J. Visser schreef openbrief aan kamerlid Malik Azmani van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (???)

Screenshot_19

Tweede Kamerlid van de VVD Malik Azmani

(Door: J. Visser)

Enkele weken geleden schreef J. Visser onderstaande brief aan VVD-Kamerlid Malik Azmani. Reactie: nul komma nul. Wellicht leest hij zijn mail niet of wordt dit nieuws gefilterd. In ieder geval getuigt de brief van de minachting van de kant van de politiek voor het weldenkend segment van het volk:

Geachte Heer Azmani,

Ik neem de vrijheid u deze boodschap vanuit “het volk” te sturen, mede omdat ik uw stellingname op bovenvermeld dossier ken. Bij vele mensen in alle geledingen van onze samenleving roept de huidige ongecontroleerde instroom van “asielzoekers” een groot gevoel van onzekerheid en angst op. Of ik nu in mijn vriendenkring met de advocaat, de bioloog, de docent, of de buurman spreek, waar dan ook, bespeur ik een enorme teleurstelling en woede over deze gang van zaken. Teleurstelling, omdat men het gevoel heeft dat de overheid er niet meer is voor het eigen volk en woede, omdat men machteloos is. Men is van mening dat we er niet zijn om enkel de partijpolitieke dromen van de linkse maakbaarheidsfilosofen, die alleen maar meer, meer willen, te financieren.

De middenklasse in dit land, zo zei vriend Asscher het terecht, staat al lange tijd “onder druk”. Vele jonge hoogopgeleide mensen krijgen nooit meer een vast contract en kunnen hun rol als “backbone” van de samenleving dan ook op geen enkele wijze meer vervullen. Veel mensen vinden dat ze uitgekleed zijn tot op het bot en dat ze nu weer als Jan Flappentap garant moeten staan voor alle nieuwkomers. We hebben niet eens de banken- en Griekenland crises overleefd.

Het is niet te rijmen voor het volk. Het land gaat in alle sectoren jarenlang bezuinigen en op slag schept onze overheid een hypothecaire verplichting die nu al niet te hanteren is, maar die achter de horizon een veelkoppig monster zal blijken te zijn op alle dossiers van de staatshuishouding! U weet toch ook wat er achter elke verblijfsvergunning schuilt.

Er zal ongetwijfeld verzet komen vanuit alle geledingen, hoe hard men ook roept dat het allemaal maakbaar en doenbaar is. Duitsland heeft in de vorige eeuw Europa twee maal in vuur en vlam gezet en doet nu iets gelijksoortigs door deze ongerijmde en levensgevaarlijke open invitatie aan het Midden-Oosten. Niemand vlucht daar uit de daadwerkelijke oorlogsgebieden. Ze zijn allemaal al in relatief veilig gebied, maar onze welkomsthouding verleidt hen hier naar toe te komen. Dit kunnen we, zoals gesteld, demografische en financieel nooit aan.

Als wij vanaf dag één een restrictief en eerlijk asielbeleid hadden gevoerd, was deze zaak niet zo uit de hand gelopen. Dan hadden we geen parallelmaatschappij, geen godsdienstwaanzin, en geen no-go areas gekend. Dan hadden we mensen kunnen integreren en een plaats in onze samenleving kunnen bieden. De schuld bij links en bij de wegkijkers is in de ogen van de mensen zeer groot. Men ervaart een grote afstand tot het ivoren toren politieke bedrijf en heeft alle geloof in een eerlijk handelen van onze overheid verloren. Een overheid, die in een niets ontziende privatiseringsdrang alle eigen “sieraden”aan de “god” markt heeft geofferd, een overheid die zich niets meer aan het volk gelegen laat liggen, gaat uiteindelijk voor de bijl. De mensen hebben geen behoefte aan geschenken, maar aan een krachtig landsbeleid. Het zal nog een tijdje duren, maar dat hier en in Europa de “pleuris” zal uitbreken is welhaast zeker.

De “failed state” Europa is een feit. Ze krijgt niets op een rij en wordt ervaren als een dictatoriale elite. Tot zo ver de stem van het volk. Ik hoopt dat u er iets van verwoorden kunt in de ter zake doende geledingen.

Door:
J. Visser
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Hypocrisie, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

18 reacties op J. Visser schreef openbrief aan kamerlid Malik Azmani van de Volkspartij voor Vrijheid en Democratie (???)

 1. valerie zegt:

  Goed stuk en netjes verwoord!

  Like

 2. Jan zegt:

  AD schreef dit in mei over hem:

  Migrantenzoon met keiharde migratieplannen

  Malik Azmani (39) staat vol in de wind. Azmani lanceerde een ‘snoeiharde’ nota om geen enkele asielzoeker meer toe te laten in ons land. Grenzen dicht: bootvluchtelingen die het wagen met gammele bootjes via de Middellandse Zee, moeten in de regio worden opgevangen. Z’n plan blijft bovendien actueel, want ook deze week waren van Den Haag tot in Brussel de bootvluchtelingen onderwerp van gesprek.

  Toch is de kritiek op zijn plan tegelijkertijd niet mals. Azmani lacht, hij weet het. Hij zou een boeman (‘onzin’) met een PVV-plan (‘nonsens’) zijn, of een proefballonnetje hebben opgelaten. ,,Nee, het is wél een steen in de vijver.”

  Verder op:
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4038917/2015/05/23/Migrantenzoon-met-keiharde-migratieplannen.dhtml

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Jan
   De snoeiharde plan van de Kamerlid met Marokkaanse roots en VVD-kapsones is niet meer dan een goedkope ordinaire theater die hem in de schijnwerpers moet zetten. Hij is een grijze muis met een kwaliteit: van allochtone afkomst. Ook de VVD heeft haar “Huis Marokkaan”. Natuurlijk heeft hij de brief van de bezorgde burger niet beantwoord. Het zal hem een zorg zijn!. Net als zijn landgenoten houdt hij niet zo veel van werken. Zeker niet als hij al zo ver is gekomen dat hij (met behulp van deze burger) op de pluche kwam te zitten. Maar de VVD heeft er een handje van om van tijd tot tijd ORDINAIRE BALLONNEN TE LATEN VLIEGEN …LATEN HET PUBLIEK WETEN DAT ZIJ CAPABEL ZIJN….Hun minachting voor de doorsnee burger is enorm. Deze minachting wordt trouwens ook door de meeste Kamerleden gedeeld ….De meeste VVD’ers, PvdA’ers D66 en GL gingen de politiek in als startende GO GETTERS; met veel ambities die bakken met poen zouden brengen in de toekomst. ZE HEBBEN NIETS MET JAN MET DE PET en Sjonnie en Anita.

   Like

 3. harry zegt:

  Kan het niet helpen , maar ik heb een chronische afkeer van moslims .
  Ook al zijn ze vermengd met een normaal mensensoort , ( Friezen in dit geval ) , ze blijven mijn irritatie opwekken , alsof iemand met een stok in een wespennest staat te porren .
  Of het nu Azmani of Klaver is , ik zie die verdomde islamitische trekken en dat stoort mij vreselijk .
  Laat staan dat je een volledige moslim een ambt laat bekleden , zoals burgemeester , kamerlid of minister .
  Het zijn allemaal mini-paarden van Troje .

  Vraag me dan ook af of we wel énige invloed op dat soort lui uit kunnen oefenen .
  Hoeveel impact heeft een brief op iemand met een dubbele agenda ?
  Waarschijnlijk zetten ze je meteen op hun lijst , dan ben je straks als eerste aan de beurt .

  Like

  • Thomasson zegt:

   @Harry
   Een vos verliest wel zijn haar, maar niet zijn lelijke streken. Zo gaat het ook in genetica. Een ding moet ik bij u corrigeren: Jesse Klaver kan wel Marokkaanse trekken hebben (van zijn vaders kant)….Maar hij is geen moslim. Hij werd niet door moslims opgevoed en had NIETS MET ZE TE MAKEN. Zijn Nederlandse familie heeft voor hem gezorgd. Azmani is een ander verhaal …Hij heeft zelfs een Arabische naam.
   Inderdaad WAT HEEFT DAT VOOR EEN ZIN EEN BRIEF TE STUREN AAN IEMAND MET EEN DUBBELE AGENDA …DIE MISSCHIEN HIER DE OUDE TAKIYYA gebruikt?.

   Like

 4. ieznogoedh zegt:

  Begrijpelijk dat deze Azmani niet reageert. Dat kan hij niet om twee redenen.
  Immers, hij kan moeilijk antwoorden dat de schrijver volkomen gelijk heeft en dat de politiek de Nederlandse bevolking behoorlijk in de kou heeft laten staan. Zijn voorstel om de grenzen te sluiten was vast niets anders dan voor de bühne. De VVD kan wel een beetje rechts gebruiken na alle ellende die ze over ons heeft uitgestort.
  Daarenboven blijft het natuurlijk wel zijn volk dat in een onafzienbare stroom deze kant op komt.
  En zoals mijn moeder altijd zegt: het bloed kruipt waar het niet gaan kan.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  O. een brief schrijven aan de verraderspartij VVD. Dat zet echt geen zoden meer aan de dijk. Respect voor U heer Visser, maar de hele politieke bende, en dan met name de VVD,PvdA,CDA,D66,SP,GL,CU heeft ONS allang verraden aan de moslimwereld en de EUSSR!

  Like

 6. Jean zegt:

  Weer zo een echt Nederlands lid op een publieke functie???????

  Like

 7. Ik vind dit een dijk van een brief en zeer correct!En dat er geen reactie op komt:ik had niet anders verwacht!Burgers worden geacht niet zelf te denken,af te dragen en hun mond te houden,in dit bananenland!

  Like

 8. Cathja zegt:

  Wie zwijgt stemt toe…!

  Like

 9. fransdewit zegt:

  Ikke niet wete, wil alleen maar van dit land vrete. Je denkt toch niet dat ze echt geïntegreerd zijn he?

  Like

 10. W.H.J. Reiss zegt:

  Ik schrijf ook vaker naar dit soort idioten. Af en toe krijg ik antwoord. Tip: behandel een idioot zoals je een idioot moet behandelen en besteed niet zoveel tijd aan die brief. Hou het kort, 20 tot 30 regels. En er moet het nodige sarcasme in staan. Laat hem voelen, dat hij een totale dwaas is !

  Like

 11. louis portugal zegt:

  Ook deze brief zal aan dovemans oren gericht blijven.
  Behalve de PVV wil niemand in de kamer het werkelijk horen.

  Like

 12. Driek zegt:

  Ik vind het een mooi geschreven brief aan die meneer Malik Azmani, doch die trekt zich daar geen ene moer van aan, want moslims dienen te leven volgens de regels der koran, dus het zal hem allemaal worst wezen. Trouwens wat doet een moslim in vredesnaam in de tweede kamer. Ach, we laten ons aan alle kanten door die bedoeïenen van Mohammed besodemieteren. Straks, als hun hoofd er wordt afgehakt, dan gaan de oogjes van onze bewindslieden heel eventjes wijd open, van schrik.

  Brieven schrijven, dialogen in stand houden, islamitische scholen, gescheiden zwemmen, boerka’s en hoofddoeken,getouwtrek over de bouw van moskeeën, kortom: die hele klerezooi moet je van tafel vegen. Met die lui is niks te beginnen. Ze willen maar één ding: baas van Nederland. En dat dringt maar niet tot onze regering door.

  Like

 13. johan zegt:

  De dag dat zulke landverraders een antwoord op zo een nette en zeer rake brief gaven ligt al heel ver achter ons. Zij zijn besmet met het Amerikaanse zakken vullers virus, welk virus alleen met een kogel te behandelen is als andere middelen gefaald hebben. Iedereen weet dat zij eigen soort eerst als richtlijn hebben. Maar de Nederlandse dimmy’s geloven nog heilig in het goede van de “moslim” mens, dit zijn uiteraard de : gutmenschen!!! Zij helpen uiteraard mee om ons naar de verdommenis te laten gaan, onder het motto: weg met ons!! Dit zijn de vrijwilligers die de ondankbare economische migranten aan alle dingen helpen, die eigenlijk van onze ouderen gestolen zijn, maar ja volgens de leugenachtige pluche-plakkers moeten wij gewoon onze bek dicht houden, en betalen voor deze zielige bende. Feit is, dat we aan de vooravond van een burgeroorlog staan als dit zo doorgaat. Die verliezen wij grandioos, omdat het normale volk te fatsoenlijk is, en de moslims in Nederland zich allang aan het bewapenen zijn , maar het linkse tuig in den Haag doet er niets aan, want dat is hun stemvee en die leg je niets in de weg nietwaar? Oogjes dicht en snaveltjes toe en zo zal het zijn volgens de arrogante VVD……

  Like

 14. leefbarbaar zegt:

  Het maakt niks uit wat iemand van de VVD zegt of doet. De partij is rot, een bijwagen van de PvdA. VVD-ers graaien in de asielindustrie en in Brussel, velen zullen niet eens meer weten hoe onze nationale vlag er uit ziet.
  Maar dat foute media VVD-ers zullen ophemelen om zetels te jatten bij de PVV is natuurlijk geheel te verwachten. Zeker door het AD, dat geschreven wordt door de PvdA.

  Like

 15. koddebeier zegt:

  Ik heb totaal geen vertrouwen in politieke partijen die deze wolven in schaapskleren hebben binnen gehaald !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s