Ontevreden migranten Duitsland in hongerstaking

Screenshot_31

Horst Seehofer wil de migrantenstroom terugdringen . . .

(Door: Shari Deira)

Migranten in Duitsland luisteren steeds minder naar autoriteiten en gaan meer hun eigen weg. Aan de komst van nieuwe migranten komt maar geen eind. Reden voor de Duitse deelstaat Beieren om zich vrijdag te beraden over ‘noodmaatregelen’.

Minister-president Horst Seehofer (CSU) van Beieren zegt tegen de Duitse krant Bild dat hij asielzoekers wil tegenhouden aan de grens met Oostenrijk. Ook bekritiseert hij het optreden van bondskanselier Angela Merkel.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

26 reacties op Ontevreden migranten Duitsland in hongerstaking

 1. Geronimo zegt:

  Dat het een opdringerig, arrogant volkje is, wisten we al langer. Maar wie zijn gat verbrandt, moet op de blaren zitten, zegt men. Er is maar één oplossing: grenzen toe, en alleen echte vluchtelingen kunnen blijven. Het zullen er niet veel zijn, geloof me. De rest terug naar afzender. Een andere oplossing is er niet. Dat zal blijken uit de feiten zelf.

  Like

  • Pieter zegt:

   Nou echte vluchtelingen of niet, de meesten krijgen asiel. Kijk maar naar gidsland Nederland.

   Like

  • Jansy zegt:

   Turkije wil er twee miljoen opvangen.Ik vind dat helemaal top.Is een gemoderniseerd
   Islamitisch land en de Turken weten er wel raad mee als men zich niet aangepast gedraagt.Wij hier in Nederland kunnen dat niet aan om de dood eenvoudige reden dat we de eeuwenoude cultuur in Van het land der vluchtelingen niet kenne.Zeker,wie in nood is moet geholpen worden en dat kunnen we doen door er elders voor te betalen waar men de “vluchtelingen” graag wil hebben.De Eu wil Turkije niet en dat vind ik dom van de Eu.Turkije is een land met veel jong volk en enorme schatten aan grondstoffen.Daarbij kan het de groente tuin voor heel Europa worden dus,voor de vluchtelingen meer dan genoeg werk.Ik word ziek van onze zogenaamde sociale correctheid.Kom op zeg,moeten mijn kinderen en kleinkinderen de dupe worden van een achtergebleven volk?In Turkije kunnen ze leren waar een hedendaagse Moslim is voor staat.Als men dan een beetje geëvalueerd is zien we wel verder.Hoe bedoeld u mensen rechten,en wij dan?Moeten wij dan maar het land verlaten?
   Kijk wat er gebeurd als er alleen maar de zwakkeren overblijven.Waar moet het geld dan vandaan komen?

   Like

   • Jansy zegt:

    En voor Judith,sorry hoor als je zieltje pijn doet door grammatica fouten.Ik heb het gezien ja.Ik deng namelijk niet na als ik schrijf. Maar ,schrijf op wat ik voel.

    Like

   • Drs.P. zegt:

    @Jansy,
    Zo snel mogelijk naar Toerkije gaan aub, lekkere hoofddoek op en genieten maar.

    Like

  • Maria zegt:

   helemaal mee eens.
   Ga maar terug !!!!
   verdedig je land en bouw het op .DIT HEBBEN MIJN OUDERS OOK GEDAAN IN 1947.en daar zijn wij als NEDERLANDER trots op.
   Wat onze ouders hebben opgebouwd laten wij door jullie niet kapot maken.
   En laat dat ook duidelijk zijn voor die EIKELS in DEN HAAG.

   Like

 2. Klaas Dijkhoff: Elvis leeft en ik zit achter de moord op John F. Kennedy
  Staatssecretaris verwijst complottheorie SP over Oranje naar rijk der fabelen

  VVD-staatssecretaris Klaas Dijkhoff heeft vrijdag de draak gestoken met de suggestie van de SP dat hij expres asielzoekers naar het Drentse dorpje Oranje heeft gestuurd om de vluchtelingendiscussie aan te scherpen.

  “Ik zal ook bekennen: Elvis leeft nog en zodra de moord op de Amerikaanse president John F. Kennedy is verjaard, zal ik die toegeven. Dat is eigenlijk alles wat ik er over wil zeggen”

  Eerder had een VVD-woordvoerder de beweringen van SP-leider Emile Roemer al volstrekte onzin genoemd.
  Volgens Roemer wilde de VVD met Oranje een aanleiding hebben om strengere maatregelen te nemen. “Dijkhoff had immers elk ander dorpje kunnen kiezen en dan was er minder weerstand geweest”, aldus de SP’er in de Telegraaf.

  Bron
  Anp

  Like

  • Idefix zegt:

   Dat de VVD uit is op strengere maatregelen geloof ik ook niet…Ik geloof eerder dat het VVD manneke Dijkhoff zijn VVD vriendje Hennie van de Most een handje wil helpen…
   Want uiteindelijk zijn het de VVD “ondernemertjes” die garen spinnen bij die massale instroom van gelukzoekers ..Bijna iedere (gemeenschaps) Euro verdwijnt in hun zakken!

   Geliked door 1 persoon

   • Ja Idefix dat spookte ook door mijn gedachten, sta er niet zo lang bij stil wat deze volbloed graaiers aan het bekokstoven zijn, in ieder geval kan de bankrekening niet vet genoeg zijn bij dat soort arrogante kruipers…

    Like

 3. DonnaDolce zegt:

  Och, och, och, let op, die migranten zullen wel weer in de watten gelegd worden, want stel je toch voor dat ze menen wat ze zeggen….
  Lekker laten hongeren, ze hebben de meest gekke eisen ( iemand gesproken wiens man bij de COA werkt) wat nou vluchteling….

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Ze hadden dat achterlijke, primitieve, barbaarse, agressieve, ondankbare, ontevreden, op de burger parasiterende islamitische ongedierte NOOIT binnen mogen halen!

  Laat ze maar met z’n allen lekker kapotgaan van de honger; ALS die laffe slappelingen hun ‘hongerstaking tenminste kunnen volhouden! Na één dag ‘rammeldannen’ storten ze zich al als uitgehongerde vraatzuchtige wolven op hun nachtelijke vreetfestijn!

  Weet u hoe ik denk dat het zal gaan?
  Als de situatie overal zwaar uit de hand gaat lopen, vertrekken alle Europese ‘leiders’ en de ‘royals’ met de noorderzon naar hun veilige paradijzen, met medeneming van al ons geld, en laten ze ons hier gewoon barsten te midden van een stel gewelddadige bloeddorstige islamitische geesteszieken!

  En daar zitten we dan: zonder vuurwapens tussen het inmiddels volledig uit de hand gelopen aantal verwilderde brulapen!
  Wachtend op onze wrede afslachting door die barbaarse smeerlappen!!!

  Like

  • Hongerstaking? Zij? Wat een giller!
   Het is precies, zoals je zegt: Naar buiten uit schijnheilig-devoot doen over de Ramadan (Zoals Famile Arslan bijvoorbeeld in de Esta) om zich elke dag na zonsondergang tot in de kleine uurtjes op het eten te storten, zodat ze slaaptekort en stofwisselingsstoornissen oplopen en gedurende die periode ook nog arbeidsonbekwaam zijn! Het is net als met alle soorten Farizeeërs: Seks moet verborgen gehouden worden, maar vraatzucht is een minder concrete hoofdzonde, zodat ze zich dáár openlijk aan kunnen overgeven. Wat ze dan ook doen!
   Maar zo weet je dan ook meteen zeker, dat ze zoiets als hongerstaking geen 24 uur volhouden!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 5. Crusader zegt:

  dan doen zoals in de boerenkrijg, er op los met hark en vork, verzet, maar dan eerst
  ” EENDRACHT MAAKT MACHT ”
  terug in ere herstellen

  Like

 6. fransdewit zegt:

  Die Klaas Dijkhoff moeten ze gewoon ontvoeren. die vent die spoort niet. Het hele land is verziekt. Wie heeft er ooit op die minkukel gestemd zeg!

  Like

 7. Gasso zegt:

  Dan vreten ze maar niet, stelletje ondankbare honden die in Duitsland alleen maar het systeem willen parasiteren. Sterph asjeblieft! Terug naar die stinkende zandbak… asap!

  Like

 8. Sjaak zegt:

  Laat ze maar lekker verhongeren deze asyl-prasiten !
  Ik kijkk er graag bij toe !

  Like

 9. Elena zegt:

  Toon nu eens ballen !! stelletje achterlijken.
  Wees een vent…Allah wacht op jullie met 72 schoonmoeders!!!
  Maagden zijn er niet meer..zijn allen al verkracht door die schattige ISIS imbecieltjes.

  Like

 10. Jean zegt:

  Gaan ze in hongerstaking???? Ze dan vooral niet storen want dat is een staking waar we voor 1.000% achter staan. 😉

  Like

 11. Joannes den Hollander zegt:

  Gaan ze nu allemaal in hongerstaking? Oh, wat vind ik dat nu erg, nu gaan ze allemaal dood.

  Like

 12. Ambassade Quatar in Brussel!!!

  Qatar behoort tot de meest extremistisch islamitische landen ter wereld…
  Voor degenen die het nog niet wisten: de ambassade van Qatar,in aanbouw zijnde in één van onze mooiste lanen te Brussel, nl. de Franklin Rooseveltlaan,heeft daar echter ook een moskee met 600 plaatsen voorzien!Dit bericht hebben wij moeten vernemen via het internet.Ons ministerie van Buitenlandse Zaken heeft niet alleen geweigerd deze financiering goed te keuren, maar het heeft ook gereageerd op de Islamic Center Tawfiiq dat “het paradoxaal zou zijn en tegen de natuur, fondsen te accepteren afkomstig uit een land dat zelf geen godsdienstvrijheid aanvaardt!!” Dit nieuws wordt nochtans door alle wereldpersbureaus verspreid, doch waarschijnlijk op een frequentie die Europese audiovisuele diensten niet zelf ontvangen…Het volstaat echter dat U met slechts één verzending van deze e-mail aan slechts vijf personen toestuurt om tijdens de volgende 3 maanden 1 miljoen mensen te informeren! Dit aantal kan eventueel zelfs oplopen tot 48 miljoen in 6 maanden!!Dit zou helpen om onze ogen te openen en onze toekomst juist in te zien.De Noorse minister van Buitenlandse Zaken, dhr. Jonas Gahr Støre, stelde onlangs: “We konden gewoon nee zeggen, dat het ministerie dit niet goedkeurt, maar we namen de gelegenheid te baat om uit te leggen dat de goedkeuring paradoxaal zou zijn: zouden wijzelf een christelijke gemeenschap in Saoedi-Arabië tot stand willen brengen, dan wordt zulks daar beschouwd als een zware misdaad, barbaars bestraft met wrede onthoofding!!”OPMERKING : Een andere moskee is in aanbouw in Court-Saint-Etienne! en ook een in Hamme.Probeer maar eens een kerk of religieus centrum te bouwen in het Midden-Oosten en/of in het gehele islamitische Oosten.: zij eigenen zich aldaar nl. het recht toe alles wat anders is dan de islam (christenen, kopten, boeddhisten, en/of andersoortige) in hun land onmiddellijk te vernietigen, maar eisen in alle westerse landen wél eigen moskeeën en minaretten op!!

  Ik reken er op dat U deze belangrijke mail doorstuurt, waarvoor dank.(5 contacten, het gaat snel en het is de moeite waard)

  Like

 13. kraftavilqa zegt:

  Dan eten ze toch niet die gore asielklojo’s. Binnen de kortste keren zien ze groene ballen van de honger en dan serveren we sandwiches met ham of gebakken bacon en couscous met een sugo op basis van puur varkensgehakt en voor de liefhebbers van zoetigheid hebben we dan zo’n groot roze marsepeinen varken. en dan heb ik nog niet eens uitgelegd dat alle dure medicijnen die ze nodig hebben om hun ruime assortiment van exotische kwalen te behandelen extracten van varkensbloed, -lymfe etc.bevatten. Medicijnen beschikbaar gesteld door HARAM Pharma GmbH.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s