Sharia in het vluchtelingencentrum: christenen vluchten, autoriteiten weten van niets

Screenshot_10

De Drievuldigheidskerk in Berlin-Steglitz is een toevluchtsoord voor veel christelijke vluchtelingen. Gottfried Martens is hier dominee.

(Vertaling: E.J. Bron)

Hij heeft zich erin gespecialiseerd christelijke vluchtelingen te helpen: de Berlijnse dominee Gottfried Martens vertelt dat christenen in asielzoekerscentra vaak door hun islamitische medebewoners gepest worden. Het ergerlijke daaraan: de autoriteiten krijgen daar zogenaamd niets van mee.

Het zijn geen incidenten, weet Gottfried Martens. Hij is dominee van de Drievuldigheidskerk in Berlin-Steglitz en geeft christenen regelmatig overnachtingsmogelijkheden als ze het niet meer kunnen uithouden in hun onderkomens. “In veel onderkomens wordt volgens de regels van de sharia geleefd en wie zich niet aanpast, krijgt problemen”, vertelt hij.

Autoriteiten weten van niets

Toen journalisten van “Stern TV” hierover vragen stelden aan de verantwoordelijke instantie voor het vluchtelingencentrum Hennigsdorf kregen ze via E-mail het volgende antwoord: “Na ruggespraak met de leiding van het centrum, de maatschappelijk werkers en de verantwoordelijke afdeling voor het onderbrengen van asielzoekers in het district Oberhavel is ons geen informatie bekend die zulke gebeurtenissen in gemeenschappelijke onderkomens zouden bewijzen.”

Voor dominee Martens was dit een verrassende ontwikkeling: “Ik heb in het begin van deze vluchtelingengolf gedacht dat velen van hen geleden zouden hebben onder de uitwassen van een radicale islam in hun landen van herkomst en dat ze zouden weten waarderen dat het hier anders is.” Het bleek echter dat het aandeel conservatieve moslims onder de asielzoekers veel groter zou zijn dan hij ingeschat had.

“Het is hier zoals in Iran”

Elia Ali Reza bekeerde zich in zijn vaderland tot het christendom, waarop hij met de dood bedreigd werd. Toen volgde de vlucht naar Duitsland. Maar hij moest opnieuw uit het onderkomen in Brandenburg vluchten. Hij was bang. Bang voor zijn islamitische medebewoners. Het kwam hem voor als thuis in Iran. Ook hier in het onderkomen zouden alle niet-moslims worden uitgescholden dat ze onrein zouden zijn, vertelt hij. Hij leeft al acht maanden in de kerk van dominee Martens. De jonge christen vertelde dat het voor hem vooral erg was tijdens de ramadan, hij kon ´s nachts nauwelijks nog slapen: “De deur van de anderen stond altijd open en de hele nacht tot 04.00 uur ´s ochtends klonken er koran-verzen via luidsprekers. En ´s ochtends riep dan de muezzin het hele huis op tot het ochtendgebed”, berichtte “Stern TV” in haar videoverslag.

Ook Joshua Paul uit Pakistan moest in het vluchtelingencentrum Hennigsdorf zulke ervaringen meemaken. De zoon van een christelijke predikant werd in zijn vaderland bedreigd met moord, hij maakte geweld mee. Zijn vader gaf zijn beroep op, het gezin verhuisde naar een andere stad. Maar daar gebeurde precies hetzelfde. Hij weet dat er vreedzame moslims bestaan, “maar zij, die hier zijn, worden zwaar gediscrimineerd”, zegt hij. Hij is teleurgesteld in Duitsland – maar niet vanwege het eten of het onderkomen: “Ik dacht dat in Duitsland christenen geholpen zouden worden, dat het een christelijk land is.”

Bij dominee Martens komen veel verhalen en lotgevallen samen. Hij kent een Afghaans gezin in Brandenburg dat christelijk geworden is. Het woont niet meer in het vluchtelingencentrum, maar in een woning. Maar de islamitische gemeenschap uit het vluchtelingencentrum laat het gezin gewoon niet met rust. “Het gezin durft nauwelijks naar buiten”, verteld dominee Martens. Enige tijd geleden bezocht Martens een jonge man in het ziekenhuis, die geprobeerd had zelfmoord te plegen. “Hij heeft het gewoon niet meer uitgehouden”, zei Martens. “De dag daarvoor had hij nog met ons meegezongen in het kerkkoor.”

(Bron: Christliches Medienmagazin PRO)

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Islamofobie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Appeasement, Barbarisme, Censuur, christenhaat, Christenvervolging, co-existentie, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, dictatuur, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, Rotzakken, sharia, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Sharia in het vluchtelingencentrum: christenen vluchten, autoriteiten weten van niets

 1. exmarineman zegt:

  Had dan ook iemand verwacht dat een links gutmensch zoiets zou toe geven??? Nou vergeet dat nou maar want dan moeten ze indirect toegeven dat ze zich vergist hebben……en dan zouden ze gezichtsverlies leiden.

  Like

 2. AEO zegt:

  Dan is het de hoogste tijd om asielzoekers te verplichten een formulier te laten ondertekenen, waarin ze verklaren dat ze zich dienen aan te passen aan onze democratie, en dat de Sharia hier niet toegestaan is. Bij weigering direkt gedwongen retour naar hun land!

  Like

 3. De oorzaak van de islamiseringsellende in ons land:
  http://tora-yeshua.nl/2015/10/met-dank-aan-de-overheid-van-nl-de-laatste-decennia/
  De oplossing: http://tora-yeshua.nl/hoe-leer-je-de-enige-ware-god-kennen/
  Want als het van de mensen afhangt, wordt de ellende alleen maar nog groter.
  Ondertussen wel klokkenluider zijn en blijven natuurlijk en de weg naar de oplossing wijzen.
  Shalom
  Ben Kok (joods-chr. pastor)
  tora-yeshua.nl

  Like

  • BertG. zegt:

   Daar zullen ze vast heel dankbaar voor zijn dat ze ware aan hun hebben staan.
   Al die gevluchten christenen, daar is ze veel leed mee bespaard gebleven.
   Ze hebben er dan ook dagelijks de voordelen van.
   Er hoeft ze maar wat te gebeuren, zo als je familie die onthoofd wordt, en hoppakee daar staat hij weer, altijd bereid om ze volgelingen een handje bij te staan.
   De kranten staan er dan ook dagelijks vol van.
   Nee, echt, zonder de ware zouden ze het niet gered hebben.

   Like

 4. Jean zegt:

  “de autoriteiten krijgen daar zogenaamd niets van mee”???
  Ze weten dat verdomd goed maar ze zwijgen daar angstvallig over kwestie van behoud van postjes en dikke poen daarvoor geven die laffe huichelaars zelfs aan Judas een zoen want om de poen is het ze te doen.
  De burgers MOETEN ingrijpen en die laffe huichelaars de EXIT wijzen en de grenzen sluiten, het is niet omdat een handvol lafaards die door niemand dat mandaat hebben gekregen om een akkoord af te sluiten zoals dat Schengenakkoord dat wij dat moeten respecteren…
  Die lafaards eruit en de grenzen dicht en dan beginnen met de grote schoonmaak, alles wat moslim/islamiet is als eerste eruit dadelijk gevolgd door alles wat illegaal is en daarna alles wat hier enkel rondloopt te parasiteren en onze veiligheid de vernieling in werkt want 95% van dat zootje kent maar 2 hobby’s nl. “Geweldplegingen en Verkrachtingen” 2 daden waar wij seculiere westerlingen een gruwelijke haat voor hebben.
  Daar praktisch alle gemeenten en steden verpest zijn met die importbarbaren is het de hoogste tijd maatregelen te treffen door nu te starten de politieke lafaards uit te schakelen en de geldkranen naar vreemdelingen droog te leggen en dan met de grote poets te beginnen zodat onze samenleving voor 100% islamsmeerlapperij vrij wordt geveegd, dat is min. 95%.

  Like

 5. Catherine zegt:

  Alleen de christenen kunnen beschouwd worden als de echte vluchtingelen van een geloofsconflict dat al 1400 jaar duurt. Zij vormen de Endlosung (lees je mee Merkel?)van de zuivering van n grondgebied van het joden- en christendom door de vraatzuchtige islam. De EU paait Saoedie arabie en al die andere Bea vrinden voor……jawel geld. What’s new?

  Like

 6. Anna. zegt:

  Deze Christenen mogen nog van geluk spreken vele anderen zijn al door hun ” mede vluchtelingen” overboord gegooid in de Middelandse zee. En deze moordenaars maken nu volop stennis hier, zonder enige vorm van proces………

  Like

 7. 4sjun zegt:

  Deutschland muss die Wahrheit über den Islam erfahren

  Het is niets nieuws onder de zon. Daarom wordt het tijd dat kennis van zaken gedeeld en bediscussieerd wordt opdat voorbijkomend aan een desinformerende pers de ogen opengaan en niemand kan blijven beweren vanniets geweten te hebben..

  Like

 8. louis portugal zegt:

  Vooral moslims en christenen NIET scheiden want ze moeten leren integreren net als de moslims die hier allang zijn zegt het politiek correcte goedmenselijke volksdeel in vooral Nederland, Duitsland Zweden enz..
  Als het niet zo triest was zo ik er een hele dag om kunnen lachen, maar nu zit ik me te ergeren.

  Like

 9. tjonge zegt:

  hoe nobel dominee Gottfried Martens in dit artikel ook mag klinken, vergeet niet dat het juist de christelijke kerken e.d. zijn die de asiel tsunami omarmen !
  en puur eigenbelang, want allemaal potentiële christen-schaapjes om te bekeren….

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @tjonge: 15.35. uur. Precies wat U zegt. In Nederland de RK kerken, en de PKN, deze zijn net als de “linkse kerk”, en de policor-politici helemaal op de hand van de volgers der islam!

   Like

  • Dat is waar. Dat deze man nu redelijke taal bezigt, komt. doordat hij de praktijk de afgelopen tijd aan den lijve ondervonden heeft en er dus niet meer omheen kàn!
   Wat ik bedoel: Al die politici en publiciteitsmensen die hardnekkig blijven wegkijken en ontkennen kunnen dat continueren, zolang ze maar op posities zitten, waar ze er niet concreet mee in aanraking komen.
   Helaas zijn dat de meesten en dan zijn daar zowel linksen als christenen bij inbegrepen:
   Louter theoretici met oogkleppen!
   Maar het is wel in- en in-treurig, dat ze op deze manier ook maar onverdroten doorgaan met hele horden moslims hier binnen te halen en die hardnekkig als ‘vluchtelingen’ te blijven beschouwen!
   Ze werken mee aan de algehele ondergang en ze weigeren, het te zien!

   Like

 10. Republikein zegt:

  God heeft een hekel aan religies.

  Like

 11. Pingback: Europa heeft de vijand binnengehaald! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s