Vrouw (20), gevlucht uit Syrië na massaverkrachting, vermoord door moslims in Duitsland

Screenshot_9

20 jaar, verkracht, en daarom uitgekotst en zelfs vermoord door haar eigen familie . . .

(Door: “Xander”)

Zoals onze lezers inmiddels allang weten is slechts 5% tot 10% van alle migranten die Europa overspoelen een echte vluchteling. Uit Duitsland bereikt ons het buitengewoon schrijnende nieuws dat een zo’n echte vluchteling, de 20-jarige Rokstan M., die haar land ontvluchtte nadat ze het slachtoffer werd van een massaverkrachting door moslims, werd vermoord. De hoogstwaarschijnlijke daders, die op de vlucht zijn geslagen: haar eigen vader en broers, die om het zieke, om niet te zeggen duivelse islamitische concept van ‘eerwraak’ niet aarzelden het leven van hun dochter en zus met meerdere messteken te beëindigen. Ondertussen blijft de Europese politiek – en met name alles wat zich links en progressief noemt – ijskoud nog steeds ‘de islam hoort bij Europa’ roepen.

Het ontzielde lichaam van Rokstan werd gevonden in een volkstuintje in de stad Dessau, een stad ten noorden van Leipzig. Ze had een voorgevoel van wat haar zou gaan overkomen, omdat  op haar WhatsApp profiel het volgende berichtje werd gevonden: ‘Ik wacht op de dood. Maar ik ben te jong om te sterven.’

Vader gevlucht naar Turkije of Syrië

Rokstan woonde al 2 jaar in een huis voor alleenstaande vrouwen, was volgens de autoriteiten goed geïntegreerd en werkte als vertaler voor asielzoekers. Nadat ze enkele dagen geleden terugkeerde naar haar familie werd ze – volgens het openbaar ministerie zo goed als zeker – door haar vader en twee broers vermoord en in een ondiep graf gegooid. De politie wil hen verhoren, maar ze zijn op de vlucht geslagen. De vader bevindt zich volgens de politie inmiddels in Turkije of Syrië.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Krankzinnigheid, lafheid, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken. Bookmark de permalink .

12 reacties op Vrouw (20), gevlucht uit Syrië na massaverkrachting, vermoord door moslims in Duitsland

 1. paulzwueste zegt:

  En wij halen deze beesten massaal binnen. Lang leve de monsterlijke Merkel!!!

  Like

 2. ja he dit noemen ze in Brussel cultuur verrijking.

  mooi he. Over 20 jaar Sharia als grondwet in hele EU, echte culturele verrijking van europa.

  zo heeft allah het gewild.

  Like

 3. In-triest, maar we weten dit inmiddels.
  Goedbeschouwd zijn moslims niet eens alleen ónze vijanden: Ze zijn tevens elkáárs vijanden.’
  Je eigen kind vermoorden, of opdracht daartoe geven is -sorry- alleen maar nmogelijk als je in wezen niet van dat kind houdt.
  Zelfs al bega je zo’n misdaad zogezegd met tranen in je ogen, dan zijn dat simpelweg krokodillentranen en niets anders!’
  Hier zijn geen woorden voor. En z i j vinden o n s slecht omdat we er geen woorden voor hèbben…..
  Eisen, dat…..déze twee werelden samenleven, is de grootste misdaad, ooit tegen de mensheid begaan; werkelijk heel, heel erg!

  Like

 4. Jean zegt:

  En dergelijke barbaren laten ze hier voorgaan in woningen en priveleges, wij zouden ons moeten aanpassen aan dergelijke barbaarse smeerlapperij? Zouden de lafaards er al eens aan gedacht hebben dat als wij ons zouden aanpassen zij de eerste zijn waar het koppeke van gaat rollen?

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Alles mogelijk gemaakt door de RODEN van FÜHRER JUNCKER , van het “Vierde Rijk”.

  Like

 6. Jaan zegt:

  De moordenaar verblijft in Syrië? Hoezo, hij was toch naar Europa gevlucht omdat het daar niet veilig zou zijn? Als hij zich niet voorgedaan heeft als asielzoeker hoe kwam hij dan hier?

  Like

 7. fransdewit zegt:

  Ik ben zo blij dat mijn ouders, schoonouders, oudste broer, mijn Opa en Oma en al die andere dierbaren van mij, dit niet meer hoeven mee te maken zeg!

  Like

 8. F den haan zegt:

  Vindt het toch raar al die vluchtelingen tenminste de mannelijke die in mijn ogen allen laffaards zijn om je vrouw en kinderen in oorlogsgebied achter te laten walgelijk gewoon en dan hier een grote bek hebben

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Dit is toch te gek voor woorden. Denk je veilig in Duitsland te zijn, kom je je familie weer tegen!
  De wereld is toch klein…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s