“GESCHOKTE” RUTTE NAAR WOERDEN

Screenshot_6

Rutte en Plasterk

(Door: Martha N.)

Rutte gaat naar Woerden om de geschokte gelukzoekers bij te staan en te steunen! Volgens zijn woordvoerder wilde Rutte de mensen een hart onder de riem steken en ,,laten zien dat je van mensen afblijft.” De premier sprak ook met de “enorm geschrokken” vluchtelingen in de sporthal en met vrijwilligers. Hij heeft laten weten dat er alles aan wordt gedaan om hun veiligheid te garanderen en dat de verantwoordelijken gepakt zullen worden. Is Rutte ooit naar burgers gegaan die door misdadigers mishandeld zijn, ouderen in hun eigen woning aangevallen! Gaat Rutte naar de winkeliers die overvallen werden, zoals dat juweliersechtpaar uit Deurne indertijd! Bezoekt Rutte de meisjes en vrouwen die door asielzoekers aangerand/verkracht werden? Gaat Rutte langs de bejaarden om ze een hart onder de riem te steken?

Hij besloot tot het bezoek na de ,,laffe actie” eerder in de nacht, aldus zijn woordvoerder. Twintig mannen, in het zwart gekleed en onherkenbaar door bivakmutsen, bestormden vrijdagavond de sporthal waar 150 vluchtelingen, onder wie 51 kinderen, tijdelijk onderdak vinden. De bestorming leidde zaterdag in de hele samenleving tot grote verontwaardiging. (Welke samenleving?)Premier Mark Rutte noemde de aanval volstrekt ontoelaatbaar.

Wanneer noemt Rutte de aanvallen op burgers door buitenlanders eens “ontoelaatbaar”!? Wij zijn vogelvrij, daar heeft de politie geen tijd voor heeft en je hoeft niet aan te kloppen na 17.00 uur.

De schuld ligt bij de dames en heren politici

Het is ook niet geweldig te noemen deze aanval, waar mensen bijeen zijn, doch het toont het ongenoegen en de machteloosheid van ons volk! De schuld dat het tot excessen komt ligt volledig bij de heren dames politici, die denken dat ze maar door kunnen gaan het volk te beliegen en bedriegen. Eigen mensen die ze met voeten getreden hebben, in de kou hebben gezet. Het “nee” van het volk wordt niet naar geluisterd, het schijnt dat er eerst een daadkrachtig “nee” en “genoeg is genoeg” moet komen om deze betweterige wereldvreemde (mis)leiders een halt toe te roepen!

Plasterk

De groep die in Woerden een noodopvang voor asielzoekers heeft aangevallen, is volgens minister Ronald Plasterk van Binnenlandse Zaken “tuig van de richel“. Hij zei dat zaterdag in het radioprogramma Kamerbreed. De bestorming was niet het gevolg van gebrek aan regie van de autoriteiten, aldus de bewindsman. Dat verwijt maakt de burgemeester van Woerden. Het lokaal bestuur heeft juist in Woerden laten zien dat het “zijn mannetje staat”, aldus Plasterk.

“Tuig van de richel”

Mijnheer Plasterk, duizenden en duizenden komen hier binnen, de meeste van hen zijn “tuig van de richel”! Tuig kan alleen met eigen wapens bestreden worden. Wanneer U en de rest van Uw medebroeders hun verstand hadden gebruikt en niet zo dolgedraaid waren om alles maar binnen te laten in opdracht van de EU, dan zou het plaatje er heel anders uitzien in Nederland en zouden de mensen niet zo in opstand komen!

Mark Rutte, VVD

Als laatste nog een woordje aan mijnheer Rutte: Wanneer U een vent was en achter Uw volk zou staan, was U naar die mevrouw met haar gebroken elleboog gegaan met excuses! Ieder heeft de film gezien, de vrouw werd niet alleen bijzonder hardhandig weggetrokken, maar ook nog bijna over haar voeten gereden. En dat was allemaal nergens voor nodig. We kunnen trouwens niet zeggen dat ze veel kwaad deed, ze stond alleen voor de vertrekkende Mercedes met chauffeur en zei: Dikke Mercedes jongens!

Uw partij heeft niets op met de gewone Nederlandse burger(s). Dat is opnieuw bewezen. Geen enkele partij die zich nu de heersers over dit klootjesvolk voelt heeft iets op met de in verdrukking en nood geraakte bevolking, alleen de PVV.

PVV normale grootte

Door:
Martha N.
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Hypocrisie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Nederland, politici, PvdA, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, VVD, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

103 reacties op “GESCHOKTE” RUTTE NAAR WOERDEN

 1. Muurbloempje zegt:

  O ja, de onderste steen moet ook hierin natuurlijk weer boven komen, hè Mark…….. Kots, walg!!

  Like

 2. Rutte beschadigt hier het ambt van premier. Mark Rutte. De chef landverraad in volle actie. Neem nog een colaatje, stuk verdriet.

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Is dat slijk der aarde Rutte dan iets waard dan ? Ik zie het meer als een braakmiddel, je maag gaat al draaien,als je zijn misdadige leugen kop ziet,laat staan dat stuk ongeluk Plaskerk, de blunderaar,afhankelijk van Jeanine Hennis-Plasschaart, waar hij haast in wou kruipen bij weer zo’n blunder. Twee stuntels bij elkaar,haar beleid gaf alleen blijk van besluiteloosheid en gebrek aan visie, soort zoekt soort,niet alleen een flut kabinet,een nep kabinet,maar ook een visieloos kabinet van volksverraders,totaal ongeloofwaardig en misdadig.

   Like

 3. JooJootje zegt:

  Een overtrokken reactie van de lamzakken de hele aanslag betrof eieren en rotjes (waarschijnlijk illegaal op dat punt idd crimineel.) heb je een vredelievend relletje ga je het tuig van de richel noemen lees niks over mishandelingen moord doodslag of vernielingen maar wel een storm in een glas water zo te zien is de ware misdaad is dat er niet naar de bevolking geluisterd wordt maar dit leid zo lekker af van het ware tuig van de richel.

  Like

 4. tjonge zegt:

  hoeveel “schokken” kan rutte aan ????
  .
  mag ik het eens uitproberen met 380v 🙂

  Like

 5. EPN Nieuw Nederland zegt:

  Geschokte Rutte is grotendeels geacteerd. Op advies van zijn spindoctors. Opdat u wordt meegesleurd in de emotie-exploiterende elitefamilies, die de VS het vluchtelingenprobleem vooropzettelijk op gang lieten helpen, en de economische vluchtelingen zelf gastvrij onderdak verleent. Waarom ziet u niet dat de leugenmedia u bespeelt?

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   EPN Nieuw Nederland: 23.39. uur, op 10/10. Inderdaad, dit probleem hebben wij te danken aan de Amerikaanse presidenten, Bush en Obama. En de media in Europa zijn door de socialisten en de policor-politici overgenomen. Wat het volk vindt, telt niet mee, weg democratie!

   Like

 6. Man krijgt brief van gemeente Gorinchem. Huis onteigend wegens AZC en moskee
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2015/10/sinterklaas_dijkhoff_strikes_again.html#more

  Hier de brief:

  Het zal je maar gebeuren!!!!

  Like

  • Geintje van de schoonzoons..niets aan de hand.

   Like

  • Cathja zegt:

   Meer dan schandalig!!!

   Like

  • trebor2110 zegt:

   Adriaan het is al bekend dat dit een geintje van de schoonzoon was van de man , beetje opletten he

   Like

  • Jaan zegt:

   Het bericht stond eerst op Geenstijl en een dag later in het AD stond in het Ad dat de schoonzoons van deze woonwagenbewoner de brief zelf gemaakt hadden.

   Like

   • wout eenhoorn zegt:

    Hoe dan ook de ontwerpen voor zulke brieven zijn al goedgekeurd door de coalitie.Reken daar maar op. Stelletje lafbekken.

    Like

  • rs zegt:

   schijnt een HOAX te zijn………………..zegt men.

   Verder weet ik het ook niet…….misschien een dubbelchek…………

   Like

  • Driek zegt:

   @Adriaan Jansens. Ik lees in die brief van de gemeente: Ook zal het gebouw dienst doen als moskee. Ja hoor, toe maar, nog meer moslims. Stel – Ja, het is zomaar een gedachte – maar stel dat Nederlandse Gereformeerden worden vervolgd door hun Katholieke landgenoten, en ze moeten vluchten, zouden ze dan worden opgevangen in Marokko of Tunesië? En krijgen ze daar dan ook een ruimte om hun geloof te belijden?
   Nee, natuurlijk niet, zo achterlijk zijn ze daar nou ook weer niet. Maar waarom hier dan wel? Ik zit me weer rot te ergeren aan dat debiele gedrag van onze regering. Wat gaat er toch in hemelsnaam in die hoofden om? En blijven ze nou werkelijk geloven dat het vluchtelingen zijn? Dan moet je toch wel heel erg naïef zijn, of ongelooflijk stom. Of beiden natuurlijk.

   Like

  • Martha N zegt:

   Adriaan Jansens, Ja, het zal je maar gebeuren. Het is een ramp te noemen, Je huis niets meer waard. Zelfs een moskee… Deze opzet zal blijvend zijn en dat vlak naast je.
   De gemeente heeft de rechten van deze burger met grote voeten getreden, opnieuw een bewijs dat wij niet veilig zijn en men doet wat men wil om aan de moslim eisen van vluchtelingen te voldoen. Een moskee erbij, is dit nodig?
   Ik vraag me af waar de Christen vluchtelingen, gevlucht voor het geweld van de moslims eigenlijk blijven?

   Like

  • G-krul zegt:

   Adriaan, zoals een reaguurder bij GeenStijl ook al opmerkt is het wel haast zeker dat dit een nepbrief is. Dat is niet mijn manier van iemand of iets bestrijden. Alsof je zegt, ik heb geen argumenten daarom doen we het zo.

   Like

  • Jan zegt:

   ’s Nachts giftig afval over uitstrooien. kwijt ben je het toch.

   Like

 7. Deventer : Asielzoekers met status geven overlast

  DEVENTER – Bewoners van het Theo Boschplein in de Vijfhoek in Deventer liggen ’s nachts wakker. Kinderen mogen niet meer buiten spelen. Reden: de instelling bij hen in de straat heeft jonge asielzoekers gehuisvest. Eerder woonden er mensen met een zorgindicatie. De buurt ervaart overlast.
  Zorginstelling Jade, de eigenaar van de woningen, erkent de problemen in de woonwijk. Er staan vier woningen waar minderjarige asielzoekers met een status verblijven. Maar het verloop is groot in de huizen.

  Ook de gemeente is op de hoogte van de problemen, maar weigert handhavend op te treden. De opvang van asielzoekers gaat in tegen het bestemmingsplan.

  http://www.destentor.nl/regio/deventer/last-van-jonge-asielzoekers-boschplein-deventer-1.5321868

  Like

 8. Cathja zegt:

  Wat ben ik het volledig met u eens, Martha N.! Ons volk heeft zich niet schuldig gemaakt aan leugens en bedrog, maar onze ‘volksvertegenwoordigers’. De meeste politici trekken partij voor de vreemdeling, maar onze eigen burgers zijn alleen in beeld als er geld nodig is!
  Schrijnend dat een MP wél de ‘angst’ begrijpt van de asielzoekers, maar geen boodschap heeft aan de grote zorgen van de bevolking, welke in toenemende mate wordt geconfronteerd met vreemdelingen die in de eigen leefomgeving rondhangen. Vaak wordt dit als intimiderend en bedreigend ervaren. Als we dit melden valt al snel het woord ‘racistisch’.

  Ons land begint duidelijk zichtbaar zijn Hollandse karakter te verliezen. Kijk op markten in de dorpen en steden. Ik wil er niet meer komen. Je vraagt je af in welk land je rondloopt!

  Ik vrees dat de situatie nog erger zal worden, zéker als de overheid volhardt in haar minachting van de burgers. Als de vlam in de pan slaat kunnen ze alleen zichzelf daarvan de schuld geven.

  Like

  • Jade zegt:

   En ik ben het weer volledig eens met uw reactie, Cathja…
   Maar als de vlam in de pan slaat, vertoeven de minkukels in veiliger oorden,
   en laten ze ons aan ons lot over. En zichzelf de schuld geven is er vast niet bij…

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Jade: 02.19. uur. Dat zie ik ook zo. Rutte cum suis, hebben gelijk een vluchtticket klaar liggen, net als de Oranje/Bilderbergclan.

    Like

 9. Pieter G zegt:

  Een paar rotjes en wat eieren.
  Tijdens elke gemiddelde voetbalwedstrijd gebeurd er meer dan dat hier aan de hand is.
  Hij lijkt een Balkenende kloon die na de moord op v Gogh gelijk naar de moskee liep om gerust te stellen in plaats van de familie en nabestaande.
  De aanranders uit Almere zijn die al weg gestuurd? Of straf?
  Rutte mag met pek en veren uit dit land gejaagd worden Merkel achterna die een huisje in Zuid Amerika heeft als het haar te warm wordt.Als het mis gaat- en dat gaat het- zijn deze mensen als eerste weg.
  Ik hoop dat de VVD de volgende keer niet meer dan 5 zetels haalt, hetzelfde als PVDA.
  Nog beter 0 zetels.
  Die gasten knopen hun burgers eigenhandig op voor de islam.
  Echt walgelijke figuren.

  Like

 10. Sjaak zegt:

  Gaat Rutte langs de bejaarden om ze een hart onder de riem te steken?

  Het einige wat Rutte steekt, is het mes in de rug van de eigen bevolking !

  Like

 11. Feniks zegt:

  Het echte tuig van de richel zit in Den Haag.

  Like

 12. Jan Wandelaar zegt:

  +
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3267074/UK-gave-freed-Guantanamo-inmate-1million-compensation-s-fled-Syria-joined-ISIS.html

  questions were raised as to how al-Harith was able to leave the UK to join IS and how his wife was able to follow him, placing doubt on the Government’s ability to effectively monitor terror suspects.
  +

  Like

 13. “Laten zien dat je van mensen af blijft”????Geldt dan wel voor 2 kanten,Rutte!Maar dat vertel je hen er niet bij!

  Like

 14. joga zegt:

  Kijk op de markt in Bos en Lommer in Amsterdam. Alleen duizenden moslims en vrijwel geen autochtone Nederlander meer te bekennen. En dit is nog maar het begin.

  Like

 15. Wilfred Bakker zegt:

  Ik ben uitgeschakeld, een gezonde hollandse jongen.

  Like

 16. Hendrik M. zegt:

  De goede jongens hadden gehoord van die zielige asielzoekers en besloten ze te verrassen.
  Treesje eieren gekocht en op weg om die asielzoekers eieren te brengen.De jongens wilden zich niet als weldoeners bekend maken en besloten de eieren anoniem te overhandigen, daartoe zetten ze bivakmutsen op.
  Helaas, de asielzoekers sliepen waarschijnlijk, er deed niemand open.
  Een der goedwillende jongens wist raad, hij had nog een paar rotjes in de zak en ontstak die.
  Tja, toen wilden ze de eieren niet eens aanpakken, we kennen dat van andere giften die ze vaak ook weggooien of niet aan willen pakken, denk terug aan bv. die rode kruis voedsel pakketten.
  Tja, goede raad was duur, hekje beetje opzij en nog maar eens proberen.
  Helaas…
  De goedwillende jongens waren wel een beetje beledigt dat hun gaven zomaar afgewezen werden en hadden ook geen zin de gaven terug mee te nemen.
  Ten einde raad gooiden ze de eieren maar over het hek, zodat de arme asielzoekers ze op konden vangen, doch ook daarin verzaakten ze, wat dus kapotte eieren tot gevolg had.
  De politie kwam opdraven en geloofde niet in de goede bedoelingen der jongens en nam er enkele mee.
  Tja, wees nou eerlijk, als die jongens kwaad wilden hadden ze toch geen eieren willen geven, doch gelijk met stenen gegooid.
  Ondank is ’s werelds loon….

  Like

 17. edjan zegt:

  Hopelijk is Rutte zondagmiddag geschokt. Als de nieuwste peilingen openbaar worden.

  Like

 18. Wilfred Bakker zegt:

  http://nl.gatestoneinstitute.org/6579/verkrachting-migranten
  ik voel mij machteloos, mijn familie doet vrijwilligers werk, ze zien het niet!

  Like

 19. Helena zegt:

  Rutte heeft zich weer van zijn slechtste kant laten zien. Overigens een zeer goed geschreven stuk door Martha N. Deze MP heeft lak aan ‘het volk’ en luistert niet naar de ongeruste burgers. Het geweld dat er gebruikt is bij het azc (waarbij gelukkig geen gewonden vielen) keur ik niet goed maar geeft wel aan dat de wanhoop toeslaat en men onorthodoxe middelen gaan gebruiken om een punt te maken en dat zou de MP serieus moeten nemen want dat is het gevolg van zijn falende beleid. Hij alleen is verantwoordelijk voor de onrust die is ontstaan.

  Like

 20. Hans zegt:

  Walgelijk.
  Totaal geen betrokkenheid bij de bevolking die dit land opbouwden.
  Spindoctor symbool politiek.
  Bezoek liever bejaarden onder het minimum, troost liever de door asieleisers verkrachte vrouwen.
  U had dat verkrachte meisje moeten troosten waar de islamitische, en dus ongewassen pikken in groepsverband in geperst zijn.
  Een verkrachting snijdt iets dieper en de gevolgen duren ook wat langer dan een rotje en een ei tegen de muur.
  Daar komen de asieleisers echt wel overheen.
  Zolang ze maar zakgeld, ‘service’ en snelle wifi hebben.
  Ik heb krijg plaatsvervangende schaamte mijnheer Rutte, als ik u bezig zie als ‘vader des vaderlands’.
  U heeft er niets van begrepen.

  Like

 21. Jaan zegt:

  Toen Theo van Gogh vermoord werd door een moslim ging Balkenende ook niet naar zijn ouders maar naar een moskee om excuses aan te bieden.

  Like

 22. Jaan zegt:

  Mark Merkel heeft nu zijn ware gezicht getoond en de woorden van Halbe Zijlstra volledig ontkracht. Mark Merkel doet maar wat graag Bundeskanzlerin Angela Rutte na.

  Like

  • Martha N zegt:

   Bert, grapje of niet, dit kan zonder meer de waarheid worden.
   Misschien zijn de gemeenten nu op een idee gebracht?
   Het grapje is leuk maar toch met een wrange ondertoon.

   Like

  • Driek zegt:

   Bert zegt:@Adriaan: Die brief was een grapje, lees maar:

   Nou, dat vind ik dan een smakeloze grap. Of het allemaal nog niet erg genoeg is.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    De briefschrijvers zijn hun tijd ’n paar maanden vooruit.
    Het komt allemaal in orde…!
    Die meneer zal zijn stuk grond naast zijn huis heus nog wel zien veranderen in èèn grote openbare strontstortplaats…!

    Like

 23. Tokyo Joe zegt:

  copy paste/
  Gewoon eff een stukje uit bericht ..
  Volksprotesten zullen keihard worden onderdrukt
  Politie en geheime diensten in Europa zouden al geruime tijd werken aan scenario’s waarbij de te verwachten volksprotesten tegen immigratie en de islam met grof geweld de kop in zullen worden gedrukt. Dat geweld zal overigens eerst worden uitgelokt door ‘provocateurs’ in deze protesten te laten meelopen – ‘Trojaanse paarden’ van de overheid, die als eersten met stenen en brandbommen zullen gooien, juist om politie ingrijpen uit te lokken en zo in de media een vals en negatief beeld te schetsen van de demonstranten. Tegelijkertijd zullen immigranten nog meer dan nu al het geval is enkel als slachtoffers worden geportretteerd.
  Stap voor stap wordt op deze wijze iedereen die openlijk kritiek uit op het beleid van de EU en zijn lidstaten in het verdomhoekje gezet, belachelijk gemaakt en monddood gemaakt. Daarmee wordt de democratie verder uitgehold; het volk zal uiteindelijk niets meer te vertellen hebben, omdat de staat meent te weten wat wel en wat niet goed en geoorloofd is en in toenemende mate bereid zal zijn zichzelf met extreme maatregelen te handhaven. Volgens Wisnewski doet dit denken aan ‘een stalinistisch wereldbeeld, waarin de autoritaire staat per se met de democratie gelijk wordt gesteld’.
  False-flag aanslagen op asielzoekerscentra
  Op deze slinkse wijze wordt niet de staat, maar de tegen door hogerhand bevolen immigratie protesterende burger als ‘anti-democratisch’ weggezet. De volgende escalatie is reeds in voorbereiding: de overheid zal extreemrechtse ‘false flag’ terreurgroepen helpen op te richten, inderdaad zoals de RAF en de NSU, die aanslagen op asielzoekerscentra of op belangrijke ‘symboolfiguren’ van de immigrantenindustrie zullen plegen. Dit zal uitsluitend bedoeld zijn om de doorsnee nietsvermoedende burgers zich tegen ‘rechts’ de laten keren.
  De Europeaan zal daarna, uit angst om ‘terrorist’ te worden genoemd, geen kritiek meer durven uiten op het massa immigratie beleid. De overheid zal onder het mom van het beschermen van de asielzoekers harde maatregelen nemen door personen, partijen en bewegingen die zich negatief uitlaten over immigratie en/of de islam te vervolgen. Demonstraties bij en tegen asielzoekerscentra worden streng verboden, en er worden nieuwe ‘anti-terreur’ wetten ingevoerd waarmee weblogs zoals deze geblokkeerd zullen worden.
  Maco3key | 10-10-15 | 19:50

  Like

 24. Elena zegt:

  Tjezus, wat een huichelachtige poppenkast van Rutte. Toch gaat het wereldwijd op deze manier, waar de dames en heren politicie niet naar de burgers luisteren. Hopelijk gaan dit soort acties vaker voorkomen, maar dan bij Rutte en topdictator staatssecretaris Dijkhoff thuis. Beiden, inclusief Plasterk zijn onze toplandverraders en verdienen een onderscheiding. “de betonnen plaat OP hun smoel”.
  Toch is het prachtig dat Pinokkio Rutte met consorten hebben bewezen dat zij geen moer om de Nederlandse burgers geven. Wat mij betreft, worden zij veroordeeld wegens hoogverraad en bungelen zij eens aan de hoogste boom. Ik moet denken aan de fam. Ceausecu die door het volk geéxecuteerd zijn.

  Like

 25. koddebeier zegt:

  Huichelachtige achterbakse smeerlap en een volkverlakker !!

  Like

 26. Als je voor jezelf weet ,dat je niet racistisch bent ,als het barbaren betreft,laat de leugenaars dan ook lullen,het zijn fascisten ,die dat zeggen,die totaal niet opkomen voor de burgers, misdadigers zijn,joden haters net als de moslims,zelf racisten zijn,Rutte is een volksverrader,die verkrachters steunt ,net als pedofielen, met een barbaars geloof uit de 7 e eeuw, die man is gewoon niet goed wijs, een gewetenloos monster.Hij liegt,bedriegt en steelt, wie neemt zo’n crimineel nu serieus ?

  Like

 27. Kraftavilqa zegt:

  En dat is een. Reken er maar op dat er nog veel onteigeningen zullen volgen. En wat dacht U van verplichte inkwartiering want zodadelijk begint de winter dus ieder die het kapitalistische lef heeft een groot huis te bewonen krijgt verplicht een kluitje indringers in huis, dat zulks tot onbeschrijflijk leed gaat leiden laat zich raden, echt fijn zo’n roverheid die de pest heeft aan de echte Nederlanders. De habbezakkers hebben hun vluchtplan ongetwijfeld al klaar liggen maar wij waar moeten/kunnen wij heen, ’t wordt nog een gruwelijk bloedbad maar indachtig de woorden van Josef Stalin “een dood is een tragedie een millioen doden is een statistiek”. Ik wens U allen veel sterkte en wijsheid in deze en aanstaande barre tijden. Rutte,Zwamson en Peggold aan de galg!

  Like

 28. Driek zegt:

  De premier sprak ook met de “enorm geschrokken” vluchtelingen in de sporthal en met vrijwilligers.

  Wat is dat een overdreven reactie van Rutte, ik kan mij niet voorstellen dat lieden die uit oorlogsgebied komen (wat ik niet geloof) enorm geschrokken zijn, die zouden toch wel wat gewend moeten zijn. We worden door die gelukszoekers zwaar in de zeik genomen, en ik snap werkelijk niet dat onze bewindslieden daar niet doorheen prikken, ze zijn toch niet helemaal achterlijk? Overigens een mooi geschreven artikel van Martha.

  Like

 29. stef zegt:

  Vanacht heb ik een nachtmerrie gehad.
  Mijn huis werd snachts bestormd door vluchtelingen. Om mijn ouders te beschermen pakte ik een metalen knuppel om ze weg te drijven. Meeste deinsde terug, maar 1 dappere kwam zelfverzekerd op me afgestapt, dus ik zwaaide met de knuppel en de man viel k.o op de grond. Daarna werd ik bestormd door hordes boze vluchtelingen, ik sloeg, zij vielen en er kwam geen eind aan.
  Ik schrok wakker.

  Ik ben nog eventjes wakker geweest van de schrik en heb ik mij doen beseffen dat mijn droom in enkele tijd nog weleens werkelijkheid kan worden. Maar dan ben ik machteloos.
  Ik ben een Hollandse jonge dame van 22 die eerder de confrontatie aan gaat, in plaats van wegloopt. Maar ons rechtssysteem verbied ons onszelf te verdedigen, ik word dan gewoon opgesloten als crimineel. Niet vrij gehouden en geëerd als iemand die heeft gevochten voor haar eigen (en die van haar familie) veiligheid, maar echt opgesloten als crimineel. Ongelooflijk he.. maar waar. Ik heb dit jaren geleden al zien aankomen, maar ben bang dat wij (het Nederlandse volk) het niet gaan redden met een busje pepperspray. Ik hoop dat we ons land op tijd kunnen redden, ben bang dat ik anders geen kleinkinderen zal hebben om het na te vertellen.

  Like

 30. Frans Brassens zegt:

  In de Spits lees ik:
  Geert Wilders van de PVV liet eenzelfde geluid horen via Twitter: “Daders keihard aanpakken. Verzet je, maar nooit met geweld!”

  Ik denk dat Wilders beter zijn mond had kunnen houden of heel anders had moeten reageren.
  Zo ongeveer als Martha N. dat hier op een zeer goede manier doet.
  Ik moet nu wéér eens twijfelen aan de ‘status’ van Wilders.
  Want naast het TTIP gebeuren (PVV stemde vóór dit gevaarlijke en schadelijke verdrag) zijn dit alweer twee zaken die ik erg merkwaardig vind.
  Daarin zal ik niet de enige zijn.

  Mogelijk gaan we het effect nu of straks zien in de polls. Ook al vind ik die niet altijd betrouwbaar. Het is me al vaker opgevallen dat Wilders domme dingen doet wanneer de PVV flink aan het stijgen is, iets wat de laatste tijd duidelijk weer het geval was.
  Hoe komt dat? Is hij van tijd tot tijd ‘een beetje dom’? Of wát?
  Wie het denkt te weten mag het zeggen.

  Like

  • Frans Brassens zegt:

   Addendum: Ik zag zojuist dat de PVV toch weer is gestegen in de peiling van De Hond. 35 Zetels nu.

   Wat betreft de polls schreef ik: ‘Mogelijk gaan we het (negatieve) effect nu of straks zien in de polls’.
   Kennelijk heeft de (in mijn ogen een misstap) veroordeling van de actievoerders in Woerden óf niets uitgemaakt, óf dat bericht was nog niet iedereen bekend toen de poll gehouden werd.
   Wellicht zien we er volgende week iets van. Maar het kan ook zijn dat men zich realiseert dat de PVV hoe dan ook de enige KANS is die verstandige mensen hebben.
   Zoals ook ik dat denk.

   Like

   • edjan zegt:

    Ik denk dat Wilders zich wel tegen die actie in Woerden moest uitspreken. Wil de PVV een grote partij worden, dan zal ze ook stemmen moeten zien te krijgen van de “grote hoop” (kiezers in het midden). En veel van die mensen zijn eerst jaren tegen Wilders gehersenspoeld. Als hij dan extreem gaat doen, zullen D66, PvdA, CDA en SP dat onmiddellijk tegen hem gebruiken om de “grote hoop” weet aan hun kant te krijgen.

    Like

   • Martha N zegt:

    Ja Frank, ook Wilders kan soms een misser in woorden maken, hij is niet heilig, ook maar een mens. Een mens die onder grote spanning leeft.
    Vergeleken bij onze regeringsleiders zijn deze zonden klein te noemen, vooral vanwege het feit dat hij absoluut voor Nederland is en onze burgers.
    Fijne zondag.

    Like

   • Frans Brassens zegt:

    Maak er Frans van en ik ben een en al oor, Martha. En natuurlijk heb je gelijk dat het bij Wilders om ‘kleinere’ zaken gaat in dezen. Ik zal hem ook niet afvallen, zoals ik ook al schreef. Maar soms geven zijn reacties mij wat te denken. Het is niet anders.

    Ook aan ‘de anderen’: Het zal een arbitraire keuze voor Wilders zijn geweest tussen wel of niet reageren en dan ook nog met welke sterkte. Mijns inziens had het anders gekund, dan hadden sommige PVV-ers zich niet (zoals ik zijn er meer) even achter het oor hoeven te krabben. Maar wellicht ligt het zo dat Wilders de ‘bashers’ bij voorbaat de wind uit de zeilen wilde halen met zijn ‘veroordeling’, Iets wat ook Edjan suggereert.
    Wat Paul zegt, daar ben ik het niet mee eens. Er worden heus geen stemmen verworven door wat je stelt: ” Aan de andere kant krijgt hij de stemmers die zeggen zie Wilders, wat een brave man hij veroordeelt de daad!”. Zo simpel werkt het niet bij de hardnekkigen. Eerder werkt de escalatie van de AZC problemen stemmenwinst in de hand van mensen bij wie de ogen daardoor eindelijk open zijn gegaan.

    Like

  • koddebeier zegt:

   Als je elke dag in een slagenkuil moet werken, moet je soms dingen zeggen terwijl je er anders overdenkt !
   Of dat dom is ??

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Wilders is een geboren politicus.
   Hij krijgt door deze actie de twijfelaars op zijn hand, die zeggen dit gaat te ver ik stem op Wilders.
   Aan de andere kant krijgt hij de stemmers die zeggen zie Wilders, wat een brave man hij veroordeeld de daad!
   Hup weer stemmen erbij… Daardoor komt hij nu aan 35 zetels.
   Zo simpel is het.

   Like

 31. In de eerste alinea: “Is Rutte ooit…..””
  5 mogelijkheden worden er genoemd. Antwoord: 5 maal Nee. Wilders wèl.
  Rutte c.s. maken het er op deze manier zelf naar dat je als Realist gaat hópen op nog veel meer aanvallen door ontèlbaar veel bivakmutsen! Op AZC’s óveral in het land!
  D`n kan-ie nog eens jongeasielzoekertjes troosten! -Voor zover die er tenminste zijn: De meeste blijven met hun moeders achter in ….ahem….oorlogsgebied.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 32. Wilfred Bakker zegt:

  sorry, ik was boos, geen idee wie jullie zijn , maar ga door.

  Like

 33. Vederso zegt:

  Eens met het artikel. Ook ik ben niet gecharmeerd van de aktie, maar de H. H. politici dragen een grote verantwoordelijkheid en spelen hun zgn. verontwaardiging, zoals de burgemeester van Woerden, en proberen zo af te leiden van eigen falen.

  Like

 34. Carli Varga zegt:

  Oh oh wat hebben we toch een prestitieuze regering. En maar op de borst kloppen dat we zoooo ontzettend goed zijn voor het volk. Punt 1 ik begin met de bejaarden die ons land opgebouwd groot gemaakt en hebben en nu stank voor dank krijgen en afgescheept worden met een aalmoes een fooi en er is in deze hele mallemolen die de naam economie draagt nauwelijks tijd voor het meest belangrijke de mens. Alles staat op nummer 1 geld economische belangen en dat ten koste van onze planeet (die we met zijn allen niet kwijt willen maar wel gaan verliezen) de bejaarden de kinderen die wij achter laten met een nare erfenis, onze werkende mensen die uitgebuit worden, onze vrouwen die door alle schulden (hypotheek, hoge lasten) niet echt meer een vrije keuze hebben thuis te blijven. Punt 2 Er waren wachtlijsten voor woningen en nu ineens kunnen er 300 huizen gebouwd worden en zelfs binnen een maand er staan zoals die lieve aardige mevrouw beweerde en het droop er vanaf Citaat: dit is niet enkel goed voor de asielzoekers maar ook voor de mensen op de wachtlijsten en goed voor de integratie dus. Oh oh oh wat goed van u dank u wel MAAR WAAROM KAN DAT NU WEL EN KON DAT NIET EERDER WAAROM MOETEN ER EERST VLUCHTELINGEN KOMEN WIL ER REKENING GEHOUDEN WORDEN MET ONS. Raar vreemd naar eng Rot Op Hou op met je geslijm ik doe het voor de mensen die op een wachtlijst staan. Leugens Leugens allemaal leugens. Punt 3 Gemeenten krijgen per persoon per asielzoeker 40 euro per dag vergoed en de vrijwilligers wat krijgen die geen cent nog geen euro per dag. Oh ja sorry het heet vrijwilliger iemand die geheel uit vrije wil ervoor kiest door de regering uitgebuit te worden. En aan de andere kant worden we wss ook uitgebuit door de (ik noem ze maag de verkeerde) die hier niet echt zijn als vluchteling maar vruchten plukken van hetgeen wij nederlanders hebben opgebouwd. Dus we worden door twee partijen (vergis je niet ik scheer ze niet allemaal over een kam) leeggezogen. Wat er straks overblijft is de schil van het fruit de inhoud is op. Oftewel de koek is op. En da ge bedankt zijt da witte war volk en misschien krijgen julllie allemaal nog wel een lintje van de koningin die je na jullie dood weer in moeten leveren. Recyclen heet dat geloof ik. 4. En dan waar mijn maag van omdraaide de woorden van Samsong die zei gelijke rechten voor iedereen.Maar er is geen sprake van gelijkheid. Wij de nederlanders hebben nederland opgebouwd en daarom kan er nooit geen sprake zijn van gelijkheid. Nooit never nooit niet. Als ik vluchteling was dan zou ik blij dankbaar zijn voor een dak, eten, veiligheid, mensen waar ik mijn zorgen mijn angsten mee kon delen, wat zakgeld, internet mss, afleiding door een sport of een hobby, boeken in mijn eigen taal zodat ik kan lezen maar zeker zou ik geen eisen stellen maar ik zou overlopen van dankbaarheid en daar merk ik weinig van ik hoor vaak niet altijd vele vele eisen die gesteld worden net alsof wij het verplicht zijn om veel geld te geven, mobiele telefoons eisen eisen eisen terwijll er hier veel burgers zijn die geen dak hebben naar de voedselbank gaan en die klagen niet dragen de ellende met verve en hun hebben het beter als die mensen die onder de armoedegrens leven hier en veel bijna alles pikken en slikken.
  Ik vind het goed dat de juiste mensen hulp krijgen begrijp me niet verkeerd maar de juiste mensen die zijn met een glas water nog blij. Want alles wat we geven we zijn niks verplicht niks dus alles wat we geven is gewoon van harte gegund maar dan wel aan degene die het werkelijk nodig hebben en nooit de nederlander slechter behandelen als welke vluchteling dan ook en dat is wel gebeurd en gebeurd nog steeds. EN DAT NOEM IK EEN GROTE SCHANDE SHAME ON YOU RUTTE SAMSON ZIJLSTRA DIJKHOFF SHAME ON YOU IK BEGRIJP NIET DAT JULLIE JULLIE VOLK NOG ONDER OGEN DURVEN TE KOMEN. Schaam je tov de daklozen tov de bejaarden tov de mensen die naar de voedselbank gaan die op de wachtlijsten staan en zo kan ik wel verder gaan. Doe ik niet ik houd ermee op in de shit te roeren want er komt steeds meer shot naar boven drijven en dat hebben jullie niet graag he Elitaire Regering.

  Like

  • Carli Varga zegt:

   Koningin moet Koning zijn vergisping/

   Like

  • Martha N zegt:

   Carli Varga, je hebt gelijk en met ons zijn er zoveel, maar we krijgen geen gelijk.
   De hele geschiedenis van die paar eieren en rotjes is schandelijk opgeblazen. Het bericht gaat dat er duizenden politie agenten bij moeten komen (eerst afgeschaft) om de asielzoekers te beschermen, te beschermen tegen ONS, tegen de door de regering gedwongen gastgevers, wij de Nederlanders. Het is TE ZOT voor woorden. Om ons te beschermen tegen de overvallen het stelen van hardhandige buitenlanders, die voor niets terugdeinzen, was geen extra politie nodig.
   Twee jaar geleden hebben deze regeerders ons “goede verhalen” vertelt, het zou allemaal beter worden. Direct nadat ze gekozen waren, hebben Rutte en Samsom en Pechtold,
   samen met de andere partijen ons een heel anders plaatje laten zien. De bevolking werd lachend besodemieterd! In sneltreinvaart is de zorg naar beneden gegaan, onomkeerbaar en wij moeten nog steeds inleveren, we moeten onze bek houden en slikken. Wij mogen ons niet verdedigen!
   De EU is rap bezig een wet klaar te stomen die op straffe verbiedt dat wij discrimineren, de EU bekritiseren en blogs waarop mensen hun mening kwijt kunnen, opgeheven worden.
   ER zal een breed en allesomvattende wet komen, zodat wij monddood gemaakt worden.

   Like

 35. Jan zegt:

  PvdA: Grotere borsten moet kunnen

  Zijlstra: opmerking over borstvergroting vluchteling ‘fout van mij’
  Halbe Zijlstra is met zijn opmerking over borstvergrotingen voor vluchtelingen de fout ingegaan. Dat zegt de VVD-fractievoorzitter zaterdag zelf op Periscope. In een omstreden interview met het AD had Zijlstra eerder op de dag een nieuw VVD-plan gepresenteerd waarbij onder meer de medische voorzieningen voor vluchtelingen worden teruggesnoeid.
  In het interview zei Zijlstra dat asielzoekers met een tijdelijke verblijfsvergunning alleen medisch noodzakelijke ingrepen moeten krijgen. ,,Ooglidcorrecties, borstverkleiningen of -vergrotingen, complete tandrenovatie, dat soort zaken: echt niet.”

  De PvdA voelt niets voor het plan van coalitiepartner VVD om de opvang van vluchtelingen te versoberen. ,,Een strategie van ontmoediging via ongelijke behandeling wijzen we af. Mensen vluchten uit nood, niet voor een ooglidcorrectie”, aldus Attje Kuiken. Het PvdA-Kamerlid wil ‘vluchtelingen netjes opvangen zoals we dat in Nederland altijd hebben gedaan’.
  ..
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4160728/2015/10/10/Zijlstra-opmerking-over-borstvergroting-vluchteling-fout-van-mij.dhtml

  Like

 36. Van die grote natuurlijke kanjers ga ik altijd wazig kijken terwijl mijn onderbuik onmiddellijk inslaapt als ie ook maar een fleem van een robottiet ziet of ruikt. Kunsttieten zijn meer voor jongetjes die altijd graag aan die plastieke puntjes van GI Jane zaten te sabbelen en dat nog steeds niet ontgroeid zijn. Ja, en kunsttieten kun je ruiken. De heerlijke geur van pur en siliconenkit walmt je dan tegemoet als ze zich bewegen. Is er trouwens al een Verzetjesgroep opgericht om de Woerdense Verzetstrijders in een bubbelbad door 72 goed voorverwarmde meiden met enorme natuurlijke joekels te laten verwennen?.

  Like

 37. harry zegt:

  Eigenlijk heb ik veel meer respect voor de ” aanvallers ” dan voor die laffe Rutte .

  Zo’n bivakmuts is natuurlijk ook heel crimineel . behalve als Isis-sympathisanten hem opzetten midden in Den Haag , dan geeft het weer niet , deel van hun schaamte-cultuur .
  En uit privacy -overwegingen . Ze lopen toch al zo te kijk met die Isis vlaggen .

  Het was ook maar een speldenprik , zo’n paar rotjes , het allochtone tuig begint hier begin oktober al met die rotzooi te smijten . Maandenlang en begin Februari is het nog niet op .
  Wat vind je dan van al die schietpartijen door het mocro en turkse tuig , met kalashnikovs , gewoon overdag in woonwijken , bij kleuterscholen , Rutte ?
  Moet kunnen ?
  Oh , geschokt ?
  Ja en verder …….?

  En eieren gooien , is immers veel erger dan een handgranaat in de handen van een marokkaantje ,
  he Pissterk ? Kultuur , man ! Integreren moeten we !
  Ja , WIJ !
  Toch ? Socialistische verwarde man .

  Oh , we moeten er maar aan wennen ?
  De tyfus met die Haagse kliek , op de PVV na , uiteraard .

  Prima stuk , overigens weer van Martha N !

  Like

 38. Carli Varga zegt:

  p.s. en dan zullen we het ook vooral niet gaan hebben over de ongelijke behandeling in de zorg waar wij nederlanders steeds meer moeten gaan betalen aan premie en eigen risico. De wat ik in de lijst zorg voor asielzoekers las dat zij met de taxi naar het ziekenhuis mogen wel mss eerst moeten betalen maar later de nota mogen indienen en het geld terug krijgen. Een bus kan toch ook er gaan zoveel mensen met de bus naar het ziekenhuis. Ik ken iemand die soms door haar uitzonderlijke ziekte met de taxi naar het ziekenhuis moet in crisisituatie die die vergoeding voor taxi is afgewezen maar dat is ook een nederlander en die verdiend zeker geen gelijke behandeling

  Like

  • Carli Varga zegt:

   Wie heeft oog en oor voor het verdriet, de pijn, de woede, de angsten, de onmacht, het diep gekwetst zijn, het zich besodemieterd voelen, het verloren vertrouwen en de wanbehandeling door de regering. Er is een scheiding tussen lichaam en ziel. Met je oren hoor je met je ogen kijk je naar het leven om je heen, maar met je ziel het hogere deel luister en zie je wat er aan de hand is en een ziel vergist zich nooit een lichaam wel. Een lichaam laat zich nog wel eens bedriegen he Rutte door gladde handig geleerde kunstjes in het communicatiecircus maar een ziel voelt zich daarna verkracht en dat maak je niet zomaar meer goed.

   Like

 39. Pieter zegt:

  Waarom geeft de IND zoveel statussen weg aan asielzoekers ? Ik geloof dat het al op 70% ligt.

  Like

  • edjan zegt:

   Omdat er nog dobbernegers uit Italië moeten worden herverdeeld. En landen die meer dan 75% status geven, hebben voorrang. HOERA! Nog maar 5% te gaan. Wir schaffen dass!

   Like

 40. leefbarbaar zegt:

  Rutte doet precies alles verkeerd.

  Like

  • Carli Varga zegt:

   helemaal mee eens maar vlgs mij denkt hij er anders over. Mss denk ie wel : We varen op de goede koers nu de vluchtelingen nog de juiste vaarroutes geven zodat we ze het nog makkelijker maken. Hoe meer zielen hoe meer vreugde. Zoiets ongeveer. Moeilijk in te schatten want zo snugger is Rutte niet.

   Like

 41. Martha N zegt:

  Jan, in ieder geval krijgen ze gebit renovatie, de wachtkamers bij tandartsen zien zwart van de tandjes problemen en dat met de rest van wat Zijlstra zei? Meer dan waarschijnlijk sprak hij de waarheid, die hij NU op BEVEL van de geschrokken VVD partij, moet aanpassen.

  Like

 42. Tistochwat zegt:

  RUTTE “GESCHOKT”?!
  Ja, in z’n broek zeker, als er een leuke jonge toyboy langskomt?
  Bij voorkeur een (licht)getinte?

  Like

 43. Qvic zegt:

  Kunnen we dit kabinet niet onder curatele laten stellen of verplicht waarheid serum toedienen als zij spreken over vluchtelingen en de E.U.. Wedden dat zij dan heel anders reageren.
  Als die zogenaamde vluchtelingen zouden weten dat er in Nederland niets te krijgen was, dan zou er geen enkele vluchteling deze kant opkomen, want het gaat enkel bij hen om het geld en het luxe leventje in de toekomst voor hen, zonder daar iets voor terug behoeven te doen.
  We kunnen ook alle kosten voor de zogenaamde vluchtelingen en die hier al zijn bij de linkse en goedmensen neerleggen, want zij willen toch graag deze mensen om zich heen hebben. Het is tenslotte hun hobby, niet de mijne.

  Like

 44. Tistochwat zegt:

  “Is Rutte ooit naar burgers gegaan die door misdadigers mishandeld zijn, ouderen in hun eigen woning aangevallen!

  Gaat Rutte naar de winkeliers die overvallen werden, zoals dat juweliersechtpaar uit Deurne indertijd!

  Bezoekt Rutte de meisjes en vrouwen die door asielzoekers aangerand/verkracht werden?

  Gaat Rutte langs de bejaarden om ze een hart onder de riem te steken?”

  Nee, tuurlijk niet; kan-ie geen goede sier mee maken!
  Wat die rooie graaiers doen, is ‘voor de Bühne’ zwaar opkomen voor de zielige ‘asielparasiet’, hun oliedomme volgelingen (= de ‘Gutmenschen’) opstoken en hen vervolgens laten opdraaien voor het verwennen van de ‘asielparasiet’, wat de ‘Gutmensch’ overigens -na een extra hersenspoeling- graag doet!
  WIJ echter, WIJ DIE ONS NIET WILLEN LATEN UITVRETEN, worden gedwóngen om aan dit achterlijke circus mee te werken!
  Ik kan mijn geld wel aan nuttigere zaken besteden!

  Like

  • Carli Varga zegt:

   En Rutte en Pechtold gingen ook naar:

   Kereltje Pechtold en de Bilderbergconferentie
   05-06-2012, 16:31 Tags: Alexander Pechtold, Bilderberg

   Nee, ik kan er natuurlijk niet te veel over zeggen, maar zo’n uitnodiging voor de Bilderbergconferentie is iets magisch. Ik ben een half uur met mijn vingers over het reliëf op het briefpapier gegaan. De envelop was ongeadresseerd, maar er zat een prachtige dieprode lakzegel op. Volgens de overlevering gemaakt van tijgerbloed, maar dat zullen wel praatjes zijn.

   Ik ben direct bij Mark Rutte langs gegaan. Hij was al op de hoogte. “Alexander”, zei hij. “Ik was zo tevreden over je inzet voor het Lenteakkoord, dat ik de majesteit heb gevraagd je een uitnodiging te doen toekomen. Iemand die een al gemaakt akkoord bij vijf partijen in de maag weet te splitsen, die verdient een uitnodiging”, zei hij joviaal als altijd. “Hoe laat vliegen we”, vroeg ik zakelijk. Hij antwoordde dat ik dat helemaal zelf mocht weten. Rutte nam samen met de koningin het regeringsvliegtuig en daarin zou geen plaats voor mij zijn. “Een akkoord maakt geen minister”, lachte hij.

   Banaal
   Dat ik de uitnodiging niet aan mijn verbluffende toekomstvisie en charismatische optredens, maar aan Mark Rutte had te danken, sloeg me even uit het veld. Zo banaal, zo LinkedIn, zo Google Wave-invite, dacht ik. Maar ach, binnen is binnen, verzekerde ik mijzelf. Begrijp me goed – al kan ik er natuurlijk niet te veel over zeggen – ik hecht zeer aan democratie en transparantie. Voor een D66’er is dat net zoiets als de gekozen burgemeerster; het zijn kroonjuwelen, maar ze moeten niet tussen jou en het pluche komen te staan.

   New World Order
   In het vliegtuig bedacht ik charmante grapjes om Henry Kissinger voor me te winnen. Ik oefende filosofische gesprekken met senator John Kerry over het belang van strijdkrachten voor een stabiele wereldpolitiek. Binnen enkele dagen zou ik deel uit maken van de politieke en maatschappelijke elite, ingewijd zijn in de geheimen van de New World Order en toetreden tot de top van de neo-feodale pyramide – waar ik natuurlijk niet te veel over zou kunnen zeggen. Ik, Alexander Pechtold, geboren te Delft, zou te horen krijgen waarom de JSF onmisbaar is voor de laatste versie chemtrails, waarom de MSM het ESM structureel onderbelicht, waarom de Arabische revolutie voor de CIA noodzakelijk was in de strijd tegen de Chinezen en wie toch die Joris Demmink is waar al die kinderen het over hebben. En daar wil ik al helemaal niet teveel over zeggen.

   Virginia
   Bij aankomst in Virginia werd ik opgewacht door Mark Rutte. Hij bracht me naar mijn hotel. Op samenzweerderige toon loodste hij me een achterkamer in. Daar lag een enorme stapel dossiers, afspraken en akkoorden. Alles wat Rutte die drie dagen besprak, moest ik voorbereiden om door de Tweede Kamer te loodsen. “Dat wordt een uitstekend Herfstakkoord, Alexander. En misschien wel een ministerspost”, lachte Rutte joviaal. Het hotel ben ik die drie dagen niet uit geweest, dus verder kan ik er niet te veel over zeggen.

   Vooral besteed veel aandacht aan het laatste deel. En misschien wel een ministerspost.
   Wel wij het volk worden echt uitgelachen achter onze rug. Echt er word met ons gesold en gespeeld enkel ik heb niet vrijwillig voor dit spel gekozen hun wel. Ik vind het een naar vies vuil spel, Maar wat ben ik blij dat ik niet in hun schoenen sta. Deze mensen denken dat ze het meest mooie leven op aarde hebben. Dat ze het voor elkaar hebben. Maar neen dat is een leugen waar ze zelf in zijn gaan geloven. Deze mensen hebben hun ziel verkocht enkel daar komen ze pas achter als het te laat is.

   Like

 45. Carli Varga zegt:

  De waarheid komt altijd boven de tafel. Dit is mijn waarheid niet De Waarheid dat pretendeer ik niet.
  De grote lijnen daar gaat het om, Gewoon het word tijd dat de schellen open gaan. De tijd is nu rijp.
  Eerst worden we geboren dan worden we op school klaargestoomd voor de maatschappij voor werk dus. We zijn daardoor waardevol geworden. Oftewel we brengen geld in het bekende laadje van de Staat. Wij, de burgers zijn ondergeschikt aan geld verdienen.Als wij belangrijker zouden zijn als het geld wat we met zijn allen opbrengen dan zou er meer rekening gehouden worden met ons als mens en de waardevolle talenten en geschenken die we daardoor te bieden hebben maar neen de mens en zijn talent zijn ondergeschikt aan het geld wat er verdiend word. Velen werken wel maar doen niet wat ze eigenlijk willen waarvoor ze eigenlijk geboren zijn. En dat noem ik dus verspilling. En diezelfde verspilling zie ik terug komen in hoe dat door ons et veel moeite zweet en tranen word verdiend. Dat geld word vaak door de regering verspild over de balk gesmeten en dat verdienen wij niet. Veel mensen huilen voelen zich niet gelukkig omdat ze wel werken maar werk doen waar ze geen enkel plezier aan ontlenen en dit vind ik een misdaad aan de gehele mensheid.
  Neen mensen zijn niet werkschuw maar mensen voelen zich niet gekend als ze werk doen waar ze zich diep ongelukkig bij voelen. Ja velen werken elke dag weer en brengen geld op voor de staat middels belastingen maar worden gebruikt als slaaf door diezelfde Staat. Want de mensen willen maar een ding werk doen waar ze plezier aan ontlenen en dat ze dan daar ook nog eens geld mee verdienen dat staat op de tweede plaats als het goed is. Maar het is helemaal niet zo goed. Op de eerste plaats bij de Staat staan geld incasseren en de tweede plaats het belang van de mens. De mens word dus door de Staat ondergeschikt gemaakt voor geld. En daar ontstaat het probleem.
  Nu word ons zuurverdiende geld over de balk gegooid voor een schilderij van Rembrand 80 miljoen en zo kan ik meer prestitieuze projecten noemen waar het volk niet om vraagt niet nodig heeft maar ze in de maag gesplitst word. Ze hebben het maar te pikken en slikken want de Staat die bepaald wat er met hun geld gebeurd en waar het aan uitgegeven word. En het is de Staat dus die wel eens wat zorgvuldiger mag omgaan met het door ons allen verdiende geld. Het is het volk wat zorgt voor de pingels en niet de Staat de Staat geeft het uit makkelijk he. De staat gebruikt ons eerst als we geld opbrengen maar als we geld gaan kosten dan komen de problemen dan worden we gekort en krijgen we net genoeg om te bestaan. Voor de lol dingen hebben en krijgen we niet genoeg in het dure welvarende nederland. En nu word het door onze bejaarden verdiende geld met bakken uitgegeven aan mensen die er niks aan hebben gedaan om nederland te maken zoals het nu is. Nu zijn het de bejaarden die uitgekakt worden. Zoals ik al eerder zei Da Ge Bedankt Zijt Da Witte en die Stank Voor Dank laten we zien middels de fooi de aalmoes die wijs Als Staat onze bejaarden geven. Neen mensen die niks gedaan hebben niks betekend hebben daar geven wij als Staat het geld royaal aan kan niet op. En Bejaarden dat is wrang erg erg wrang. Mag ik aan alle bejaarden en gehandicapten en alle minder bedeelden in naam van die Staat de Rover van het volk hierbij mijn welgemeende excuses aanbieden. Sorry mensen sorry misschien is er ergens anders wel gerechtigheid wat er op deze aarde nauwelijks is.
  Sorry Sorry duizend keer Sorry in naam der Staat.

  Like

 46. johannes zegt:

  carli varga helemaal goed gezien ben het ook helemaal met je eens.

  Like

 47. rob van marle zegt:

  Joop cohen ging ook thee drinken met de ouders van de moordenaar ipv zich te bemoeien met de ouders van de vermoorde theo van gogh

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s