FOTOSHOPPER Angela Merkel

Screenshot_47

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

11 reacties op FOTOSHOPPER Angela Merkel

 1. Hendrik M. zegt:

  De tijd nadert met rasse schreden en de gutmenschen vinden het goed…

  Like

 2. Elena zegt:

  Prachtig!!! Frau heil Merkel was eerder afgebeeld in een gordijn dat chador heet. Dat gaf veel tumult onder de Duitse parasieten. De bebaarde parasieten voelden zich gekwetst. Ach ja, parasieten voelen zich om alles gekwetst…-zucht-. Zelfs onbedekte westerse vrouwen zijn kwetsend voor moslim kerels.
  Zoals gewoonlijk kropen zij wederom in de slachtofferrol.

  Like

 3. koddebeier zegt:

  Waarschijnlijk over circa 5 jaar !!!

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Ik zag zo juist bij Bron een bericht als dat Saoedi-Arabië tot een heilige oorlog tegen Rusland zou hebben opgeroepen. Als dat bericht waar is dan komt langzaam maar zeker ook de waarheid boven water drijven…..Saoedi-Arabië wil net zoals de NAVO Assad weg hebben en de sjieiten verdrijven/vernietigen. Maar dus ook de andere in hun ogen ongelovigen. Daarmee is ook eigenlijk duidelijk geworden waarom de NAVO niets bereikt met haar bombardementen op ISIS in Irak en Syrië en ook dat de NAVO stilzwijgend toestemming aan Turkije heeft gegeven om een volkerenmoord te plegen op de Koerden…..weten we nog wat de Turken met de Armeniërs hebben gedaan maar dat we voor de Turken geen genocide mogen noemen. Nou Erdogan is nu zélf bezig met het plegen van genocide en nog wel met toestemming van moslimbroeder Obama en zelfs onze eigen regering. Zijn ONZE soldaten al terug vanuit Turkije???????

  En het is kennelijk nu de tijd gekomen – voor SA en de overige MO-landen – om uitvoering te geven aan de gemaakte overeenkomst tussen de VS/EC-EU en SA en de overige MO-olielanden van 1975 in Straatsburg: Islamisering van Europa en vrije toegang tot de EU-landen van moslims in ruil voor olie.
  Het kan géén toeval zijn dat er opeens, plotseling 10-duizenden mensen voornamelijk mannen de reis ondernemen via Libië en Turkije naar Europa. Het moet georkestreerd zijn…..waarschijnlijk was Oekraïne gewoon een afleidingsmanoeuvre.

  Like

 5. Misschien waren de Nazi’s de Nazi’s wel niet..

  Like

 6. realist zegt:

  bekijk haar gezicht,een vlees geworden fles azijn
  heb haar en hollande en resterende multi-culti-extremisten een serieuze veeg uit de pan zien krijgen door nigel farrage en marine le pen,dat was echt genieten!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s