De gluurder in de wachtkamer

Screenshot_41

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Vandaag in de wachtkamer van mijn huisarts zag ik bij het binnenkomen al een buitenlandse man op de stoel zitten, iets tussen een Indiër en een Pakistaan, ca. 50-60 jaar oud. Eerst dacht ik nog: “Het zal wel loslopen!” en ging dus bij hem in de wachtkamer zitten. Er bevond zich daar samen met ons nog steeds een andere persoon, dus zat ik Godzijdank niet alleen met hem, wat ik nóg onaangenamer gevonden zou hebben. Vanaf het moment dat ik de wachtkamer betrad, gaapte hij mij onverbloemd aan, of, beter gezegd, hij staarde naar me. Normaal gesproken houdt dat binnen een paar seconden op, maar bij deze man niet. Na 30 minuten staarde hij me nog steeds aan, zonder ook maar één keer naar iets anders te kijken, tot ik er genoeg van kreeg.

Ik draaide mij rechtstreeks naar hem toe en staarde precies zo naar hem terug. Minstens vanaf dat moment zou elk min of meer normaal mens weggekeken hebben, maar hij staarde mij onveranderd verder aan. Stel je toch eens zo’n brutaliteit voor! Hij had niet het geringste fatsoen om mij tenminste dán met rust te laten en eindelijk weg te kijken! Pas toen ik hem zenuwachtig vroeg: “Is er iets?” Daarop kon hij niet anders meer en mompelde slechts iets als: “Nee.” Waarop ik nog zei: “Omdat U mij de hele tijd zo aanstaart.” Pas tóen staarde hij me niet meer aan. Wat na 30 minuten ook de hoogste tijd werd. Toen was ík de baas in deze wachtkamer en was het voor hem pijnlijk om daar nog zo lang te moeten zitten. Ook toen we alleen waren in de wachtkamer. Zodra hij ook maar even aanstalten maakte om naar mij te kijken, keek ik al vanuit mijn ooghoeken naar hem terug. Dus durfde hij niet echt meer.

Alleen toen hij na het bezoek aan de arts zijn jas ophaalde, staarde hij in de wachtkamer nog eens kort naar me, maar ik staarde precies zo terug. Zoiets vrouwen verachtend als deze, achteraf bekeken, respectloze begluurderij is mij in 50 jaar met een Duitse man nog niet overkomen. Geen enkele Duitse man heeft mij tot nu toe in een wachtkamer dermate onbeschoft en lang aangestaard. Dat komt doordat de Duitse mannen een zeker respect en een zeker ontzag voor vrouwen hebben, terwijl veel buitenlanders, die uit door mannen gedomineerde landen komen, geen enkele opvoeding en maatstaf met betrekking tot het juiste gedrag tegenover vrouwen bijgebracht is. Deze mannen worden niet goed opgevoed, omdat hun moeders door het geweld van hun vaders te zwak zijn om hen het nodige fatsoen voor het vrouwelijk element op hun levenspad mee te geven.

Deze mannen leren van jongs af aan in hun samenleving en in hun familie dat ze geen enkele achting en geen enkel respect tegenover vrouwen hoeven te tonen, omdat hun vader en alle mannelijke familieleden en kennissen dat ook niet hebben. Ze krijgen vrouwen door geweld, zoals door een gedwongen huwelijk, een verkrachting, of doordat zij de middelen daartoe dusdanig beperken,dat de vrouwen zich om te overleven moeten prostitueren. Mannen uit dergelijke vrouwen verachtende gebieden op deze aarde stromen thans bij miljoenen naar Duitsland en Duitse vrouwen worden daardoor steeds meer met deze vrouwen verachtende mannen en hun vrouwen verachtende manieren van doen geconfronteerd.

Voor déze mannen heeft de Duitse regering geld, voor déze “vluchtelingen,” die geen vluchtelingen zijn. Echter: Níet voor de vreedzame jonge mannen uit Duitsland, die het overleven steeds moeilijker gemaakt wordt. Deze regering is zodoende vrouwen verachtend tot op het bot, aangezien zij zulke mannen door middel van belastinggeld in Duitsland laat neerstrijken. Deze regering geeft geen donder om haar oorspronkelijke vrouwelijke bevolking. Ze weet heel goed dat ze daardoor het geweld tegen vrouwen in Duitsland bevordert als ze dit land door mannen uit de grondigste vrouwen verachtende gebieden op deze aarde laat overspoelen.

Ze weet dat de vrouwen, kinderen én de vreedzame Duitse mannen daar onder zullen lijden en desondanks bevordert ze de overspoeling van Duitsland met deze uiterst ongecultiveerde, vrouwen verachtende en van geweld doordrenkte mannen uit de meest ongecultiveerde, vrouwen verachtende en van geweld doordrenkte gebieden op deze aarde.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", achterlijkheid, Allochtonen, Barbarisme, cultuurrelativisme, Duitsland, Krankzinnigheid, landverraad, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

16 reacties op De gluurder in de wachtkamer

 1. ieznogoedh zegt:

  Arme vrouwen. Niet alleen in Duitsland, maar net zo goed in Nederland. Dan spreek ik nog maar niet over die vrouwen in Scandinavië die door hun gutmenschelijke regeringen volstrekt in de steek zijn gelaten. Wellicht zelfs gebruikt als “betaling” voor een beetje rust in de zo vernietigde maatschappij.
  Zweden: 1.472 % !!! méér verkrachtingen sinds de aankomst van de verrijkers.
  Maar goed, (de vrouwen van) die gutmenschelijke regeringen zullen wel daar wonen waar de verrijkers niet vaak komen, of zelfs afdoende worden weggehouden.
  Want laten we wel wezen, wat maakt een paar verkrachtingen nou helemaal uit bij het realiseren van de multicultie droom.
  Wellicht krijgen de verrijkers na een paar jaar wel gewoon officieel toestemming om tegen vrouwen te zeggen dat ze aan de beurt zijn. Dat ontlast het justitieel apparaat ook weer aanzienlijk.
  Per slot van rekening moet iedereen zijn steentje bijdragen. Vrouwen kennelijk op die manier.

  Like

 2. “vertaald uit het Duits door: E.J. Bron.”
  Hé……Hadden we tóch per ongeluk hetzelfde stuk in behandeling, E. J.? (LOL!)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Helena zegt:

  Petra Raab schetst hier het probleem waar we in een rap tempo mee te maken krijgen en dat is verschrikkelijk beangstigend. Gelukkig heeft ze deze vieze gluurder van repliek gediend en zodoende de regie overgenomen in de wachtkamer, klasse! Wij vrouwen moeten ons niet laten intimideren door zulk ongecultiveerd vrouwenverachtend gajes en daarin geeft Petra het goede voorbeeld.

  Like

 4. 4sjun zegt:

  Reken het Angela Merkel aan. De Duitsers en de rest van Europa worden mooi gemerkeld door haar politiek van ongebreidelde toelating van geluks- en geldzoekers. De tijd voor georganiseerd verzet tegen zulke politiek is aangebroken. Niet enkel in Duittsland maar doorheen elke Europese lidstaat die de psychologische, juridische, sociale, onderwijskundige en economische gevolgen van deze Merkelpolitiek mag gaan meebetalen.
  .
  RE-VOL-TE! Tijd voor een bewustmakingsproces van de noodzak om zittende politici die dit laten gebeuren op democratische wijze te vervangen voordat zij de kans krjigen het volk te vervangen.

  Like

 5. En niet al;leen in Duitsland;hier kunnen ze er ook wat van!

  Like

 6. Jean zegt:

  Theresa, het is dat waar adolfine merkel zit op te wachten omdat een man met een beetje hersens geen aandacht aan dat naziwijf besteed.

  Like

 7. Neilton zegt:

  Dat is ook de rede waarom ik het niet begrijp heel dit vluchtelingen verhaal, Den Haag neemt dit niet mee, ik ben zo bang dat alles waar de vrouwen voor gevochten hebben in de afgelopen 100 jaar wordt afgebroken, niemand die ik hier over hoor, buiten deze sites, wat is dat toch, ik vind dat tegen die mannen die hier als vluchteling binnen komen duidelijk moet worden gezegd dat wij dit niet tolereren en als je je vrouw zo behandeld of andere vrouwen dan volgen sancties. Waar zijn in deze hier de rechten voor de vrouw en hoe kunnen ze nu pas die mannen met die kind vrouwen aanpakken, dat had al veel eerder gemoeten. Het is allemaal zo vreemd.

  Like

 8. Feniks zegt:

  Petra,

  Wij europese vrouwen gaan dit overleven.
  Ik ben geen islamofoob en ook geen rascist.
  als vrouw wens ik respect , van mijn kinderen en al zeker van mensen die In nederland wensen te komen wonen.

  ik ben 62 , gevoelsmatig 45 en ik heb vandaag een legaal zelfsverdedigingswapen gekocht.
  ik ga er mee om leren gaan puur en alleen uit zelfverdediging, niet omdat ik een agressief persoon ben maar wel omdat ik onveranwoordelijke politieke besluiten zie en tevens primitieve economische opportunisten met islamitische achtergrond die zich in westers europa willen vestigen en daar hun primitieve gedachtengoed willen importeren.

  En geloof me maar,
  We zijn in deze kwestie helemaal niet alleen, iedereen in Europa denkt over de huidige situatie hetzelfde.
  alleen …dat moet nog een beetje helder worden.
  De afgelopen week kwam ik in mijn kleine dorpje een oude buurvouw tegen en hoe verbaasd was ik om te horen dat ook zij zich had voorbereid op zelf…verdediging.. geen agressie!
  Maar zelf! Verdediging.

  Het is te gek dat wij europeanen moeten denken over zelf…verdediging..
  maar..het is hoe het is en ook al zijn wij europeanen niet van een aggressieve aard.
  Wij hebben wel degelijk het recht om onszelf te verdedigen!!

  Like

  • Jaan zegt:

   Get a life Feniks. Staatsecretaris Dijkhof maakt nog wel grapjes over zijn actie in Oranje op de overigens achterlijke. De boven ons gestelden zijn de schaamte voorbij. t een tandenborstel en een pannenspons zullen ons moeten verdedigen tegen kalashnikovs.
   Dat zijn de wapens die wij ter beschikking hebben. Kunt u saan een kalashnikov komen? De moslimterroristen wel! Dus tel uit je winst.

   Like

 9. Hendrik M. zegt:

  Las ook iets over artsen en verpleegsters, wil een man niet door een vrouwelijke arts of een vrouw door een mannelijker arts geholpen worden, hebben ze hier niks te zoeken en moeten per direct retour afzender.
  Aanpassen of wegwezen!

  Like

 10. Feniks zegt:

  En eerlijk is eerlijk.
  ik ben het grotendeels ook niet eens met de politieke binnenlandse koers van Wilders.
  Maar.,,voor mij geldt op dit moment….Nood breekt wet …
  en de nood is toch wel heel erg hoog.
  daarna ?
  de SP heeft me wel heeeeel erg laten zitten met al deze economische vluchtelingen..
  D66 VVD PVDA zijn volksverraders., wat blijft er dan nog over?
  Brussel roept voor meeeeeer Europa..
  Nou nee liever niet..
  niet met de huidige graaiers..Brussel ..Amerika

  WEL een verenigd Europa met politici als Varoufakis, Victor Orban, Poetin ( die zich Ondanks zijn verleden als een wereldpoliticus heeft ontpopt)
  Kortom, mensen met een menselijke visie

  Like

  • Driek zegt:

   Feniks zegt: En eerlijk is eerlijk. ik ben het grotendeels ook niet eens met de politieke binnenlandse koers van Wilders.

   Ja, beste Feniks, u bent nog niet uit uw as herrezen, doch misschien komt de wedergeboorte spoedig.Trouwens wat mankeert er aan die politieke koers van Geert Wilders? Weet u een betere? Ik houd mij aanbevolen voor uw mening.

   Like

 11. Geronimo zegt:

  Het kan das Merkelschwein allemaal niet schelen wat de gewone mensen aan den lijve ondervinden vanwege de gedwongen import van al die miserie. Zij, en alle andere politieke verantwoordelijken, wonen in hun chique ivoren torens ver vandaan van al die geïmporteerde rotzooi. Merkel zal zeker nooit in een wachtkamer van een dokter zitten, daarvoor acht ze zich te schoon en te belangrijk, noch op een andere manier geconfronteerd worden met het resultaat van haar wanbeleid. Dan is het gemakkelijk om luidop te toeteren ‘wij kunnen dat probleem aan’.

  Like

 12. louis portugal zegt:

  Petra maar goed dat je zijn gedachten niet kon lezen.
  Misschien eens proberen met een “ziener” in zo´n wachtkamer.

  Like

 13. edwin vissers zegt:

  ik mag geen doodzonde begaan van mijn geloof,jammer

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s