Waar blijft de schreeuw van verontwaardiging van de VN en/of het Witte Huis!?

Screenshot_4

Ik hoor geen schreeuw van verontwaardiging wanneer de 20-jarige Israëli Aron Moshe Chaim ben Chana in Jeruzalem wordt neergestoken!

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t Aukina D.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", antisemitisme, Barbarisme, Censuur, Dhimmitude, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jeruzalem, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, Obama, Racisme, Rotzakken, Verenigde Naties, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

12 reacties op Waar blijft de schreeuw van verontwaardiging van de VN en/of het Witte Huis!?

 1. Jan zegt:

  Anja is al onderweg naar de Dam om haar tuig te besteunen aan het palestijnse slachtoffer

  Like

 2. Cathja zegt:

  Nee, geen schreeuw van verontwaardiging als er een Jood wordt neergestoken of vermoord. Wel zet men Israël op plaats nummer 1 als het gaat om het schenden van mensenrechten!
  We leven in een verrotte wereld, waar landen die mensenrechten schenden niet worden aangepakt. Waar de islam vér kan gaan als het om het vermoorden van onschuldige mensen gaat. Waar moslims naar de ogen wordt gekeken, wat eigenlijk wil zeggen dat ‘we’ bang voor hen zijn.

  Omdat veel moslimlanden zich hebben aangesloten bij de VN kunnen we van onpartijdigheid niet meer spreken. Deze organisatie is dan ook volkomen overbodig geworden.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 09.34. uur. O de VERENIGDE NAZIES bedoel je zeker, Cathja? Deze club kruipt voor de perverse Islam. Het is net zo’n laffe kliek, als de Volkerenbond van voor 1940. Wat een laf gedoe toen, in verband met de Spaanse Burgeroorlog! Grote bek hadden ze toen, dat niemand zich daarmee moest bemoeien, maar toen Hitler en Mussolini, op verzoek van Franco troepen, tanks en vliegtuigen leverden gaven ze niet thuis! Dat laat onverlet dat ik thans meer begrip heb gekregen voor Franco. In zijn Spanje hadden de haatbaarden geen schijn van kans gekregen, daar had hij subiet mee afgerekend, en wel voor eeuwig!

   Like

 3. fleckie zegt:

  “INTERNATIONAAL”, NW.ISR.WEEKBLAD 9 OKT.2015.’STIL EN RUMOERIG..’Tijdens het toespreken v.d. Algemene Vergadering v.d.Ver.Naties vorige week,koos Israels Eerste Minister ervoor om 44 seconden lang te zwijgen. Hij deed dit om te illustreren dat als IRAN oproept tot genocide, namelijk vernietiging van de staat ISRAEL, de hele wereld zijn mond houdt en..niet…protesteert. In analyses krijgt de toespraak van Netenyahu vooral kritiek. Aan de kwaliteiten v.d. minister-president als spreker twijfelt eigenlijk niemand,maar de toespraak,die voor ruim tweederde deel over Iran ging en het conflict met de palestijnen als een bijzaak besprak,werd vooral gezien als een ‘wrong place’. Critici gaven aan dat de speech vooral gericht was op Israel zelf en het Likoed-electoraat. Israel heeft niet veel vrienden in de Ver.Naties,en zelfs zij verwachten van Netanyahu dat vooruitgang op het palestijns-Israelische front boven aan de agenda staat..Zelfs,of juist vooral,na de toespraak van de palestijnse minister-president ABBAS,zie hierover het bericht elders op deze pagina’s], die alle overeenkomsten met Israel opzegde………..Een paar dagen hiervoor was bij een bijeenkomst van landen die geld doneren aan de palestijnse autoriteit een schermutseling ontstaan tussen de Israelische viceminister van Buitenlandse Zaken TSIPI Hotovely en haar Jordaanse evenknie Nasser Judeh. Na de toespraak van Hotovely,die kritisch was over de palestijnen[‘een Israelisch kind droomt ervan ingenieur te worden zodat het onderdeel v.d.startup nation kan worden, een palestijns kind wil ingenieur worden om bommen te leren maken’] besloot Judeh zijn voorbereide speech naast zich neer te leggen om direct op haar woorden te reageren.Hotovely koos er op haar beurt voor Judeh te onderbreken,iets wat tegen het in de VN geldende protocol ingaat.Zij werd dan ook twee keer door de voorzitter tot de orde geroepen<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

  Like

 4. fleckie zegt:

  op internet van onze webmaster kan men op ‘ZOEK NAAR EEN ARTIKEL’/ZOEKEN’:: op de naam Mahmoed Abbas klikken, om eventueel div.artikelen over dit heerschap aan de weet te komen.<<<<<<<<<<<

  Like

 5. Anna. zegt:

  Geen geluid van de wereld omdat Israel de schandvlek van de wereld is.
  Israël, zowel het volk als het land is de ” joker” van alle geweld de ” pispaal” waar je alles over kunt zeggen en alles mee kunt doen wat je maar wilt. Zo denkt de wereld gemeenschap maar DIT IS PERTINENT ONJUIST………………..

  ISRAEL WAARSCHUWT DE HELE WERELD VOOR HET ISLAMITISCH GEWELD OMDAT ZE ER DAGELIJKS ZELF MEE TE MAKEN HEEFT. ISRAEL IS VOLGENS HUN EIGEN WETTEN VERPLICHT OM ANDERS DENKENDEN IN HUN LAND TE LATEN WONEN, EN DOEN DIT OP EEN GEHEEL DEMOCRATISCHE MANIER ( zelfs in de Knesset zitten Israëlische Arabieren) EN ALS DANK WORDEN ZE VAN BINNEN UIT AANGEVALLEN en vermoord EN ROEPT ABBAS OM WRAAK EN ONRUST TEGEN DE JODEN INPLAATS VAN ZIJN EIGEN GEBIEDEN OP TE BOUWEN TOT EEN BLOEIENDE GEMEENSCHAP. RONDUIT WALGELIJK ZIJN OOK DE PREKEN IN DE AKSA MOSKEE ZIJ LIEGEN ER NIET OM “DE DOOD AAN ISRAEL.” TERWIJL DEZE WOORDEN IN HET HART VAN HET LAND ISRAEL UITGEPROKEN ( MOGEN ) WORDEN……
  En de wereld zwijgt stil bang als ze zijn van de islamisten……

  De wereld zwijgt…… Zoals Netayhu om aandacht vroeg voor de openlijke uitspraken dat zijn volk al weer op een programma staat van een natie IRAN om vernietigd te worden……. ( waar hebben we dat meer gezien???????) en De wereld zwijgt…… Toen werd het WEL uitgevoerd……..De Palestijnse jongeren staan te trappelen om Iran in de vernietiging van Israel een handje te helpen en worden hierin aangemoedigd door hun corrupte/ misdadige leiders……… Met als gevolg dat de Israëlische militairen die proberen om de rust te herstellen straks de schuld weer moeten incasseren…….

  De wereld op zijn kop.

  Men zegt dat de derde intifada is begonnen dit is een door de achterbakse leiders een goed getimed tijdstip want door alle gebeuren in Syrie en de vluchtelingen is de aandacht in West Europa weer een beetje van de “Palestijnen ” weg. Abbas en de Hamas leiders gaan weer vol in de aanval tot het aanzetten van moorden en steekpartijen om Israel weer flink de schuld te kunnen geven als het echt gaat escaleren. Abbas heeft ook niet de aandacht gekregen van Obam in zijn VN toespraak met alsgevolg dan gaat hij zelf wel die aandacht creëren.

  ISRAEL IS DE ZONDEBOK VAN DE HELE WERELD…………

  Like

  • Cathja zegt:

   Beste Anna, alle volkeren van deze wereld kunnen Israël als zondebok zien, geen land ter wereld zal het lukken om Israël en het Joodse volk te vernietigen! Iran kan gruwelijke dingen zeggen, wereldwijd kan Israël gedemoniseerd worden, maar Israël is wel het enige land ter wereld waarvoor ooit vele beloftes zijn gedaan!!

   Niemand zal het dan ook aandurven om Israël de ‘genadeklap’ te geven! Onbewust wetend dat dit verschrikkelijke gevolgen zal kunnen hebben voor degenen die meent dit te kunnen en durven doen!

   Israël is een bijzonder land, op allerlei gebied. We moeten blijven opkomen voor dit voluit democratische land. Jammer dat ons land zich niet meer als een onvoorwaardelijke vriend van Israël ziet, maar zich laat leiden door links lieden, die Israël hun eisen op willen leggen. Het zal niet lukken.

   Shalom Israël!!

   Like

 6. fransdewit zegt:

  Jullie worden gestoord op internet, een hele boel berichten zijn niet meer te lezen

  Vr.gr. Frans

  Like

 7. Jan zegt:

  De terreur is in gang gezet door Mazen:
  “We bless every drop of blood that has been spilled for Jerusalem…blood spilled for Allah…Every Martyr will reach Paradise, and everyone wounded will be rewarded by Allah”

  http://www.palwatch.org/main.aspx?fi=157&doc_id=15714

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s