Oostenrijk: Grensovergang Nickelsdof verstikt in afval en stront

Screenshot_38

(Vertaling: E.J. Bron)

Wie een kijkje durft te nemen in de 1600 inwoners tellende grensgemeente Nickelsdorf in het Oostenrijkse Burgenland wordt door de indrukken letterlijk overrompeld: ongecontroleerde, illegale immigranten waar je ook kijkt en vooral een orgie van afval en stront die zijn weerga niet kent.

Al bij de aankomst op het station valt een groot aantal mensen bij het loket op. Een verbazingwekkend groot aantal migranten wil met biljetten van € 500,- betalen. De man achter het loket weet duidelijk niet wat hij hier mee aanmoet. De wegens gebrek aan wisselgeld afgewezen klanten evenmin.

Screenshot_42

Van de twee grensovergangen in Nickelsdorf werd de kleinere gesloten. Voor de grotere grensovergang staat een verbazingwekkend aantal taxi´s met een Weens kenteken. Hier lijken alle Oostenrijkse wetten buiten werking te zijn gesteld, want met tot 8 personen tegelijk worden ze tegen zeer individuele prijzen naar Wenen gereden – en ongecontroleerd en zelfs ongehinderd door de politie.

Grenzen niet meer te controleren

Wie kijkt naar de niet te controleren massa´s en hun gedrag is zich er van bewust dat Oostenrijk de soevereiniteit over zijn grenzen al lang is kwijtgeraakt. Noch ons gammele leger noch de enkele politieagenten kunnen hier iets doen – en al helemaal niet wanneer de politieke wil respectievelijk een duidelijke opdracht ontbreekt.

Screenshot_39

Dienovereenkomstig berustend komt de bevolking van de grensstad over. Vooral vrouwen durven al maandenlang niet meer alleen te fietsen of zelfs te voet te gaan; te groot is daarbij de kans om plotseling helemaal alleen geconfronteerd ter worden met een schare geile, buitenlandse jonge mannen.

Westerse toiletten zijn prut

De mobiliteit hier is voor de autochtonen sowieso een probleem. Alle treinverkeer van en naar Nickelsdorf werd lange tijd gestaakt; de treinen stopten een station eerder. Ook hier hetzelfde beeld als bij de railjets van de Oostenrijkse spoorwegen, die ingezet werden voor het buitenlandertransport: alle wagons extreem vervuild, zoals meerdere kranten berichten. De treinen moesten gereinigd en gedesinfecteerd worden. Velen zijn niet meer bruikbaar op grond van de verontreiniging door enorme hoeveelheden stront. Veel van de immigranten uit het Nabije en Midden-Oosten kunnen niets beginnen met westerse toiletten – net zomin als met welke vorm van het opruimen van afval dan ook. De lokale verzamelplaatsen voor afval dienen in het gunstigste geval als pissoir.

Ook de geruchten dat ettelijke leerlingen van de politieschool, die hier werden ingezet, aan een niet nader bekende ziekte leden, nemen niet af. Er worden wegens gebrekkige informatie echter geen details genoemd.

Screenshot_40

“Alles volledig besmeurd”

Forenzen uit de 87 kilometer verwijderde Wiener Neustadt vertellen dat er in de tot voor kort bezette Arena Nova eveneens sprake was van een ongebruikelijke enorme belasting door stront, omdat de gasten uit het buitenland “overal schijten”. De opgestelde mobiele toiletten zouden eveneens “volledig besmeurd” zijn.

Veel inwoners van Nickelsdorf voelen zich hier door de regering compleet in de steek gelaten. “Het is net als aan het einde van de oorlog, toen de Duitse Wehrmacht het gebied ten oosten van Bruck an der Leitha zonder strijd overliet aan het Rode Leger en wij zonder bescherming waren overgeleverd aan de haveloze Russen”, herinnert een man zich de omschrijvingen van zijn grootouders.

Hulpverleensters zijn “christenhoeren”

Een vrijwillige hulpverleenster vertelt geërgerd dat we “door de vluchtelingen steeds opnieuw voor christenhoeren worden uitgescholden”. Anderen begrijpen niet welke volkeren hier volledig ongecontroleerd en ongeregistreerd met de zegen van de Oostenrijkse regering het land mogen doormarcheren: “Er bevonden zich de meest rare types onder hen, veel te grote Chinezen, schijnbaar uit Mongolië of zulke streken, kleurlingen van allerlei kleuren – maar nauwelijks Syriërs.” Het gerucht dat de Hongaren gebruik zouden hebben gemaakt van de chaos en hun overvolle gevangenissen zouden hebben leeggemaakt, blijft hardnekkig rondgaan.

Screenshot_41

Steeds opnieuw is er ook sprake van dysenterie, een besmettelijke darmziekte. De katholieke kerk in Nickelsdorf heeft een leegstaand huis ter beschikking gesteld aan vluchtelingen, dat al na korte tijd door de gezondheidsautoriteiten bezocht en gedesinfecteerd moest worden. Nadere bijzonderheden weet men niet. “Waarom hoor en zie je daar niets van in de media, waarom worden we niet geïnformeerd over wat hier aan de hand is?”, vragen ettelijke buurtbewoners zich af.

Bron:
www.unzensuriert.at

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Demografie, Derde Wereld, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Oostenrijk, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

23 reacties op Oostenrijk: Grensovergang Nickelsdof verstikt in afval en stront

 1. Jean zegt:

  Ik hoor steeds dat allatroelala de grootste is en dat hij alles onder controle heeft???
  Nogal duidelijk…… amaaaaaai…..wat staat ons nog te wachten?
  Zouden we nu niet die pechdrol en die hallalsema door die stront trekken? Toch geen verschil te merken… 😉

  Like

 2. Sjaak zegt:

  BESTELD ! GELEVERD !
  IEDER LAND KRIJGT NU ZIJN STRONTPUT !
  GA MAAR EEN KIJKJE NEMEN IN HET ROERGEBIET
  AAN DE RANDSTEDEN ! DAAR ZIE JE PRECIES
  HETZELFDE BEELD !
  MAAR DAAR WORD HET AFGELEVERT DOOR
  ROEMENEN-ALBANER-SINTI-ROMA EN LIBANEZEN !
  KORTOM ALLES WAT EEN LAND IN KORTE TIJD NAAR
  DE SODEMIETER HELPT !
  EN NEDERLAND IS OM DE HOEK !
  OOK BINNENKORT IN JULLIE THEATER WANNEER
  HET ZE TE HEET ONDER DE VOETEN WORD !
  FUCK THE EU !

  Like

 3. Drs.P. zegt:

  Maarrrrrrrrr het zijn wel allemaal universitair geschoolde doktoren, techneuten en onderzoekers toch??
  Bullshit natuurlijk, het zijn de goorste van de goorste in eigenland kansloze smerigste asielratten die geen enkel besef van beschaving hebben, noch van ontzag voor andermans eigendommen, want zij zijn het “uitverkoren” volk van allah en denken daarom met hun sprookjesmoordenaarsboek in de hand overal recht op te hebben!!!
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 4. Ikheberzogenoegvan zegt:

  De veel te grote chinezen in dit verhaal zijn volgens mij oeigoeren.

  Like

 5. paulzwueste zegt:

  Ongelofelijk! Wat een trieste ellende! Allemaal de volledige schuld van die linkse landverraders. Tijd dat het volk in beweging komt! Als er toch geen leger en te weinig politie is moet men de wapens zelf ter hand nemen!!!

  Like

 6. Fred zegt:

  Hohoho, Drs P.
  Je vergeet die hooggekwalificeerde universitair opgeleide neurochirurgen te vermelden.
  Zij zullen ons wel aan het verstand brengen dat de enige weg naar het paradijs via Allah loopt.
  Desnoods met wapens.
  We zijn verdoemd als we niet heel snel actie ondernemen..
  Schrale troost, ook de goedmensen met hun welkombordjes zal het lachen snel vergaan.
  Het word een hete kerst schat ik zo in.

  Like

 7. Cathja zegt:

  Je zult maar in een gebied wonen waar deze enorme ziekmakende overlast is! Dat het volk niet massaal in opstand komt is mij een raadsel! Wie heeft het recht om het leven van anderen zó totaal te ontwrichten? En als je bedenkt dat wellicht 90% helemaal geen vluchtelingen zijn, dan kun je toch onmogelijk begrip opbrengen voor deze bezetters?

  Verschrikkelijk!

  Like

 8. Wilfred Bakker zegt:

  http://laatzenietlopen.blogspot.nl/…… het houd niet op, niet vanzelf.

  Like

 9. Tentenkamp annex mestvaalt en pissoir Heumensoord staat bovenop een waterwingebied van Vitens. Die maken zich alleen maar druk over een druppeltje stookolie dat gemorst kan worden. Stelletje sukkels. Naast mijn verzameling blikken bruine bonen leg ik nu ook een voorraad flesjes met drinkwater uit Hongarije en Valkenburg aan. Europa wordt niet veroverd via de bewegingen des huwelijks zijnde maar vergiftigd via stront en pis.

  Like

  • Maar misschien is het allemaal overdreven en kan die zeik en stront geen kwaad want we vreten al jarenlang die Tappiejappie vis uit die heldere meren in Afrika. en daar zeiken en schijten die ingenieurs ook al eeuwen in. Ik zie wel steeds meer mensen met een rollator hier voorbij lopen en met enge zweren en kanker.

   Like

 10. Pingback: Meer dan 12.000 “vluchtelingen” in Oostenrijk binnen 36 uur! | E.J. Bron

 11. Maria zegt:

  aan het filmpje te zien hebben ze toch totaal geen eigen waarde.
  Dit past niet in ons land,WEG ERMEE!!!!!!!
  .Stel je voor ze doen dit in een islamitisch land dan,o nee dat mogen de heren wel .
  De dames dus niet want die worden gestenigd.

  Like

 12. Pingback: Ontkennen en in de doofpot stoppen: Zo gaat de Oostenrijkse politie om met asielzoekerscriminaliteit | E.J. Bron

 13. Gasso zegt:

  Niet achter je bureau’tje zitten schreeuwen….. mannen verenig je en sla dat zooitje het land uit!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s