een onmens een racist of een xenofoob……het kan mij niet meer deren! Ik ben tenminste eerlijk in mijn mening, kan mijzelf recht in de spiegel aankijken en mijn poten staan niet in “vervuilde grond”…….

  Like

 5. Bob Fleumer zegt:

  Martha, dank je voor je heldere woorden,

  Like

 6. Tempelier zegt:

  Even over die titel , kan er niet racistische , xenofoben , islam fobisch onmens staan , dan voel ik me helemaal aangesproken , en super extreem rechts natuurlijk , goh ik voel me als een vis in het water. (sarcasme modus uit )

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Het zijn geen vluchtelingen.
  Voor de politici zou moeten gelden “verbeter de wereld, begin bij jezelf”
  En wij kunnen beter ons druk maken over de zwakken in onze eigen buurt.

  Like

 8. Martha N zegt:

  Wat ons vrouwen en meisjes te wachten staat
  Aanranding door asielzoekers is niet relevant
  Het College van B&W in Almere heeft bevestigd dat de aanranding van een jonge vrouw in de stad gepleegd is door bewoners van het asielzoekerscentrum in Almere.
  Dat schrijft het college naar aanleiding van vragen van de PVV.
  De gemeente weigert echter op verzoek van die partij een avondklok in te stellen.
  Het slachtoffer deed eind september aangifte van aanranding, liet de politie eerder weten. Er werden toen vier mannen opgepakt. Daarna klonken er in de stad meer geluiden dat het aangehouden viertal meer jonge vrouwen heeft lastiggevallen.
  De politie wilde eerder niet bevestigen dat het om bewoners van het azc ging, omdat het niet relevant zou zijn.
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/24586987/___Aanranders_Almere_waren_asielzoekers___.html

  Like

 9. Ik vind als ze geen nederlanders helpen zijn zij onmensen ze halen ik weet niet hoeveel hier heen dat ze eens niet meer weten wat ze er mee aan moeten en het kabinet laat het eigen volk stikken kijk toch eens hoe onze eigen land kapot gaat waar moet dat heen duurt niet lang dan heb je hier een complete oorlog onder de burgers en de asiel zoekers. Geluks zoekers of vluchtelingen hoe je ze ook wilt noemen let maar op mijn woorden ik hb altjd gezegd de buitenlanders worden nederlanders en de nederlanders worden straks zelf asiel zoekers odat de anderen ons straks over heersen dank zij rutte met zijn kindjes alspvda en de rest

  Like

 10. edjan zegt:

  Belangrijke en bekende Nederlanders als: Jörgen Raymann, Hadewich Minis, Charly Luske en Rossana Kluivert en Tanja Jess gaan ook flyeren. Tekst:

  “Liefde geeft vrijheid. Nederland heeft een hart”

  Word u ook al week?

  Like

 11. koddebeier zegt:

  Beter een onmens dan volslagen debiel en een landverrader !!

  Like

 12. daiyu-ninja zegt:

  De onmensenlijken zijn juist degenen die dit faciliteren. Door het binnenlaten van tig duizenden profiteurs – op enkelen daargelaten – vernietigen zij onze cultuur, onze economie, onze identiteit en
  nog erger, de toekomst van hun en onze kinderen.
  Zij plegen de grootste misdaad in de geschiedenis tegen het eigen volk en ons nageslacht.
  En dan hebben ze NOG het lef om zichzelf een goed mens te noemen.

  Wij – de realisten – willen juist het beste voor iedereen in tegenstelling tot de zogenaamde gutmenschen.
  Die willen alleen maar het beste voor hun zelf.

  Like

 13. Marlies zegt:

  We mogen wel uitkijken; het kalifaat leest mee. Zojuist in het AD:
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4158884/2015/10/08/Boetes-om-reacties-op-PVV-facebookpagina.dhtml
  OM is er als de kippen bij. Zou fijn zijn geweest als er twee jaar geleden, toen ik ernstig mishandeld ben door een niet-Nederlander, ook zo’n voortvarende reactie was gekomen. Of toen ik enkele maanden geleden in een stilstaande trein op Leiden Centraal op zeer hardhandige wijze werd beroofd van mijn portemonnaie, ook door niet-Nederlanders. Beide voorvallen werden volledig gebagatelliseerd door de Overheid.
  .

  Like

  • Don Tessers zegt:

   @Marlies, op eerdere vermeldingen van E.J.Bron en Eunmask heb ik al aangegeven dat met het aannemen van de twee wetten, de wet tegen discriminatie en de wet tegen rascisme deze twee wetten zich gekeerd hebben tegen de eigen burger, terwijl de wetten in eerste instantie was bedoeld voor begrijpelijk de gelijkheid tussen man en vrouw en de tweede wet voor de eerste gewone geintegreerde imigrant die zich had aangepast en de taal had geleerd, belasting betaalde maar door werkgevers op verkeerde manier werd behandeld. Dat was een goede zaak en wij waren het daar mee eens. Nu richten deze twee wetten zich tegen de eigen Nederlandse burger bij het minst geringste en kunnen we een boete dan wel een veroordeling verwachten.

   Like

 14. ir. Henk L. Bakker zegt:

  Ik ben 62 en houd mijn hart vast voor de toekomst van Nederland.
  Als ik nu nog 25 was zou ik uit dit rare land gaan vertrekken.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Kijk nou eens hoe de RODEN/LINKSE KERK de waarheid geweld aandoen! Martha U heeft groot gelijk, de echte onmensen zijn de LANDVERRADERS en lafaards uit de eigen bevolking, die meeheulen met de linksen en de politiek-correcten. En net als @ ir. Henk L. Bakker, zou ik ook uit Nederland vertrekken als ik nu 20 zou zijn. Onze eigen kinderen hebben geen toekomst meer, verraden en verkocht door de politieke verraderskliek!

  Like

 16. Henk Kollmer zegt:

  de regering heeft een goed hard voor de vluchteling maar laat de Nederlanders naar de voetselbank gaan en de ouderen geen verhoging van de lonen terweil die al jaren op o verhoging
  staan en de wsw niet te vergeten

  Like

 17. Andre M zegt:

  Ik wacht rustig af nu als de eerste schermutselingen plaatsvinden haal ik de hooivork uit het vet Nederland is er bijna rijp voor nog een paar verkrachtingen, berovingen en het verder uitmelken van de bevolking en de rapen zijn gaar, ik hou me nog even in maar de woede begint zijn kookpunt te bereiken.

  Like

 18. exmarineman zegt:

  Mooi verhaal/stuk Martha, maar ik heb toch wel een vraag aan u: bij welke mensenrechtenortganisatie gaat u Nederland/EC-EU aanklagen???? Ik hoop toch niet bij die van de VN….met die Saoedi-Arabiër als voorzitter……

  En is dat land (Saoedi-Arabië) niet juist ook dat land dat net een jihad-oorlog heeft uitgeroepen tegen Rusland vanwege diens strijd aan de zijde van Assad (een alawiet die door sjiietisch Iran wordt gesteund)? En is SA ook niet het land dat de sjiietisch moslims in Jemen aan het vernietigen is? En is dat land SA ook niet 1 van de belangrijkste olieleveranciers van het westen (EU/USA) en waarmee men een geheime overeenkomst mee heeft gesloten in 1975 te Straatsburg met als basis: islamisering (wahabisme/soennisme) van Europa voor olie????

  Like

 19. Niels zegt:

  Dan maar een onmens 😈 wat ze de in den haag flikken met ons nederland daar moeten ze de dood straf op zetten. vluchtelingen Echte vluchtelingen moet je proberen te helpen. Maar deze zooi is geen vluchteling. Maar zijn parasieten. Grenzen dicht en uit de eu ze maken ons kapot hier !!!!

  Like

 20. Don Tessers zegt:

  Ik denk dat het hele gebeuren word georkestreerd door de Bilderberggroep en NWO met als doel ruimte maken voor hun eigen grote belangen en satanistische visies.

  Like

 21. rieni zegt:

  waarom word iemand politicus,nou ik dacht uit idealisme om zijn land en zijn achterban te steunen en te vertegenwoordigen.
  maar nu blijkt dat dat helemaal niet zo is,deze heren hebben andere belangen en plegen dus eigenlijk een halsmisdaad door zijn land en zijn achterban te verkwanselen aan een invasie van een groep mensen die een cultuur van tereur aanhangen.
  en dit gaat ten koste van een land en z,n bevolking die in het verleden zich heeft ontworstelt aan dictatuur en bezetting.
  dit politiek bestel zou in principe standrechtelijk moeten worden berecht ,omdat ze onze grondwet met voeten treed.
  hierin staat dat elke inwoner recht heeft op bescherming van z,n identiteit en z,n overtuiging en dat aanvallen hierop dienen te worden uitgelegt als landverraad,indien deze aanvallen worden gepleegt door eigen bewoners.
  welnu deze politici zijn inwoners van ons land.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s