WAARSCHUWING!

Screenshot_13

“Wie een waarschuwing negeert, is onvoorzichtig; wie duizenden waarschuwingen negeert, is suïcidaal!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(h/t “Adriaan Jansens”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

21 reacties op WAARSCHUWING!

 1. Hoeveel antisemitisme importeren we op dit moment eigenlijk?

  Wanneer honderdduizenden jongemannen uit een cultuurkring met geweld-affiniteit hier naartoe komen, kan dat nog een vrolijke boel worden. Oskar Deutsch, algemeen bekend als niet bijzonder strijdlustige president van de Israëlische Cultuurgemeenschap (IKG) in Wenen, heeft naar Oostenrijkse verhoudingen iets ongehoords durven zeggen. In plaats van, zoals het hoort, in het openbaar een “Welcome Refugees”-bekentenis af te leggen en verder zijn bek te houden, sprak hij uit waar het op staat:

  hate-palest3“De honderdduizenden die uit Syrië of Afghanistan naar Europa komen, stonden meer dan tien jaar lang blootgesteld aan een tot een bijzondere agressiviteit uitgegroeid antisemitisme. In schoolboeken, kranten, op de televisie en op sociale netwerken wordt Jodenhaat onderwezen en ertoe opgeroepen. Terreur tegen Israëli´s wordt in de landen van herkomst evenzo bejubeld als de radicaalislamitische aanvallen op joodse scholen, synagogen of Joodse Musea in het Westen. Hoe het latente antisemitisme zich onder de ongeveer 20 miljoen moslims in Europa kan ontladen, hebben we de afgelopen jaren helaas maar al te vaak meegemaakt.” Lees verder >>>> http://brabosh.com/2015/10/02/pqpct-br5-3/

  Like

 2. Janchik zegt:

  Is dit een waarschuwing voor de dombo’s die nog steeds zonodig in het “goedkope” Turkije op vakantie moeten gaan en daar tegen een bom aan kunnen lopen??
  Ik ben het hele jaar op vakantie tussen Turken, 80% van mijn mede wijk bewoners, als je dat 24/7 meemaakt heb je totaal geen behoefte meer aan Turkije Vakantieland met daarnaast de kans dat je aan stukken wordt gereten!!

  Like

 3. ‘Stoppen met borstvergrotingen voor vluchtelingen!’

  Er moet paal en perk worden gesteld aan de borstvergrotingen die vluchtelingen op kosten van de belastingbetaler laten uitvoeren, aldus VVD-fractievoorzitter Halbe Zijlstra.
  VVD-fractievoorzitter in de Tweede Kamer Halbe Zijlstra heeft er schoon genoeg van: vluchtelingen die op kosten van de Nederlandse belastingbetaler cosmetische ingrepen aan hun lichaam laten doen. De liberale politicus spreekt van ‘een diepe, diepe crisis’ en roept dringend op om de ziekenhuisvoorzieningen met betrekking tot plastische chirurgie drastisch te versoberen voor asielzoekers.
  Dat zegt de voormalig staatssecretaris vandaag in een interview met het Algemeen Dagblad:
  De medische voorzieningen die nu uitgebreid zijn, worden teruggesnoeid tot wat medisch noodzakelijk is.
  Zijlstra: ,,Ooglidcorrecties, borstverkleiningen of -vergrotingen, complete tandrenovatie, dat soort zaken: echt niet.” De VVD wil dat een bijstanduitkering verleden tijd is voor mensen met een voorlopige verblijfsvergunning. Zij worden gelijkgeschakeld aan asielzoekers die nog in procedure zijn. Zij moeten een ,,zuinig leefgeld” krijgen voor eten en kleding. Er moet een ‘sober dak’ boven hun hoofd komen.
  Op de stellingname van de VVD’er hebben veel mensen iets op te merken. Volkskrant-journalist Kustaw Bessems verwijt hem indirecte medeplichtigheid bij >>>>> http://www.dagelijksestandaard.nl/2015/10/stoppen-met-borstvergrotingen-voor-vluchtelingen/

  Like

  • BertG. zegt:

   Ik dacht dat cosmetische operaties voor helemaal niemand vergoed werden tenzij uit medische noodzaak.
   Blijkbaar is ook hier weer een uitzondering op toe gepast.
   Wat zijn het toch een stelletje ratten hier.

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Adriaan Jansens 10 oktober 2015 om 12:31

   Dat is toch hopelijk een grapje?! Gratis cosmetische ingrepen?!!!
   Die zijn voor een echte Nederlander nog nooit gratis geweest!

   Wat moeten die islamitische teven eigenlijk met een verfraaid lichaam?
   Ze zitten tóch de hele dag onder een boerka-tent en hun kerels nemen het niet zo nauw; die steken hun leuter in elk gat; of het nou een geit is of een oma van 97, het maakt niet uit.

   Zouden die broedmachines hun bovenlip ook permanent op onze kosten willen laten ontharen?
   Want ze hebben allemaal een snor.

   Snor:

   Like

   • Iran paradijs voor genderoperaties
    “Iran is een paradijs voor transgender-patiënten,” zegt professor Bahram Mir-Djalili, pionier en autoriteit op het gebied van genderoperaties. Vanuit heel Iran en de Arabische wereld komen mensen naar zijn privé-kliniek op Mirdamad Boulevard in Teheran. In ruim veertien jaar heeft de in Parijs opgeleide Mir-Jalali al zo’n 1500 mensen geholpen. “Ik doe in een jaar meer operaties dan Franse collega’s samen in tien.”
    TRANSSEKSUALITEIT –
    Je zou niet verwachten dat Iran, een streng islamitische staat waar op homoseksualiteit de doodstraf staat, het tweede land ter wereld is wat betreft het aantal genderoperaties. Toch is dat het geval. Alleen in Thailand worden er meer uitgevoerd. Maar voor de dokter zijn die hoge cijfers juist logisch. “Met een aangepast lichaam schep je duidelijkheid. In dit land met sekse-segregatie ben je immers man of vrouw. Iets ertussenin bestaat niet.” >>>> https://www.oneworld.nl/love/iran-paradijs-voor-genderoperaties

    Waarom men zoveel geld kwijt is aan de zorg maakt het volgende ietwat duidelijker, zelf kende ik ook zo’n gast die een transtenderoperatie had ondergaan en ‘zij’ speelde voor en na de transtenderoperatie de hoer als geen ander, voor ‘haar’ operatie schminkte hij z’n baardstoppels onder een flinke laag foundation, je moest als een geile kerel welke belust was op seks toch wel erg blind z’n om met zo’n omgebouwde de bedstee te delen. Leuke anekdote: toen ‘zij’ omgebouwd was en de littekens bijna verdwenen waren hadden mijn maten en ‘k ‘haar’dronken gevoerd en zo gek gekregen dat ‘zij’ zich in de kroeg haar kleren uitdeed om te kijken hoe het er precies uitzag, nou dat was even een tegenvaller het ‘zaakje’ zag er bijna natuurgetrouw uit. En wat ik eigenlijk wil zeggen hiermee en dus heeft Halve Zijlstra gelijk in dat het afgelopen moet zijn met deze dure operaties welke zich bij regelmaat voor deden, hele volksstammen aan Iraanse homo’s kwamen hier in Nederland om deze operaties gratis uit werden gevoerd. Ja zó gek z’n wij in Nederland absoluut….

    Lees vooral de commentaren op dit topic >>>> http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2014/03/vu_mc_meer_geld_voor_transgend.html

    Like

   • O ja je wist toch zeker wel Tistochwat dat bijna alle deuren open gaan voor de kansparels? Het socialistische vergif heeft zich na WO 2 tot in de haarvaten van de maatschappij genesteld. Mede dank zij de trouwe stemmers van de reguliere politiek….

    Like

 4. BertG. zegt:

  of topic.
  Ik krijg dit bericht soms te zien, met https://ejbron.wordpress.com in de adres balk,

  Whoops!
  There was a small systems error. Please try refreshing the page and if the error is still there drop us a note and let us know.

  Like

 5. Crusader zegt:

  http://www.standaard.be/cnt/dmf20150906_01852552

  denk niet dat Nederland en Belgie veel groter zijn dan Israel, maar zeker is dat het IQ gehalte van onze politiekers (uitgezondert Wilders) veeeeel lager is

  Like

 6. Crusader zegt:

  http://www.nieuwsblad.be/cnt/dmf20151009_01911645?ref=yfp

  Bart De Wever, Je kan geen open sociale zekerheid én open grenzen hebben

  Like

 7. Crusader zegt:

  http://deredactie.be/cm/vrtnieuws/binnenland/1.2463630

  Vechtpartij tussen asielzoekers in opvangcentrum Florennes

  Like

 8. koddebeier zegt:

  “Wie een waarschuwing negeert, is onvoorzichtig; wie duizenden waarschuwingen negeert, is suïcidaal!”
  He regering wordt is wakker !!!
  Dat die lieden zelfmoord zouden plegen heb ik niet zo moeite mee,alleen slepen ze de hele bevolking mee de dood in met hun idiote gedrag !!

  Like

 9. Als antwoord op al die waarschuwingen krijg je meestal te horen; “Het zijn er maar een paar… IS heeft niks met de ware islam te maken… je mag eenmaal niet de Profeet beledigen… voor die mensen is hun geloof alles…”

  Like

 10. BertG. zegt:

  En daarom laten ze het toe, ” voor die mensen is hun geloof alles”
  Ze begrijpen mekaar volledig hierin.
  Dat is een reden van hun vriendelijkheid en hoe ze ermee omgaan.

  Like

 11. Carli Varga zegt:

  Ik huil, ik huil veel nu. Dit is een reaktie op jaren ingeslikte woede, pijn verdriet onmacht. Deze ellende is er niet van vandaag op morgen maar was er al lang eerder. Enkel dat vroeger het nog weggewerkt kon worden omdat de troep in verhouding te weinig was. Laten we zeggen de tumor die er toen al was is uitgegroeid tot een groot erg groot gezwel. Ik huil. Ik huil veel nu om al die nederlanders die al zo lang gebruikt c.q. misbruikt worden. Ik huil om mijn land wat de naam nederland draagt. Ik huil om wat de grootste misdadigers wat regering heet het eigen volk aandoet. Ik huil als reaktie op de zoveel jaren dat ik mijn pijn en verdriet ingeslikt heb omdat wat had je eraan om die pijn bewust te voelen. Wat had je eraan om de onmacht te voelen er niks aan te kunnen doen omdat de troep de viezigheid te groot is om aan te pakken. Omdat vieze mensen altijd een manier hebben om de viezigheid te maskeren, goed te praten. Maar nu eindelijk barst het gezwel open en komt alle shit naar boven en kan de regering zijn troep wanpraktijken niet langer bedekken voor het volk. Eindelijk vallen ze door de mand. IK huil al zolang droge tranen die nu niet langer droog staan maar. Want het is de regering die er op allerlei manieren voort gezorgd heeft zijn volk te gebruiken te misbruiken. Het is de regering die aan de touwtjes trekt. Het is de regering die nu bang is. Hou het volk gescheiden dat is hun macht vooral de boel gescheiden houden dat maakt het volk zwak. Als we solidair zijn met elkaar een vuist maken dan is diezelfde regering nergens meer. Wij, het volk waren er eerst. Wij het volk kozen hen de regering. En het zijn wij die de werkelijke macht hebben. Zonder ons is die regering nergens, helemaal nergens. Dus laten we een vuist maken en in opstand komen en ervoor zorgen dat deze regering heel snel plaats gaat maken voor een meer gezondere vorm die wel oor en oog heeft en vooral blijft houden voor zijn mensen zijn volk. Ik wist dit al jaren. Mijn spreekwoord is steeds Wat je ziet is niet erg Wat je hoort is niet erg. Wat je niet ziet en/of hoort dat is pas gevaarlijk. Dat kan een eigen leven gaan leiden en blijft bestaan. Hetgeen je wel zziet en hoort dat kun je aanpakken. En de regering is er een van zorgen dat het volk niets ziet of hoort zodat we de kans krijgen op die manier door te gaan met onze misdadige praktijken richting datzelfde volk. Ik heb ooit gewerkt bij de Sociale Dienst. Toen stelde ik al vragen bij het feit dat mensen in andere landen net zo hoge kinderbijslag kregen als de nederlanders. Gelijke Rechten noemt Samson dat. Maar het geld ging naar landen waar alles veel goedkoper is als in nederland dus de uitgaven zijn er veel lager maar ze ontvingen wel hetzelfde bedrag als wij hier die er niks van overhielkden terwijl het voor hen een vetpot was. Ik huilde toen al om het onrecht tov de nederlanders. Toen kwam Pim Fortuyn en ik kreeg hoop wat later valse hoop bleek te zijn. Het kwam die aasgieren wel goed uit dat ie op tijd vermoord werd konden ze ongestoord doorgaan met hun malefide praktijken. En mijn hoop bleek valse hoop te zijn. Oh wat heb ik toen gehuild, was ik boos want via Fortuyn vermoorden werd er toen voor mij ook iets dood gemaakt. Ik viel weer terug in apathie omdat tegen zoveel troep in Den Haag ben ik in mijn eentje niet opgewassen. Ik hoopte op een plaatsvervanger voor Fortuyn en die is nu verschenen in de persoon van Geert Wilders. Gewoon Den Haag uitstel van executie dat is wat jullie kregen toen die bewuste dag dat Pim het toneel verliet. Want neen Den Haag vertrouwern in jullie heb ik nooit gehad. Vertrouwen in Pim ja ik had een groot vertrouwen in die man. Maar zelfs na zijn dood slaat ie terug en deelt ie harde klappen uit en nu hoeft ie niks te doen. Jullie doen het vuile werk zelf wel door jullie houding gedrag en manieren richting het volk vallen jullie dus door die welbekende mand en dat heet gerechtigheid Den Haag. Ik ben een tegenstander van alles en iedereen waar teveel geld in de zakken word opgepot. Als ik zou kunnen zeggen dat ik miljonair ben dan zou ik me moeten schamen want dan onttrek ik geld aan het algemene belang. Dus alle zakkenvullers plegen een misdaad aan de gehele bevolking van de gehele wereld. Verdeel en Heers heet het spreekwoord. Maar niet verdeel (ik veel meer als de ander) en heers (gebruik de macht om mijzelf nog rijker te maken nog meer mijn zakken te vullen). En dit allemaal over de rug van de hardwerkende mensen. Als iedereen gewoon tevreden zou zijn met genoeg en niet meer zou willen als genoeg dan zou de wereld er heel anders uitzien. Dus ik zou me schamen tov mijn mede bewoners van deze aarde om te zeggen dat ik miljonair ben. Want geld is nodig maar mensen zijn belangrijk en niet andersom. Want mensen nodig hebben omdat geld belangrijk gevonden word daar is het leuke woord uitbuiting voor uitgevonden. En geloof mij maar het nederlandse volk word al lang uitgebuit door een paar mensen die niet weten waar het over gaat. Belangrijker als geld werken economie whatever is er solidariteit, liefde, compassie mededogen. Maar als de diverse regeringen dat al niet voelen voor hun bevolking hoe zouden diezelfde regeringen dit dan kunnen voelen voor de aarde, het mileu, de dieren, de planten want alles en iedereen worden opgeofferd voor het algemene belang. Wat algemeen belang, pardon, spreek voor jezelf regering, voor jullie belang het belang van de EU, het belang van de welvaart, maar spreek niet over algemeen belang want wie zegt dat dit ook de belangen zijn van het volk. Het volk wat wil werken, hard werken daarna goed rusten en genieten van de welverdiende vrije tijd en zeker niet hun kostbare tijd verliezen aan geweld en oorlog. Het volk heeft wel betere dingen te doen als dat. Het volk wil genieten van wat er is en wat ze opgebouwd hebben samen. Het volk hoeft niet meer als genoeg. Maar het is de regering die pusht pusht pusht met de woorden er is meer nodig meer meer meer. Maar genoeg is genoeg. Dus dat nederland op de 4e plaats staat qua rijkste land waar de regering trots op is daar zouden ze zich voor moeten schamen want dat is helemaal niet belangrijk. We hoeven niet de rijkste te zijn maar gewoon als er maar genoeg is voor iedereen. Maar zoals het er nu uitziet is er veel, veel te veel bij een kleine groep en weinig, veel te weinig bij velen. En zelfs dat weinige word nog flink aan geknabbeld door allerlei aasgieren.
  Ik eindig met een simpel voorbeeld want meestal is de waarheid in de meest simpele woorden te vangen: Als ik een gezin heb met 4 kinderen en ik deel mijn geld, voedsel huis bedden met anderen en verkoop dan later aan mijn kroost vandaag geen warm eten maar brood met water want jullie moeder heeft al haar geld besteed aan derden. Hoe kan ik dit verantwoorden en in feite is wat er in ons land gebeurd hetzelfde. deel maar uit regering want het is toch niet jullie geld wat uitgedeeld word, Makkelijk toch geld uitgeven van anderen en daar zo mee smijten, over de balk gooien want maakt niet uit de pot is onuitputtelijk. Als ik mijn geld uit zou gaan geven aan kunst Rembrand en mijn kinderen niks zou geven. Want die 80 miljoen zouden beter aan de bejaarden en de zorg voor die bejaarden gegeven kunnen worden. Ik kan maar een keer mijn geld uitgeven of heeft Den Haag iets uitgevonden waardoor ze hetzelfde geld tig keer uit kan geven. vertel het mij dan Den Haag maak mij wijzer. Shame on you en dan ook nog trots zijn dat je dat ene schilderij van Rembrand voor 80 miljoen binnen hebt gehaald. Nou pluim op je hoed ervoor, En dan mogen wij burgers de eerste jaren intree betalen om het schilderij te kunnen gaan bezihtigen wat ons 80 miljoen heeft gekost. Dus aankoop over onze rug en daarna die 80 miljoen weer terug verdienen over onze rug. Worden we dus twee maal dubbel genaaid. Maar daar is Den Hasag goed in hun eigen volk naaien. Worden we dubbel genaaid. Door onze regering aan de ene kant figuurlijk en zoals nu al in veel landen de andere kant van de medaille onze vrouwen straks letterlijk genaaid. Den Haag stop met het verkrachten ontkrachten van jullie volk maar heb respect bewondering ontzag voor de kracht van dat volk.
  DEN HAAG STOP ERMEE EN ROT GEWOON OP.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s