Vlaming pleit voor grenscontroles: “Er zijn al genoeg vluchtelingen”

Screenshot_8

95% (!) van de Vlamingen vindt dat er ­genoeg “vluchtelingen” zijn, drie op de vier is vragende partij voor grenscontroles. De peiling van Het Laatste Nieuws en VTM NIEUWS naar aanleiding van 1 jaar regering-­Michel legt grote bezorgdheid bij de ­bevolking bloot.

De vele straffe politieke ver­klaringen rond “vluchtelingen” en veiligheid van de voorbije weken waren uiteraard geen toeval. De bezorgdheid is groot, toont ook onze peiling naar aanleiding van 1 jaar regering-Michel. 42% voelt zich niet veilig in ons land, een nipte meerderheid vindt dat de regering meer mag doen om ­terreur te bestrijden.

Lees verder>>>
(h/t “Crusader”)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

7 reacties op Vlaming pleit voor grenscontroles: “Er zijn al genoeg vluchtelingen”

 1. Sjaak zegt:

  AKTUEEL !!!!
  Op het spoorwegstation van Ankera meerdere explosies
  tot nu toe 20 doden !

  Like

 2. Vederso zegt:

  Laatste zin uit het krantenartikel: “Permanente grensbewaking is in het ­kader van de Schengen-verdragen niet mogelijk”. Mijn reactie: Natuurlijk wel. De Schengen-overeenkomst kan eenvoudig worden opgezegd, men moet het alleen willen. Merkel lapt ook voortdurend wetgeving aan haar laars.

  Like

  • Cathja zegt:

   Als er ‘hooggeplaatsten’ op bezoek komen, dan kunnen wél grenscontroles uitgevoerd worden, óf de grenzen gaan zelfs dicht!
   Niet KUNNEN en niet WILLEN zijn twee verschillende zaken.

   Ze WILLEN dit niet.
   Punt.

   Like

 3. koddebeier zegt:

  95% he, zijn ze toch slimmer dan Nederlanders !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s