“TUIG VAN DE RICHEL”

Screenshot_3

Ronald Hans Anton Plasterk (Den Haag, 12 april 1957)

(Door: “Driek”)

Het lijkt alsof den Nederlandse burgers niet ver meer zijn verwijderd van het vernederend knechtschap. In 1945 hebben wij de hardnekkige stalen ketenen der Duitse bezetting van ons afgeworpen. Doch nu trachten onze bewindslieden wederom de burger volledig monddood te maken. Want wat wil het geval? Ronald Plasterk heeft den euvele moed gehad om uiterst getergde burgers die zich verzetten tegen de komst van islamitische gelukszoekers “tuig van de richel” te noemen. Ik vind dat schandalig.

Lezer van deze roerige site van E.J. Bron, wij zijn hier wel wat gewend, doch dit gaat me te ver. Dit verschrikt mij danig. En ik stel mij de kwellende vraag wat iemand, die toch een universitaire opleiding heeft genoten en in 1984 tot doctor in de natuurwetenschappen is gepromoveerd op een proefschrift over genetisch onderzoek naar de platworm, wat zo iemand in hemelsnaam bezielt om opstandige burgers “tuig van de richel” te noemen. Mocht ik nog enige achting hebben voor deze politieke platworm, dan is deze achting in ijle lucht vervlogen. Wat een aanmatigende man. Verstoten van enig politiek inzicht. Begrijpt niets van het wereldgebeuren. Ook deze minister is met het sluimerend islamitische kwaad bezoedeld. Ik wil dat hier toch even gezegd hebben.  Ik wens u allen nog een gezegende avond.

Door:
“Driek”
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, betutteling, cultuurrelativisme, demoniseren, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Nationalisme, Nederland, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, propaganda, PvdA, Rotzakken, Socialisten, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

28 reacties op “TUIG VAN DE RICHEL”

 1. Tistochwat zegt:

  Ook Ronaldje snapt niet waarom WIJ zo bezorgd en zelfs bang zijn…

  Fragment uit ‘The Day Of The Triffids’; het is uiteraard niet correct om de blinden uit die serie te vergelijken met de ‘asielparasieten’, maar hetgeen er hier wordt gezegd, klopt met wat er nu speelt; waarom WIJ moeten vrezen voor ONZE toekomst!
  http://home.deds.nl/~audiodocs/DOT.wmv (downloaden en afspelen)

  Of kijk hier:

  59:01 – 59:16

  Like

  • Driek zegt:

   Tistochwat zegt: En heel toevallig kwam ik dat boek The Day Of The Triffids tegen in mijn boekenkast. Ze lijken sprekend op islamieten. Een ware plaag. Ik heb het zojuist naar E.J. Bron verzonden. Ik vond het een reuze spannend verhaal.

   Like

 2. Plasterk is zelf een platworm!!! Of ‘tuig van de richel’!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Ik zou islamieten, die o.a. onschuldige dieren op gruwelijke wijze afslachten, veel liever “tuig van de richel” noemen!

  Getergde mensen die uit radeloze wanhoop niet meer weten wat ze moeten doen en die ‘hun’ ‘overheid’ zien heulen met de vijand, verdienen steun en géén scheldpartij!

  Like

  • daiyu-ninja zegt:

   Tistochwat zegt:
   10 oktober 2015 om 21:47
   Getergde mensen die uit radeloze wanhoop niet meer weten wat ze moeten doen en die ‘hun’ ‘overheid’ zien heulen met de vijand, verdienen steun en géén scheldpartij!

   Helemaal mee eens.

   Like

 4. Bert zegt:

  Plasterk is gek, hij wilde eerst al een super provincie erdoor drukken.

  Like

  • Jules Vismale zegt:

   Dus Ronald Plasterk en Marc Rutte gaven hun hoogmoedige plannen omtrent een ondemocratische superprovincie in 2015 nog steeds niet op? Gelukkig is dat in 2016 niet doorgegaan en als beide heren hadden geprobeerd om in Düsseldorf en Keulen te verkondigen dat ze deze steden met elkaar willen verbinden! Dan werden ze allebei vast met pek en veren door de inwoners daarginder voorgoed weggejaagd want de inwoners van allerlei verschillende landen, provincies en steden zijn nooit en te nimmer te verenigen tegen hun wil in!

   Like

 5. Het is wèlerg, Driek, maar op de keper beschouwd niet erger dan de uitlating van Joop v. Riessen.
  Namenlijst aanleggen, heel eenvoudig! Zodra Neurenberg 2.0 een feit wordt, zetten we dat soort lui als eersten tegen de muur!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Dat is toch net de kop van ’n Lama! (Met excuses voor de Lama in het algemeen…)

  Like

 7. Breget zegt:

  Bedoeld Plasterk deze regering als het tuig van de bovenst richel die NL de afgrond in drijft . Dan ben ik het helemaal met hem eens .

  Like

 8. Torkel zegt:

  De man was een voorbeeldig wetenschapper die zeer hoog aanzien genoot.
  Het ging mis toen hij onder de achterlijkheid van de sociaal democraten ging vallen.
  Hij is nu niet meer dan een trekpop van het sociaal democratisch collectief.

  Like

 9. Hij bedoelt zichzelf,hij is tuig van de richel,hoe kun je iemand anders beoordelen,zonder dat je diegene kent,ronduit laster,maar in vuil spuien is dat rode tuig heel goed,denk maar aan die Timmermans, dat hoort bij arrogant gedrag en dat stralen ze ook uit,mag het een zgn. wetenschapper zijn,houdt niet in dat hij zich als een wetenschapper gedraagt,want in de wetenschap is niets zeker,daar moet je ook tegen kritiek kunnen, dat doet dit exemplaar in ieder geval niet,is dus geen echte wetenschapper, een nep en flut exemplaar, de wetenschap verandert , die is zeer veranderlijk mede door de voortschrijdende techniek.Zijn kennis over de platworm is ook door die techniek allang weer verouderd en wat heeft dat met politiek te maken of met goed leiderschap ?Bovendien is hij links en dat is achterlijk volk, de A ,die staat voor asociaal,armoe,afbraak van zo’n beetje alles, die staat voor anti semiet, voor arabier,allochtoon,agressie,anti-christenen,allah,afgrond,aasgieren,azijnpissers etc.Liegen,bedriegen en roven zijn ze meesters in en is dat geen tuig van de richel?

  Like

 10. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Geachte Dames en Heren…

  Hij is misvormd van strottenhoofd tot huig
  de man waarvan ik afschuw hier betuig
  te hoog gestegen boven onmiskenb’re oervorm
  want duidelijk geslachts-verwant aan de bekende platworm
  verslingerd aan het Haagse lieg- en jatwerk:
  schaam u met mij voor deze Ronald Plasterk !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 11. Drs.P. zegt:

  Dat je een universitaire platworm graad hebt wil nog niet zeggen dat je geen verstandsvernauwing ook wel genoemd tunnelvisie kunt hebben.
  Een platworm graad is ook typisch iets om minister mee te worden, je bent gespeend van iedere realiteit en dat tezamen met een linkse hersenafwijking kun je gezien worden als een narcistische autist, net als timmerfranzzz en dijselblommm van dezelfde fuck splinterpartij.
  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 12. Berthe zegt:

  Het doet goed om mijn eigen verontwaardiging over Plasterk’s opmerking verwoord te zien door jou, Driek! Waar was Plasterk toen er in Zeeland een steen door de ruiten ging bij iemand die een PVV poster voor het raam had gehangen…????? Nee, Ronald is een huichelachtig, ijdel manneke dat liever zijn land verraadt dan zijn baantje kwijtraakt…

  Like

 13. Plasterk is actief lid van een dievenbende en neemt vervolgens anderen de maat? Plasterk krijgt strafwerk in het werkkamp dat ik al voor hem heb ingericht. “Ik zal niet stelen van anderen. Ik zal niet stelen van anderen. Ik ben tuig van de richel. Ik zal anderen het recht om zich teweer te stellen tegen mijn landverraad niet ontzeggen” En dat 24/7 voor die mongeaul met dat malle hoedje.

  http://depatriotten.weebly.com

  Like

 14. powerrus zegt:

  Het begrip ‘valse nicht’ krijgt een extra islamitische dimensie

  Like

 15. Cathja zegt:

  De titel ‘doctor in de natuurwetenschappen’ verbleekt bij uw wijze woorden, beste Driek!

  U een goede zondag gewenst!

  Like

 16. Hendrik M. zegt:

  Waren de media eens even open over wat er in de azc’s en door asieldreigers daarbuiten gebeurt, in even correcte bewoordingen als over deze goedwillende mensen die wat eieren brachten.
  Kijk, als het nu kwaadwillenden waren die met stenen of erger kwamen was het een iets ander verhaal.

  Like

 17. koddebeier zegt:

  Het grootste tuig van de richel zijn politici die zich volksvertegenwoordiger durven te noemen en vervolgens de welvaart en sociale zekerheid naar de verdommenis helpen door tienduizenden gelukzoekers in ons land toe te laten !! Walgelijke lieden die hun straf niet zullen kunnen ontlopen !
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 18. Peter Rissing zegt:

  Prima stukje Driek.
  Dit plaatje maakte ik al eerde voor hem.

  En dit schreef ik over hem.
  Hij heeft er blijkbaar niets van opgestoken.

  Like

 19. Het is nooit anders geweest. Altijd waren er al platwormen, poederpruiken en andere perverselingen. Het verschil zit ‘m in erin dat ze vroeger niveau hadden en dus aan de borrel nipten en niet in het zicht van de massa de strot vol jasten. En daarbij hadden ze nog veel meer zeggenschap over nog bevriendender media dan nu. Ze maken een grandioze fout door ook het omhooggelalde plebs op het pluche gehesen te laten worden en hun zegje te laten doen. Dan krijg je lieden als Plasterk, Rutte, och noem ze maar op, die wetenschapper, politicus of elite worden genoemd en dat zeker ook van zichzelf vinden. Maar eigenlijk zijn het ingenieurs, oogchirurgen en topvoetballers op dezelfde wijze zoals de huidige immigranten dat zijn.

  Like

  • De Poederpruiken, wijs geworden door al die onthoofdingen van weleer, liggen nu met d’r ballen in een bubbelbad en laten zich verwennen door de jongens, meisjes en zelfverbouwers die hopen op deze wijze ooit minister, bestuurder, platworm of merkel te worden. Na gebleken geschiktheid mogen ze de kastanjes uit het vuur halen en zich , zoals vaker in de geschiedenis is voorgevallen, door woedende of ingehuurde massa’s op laten hangen of onthoofden. Al dan niet via een standaard berechting zoals toendertijd in Neurenberg. Les 1 van het Handboek Agitator van het 41 Gnbat te Seedorf ging niet voor niets over het gebruik van katvangers en voorbestemde schuldigen die je uit de vijandige bevolking moest recruteren. Als ik mij dat goed herinner stond er a. Blijf zelf buiten beeld; b. Zorg voor een goede schuldige uit een groep, die; c. Door de hele bevolking gehaat wordt tot op het bot. Knap dat ze dat op deze manier al eeuwen volhouden en iedereen, behalve wij dan, er telkens weer in trapt.

   Like

 20. Jan zegt:

  Islam, religion of pieces

  Like

 21. Gasso zegt:

  Dit hele kabinet is tuigh van de richel!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s