Voormalige burgemeester van Berlin-Neukölln, Heinz Buschkowsky (SPD), waarschuwt voor vluchtelingengetto´s

Screenshot_27

(Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige burgemeester van Berlin-Neukölln, Heinz Buschkowsky, waarschuwt: met het oog op de aanhoudende vluchtelingenstroom dreigt er in Duitsland een gettovorming. Als reden daarvoor noemt hij fouten bij de integratiepolitiek.

De voormalige districtsburgemeester van Berlin-Neukölln, Heinz Buschkowsky (SPD), houdt rekening met gettovorming door “vluchtelingen”. In een interview met “Die Welt” zei Buschkowsky dat er ook betaalbare woonruimte in burgerlijke woonwijken gebouwd zou moeten worden. “Daar zal men niet vrolijk van worden. Ik ben bang dat dit niet gaat lukken”, zei hij.

Uiteindelijk zou er dan toch weer sprake zijn van gettovorming door “vluchtelingen”. “Die voorbeelden bestaan overal. Van Zweden tot Engeland, van Kiel-Gaarden tot Dortmund-Noord”, aldus Buschkowsky verder. “We hebben al parallelsamenlevingen in het land. En ze zullen groeien als we door blijven gaan met onze observerende integratiepolitiek”, waarschuwde Buschkowsky.

“Aantal moslims zal zich verdrievoudigen”

Op basis van de EU-prognose zou hij uitgaan van 8 tot 10 miljoen “vluchtelingen” in Duitsland tot het jaar 2020. “Dat is een heel zakelijke berekening aan de hand van de gepresenteerde feiten.”

Daarom houdt Buschkowsky rekening met een aandeel van minstens 15% moslims in het jaar 2020 in Duitsland. “Het aantal moslims zal zich verdrievoudigen of verviervoudigen. Hun politieke en maatschappelijke gewicht zal dus toenemen. Op zeker moment zullen ze politieke partijen oprichten om hun eigen belangen door te drukken”, zei de SPD-man.

Bron:
www.focus.de

Vertaling:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

16 reacties op Voormalige burgemeester van Berlin-Neukölln, Heinz Buschkowsky (SPD), waarschuwt voor vluchtelingengetto´s

 1. Jean zegt:

  Daarom mijn reeds jarenlange oproep: “vreemdelingen hebben geen recht op stemmen” het enige wat die moeten is zich voor 100% aanpassen of opkrassen en na 15 jaar aanwezigheid met blanco strafregister en bijdragen betaald te hebben krijgen ze stemrecht maar nooit recht op publieke functies.

  Like

 2. Cathja zegt:

  Buschkowsky zou zich sterk moeten maken voor een immigrantenstop. Als in 5 jaar tijd de moslimpopulatie zich kan verdrie- of viervoudigen, hoe zal het dan in de jaren ná 2020 gaan? Moslims krijgen veel grotere gezinnen dan de autochtone Europese bevolkingen, dus reken maar uit. De islamisering van -in dit artikel- Duitsland zal steeds sneller gaan.
  Wanneer 15% van de Duitse bevolking over 5 jaar moslim is en zij het recht krijgen om politieke partijen op te richten, dan zal het ook daarbij niet blijven. Zij zullen allerhande hoge posities gaan opeisen en bekleden, en wie zou hen daarvan weerhouden?

  Duitsland moet dus een rem zetten op de toelating van het aantal asielzoekers. Net zoals de Zwitsers dit hebben gedaan. Gebeurt dit niet, dan hebben we over pakweg 10-15 jaar een moslimland als buur.

  Like

 3. GT zegt:

  Dat moet je mij niet uitleggen, burgeroorlogen en dan druk ik het nog zachtjes uit!

  Like

  • Joshua zegt:

   @Cathja,
   Wij hebben dan geen islamland als buur, Nederland is dan zelf ook een islamland geworden als het zo doorgaat met het beleid van een stelletje geesteszieke malloten.
   Alle europese landen moeten van gedachten veranderen over de import van tuig en niet alles onder de naam van zielige vluchtelingen verkondigen.

   Like

 4. 4sjun zegt:

  De grootste fout was moeke Merkel te lang laten zitten. Ze lijkt chantabel geworden om vooral Amerikaanse belangen te behartigen in plaats van die van de Duitsers dankzij wie ze nog op haar post zit.

  Like

 5. Luchtpint zegt:

  Heinz Ketchup waarschuwt voor vluchtelingengetto´s. Oh Boy ! Wat komt de waarheid bij socialisten toch zeer traag uit de fles geplopt, altijd ! Altijd als het te laat is !

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Dat zéér zeker NIET het geval bij deze Buschkowsky!! Al vanaf het prille begin van zijn burgemeesterschap
   heeft hij kritiek gehad op de zogenaamde “integratiepolitiek” en is hij regelmatig in conflict gekomen
   met het SPD-partijbestuur!!

   E.J.

   Like

 6. Hendrik M. zegt:

  Getto’s en no go area’s, we hebben ze al en ze zullen groeien als die vuige landverraders in Den Haag niet gestopt worden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s