Weldra nieuwe verkiezingen in Zweden?

Screenshot_11

(Door: “Alster” – Vertaling: E.J. Bron)

Krijgt Zweden nog een laatste kans? Dit noordelijke Eldorado voor alles in de wereld dat ellendig is, zou zich binnen afzienbare tijd met een nieuwe regering kunnen keren tegen de volledige verovering door overwegend jonge islamitische binnendringers – als de resterende Zweden dat willen. Hoe kan dat? Op vrijdag 9 oktober besloten de christendemocraten het zogenaamde “December-akkoord” niet meer te steunen. Dit ondemocratische akkoord was op 27 december 2014 ontstaan om de “rechts-populistische en buitenlandervijandige” ZwedenDemocraten politiek te isoleren, die als de op twee na grootste partij uit de parlementsverkiezingen van verleden jaar tevoorschijn was gekomen. Destijds hebben de Socialdemokraterna, de Moderaterna, Miljöpatiet (Groenen), de Centerpartiet, de Folkpartiet en de Kristendemokraterna samen een gemeenschappelijke strategie aangekondigd.  

Inmiddels is er bij veel Zweedse burgers een lampje gaan branden dat de enige oppositiepartij, de Zweden-Democraten, hun belangen beter kunnen vertegenwoordigen. Het land is teveel veranderd. Onlangs was er sprake van zulke berichten: “Geen woningen, geen banen en geen inkopen doen zonder een wapen”. De Zweden-Democraten stijgen snel in de peilingen. In september stond de partij bovenaan en de nieuwste peiling laat haar met 25% van de stemmen opnieuw als sterkste partij zien.

De “Neue Zürcher Zeitung” schrijft:

Einde aan “December-akkoord” – Zweedse minderheidsregering verliest ondersteuning

De Zweedse minderheidsregering dreigt haar ondersteuning in het parlement te verliezen. De christendemocraten besloten vrijdag ter afsluiting van hun partijdag om het zogenaamde “December-akkoord” niet meer te ondersteunen. Dit werd gesloten om de rechts-populistische en buitenlander-vijandige Zweden-Democraten politiek te isoleren, die als de op twee na grootste partij uit de parlementsverkiezingen van verleden jaar tevoorschijn was gekomen.

Veel conservatieve parlementariërs hebben het “December-akkoord” om de sociaaldemocratische minderheidsregering te dulden bekritiseerd, omdat zij zich gedwongen zagen om belastingverhogingen en andere hen niet aangename beslissingen te steunen. Mocht de regering geen parlementaire meerderheid meer hebben, dan zouden vervroegde nieuwe verkiezingen de consequentie zijn.

We duimen voor de Zweden. Mogen zij dat ook voor ons doen om voor een regeringswisseling te zorgen. Wij zouden maar al te graag met een Duits-vriendelijke partij en met nieuw leidinggevend personeel de teloorgang afwenden.

Screenshot_12

Bron:
https://newpi.wordpress.com
Auteur: “Alster”

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Zweden. Bookmark de permalink .

5 reacties op Weldra nieuwe verkiezingen in Zweden?

 1. Cathja zegt:

  We zullen duimen. Laten we hopen dat er een andere wind in Zweden gaat waaien. Als de huidige regering blijft zitten, wordt de ondergang van Zweden een feit.

  Like

 2. Definitie van krankzinnigheid: Op dezelfde partijen stemmen in de hoop dat het dan beter gaat….

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Het is op een beschamende wijze typerend voor de totale verblindheid van het Zweedse volk dat nu, na zò lang zovèèl ellende te hebben moeten meemaken, slechts 25% van de bevolking op de Zwedend-democraten zou stemmen!…
  Dat betekent dat maar liefst 75% van het hele Zweedse volk nog steeds op die partijen zal blijven stemmen die de ondergang van Zweden aan het bewerkstelligen zijn!!!
  Hoe ontstellend verblind is het Zweedse volk door de decennia lange hersenspoeling van de vuige rode linkse honden!!!

  Like

 4. Vederso zegt:

  Volgens Julia Caesar is de huidige Zweedse regering totaal in paniek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s