VIDEO Heidi Mund: Boodschap aan de pers!

(Vertaling: E.J. Bron)

De media dragen de op één na grootste verantwoordelijkheid, na de politiek, voor de catastrofe die al begonnen is. Ze houden de waarheid achter of verdraaien deze dusdanig dat het volk haar niet te weten komt. Ze zijn schuldig.

Beste vertegenwoordigers van de  media, beste journalisten,

Ik las zojuist een artikel in de krant “Frankfurter Rundschau” getiteld: “Pegida protesteert en Heidi bidt.” Daarna volgen de aantallen Pegida-demonstranten, 20 deelnemers van Pegida en Heidi met 120 mensen, die hun deelname op Facebook hebben bevestigd.

Nu behoort de campagne met de gebedsactie “Save Europe 2015” tot het verleden.

Ik wilde alleen maar een boodschap aan jullie doorgeven: aan jullie, de vertegenwoordigers van de pers. Jullie zijn op één na het meest verantwoordelijk voor de misère waarin Duitsland zich op dit moment bevindt. Het lijkt er op dat we spoedig geconfronteerd zullen worden met een burgeroorlog.

We ontvangen duizenden en duizenden moslimmannen in ons land! Ze worden niet gecontroleerd, zelfs hun gezondheidstoestand niet!

Jullie, de media, waren er bijna in geslaagd om dit nieuws voor het publiek te verbergen! Sommige van jullie zijn excellente journalisten, waarvoor applaus! De meeste van jullie echter houden het publiek kalm, waarschijnlijk tot het laatste moment, totdat er niets meer aan gedaan kan worden.

Vandaag wil ik jullie wat vertellen: Jullie zijn schuldig!

En wanneer alle problemen beginnen, eigenlijk zijn ze al begonnen, dat steeds meer en meer vrouwen en jonge meisjes verkracht worden, vooral in de onderkomens waar zich de asielzoekers bevinden. Jullie moeten je hiervan bewust zijn; ik weet dat jullie kunnen lezen, deze informatie is beschikbaar op internet.

We houden jullie verantwoordelijk!

In de straten van Altensteig werd een 19-jarige vrouw verkracht door 2 Syriërs. En in Tübingen werd een vrouw verkracht door 6 mannen, in Dresden nog een andere vrouw, maar jullie berichtten niet over Altensteig en maar heel weinig over de andere twee gevallen.

Wat berichtten jullie over de jonge Duitse mannen die aangevallen werden door groepen moslims? Ze werden tegen hun hoofd aangetrapt terwijl ze weerloos op de grond lagen!

Weet het publiek überhaupt iets over deze incidenten? Is het op de hoogte van alle ziektes die ze brengen, zoals tbc, Hepatitis A, B, C, schurft, enz.? Is het zich ervan bewust dat er niet genoeg vaccinaties beschikbaar zijn en dat er in sommige gevallen helemaal geen vaccinaties zijn?

Weet het publiek dat 90% van de zogenaamde “vluchtelingen” helemaal geen vluchtelingen zijn en uit islamitische landen komen?

Nee, dat weet het niet!

Weet het publiek van al die seksuele perversiteiten die links in de praktijk wil brengen en waarmee ze onze kinderen op scholen en kleuterscholen wil instrueren – NEE! Jullie zijn hiervoor verantwoordelijk, omdat jullie hier weigerden over te berichten. Jullie zijn schuldig!

Er gebeurt precies hetzelfde als voor de Tweede Wereldoorlog. Ik heb nooit begrepen hoe het mogelijk was dat in zo´n korte periode de Joden zó gedemoniseerd konden worden dat hun eigen vrienden en buren geloofden dat de joden de vijand waren! Nu begrijp ik hoe dat gebeurde.

Door jullie berichtgeving maakten jullie binnen 2 tot 3 dagen een “nazi” van mij! Ik ben een vrije burger, die gelooft in dit land! Het is jullie gelukt me door de modder te sleuren; mij niet alleen, maar ook anderen. Jullie vernietigden bijna ons bestaan! Daarvoor houd ik jullie verantwoordelijk!

Tot op dit moment heb ik mijn mond gehouden en heb ik jullie geen “leugen-pers” genoemd, omdat ik er over het algemeen niet van houdt om een bepaalde beroepsgroep in diskrediet te brengen en ook omdat ik niet wil generaliseren, maar nu vertel ik jullie, journalisten: dat jullie bijna allemaal leugenaars zijn!

Als jullie niet beginnen met het vertellen van de waarheid zullen jullie daar op zekere dag voor betalen!

Ons volk wordt op dit moment overgeleverd aan deze agressieve moslimmannen en het heeft geen enkele kans om te ontsnappen! Deze moslimmannen worden zelfs ondergebracht in legerbarakken, met duizenden, waar ook wapens liggen opgeslagen. De politie en het leger weten dit.

Jullie zijn nog steeds de op één na meest verantwoordelijken en zullen verantwoordelijk gehouden voor het niet informeren van het publiek!

Bron:
http://www.facebook.com
Auteur: Heidi Mund

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, demoniseren, Derde Wereld, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Groenen, hersenspoeling, Hypocrisie, Immigratie, Indoctrinatie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, politici, propaganda, Racisme, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

13 reacties op VIDEO Heidi Mund: Boodschap aan de pers!

 1. Terechte verwijten,maar helpen zal het niet!Helaas!

  Like

 2. fransdewit zegt:

  Het is toch ook zo, we worden gewoon bedondert en iedereen helpt er aan mee, dat tuig

  Like

 3. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  het zal niet baten Heidi, maar jij hebt jouw plicht gedaan
  weet, dat er velen met mij…dit vandaag beseffen !!!
  .
  Jasterke
  .

  Like

 4. Driek zegt:

  Ik lees zojuist op de site van de Telegraaf dat wederom een groep intellectuele asielzoekers, naar alle waarschijnlijkheid ingenieurs en wiskundigen en tandartsen, zwaargewond zijn geraakt bij een vechtpartij.
  .
  BERLIJN –
  In volle Duitse vluchtelingenkampen zijn opnieuw groepen asielzoekers met elkaar slaags geraakt. Twee vluchtelingen raakten vrijdag bij bloedige vechtpartijen in Baden-Württemberg ernstig gewond. Ook in Hamburg, Schwerin en Mannheim ontaardde de gespannen sfeer weer in geweld. Politieagenten in het Thüringer Ohrdruf werden gemolesteerd toen ze probeerden een van seksueel misbruik verdachte Irakees op te pakken.

  In Baden-Württemberg gingen volgens de politie zo’n twintig mensen in een vluchtelingenkamp met elkaar op de vuist. Met bezems, pannen en andere voorwerpen gingen ze elkaar te lijf. Twee betrokkenen zijn naar een ziekenhuis gebracht, een derde persoon raakte lichtgewond. Waarover het geschil ging, was onduidelijk.
  Op donderdagavond waren in Hamburg-Harburg vluchtelingen uit Eritrea en Irak om onbekende redenen tegen elkaar in opstand gekomen. De politie was met vijftien patrouillewagens in actie gekomen en nam drie mensen voor korte tijd in hechtenis.

  Like

  • En de gevolgen voor hen?Nihil !!!!Stamp die vechtersbazen en verkrachters er toch eindelijk per omgaande uit!Alles kunnen zij,ongestraft,zich permitteren!En als ze al eens opgepakt worden krijgen ze het label:verward!En volgen er…..geen sancties!Mijn woede bereikt een kookpunt!

   Like

 5. Driek zegt:

  En zojuist vond ik in mijn brievenbus een aan mij gericht schrijven van het Rode Kruis, inhoudende een envelop met daarop in grote letters: NOODOPROEP.

  Ik lees dat 60 miljoen vluchtelingen afhankelijk zijn van hulp. Ze hebben drinkwater nodig. Voedselpakketten. Medische zorg. Familietenten. Bouwmaterialen. Er is te weinig geld. Ja, dank je de koekoek, in het jaar 2012 verdiende de directeur van het Rode Kruis 135000 euro. Dat zal nu wel ietsje meer zijn geworden. Je moet toch maar durven. Terwijl die zogenaamde vluchtelingen de voedselpakketten minachtend van de hand wijzen. Rode Kruis? Ladelichters zijn het. Ik wil dat hier toch eventjes gezegd hebben.

  Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Heidi Mund heeft helemaal gelijk, en in Nederland is het helaas niet anders.

  @ Driek, sinds ik de salarissen ken der directeuren van zg. ‘goede doelen’ krijgt er geen enkel schooiersdoel meer wat.

  Like

 7. 4sjun zegt:

  Heidi Mund is nog netjes. De gelijkgeschakelde pers desinformeert,/b> mensen. Precies zoals de pers destijds dienstbaar was aan het regime dat de joden liet ombrengen in de kampen en hun eigendommen inpikte. Men zorgde er wel voor dat het volk dat zelf moest zien te overleven van niets tot zeer weinig geweten kon hebben. Ik denk dat Heidi gelijk heeft en het niet de vraag is of maar wanneer de pleuris gaat uitbreken. Bereid je voor nu het nog kan, zorg dat je familie, vrienden, jezelf en je bezit verdedigen kan want op de overheid hoef je nu al niet te rekenen, laat staan als de stront ook in jouw leefomgeving de ventilator raakt. Organiseer onderling en in de buurt nu al de noodzakelijke hulp. Leer je aan om alles vooral namen en rugnummers te dossieren. Lees de verhalen van de vervolgde zelf- en andersdenkenden in dar es ‘salam’ en trek er je eigen lessen uit. De beschaving zal weer verdedigd moeten gaan worden en dat gaat ondanks vooral aan Amerikaanse belangen en eigen bankrekening dienstbare selectief blinde politici, de aan hen dienstbare achterdeur van justitie en de hen ondersteunende pers uiteindelijk lukken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s