De asielbusiness: grof geld verdienen aan “vluchtelingen”

Screenshot_19

(Door: “Bart Bohemen”)

Op het eerste gezicht lijkt er een duidelijke tweedeling te bestaan omtrent het vluchtelingenvraagstuk. Voorstanders in het debat baseren hun drijfveren vooral op het humanitaire gedachtegoed en solidariteit. Tegenstanders zijn bezorgd over het behoud van hun cultuur en de veiligheid. Toch bestaat er wel degelijk een omvangrijke derde groep die vanuit de schaduw opereert. Hoewel deze groep tevens voorstander is van een ruimhartig asielbeleid, worden zij gedreven door solidariteit noch humanitarisme. Hun enige beweegreden is geld.

Op 9 oktober maakte staatssecretaris Klaas Dijkhoff bekend dat er ruim 10.000 nieuwe woningen vereist zijn om meer dan 13.000 “vluchtelingen” op te vangen. Daarnaast is er ook een grote vraag naar extra bedden evenals locaties voor tijdelijke noodopvang. Er is weliswaar sprake van een noodsituatie, maar ondertussen wrijven bepaalde bedrijfseigenaren juist in hun handen.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Graaien, Hypocrisie, Immigratie, Krankzinnigheid, Multiculti, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

11 reacties op De asielbusiness: grof geld verdienen aan “vluchtelingen”

 1. fleckie zegt:

  tja,wie,welke en hoeveel vertegenwoordigers v.d.grootinvesteerders zitten er in de BILDERBERG-groep?

  Like

 2. louis portugal zegt:

  U merkt het al op De belastingbetaler zal dat moeten betalen.
  Ik ben erg benieuwd wanneer de rek er helemaal uit is.

  Like

  • bigljohn zegt:

   louis portugal 10 oktober 2015 om 14:05. – Ik ben erg benieuwd wanneer de rek er helemaal uit is – .De rek is er uit op het moment dat wij zoveel belastingen moeten betalen, en ook niet meer op kunnen hoesten, dat er beslag gelegd word op zowel ons inkomen alsmede ons huis. Ons huis dat verkocht zal worden om de hoge belastingschulden te voldoen. Zodat wij op straat zullen zwerven en er intussen – asielzoekers – in je huis wonen.

   Like

   • kraftavilqa zegt:

    En vergeet niet dat de roverheid niet zal aarzelen Uw bankrekening(en) te plunderen remember Cyprus. Dit soort confiscatie wordt meer en meer gemeengoed. The IMF proposes global wealth confiscation as a means of funding bankrupt governments. As first reported by Forbes, the International Monetary Fund (IMF) dropped a bomb in its Fiscal Monitor Report. The report paints a dire picture for high-debt nations that fail to aggressively “mobilize domestic revenue,” which is code for “aggressively tax its citizens.” It goes on to build a case for drastic measures and recommends a series of escalating income and consumption tax increases – culminating in the direct confiscation of assets. The IMF explicitly recommends that nations seize 10% of your private savings in addition to the taxes you’re already paying! ’t Is maar dat U ’t weet.

    Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ik leef met de dag in nóg meer angst -of juister gezegd: gerechtvaardigde vrees- voor het ‘beleid’ van de ‘overheid’.
  Het is vreselijk dat je je door je ‘eigen’ ‘overheid’ bedreigd voelt in plaats van beschermd!

  Ben ik nu de enige die zich bijna letterlijk verlamd voelt? 😦

  Like

  • Cathja zegt:

   Nee, u bent niet de enige die zich bijna ‘verlamd’ voelt. Bij mij is het niet directe angst, maar wel grote ongerustheid. Ook boosheid vanwege het feit dat de overheid zich -zo laat het zich aanzien- tégen de eigen bevolking keert.
   Plasterk noemt degenen die in Woerden geweld tegen immigranten hebben gebruikt “tuig van de richel”, en toont hiermee aan totaal niets te begrijpen van de ongerustheid en de boosheid die onder de bevolking leeft, en die alleen maar toeneemt.
   In plaats van de asielzoekers, die zich soms gewelddadig gedragen, “tuig van de richel” te noemen, heeft hij deze ‘fraaie woorden’ over voor zijn eigen landgenoten! Ook Mark Rutte keert zich eerder tegen ons dan dat hij begrip toont voor onze ongerustheid.

   Er staat nogal niet wat op het spel! Onheilspellende dingen lezen we in de kranten. Inmiddels zijn er weer 1.100 bootvluchtelingen bij Griekenland ‘gered’, en nergens lezen we dat er begonnen wordt met uitzetting van mensen die geen recht hebben op bescherming.
   Ik las dat migranten in een AZC hebben gezegd: “wij zijn allemaal tégen jullie”. Dat roept toch onrust op? Als er straks in iedere gemeente een AZC is gevestigd, dan zal de bevolking zich steeds meer in het nauw gedreven gaan voelen! Zijn er straks nog plekken in ons land te vinden waar we GEEN asielzoekers tegen het lijf lopen? Waar we gewoon Nederlanders onder elkaar kunnen zijn?

   Wij voelen ons duidelijk bedreigd door de aanhangers van de islam, die soms met enkele duizenden per week ons land binnenkomen! We zijn het er niet mee eens dat moslims amper worden gestraft, en al helemáál niet worden uitgezet als ze geweld gebruiken, terwijl de politie wél achter de ‘daders’ in Woerden aan gaat. Ons wordt veelvuldig voorgehouden dat wij begrip moeten hebben voor hun ‘trauma’s’. Maar asielzoekers zijn niet gewelddadig vanwege trauma’s, maar vanwege het feit dat ze een enorme teleurstelling te verwerken hebben gekregen, omdat ze er op hadden gerekend dat ze na aankomst direct een ingericht huis, verblijfspapieren, een auto, medische zorg, leefgeld, etc. zouden ontvangen. Nu dit alles niet klopt, gaan zij over tot rellen en plegen zij geweld. Doodgewoon uit pure frustratie. En wij zijn daarvan de dupe!

   Ik maak me zorgen omdat het COA wegkijkt als christenen in de AZC’s aangeven dat ze bang zijn om voor hun geloof uit te komen vanwege bedreiging. Het COA laat christenen aan hun lot over. Dat is discriminatie!

   Hierover ben ik boos, maar ook ongerust, omdat de overheid te weinig doet om deze ellende het hoofd te bieden.

   Het UITZETTEN van politieke en economische migranten, én migranten die geweld plegen is het enige wat onze overheid te doen staat.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Cathja: 17.06. uur. U haalt mij de woorden, uit de mond! Eens met uw reactie.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Cathja 10 oktober 2015 om 17:06

    Wat heeft u dat mooi en duidelijk verwoord.
    Ik ben heel bang voor wat er met ons gaat gebeuren als wij oud en hulpbehoevend zijn.
    Het is niet zo zeer de vrees voor de islamiet, maar de vrees voor te zware financiële lasten vanwege de ‘asielparasiet’.
    Van de ‘asielparasiet’ zouden wij nog wel verlost kunnen worden, maar waar wij NOOIT van verlost zullen worden, is van de ‘socialist’ die ons de wet voorschrijft, die ons onderdrukt en discrimineert. En van diens trouwe volgelingen die nog te stom zijn om voor de duvel te dansen!

    Like

   • Jean zegt:

    Cathja, prachtig geschreven, deel uw mening voor 1.000%

    Like

 4. Tistochwat zegt:

  Het is in elk geval zo klaar als een klontje dat onze graaiende ‘regeerders’ en hun kameraden nooit zullen stoppen met de ‘vluchtelingen’ import omdat er grof geld aan te verdienen valt.
  Ze zitten vlak naast de pot met ons belastinggeld, dus wat let hen?
  Even flink graaien en je strapatsen kunnen gemakkelijk gefinancierd worden.

  En hun ‘goedmenselijke’ volgelingen maar denken dat de ‘elite’ zo ‘humaan’ bezig is.
  Op zulke weldoeners willen zij de volgende keer natuurlijk weer graag stemmen!

  De stommelingen zijn absoluut niet in staat om door de vuige plannen van Den Haag en Brussel heen te prikken…

  Like

 5. Republikein zegt:

  We zijn allemaal eigendom van de staat!
  Ben je ingeschreven in het geboorteregister door een ouder?
  Gefeliciteerd, naast mens ben je dan ook een persoon met gegevens.
  Iedereen is belastingplichtig, schuldig hoeft niet , dat ligt eraan.
  Wisten je aangevers veel, die zijn er ook ingetrapt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s