Foto’s afgeplakt voor asielzoekers

Screenshot_29

BUNSCHOTEN – De gemeente Bunschoten-Spakenburg is bang dat vluchtelingen aanstoot nemen aan foto’s van bierdrinkende jongeren en de Amsterdamse Wallen.

Kiekjes van deze Hollandse taferelen zijn daarom uit voorzorg afgeplakt in de sporthal die woensdagavond is ingericht als noodopvang voor 150 migranten. Te confronterend, vindt de organisatie.

De foto’s zijn aangeleverd door een evenementenbureau om de kille sporthal wat op te fleuren. Maar te veel fleur is volgens de organisatie dus niet de bedoeling. ,,Er stond Moulin Rouge op”, verklaart de organisatie de censuur. ,,En op het moment dat je maar enigszins aanstoot aan iets kunt geven, is het verstandig om dat van tevoren netjes af te plakken.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Wachteres”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nederland, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

32 reacties op Foto’s afgeplakt voor asielzoekers

 1. Wachteres zegt:

  Nee hoor, Nederland past zich niet aan bij de islam

  De binnen komenden horen zich toch aan onze cultuur aan te passen?

  Of vergis ik mij daarin?

  Like

  • Scarlatti Bombatti zegt:

   Nee! Hier kun je dus wel de dhimmies aka toekomstige verraders aan herkennen…
   oh en vergeet niet de baarden die overal steeds meer opduiken, worden geloof ik ook wel ‘hipsters’ genoemd… TWITTER nr @dijkhoff zndr ENIGE terughoudendheid.. nu wrdt er weer wat gezegd over behuizing zoeken vr 10.000 vdie lui die gewoon NOOIT BINNEN gelaten hadden moeten worden..

   Zweden… arme echte Zweden… wéér een ritraër erbij, ws hoogopgeleid, ik noem ze tegenwoordig allemaal mr ‘neurologen’ (vanuit een pijnlijke persoonlijke achtergrond)

   hebben jullie dit filmpje gezien overigens, dit is wat er al allemaal voorbereid is ten koste van ons de stompzinnige beleefde keurige maar belasting BLIJVENDE betalende bekostiger van onze eigen ondergang en we ‘zeggen ons ongenoegen’ op forums (nee niet forA)
   binnenkort kan ook DAT niet meer want …. lees kijk hoor en huiver…

   @geertwilderspvv VANDAAR JACHT OP #PVVFBpagina @dijkhoff Die EU Maske fällt:Erstes Land führt Toleranzgesetz ein https://youtu.be/hMbKyQiWvf8
   Published on 6 Oct 2015

   Jetzt, ganz überraschend, ist es soweit. Das erste Land hat dieses unsägliche Toleranzgesetz eingeführt und damit das Ende der Freiheit innerhalb der EU eingeläutet!

   Gesetzesvorschlag auf dem Server des EU-Parlaments:
   http://www.europarl.europa.eu/meetdoc

   Die Duits sprekende man heeft t over ‘minderheden’ die dus niet gediscrimineerd mogen worden, nou dat zijn WIJ autochtonen dus in NO TIME!
   Want die mohammedanen fokken als konijnen…
   dat zou dus kunnen betekenen dat WIJ weer de ‘baas’ zijn dan en t zelfde gedram als die mohammedanen kunnen gaan doen…
   maar wedden dat er in die #EUwet daar al loopholes voor zullen zijn aangebracht?!
   Reken maar dat ‘ze’ daar rekening mee hebben gehouden….
   ECTR: http://ectr.eu/

   Dignity Watch http://europeandignitywatch.org/de/ho

   Quelle: Mythen Metzger https://www.youtube.com/watch?v=k4O__

   Vorherige Videos:
   Das erste NWO Gesetz ist da – es ist soweit!

   EU – Toleranz frisst Freiheit

   Like

 2. 10.000 woningen voor vluchtelingen nodig

  Gemeenten gaan de komende zes maanden proberen om woningen aan te bieden aan 10.000 asielzoekers die al een verblijfsstatus hebben maar nog in asielzoekerscentra zitten. Dat zei staatssecretaris Klaas Dijkhoff vandaag.

  Dat is de uitkomst van overleg tussen kabinet en vertegenwoordigers van provincies en gemeenten over de grote problemen met de opvang van vluchtelingen. Hierdoor moet ruimte komen in de azc’s voor nieuwe vluchtelingen die het land binnenkomen.

  Bron
  http://www.spitsnieuws.nl/

  Like

  • ildiko zegt:

   hoe kan je dit begrijpen met jaren lang bezuiniging op alles?????? dus er zijn zo maar miljoenen vrijgekomen om Sinterklaas te spelen voor hoorde vreemde mensen die hier niet eens thuishoren. onze regering is heel heel erg ziek en dom.

   Geliked door 1 persoon

 3. Wachteres zegt:

  Zes storen zich ook aan vrouwen zonder hoofddoek of zonder boerka.

  Ladies, jullie weten wat je te doen staat. Wie is de eerste?

  Like

 4. EU start herverdeling vluchtelingen – eerste vliegtuig onderweg


  Een Eritrese vluchteling stapt vanochtend op een Italiaans politievliegtuig in Rome. Hij behoort tot de eerste groep asielzoekers die onder het nieuwe Europese asielbeleid wordt herverdeeld. Het vliegtuig gaat richting Zweden. Foto Andreas Solaro/AFP

  BUITENLAND Negentien Eritreeërs zijn met een politievliegtuig vertrokken vanuit de Italiaanse hoofdstad Rome naar de noordelijke stad Luleå in Zweden. Het zijn de eerste vluchtelingen die worden overgeplaatst sinds de EU twee weken geleden een akkoord bereikte over de herverdeling van 160.000 asielzoekers.
  De vluchtelingen uit Eritrea vertrokken vanochtend onder toeziend oog van de Italiaanse minister van Binnenlandse Zaken Angelino Alfano, schrijft persbureau AP. Volgens Alfano is het vertrek het bewijs dat Europa eindelijk het asielbeleid heeft veranderd.

  Volgens NRC-redacteur Marc Leijendekker wil de EU hiermee laten zien dat ze met de vluchtelingenproblematiek bezig zijn:

  “De procedure en het aantal vluchtelingen dat elk land moet opnemen zijn nog niet officieel goedgekeurd. Maar met deze stap wil de EU laten zien dat ze zijn begonnen met de herverdeling van vluchtelingen. Niet alle vluchtelingen zullen per vliegtuig worden overgeplaatst, dat zal afhangen van waar ze heen gaan. De kans is groot dat de Eritreeërs asiel krijgen in Zweden. Het plan is enkel asielzoekers op te nemen uit landen waarvan meer dan 75 procent van de asielaanvragen wordt goedgekeurd.”
  Het begin van de herverdeling betekent echter niet alleen goed nieuws, zegt Leijendekker: Lees verder >>>> http://www.nrc.nl/nieuws/2015/10/09/eerste-vluchtelingen-ondergebracht-volgens-eu-quota/

  Like

 5. Cathja zegt:

  Opnieuw een bewijs dat niet ZIJ, maar WIJ ons dienen aan te passen! Hoeveel erger kan het nog worden? Nu lijkt het een onschuldig iets, het afplakken van posters, maar daar zal het niet bij blijven. Er zijn tal van zaken op te noemen waar de asielzoekers zich aan ergeren, en WIJ zullen de boodschap krijgen om ons aan hen aan te passen, want ze zijn al zo ‘getraumatiseerd’! 😦

  Dit land wordt geregeerd door onbenullen, die het ook nog eens slecht voor hebben met de eigen bevolking. We mogen niet protesteren als er een asielzoekersbom valt, we moeten al die ontheemden een ‘warm welkom’ heten, want ja, wij brave Nederlanders hebben nu eenmaal een warm hart. Dan moeten we dat ook laten zien.

  Dat de asielzoekers ons heimelijk voor compleet geschift verklaren vanwege onze deemoedigheid en toegeeflijkheid, dat pikken die onbenullen niet op. Maar dan wil ik ze daar graag op wijzen. We worden doodgewoon uitgelachen! De overheid zou zich diep moeten schamen over zoveel naïviteit!!

  Maar toch: maak plaats, maak plaats, maak plaats…..!

  Ik ben allergisch geworden voor asielzoekers!!

  Like

 6. edjan zegt:

  De democratie is al afgeplakt dus de rest kan nu volgen. De dictatuur is zich aan het settelen. Hèt gezicht van de dictatuur is voor mij Dijkhoff. Geen enkel gevoel in zijn donder, mag desnoods over mensen heenrijden om zijn dictatoriale zin door te drijven, zit daar vervolgens totaal niet mee want het was toch maar plebs. Wel eens de kop van een psychopaat gezien? Wat zou ik graag willen dat díe afgeplakt werd.

  Like

 7. Homohaat in Gent: ‘Ik zou liever hand in hand lopen met een man in het Rabot dan in de Veldstraat’
  http://s1.standaardcdn.be/Assets/Images_Upload/2015/10/08/rabot.jpg?maxheight=416&maxwidth=568&format=jpg

  Als de Turkse buurvrouw ‘vuile homo’ roept, is de buurt dan homofoob? En als de buurt dat niet is, waarom vind je er dan geen Turkse homo die over zijn geaardheid wil praten? Het dilemma van het Rabot, een Gentse volkswijk waar in korte tijd twee incidenten met homo’s plaatsvonden. dS Weekblad stuurde een man ter plaatse.
  Op het trottoir van de Victor Frisstraat aan het Gentse Rabot rookt een dikke Turkse man sigaretten voor een afgebladderde gevel. Zijn rolluik is dicht, de voordeur staat open. Naast hem, in hard zonlicht en een koude wind, staat een onbewaakt wasrek vol kinderkleertjes. In een openstaande garage is een lange jongeman in joggingbroek met spaanderplaten in de weer. Hij fluit het liedje van Pippi Langkous en groet elke buurman die passeert. Lees verder >>> http://www.standaard.be/cnt/dmf20151008_01909686

  Like

 8. fransdewit zegt:

  Ik hoop dat ze een schade claim aan hun broek krijgen van de fotograaf. Is niet normaal zeg! Waar zijn ze in Godsnaam mee bezig hier in het stupide land

  Like

 9. Johan zegt:

  Zijn ze nou gvd helemaal van de pot gerukt daar in Bunschoten ?
  Wat een achterlijke zooi werkt er eigenlijk bij dat COA ?

  Like

 10. jowitteroos zegt:

  Ik neem aanstoot aan de Burka, apart zwemmen voor vrouwen en islamitische bid-gelegenheid opwerk en in ziekenhuizen etc. Wordt dit alles nu ook ‘afgeplakt’???

  Like

 11. Heer M zegt:

  Ik zou zeggen, allemaal posters van oude Playboys ophangen in de buurt van asielzoekers.

  Like

 12. delamontagne zegt:

  Ziekelijker dan ziek.! Wat moet je hier nog op zeggen.
  Dat Bunschoten ligt toch in de NL-se “bible-belt”?.
  Zouden die domme Christelijke censureerders weten, dat in sommige landen van oorsprong van die asielige-zoekers, de kranten uit ,t Westen “gecensureerd” worden door strenge islammers met een viltstift.
  Of dat dan aanstootgevende foto,s zouden KUNNEN zijn……………!
  Nee maar vooral Christelijke afbeeldingen en vrouwen, die er “onkuis” bijlopen, dus zonder sluier etc.
  Ook zouden ze eens eens een bezoekje aan ,t “heilige-land-van-de-islam” moeten brengen en dan in de koffer een bijbel meenemen.
  Kijken of er dan ook nog zoveel begrip is, nadat ze van de ene hoek naar de andere zijn geslagen en de bladzijden uit hun bijbel zijn gescheurd.
  Neem eens een voorbeeld aan wat Poutin een paar dagen terug zei over mensen die in zijn land willen wonen.
  Stond ergens op dit blog. DAT IS DE JUISTE HOUDING…..

  Like

 13. Ja, ja, ik heb het al begrepen:
  Als je aan die christelijke Spakenburgers gaat vragen, hoe ze tegenover de islam staan, krijg je natuurlijk als antwoord: “Die geloven tenminste nog wàt!”
  (Zie Harry’s ervaringen met de christelijke Sliedrechters.)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 14. ildiko zegt:

  Wat hier gebeurd is gewoon walgelijk, de EU landen en leiders zijn nul waard, op deze manier wij zullen hier naar de donkere middelleeuw wakker worden. Een nieuwe grens situaties zijn in het midden oosten nodig, homogene massa en geloof landen waar deze moslims zich thuis voelen. Dus aparte soennitisch landen, aparte sjiitisch landen, aparte yezidi landen, aparte alevitisch landen, enz ik denk dan pas vrede komt.

  Like

 15. mijn-idee zegt:

  Het lijkt mij het allerbeste om aan nieuwkomers te laten zien hoe Nederland leeft, vanaf het allereerste begin.
  Mochten mensen zich niet aangenaam voelen onder deze cultuurshock hebben ze de keus om vrijwillig terug te lopen/ varen/ vliegen……..maar één keer binnen zullen ze het toch ( voorlopig ) moeten ervaren.

  Deze aanpassing aan wat “shockerend” zou kunnen zijn is m.i. een fout signaal waarmee we later steeds meer mee onder druk worden gezet.
  Eerst vaag wat klagen, dan zachte drang en uiteindelijk ( desnoods via democratische weg) drang….

  We moeten stoppen de” tere zielen” te beschermen in ons eigen belang.
  Er is maar een mogelijkheid je aanpassen en anders maar naar huis.

  Like

 16. Geronimo zegt:

  Dat noemt men dan integratie, maar in de omgekeerde richting. M.a.w. platte dhimitude.
  Al die voorstanders van moslims binnen onze gemeenschap hebben wel één ding gemeen: ze beseffen dat ze met (moslim)vuur aan het spelen zijn, wat de grote gevolgen kunnen zijn, maar ze kunnen het niet laten. Net als kleine kinderen. Ongelijk bekennen is natuurlijk nooit makkelijk. Vooral niet voor al die hautaine progressieven, die menen dat ze altijd gelijk hebben, en zich daardoor moreel superieur voelen tegenover alle anderen die hun mening niet delen. Ze doen het de hele tijd wel stevig in hun broek met de aanwezigheid in eigen land van al die honderdduizenden ‘lieve’ moslims. Vandaar hun laffe houding tegenover die arrogante, blafferige nieuwkomers. Ze kruipen door het stof uit pure angst voor mogelijk uitbarstend geweld als de nieuwe heren het niet naar hun zin hebben.

  Die mannen moeten nogal in hun moslim-baard lachen om zoveel kruiperigheid tegenover hen, waardoor ze zich al binnen de kortste tijd de nieuwe heersers voelen, en waardoor zij Nederland, België, Frankrijk, Duitsland… allemaal als hapklare brokken voor de moslim-veroveraars beschouwen. Ruggengraatloze politieke leiders, dat is de grootste kwaal van deze tijd. Wat een grote mijnheer is die Orban van Hongarije toch, vergeleken met al die politieke kruipdieren van bij ons.

  Straks worden alle alcoholische dranken uit de rekken gehaald zeker, en wordt het voortaan verboden om nog op een terrasje een biertje te drinken? Stel je immers voor dat ineens een groepje van die ‘verrijkers’ passeert en zich beledigd voelt in hun religie en cultuur door het gedrag van hun gastheren. Het kot is meteen te klein met al die korte moslim lontjes. Vlug even de iPhones bovengehaald, en in een mum van tijd staat meteen een heel stadsdeel in vuur en vlam.
  Dat, en niets anders, is de grote schrik van al die politieke lafaards van bij ons, en bij uitbreiding van geheel Europa. Mensen om inderdaad op te spuwen, want respect, dat moet je verdienen. Pek en veren zij ooit hun verdiende deel.

  Like

 17. Pieter zegt:

  Lafaards ! Ga eens uitleggen hoe het hier werkt in plaats van afplakken hufters!!

  Like

 18. Misbruik in azc’s, een doofpot waar Demmink trots op zou zijn

  Een onderwerp waar de alternatieve media al vanaf de start over berichten heeft vandaag eindelijk haar weg gevonden naar de Mainstream media en wordt langzaam maar zeker gemeengoed, en dat is het feit dat de Duitse overheid stopt seksueel misbruik azc’s in doofpot om imago asielzoekers te beschermen.
  Ligt het aan mij, of hebben die Duitsers nou gewoon goed gekeken naar onze eigen Joris Demmink affaire en proberen ze nu dezelfde tactieken toe te passen? Ach, eigenlijk is dit soort gedrag gewoon kenmerkend voor (r)overheden wereldwijd en toont weer eens feilloos aan wat er eigenlijk allemaal mis is met de wereld en hoe dringend de noodzaak voor een frisse wind met bijbehorend nieuws systeem(Ik neig daarbij naar het fenomeen directe democratie) is.

  Dat de wandaden van een groep vluchtende haatbaarden moet worden bedekt met de “mantel der liefde” is al walgelijk, maar wie verder kijkt naar de aan het licht gekomen gevallen uit het verleden(Zie bijvoorbeeld het pedofielen ring schandaal in het Verenigd Koninkrijk) kan niet anders dan constateren dat een dergelijke werkwijze standaard is geworden voor overheden. Het “doel” heiligt altijd de middelen en de burger does not need to know, is het devies. Lees verder >>> https://urubin.com/een-doofpot-waar-demmink-trots-op-zou-zijn/

  Like

 19. Scarlatti Bombatti zegt:

  @geertwilderspvv #KOMINVERZET breng @dijkhoff e.c. vr t #TRIBUNAAL Foto’s afgeplakt vr asielzoekers http://wp.me/p1O7aM-pEx @wordpressdotcom

  Like

 20. alidas1 zegt:

  Nou burgemeester dat valt me vies van u tegen.
  Haal alleen de christenen binnen in uw Christelijk dorp en geen moslims
  diegene die hier zijn. wonen er al jaren.
  Deze nieuwe moslims horen in een moslim land opgenomen te worden spreken ook de taal
  Niet in een christelijk land geeft eerdaags moord en doodslag.
  zullen ook nooit Nederlanders worden.

  Like

 21. koddebeier zegt:

  Dhimmitude gedrag van lafhartige politici en achterbakse gutmensch idioten !

  Like

 22. OphEUffen zegt:

  Jammer dat er niet wat materiaal met open schotwonden overheen is geplakt. Wie in het leger heeft gediend weet dat ik open schotwonden niet letterlijk bedoel:-)

  Like

 23. Tistochwat zegt:

  ,,En op het moment dat je maar enigszins aanstoot aan iets kunt geven, is het verstandig om dat van tevoren netjes af te plakken.”

  Ik kan geen woorden vinden om uitdrukking te geven aan dit onderdanige gedrag!

  Like

 24. mijke1950 zegt:

  Te WALGELIJK voor woorden. Wat een onderkruipers. Ja zo gaat ons land zeker naar de Klote

  Like

 25. Ik heb 20 jaar gewoond in Bunschoten-Spakenburg, ik ben er opgevoed. In mijn tijd moest ik op de PvdA stemmen en ik werd bedreigd als ik toch op Jan Maat zou stemmen. Ze vroegen aan mij op wie ik gestemd had. Ik zei op de PvdA. Toen zeiden ze vertel de waarheid eens en ze vroegen het nog een keer. Ik zei op Jan Maat. “Je bent gek, psychisch gestoord, racist, moordenaar, hatelijk figuur enzovoorts” Na die 20 jaar heb ik 7 jaar in het gekkenhuis gewoond, Binnenkort zal er wel een moskee worden gebouwd of een kerk omgebouwd tot moskee in Bunschoten-Spakenburg. Met een hoge minaret. En dan zullen de eerste boerka’s met vrouwen erin daar op straat lopen. En de eerste imams in jurken. “Het is toch hun cultuur!!!” De overgrote meerderheid in Bunschoten-Spakenburg zegt. “In de bijbel staat dat je goed voor je inwonende vreemdeling moet zijn”. In de koran staat precies het omgekeerde! Weten hun veel!

  Like

 26. Aanstaande zondagmiddag vanaf 14.00 uur is er een Pegida-demonstratie op Vredenburg in Utrecht. Ik zal er zijn met mijn schilderij op mijn borst van een boerka met een vrouw erin. De volgende tekst staat om die ‘vrouw’ heen; “A good looking woman???”

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s