Wat Rutte NIET zei over het asielzoekersprobleem

Screenshot_2

Na een lange onzichtbaarheid ging premier Mark Rutte gisteren in zijn wekelijkse persconferentie eindelijk in op het vluchtelingen- en asielzoekersprobleem. Wat hij daar niet zei, was belangrijker dan wat hij wel zei. Gek genoeg werden over wezenlijke onduidelijkheden door de aanwezige journalisten geen vragen gesteld.

Die onduidelijkheden hebben te maken met hoe het vreemdelingenrecht in elkaar zit. Dat legt grote beperkingen op aan de mogelijkheden van het kabinet om de asielzoekercrisis echt op te lossen. Een gegeven dat Rutte dan ook maar het liefst onder het tapijt veegt. Hieronder de zeven zaken die Rutte verzweeg:

Lees verder>>>
(h/t Rob van Marle)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Hypocrisie, Immigratie, Nederland, Rutte, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

9 reacties op Wat Rutte NIET zei over het asielzoekersprobleem

 1. Doornroosje zegt:

  Ik vraag mij dan ook vaak af, of Rutte die andere 7 wel op een rij heeft. En dat noemt zich onze MP.

  Like

 2. Hendrik M. zegt:

  Rutte had het maar steeds over die 5 á 6% asielzoekers welke de €U binnenkwamen en alle journalisten namen daar genoegen mee!
  Rutte noemde geen verdere getallen en niemand vroeg eens of hij begreep dat het bij 10.000.000 binnenkomers het er 500.000 voor ons zijn.
  Dat is 1 asielgedrocht op de schouders van 8 werkende Nederlanders, dit vóór gezinshereniging.

  Like

 3. Jade zegt:

  Rutte is een autistische psychopaat…
  Ik wilde het nog op geenstijl zetten maar ik heb inmiddels weer een ban aan m`n reet…

  Like

 4. exmarineman zegt:

  Die andere 7 heeft hij de laatste 4 jaren sowieso niet op een rij. Hij is onze grootste landverrader en heeft nog nooit iets gedaan voor de autochtone bevolking van Nederland.

  Like

 5. Tom Hendrix zegt:

  Rutte heeft slechts een doel, een baantje bij de EUSSR te Brussel. En daarvoor liegt en bedriegt hij de Nederlandse bevolking.

  Like

 6. BertG. zegt:

  Migrantencrisis: Oostenrijkse ouders krijgen advies dochters niet meer alleen over straat te laten gaan.
  Criminaliteit rond opvangcentra explodeert; Zelfs vrouwelijke agenten dagelijks aangerand – Agenten: Wij kunnen veiligheid burgers niet langer garanderen – Finland: Slechts 2 van de 100 migranten zijn Syrische vluchtelingen, 80% zijn moslimmannen – Vermoedelijk al een veelvoud van de eerder geschatte 4000 terroristen in Europa.

  Volgens een Oostenrijkse agent is de criminaliteit rond asielzoekerscentra in zijn land geëxplodeerd. Steeds meer vrouwelijke collega’s gaan niet meer zonder wapen de deur uit omdat ze dagelijks worden aangerand door moslimmigranten. Oostenrijkse ouders krijgen het advies om hun dochters niet meer alleen over straat te laten gaan en hun kinderen onder begeleiding in groepen of in auto’s naar school te brengen. Desondanks blijft ook de politiek in Nederland de grenzen openhouden en zullen volgend jaar nog veel meer asielzoekers een verblijfsvergunning krijgen.

  ‘Veiligheid burgers kan niet langer worden gegarandeerd’
  In de asielzoekerscentra zelf heerst absolute chaos en geweld. De dorpen en steden waar deze AZC’s staan hebben dagelijks te lijden onder vandalisme. Asielzoekers weigeren te betalen voor boodschappen in supermarkten; spullen die ze van linkse ‘welkom-welkom-welkom in ons land’ burgers en organisaties hebben gekregen worden weggegooid of kapot gemaakt. Werkelijk alle treinwagons waarmee moslimmigranten zijn vervoerd zitten van binnen onder de poep en zijn vernield.
  http://xandernieuws.punt.nl/content/2015/10/Migrantencrisis-Oostenrijkse-ouders-krijgen-advies-dochters-niet-meer-alleen-over-straat-te-laten-gaan

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Heel goed artikel.
  Er wordt niemand teruggestuurd, dat heeft de regering zo afgesproken en vastgelegd met gewichtige verdragen. We kunnen de haatmensch hooguit betalen om terug te gaan. Maar kunnen we dat wel blijven betalen?

  Like

 8. klarken zegt:

  Rutte moet voor een strafhof komen.en Levenslang opgesloten worden wanneer komt de Bevolking in opstand?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s