De grafrovers van onze beschaving

Screenshot_35

(Door: “Caroline”)

Na de vernietiging van mensenlevens sinds de “Arabische Lente”, de bombardementen, de vernietiging van samenlevingen, neemt de Goebbeliaanse Gutmensch nog geen seconde om even na te denken over het de zoveelste keer moreel door de mand gevallen zijn van zichzelf. 100-duizenden zo niet miljoenen mensen over de kling, en de hoedjes, vlaggetjes en toeters zijn nog steeds niet opgeborgen, want die kunnen nog dienen voor een zoveelste moreel experiment. ‘Dan maar iedereen ongelukkig’ zo zei de grote denker Mulisch, en de schapen, zij blaten en volgen hem na. Gevaarlijke schapen, levensgevaarlijke schapen.

Springend van schots tot schots in het bitter koude water van hun global-warming-fantasie is de goede mens nu gesprongen op de schots waar alle schapen blaten dat ‘de wereld van iedereen is’, minus het kleine stukje vissenkom dat betrokkene zelf bewoont. De wereld is van iedereen, maar niet van de mensen die van hun stukje wereld iets gemaakt hebben. Die mogen van hun schots geduwd, want daar heeft de totalitair dromende, wanende wensdenker alleen maar last van. Oranje boven, Oranje boven, en oh wat hebben we een lol als het slachtoffer van grotesk politiegeweld geen gebotoxte plaspop is maar een mens van vlees en bloed. Daar kan je op los, en liefst met zijn allen tegelijk. Nou ja, als een hyena zichzelf beschouwde zoals een ander hem ziet, dan zou hij zich spontaan verhangen, en dat wil de Goebbeliaanse goedmens natuurlijk niet.

Wat mij betreft heeft die dame meer moreel besef, meer beschaving en meer rationaliteit in haar pink dan de hele bende volvet-gesubsidieerde bende hyena’s in de media bij elkaar.

Want ja, de mens die het moreel erg met zichzelf getroffen heeft, die gaat echt niets te ver, en logica, ach wie geeft daar om als je je wereldbeeld niet met ‘doen’ maar slechts met wensdenken schraagt?

Een wereldbeeld met het moreel gehalte van een wensenlijstje voor Sinterklaas: ik wil, en ik wens, en ik moet, en dat is het dan. Het moet allemaal gratis op de mat vallen, en als je alleen maar zegt iets te wensen, dan ben je al een goed mens in dat paradigma.

Je bent tegenwoordig al goed als je een ander tot actie intimideert, zelf hoef je als steentje alleen met het ‘nazi, nazi, nazi’ roepen bij te dragen, en doe je dat een beetje handig, dan krijg je daar nog geld voor ook.

Geen misverstand: deze wensdenkende goedmensen zijn de grafrovers van onze beschaving.

(Webmaster: bovenstaand artikel is een comment van “Caroline” onder dit stuk op “Geen Nieuws”)

Door:
Caroline
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

4 reacties op De grafrovers van onze beschaving

 1. kraftavilqa zegt:

  “De wereld is van iedereen, maar niet van de mensen die van hun stukje wereld iets gemaakt hebben. Die mogen van hun schots geduwd, want daar heeft de totalitair dromende, wanende wensdenker alleen maar last van.” Tjezus, ja iets opbouwen doe je tenslotte alleen maar om de resultaten van je noeste arbeid over te dragen aan de door het heldere licht van je succes aangetrokken parasieten. Zuid-Afrika is door deze gang van zaken uiteindelijk ten onder gegaan, ook de Israëli’s kunnen meepraten over hoe succes parasieten aantrekt. En thans zijn wij aan de beurt dankzij de policoristische/linksistische gutmenschen die hier de dienst uitmaken, waarom eigenlijk, hoe kan het dat het rooie geteisem na al het leed dat ze in de vorige eeuw veroorzaakt hebben niet door woedende burgers verdreven zijn? Plotseling komt mij een uitspraak van mijn vader zaliger in gedachten: “De oude eet nog iedere dag een socialist voor ’t ontbijt hij wordt er weliswaar misselijk van maar hij acht het zijn burgerplicht”.

  Like

 2. Jean zegt:

  Die hyena’s lopen helaas vrij rond in Brussel en je mag ze zelfs niet afschieten want ze zijn beschermd??? Wie beschermd nu roofdieren???

  Like

 3. Jan Wandelaar zegt:

  the ongoing incitement of the palestinian authority is believed the
  Major Cause of the violence and terrorisme in Jerusalem
  +

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s